ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

«Δένει» όλες τις γραμμές του

«Δένει» όλες τις γραμμές του 

6/9/2012ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

«Δένει» όλες τις γραμμές του
Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε. Ο Ολυμπιακός έκανε κάποιες προσθήκες αλλά από την 1η Σεπτεμβρίου και μετά η διοίκηση των Πειραιωτών, έστρεψε την προσοχή της στο θέμα των ανανεώσεων των συμβολαίων.

Αν κάποιος δει λίγο πιο προσεκτικά τους παίκτες που αποτελούν προτεραιότητα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα θα καταλάβει ότι μόνο τυχαία δεν είναι η επιλογή των ποδοσφαιριστών που κλήθηκαν πρώτοι να βάλουν την υπογραφή τους και να ρίξουν… άγκυρα στο «λιμάνι».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» θέλει να φτάσει σε συμφωνία για ανανέωση με τους Τοροσίδη, Χολέμπας, Αμπντούν, Τζεμπούρ, Φουστέρ και Μανιάτη. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι η περίπτωση του Αμπντούν είναι η πιο… προχωρημένη και είναι θέμα χρόνου να πέσουν οι «τζίφρες».

Ωστόσο, αν παρατηρήσει κανείς τις προτεραιότητες που έχει θέσει η διοίκηση θα καταλάβει ότι ο σχεδιασμός δεν γίνεται τυχαία. Και αυτό γιατί «δένοντας» Χολέμπας, Τοροσίδη(σ.σ η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη» ο Ολυμπιακός «κλείνει» τα ζητήματα των ακραίων μπακ που όπως έχει εξηγήσει ο Ζαρντίμ, αποτελούν πολύ σημαντικό κομμάτι στον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να έχει η ομάδα του.

Από εκεί και πέρα, γίνεται σαφές ότι «δένοντας» Φουστέρ και Μανιάτη, ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει στον κορμό του δύο πολύ σημαντικούς παίκτες για την μεσαία του γραμμή, ενώ κάτι αντίστοιχο ισχύει για την… εμπροσθοφυλακή με τους Αμπντούν και Τζεμπούρ.

Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς ότι η διοίκηση των Πειραιωτών, επιχειρεί να «δέσει» σε κάθε γραμμή τους πιο σημαντικούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές της προκειμένου σε κάθε μεταγραφική περίοδο να χρειάζονται λίγες προσθήκες και να αποφεύγεται η λογική του «ξηλώματος» και πάλι από την αρχή… όπως έγινε πέρυσι με την αποχώρηση των Ορμπάιθ, Μακούν στην μεσαία γραμμή, με τον Μέλμπεργκ στην άμυνα αλλά και τον Μαρκάνο.

Εξάλλου, δεν είναι λίγες οι φορές που ομάδες χάνουν ποδοσφαιριστές «κοψοχρονιά» καθότι δεν έχουν ανανεώσει έγκαιρα τα συμβόλαιά τους με αποτέλεσμα να μειώνεται η «τιμή» τους. Τώρα, εάν θα επιτευχθεί συμφωνία με όλους τους προαναφερθέντες παίκτες ή όχι είναι μία άλλη ιστορία και πολύ σύντομα θα τα μάθουμε…

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου