ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Οι "μεγάλοι" νίκησαν τους "μικρούς"

Οι "μεγάλοι" νίκησαν τους "μικρούς"

Σε φιλική αναμέτρηση στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού επικράτησε της Κ-20 με σκορ 2-1. Σκόρερ οι Γκρέκο (με απευθείας χτύπημα φάουλ) και Ντιόγκο. Ο Γαρυφαλάκης μείωσε για τους Νέους.
Την ευκαιρία να βγουν λίγο από τη "ρουτίνα" των καθημερινών προπονήσεων είχαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, το οποίο διεξήχθη στις 9:30 το πρωί της Παρασκευής (7/9), στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, αντιμετώπισαν την ομάδα Νέων του συλλόγου και επικράτησαν 2-1.
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ επέστρεψε από το 14ο Elite Coach Meeting, το οποίο διεξήχθη στη Νιόν της Ελβετίας και στο οποίο είχε δώσει το παρών και είχε την ευκαιρία να δει και τον νεοαποκτηθέντα Ντρισά Ντιακιτέ σε δράση. Σημαντική, φυσικά, ήταν η παρουσία στο φιλικό και των Ιμπαγάσα και Ζαραδούκα, οι οποίοι έδειξαν σε πολύ καλή κατάσταση.

Η πρώτη ομάδα παρατάχθηκε με τον Ηλιάδη κάτω από τα δοκάρια, τους Βλαχοδήμο, Ζαραδούκα, Μανωλά και Παπάζογλου στην άμυνα. Στα χαφ ήταν οι Γκρέκο, Ντιακιτέ (μέσα δεξιά), Φουστέρ (μπροστά τους), ενώ από αριστερά έβγαινε ο Φετφατζίδης και από δεξιά ο Μασάντο. Στην κορυφή αγωνίστηκε ο Ντιόγκο.

Αξιόλογη φάση καταγράφηκε στο πρώτο μέρος εκείνη με το σουτ του Φετφατζίδη έξω από την περιοχή και αριστερά, το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά ο Βλάχος (έπαιζε με τους Νέους).

Λίγο μετά ο Ντιόγκο σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Βλάχου. Ο Ηλιάδης αρνήθηκε το γκολ στους Νέους, έπειτα από σουτ του Σιόπη.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν με την πρώτη ομάδα και οι Αμπντούν, Τάτος και Ιμπαγάσα. Και οι τρεις ήταν πολύ "ορεξάτοι". Ο πρώτος, μάλιστα, σκόραρε με λόμπα, όμως η φάση είχε σταματήσει για οφσάιντ. Λίγο μετά, ο Γκρέκο με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για τους "μεγάλους".

Ο Βλάχος, στη συνέχεια, είπε "όχι" στον Ιμπαγάσα, έπειτα από σουτ που έκανε ο "Κάνιο", ενώ αμέσως μετά ο Τάτος έβγαλε εκπληκτική μπαλιά στον Ντιόγκο κι εκείνος με σουτ σε τετ-α-τετ έκανε το 2-0. Οι "μικροί" του Ολυμπιακού κατάφεραν να μειώσουν στα τελευταία λεπτά του φιλικού, με πλασέ του Γαρυφαλάκη, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Με την πρώτη ομάδα αγωνίστηκε και ο νεαρός Παπασάββας, ως στόπερ, από την ομάδα Νέων.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου