ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Θεοδωρίδης: "Τον Μάιο το κλείνουν το στόμα τους"

Θεοδωρίδης: "Τον Μάιο το κλείνουν το στόμα τους"

Με σαφώς ειρωνικό τρόπο απάντησε ο Σάββας Θεοδωρίδης στα σχόλια του Βασίλη Κωνσταντίνου. "Να μείνει για χρόνια στον ΠΑΟ", τόνισε, ενώ πρόσθεσε: "Κάθε Μάιο το κλείνουν το στόμα τους".
Το μέλος του Δ.Σ. του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, με πρόσφατες δηλώσεις του είχε αναφερθεί στον Σάββα Θεοδωρίδη, σχολιάζοντας τα εξής: "Χρειάζεται πολύ θράσος για να σχολιάζει τις θέσεις του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία ο άνθρωπος που επέστρεψε πέρσι στον Ολυμπιακό με μοναδική αρμοδιότητα να λασπολογεί, να συκοφαντεί και να τρομοκρατεί διαιτητές και θεσμικά όργανα με προφανή στόχο να προκαταλάβει και να επηρεάσει αποφάσεις".
Στη συνέχεια μάλιστα πρόσθεσε: "Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει και “φωνή” και πυγμή και δεν πρόκειται να σιωπήσει. Θα τοποθετείται και θα παρεμβαίνει όποτε το κρίνει σκόπιμο είτε αυτό αρέσει σε κάποιους, είτε όχι. Η εποχή της “ανοχής” τελείωσε".

Ο Β' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όμως, Σάββας Θεοδωρίδης, απάντησε αμέσως στον Βασίλη Κωνσταντίνου, επισημαίνοντας τα εξής: "Μακάρι ο Βασίλης Κωνσταντίνου να μείνει για πολλά ακόμη χρόνια στον Παναθηναϊκό. Όλο το Δ.Σ. και δη ο Κωνσταντίνου. Μην τον κουνήσει κανείς από τη θέση του.

Έχω παρατηρήσει πάντως, ότι στον Παναθηναϊκό είναι λαλίστατοι όλο τον χρόνο, αλλά τον Μάιο κλείνουν το στόμα τους..."


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου