ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Είδε Ντιακιτέ ο Ζαρντίμ

Είδε Ντιακιτέ ο Ζαρντίμ 

7/9/2012ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Είδε Ντιακιτέ ο Ζαρντίμ
Στις προπονήσεις του Ολυμπιακού επέστρεψε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος είχε βρεθεί στο πρόσφατο φόρουμ προπονητών της UEFA. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τον νεοαποκτηθέντα Ντρίσα Ντιακιτέ σε δράση. Επίσης, χαμογέλασε με την εικόνα του Ιμπαγάσα και του Ζαραδούκα, οι οποίοι έδειξαν σε εξαιρετική κατάσταση στο φιλικό που έδωσαν οι «ερυθρόλευκοι» με την ομάδα Νέων.

Οι παίκτες του Ζαρντίμ έπαιξαν με τους «μικρούς» σήμερα (9:30) το πρωί της Παρασκευής, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, και επικράτησαν με σκορ 2-1. Την εστία της πρώτης ομάδας υπερασπίστηκε ο Ηλιάδης, ο οποίος μπροστά του είχε - από δεξιά προς αριστερά - τους Βλαχοδήμο, Ζαραδούκα, Μανωλά και Παπάζογλου. Ως αμυντικά χαφ αγωνίστηκαν ο Γκρέκο και Ντιακιτέ, ενώ την τριάδα στα χαφ αποτέλεσαν οι Φουστέρ, Φετφατζίδης και Μασάντο. Μοναδικός προωθημένος ήταν ο Ντιόγο.

Η πρώτη σημαντική φάση στο φιλικό υπήρξε στο πρώτο μέρος, όταν ο Βλάχος απέκρουσε εντυπωσιακά ένα σουτ του Φετφατζίδη λίγο αριστερά έξω από την περιοχή. Στη συνέχεια, ο Ντιόγο σούταρε και εκείνος έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι τον Βλάχου. Από την πλευρά του, ο Ηλιάδης αρνήθηκε το γκολ στους Νέους, έπειτα από σουτ του Σιόπη.

Στην επανάληψη, μπήκαν στο οικογενειακό διπλό οι Αμπντούν, Τάτος και Ιμπαγάσα. Οι τρεις ποδοσφαιριστές ήταν ιδιαίτερα «ορεξάτοι». Αν και ο πρώτος πέτυχε ένα ωραίο γκολ με λόμπα, η φάση είχε σταματήσει για οφσάιντ. Αργότερα ο Γκρέκο με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για τους «μεγάλους».

Στη συνέχεια, ο Βλάχος απέκρουσε ένα σουτ του Ιμπαγάσα, ενώ ο Τάτος πήρε το… ριμπάουντ και έδωσε την μπάλα στον Ντιόγο, ο οποίος με σουτ σε τετ-α-τετ έκανε το 2-0. Οι «μικροί» του Ολυμπιακού κατάφεραν να μειώσουν στα τελευταία λεπτά του φιλικού, με πλασέ του Γαρυφαλάκη, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

• Οι Κοντρέρας και Αβραάμ Παπαδόπουλος συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν.

• Το Σαββατοκύριακο οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα έχουν ρεπό και θα επανέλθουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα το πρωί (9:00).

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου