ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Ελαφρύ διάστρεμμα ο Χολέμπας

Ελαφρύ διάστρεμμα ο Χολέμπας

Καθησυχαστική ήταν η διάγνωση για τον τραυματισμό που υπέστη ο Χολέμπας την Τετάρτη (5/9) στην προπόνηση της Εθνικής ομάδας. Ελαφρύ διάστρεμμα έχει ο 27χρονος άσος που θα πάει κανονικά στην Ρίγα για το ματς με τη Λετονία.
Μεγάλη ανησυχία προκάλεσε ο τραυματισμός του Χοσέ Χολέμπας στην προπόνηση της Εθνικής ομάδας το απόγευμα της Τετάρτης (5/9), ωστόσο η διάγνωση για την κατάσταση της υγείας του διεθνή μπακ ήταν καθησυχαστική.
Ο Χολέμπας σε μια φάση της προπόνησης συγκρούστηκε σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Μανιάτη, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να χτυπήσει στον δεξιό του αστράγαλο και να αποχωρήσει κουτσαίνοντας από το πρόγραμμα.

Ωστόσο ο 27χρονος διεθνής αμυντικός δεν υπέστη κάτι σοβαρό παρά ένα ελαφρύ διάστρεμμα που δεν πρόκειται να του στερήσει τη συμμετοχή του στην αποστολή της Εθνικής για το ματς της Παρασκευής (7/9) στη Ρίγα κόντρα στην γηπεδούχο Λετονία στην πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ 2014. Το να θα καταφέρει να αγωνιστεί ο άσος του Ολυμπιακού δεν μπορεί να ξεκαθαριστεί ακόμη.

Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας θα αναχωρήσει την Πέμπτη (6/9, 11.00), για την Ρίγα της Λετονίας και το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Φερνάντο Σάντος θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν την τελευταία προπόνηση στο γήπεδο της Σκόντο (19.00).


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου