ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Γέμισε το… απουσιολόγιο του Σάντος

Γέμισε το… απουσιολόγιο του Σάντος 

4/9/2012ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Γέμισε το… απουσιολόγιο του Σάντος
Σήμερα ξεκινάει ουσιαστικά η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας εν όψει των αγώνων της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ με Λετονία (07/09) και Λιθουανία (11/09). Χθες ήταν η συγκέντρωση του αντιπροσωπευτικού συγκρότημα, όμως ο Φερνάντο Σάντος σημείωσε τα ονόματα αρκετών ποδοσφαιριστών στο… απουσιολόγιό του.

Συγκεκριμένα, όσοι έπαιξαν την Κυριακή χθες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ όσοι έπαιζαν χθες το βράδυ δεν είχαν συμπεριληφθεί ακόμα στην «γαλανόλευκη» αποστολή. Έτσι η προπόνηση περιορίστηκε σε κάποιες ασκήσεις τακτικής, όπως για παράδειγμα μια άσκηση όπου πέντε παίκτες έκαναν επίθεση δουλεύοντας το κομμάτι της ανάπτυξης και άλλοι πέντε αμύνονταν.

Με αυτό τον τρόπο ο ομοσπονδιακός τεχνικός δούλεψε στο κομμάτι της ανασταλτικής λειτουργίας. Η ομάδα που έκανε επιθέσεις αποτελείτο από τους Μαλεζά, Νίνη, Φορτούνη, Μαυρία, Χριστοδουλόπουλο και για την άλλη έπαιξαν οι Καρνέζης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Κατσουράνης.

Παρότι η προπόνηση ήταν «κουτσή» ο Πορτογάλος δεν σταμάτησε να κάνει τις παρατηρήσεις τους κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Μάλιστα, σταματούσε όποτε έκρινε σκόπιμο κάποια φάση και έδινε επί προσωπικού οδηγίες.

Πρόβλημα με Σαμαρά

Σε σκέψεις έχουν μπει στην Εθνική Ελλάδας για την κατάσταση του Γιώργου Σαμαρά παραμονές του αγώνα με την Λετονία, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ.

Ο διεθνής επιθετικός είχε αποχωρήσει με ενοχλήσεις από το πρόσφατο παιχνίδι της Σέλτικ στην Ευρώπη και οι γιατροί της «γαλανόλευκης» διαπίστωσαν ότι έχει οσφυαλγία.

Χθες δεν προπονήθηκε και όλα δείχνουν ότι την Τετάρτη θα μπορέσει να προπονηθεί κανονικά. Ωστόσο, υπάρχουν αμφιβολίες για τη συμμετοχή του στο πρώτο ματς της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι παίκτες που έχει καλέσει ο Φερνάντο Σάντος

Καρνέζης, Γλύκος, Τζόρβας, Τοροσίδης, Βύντρα, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Μαλεζάς, Χολέμπας, Σπυρόπουλος, Τζιόλης, Μανιάτης, Δημούτσος, Κατσουράνης, Μαυρίας, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Σαμαράς, Νίνης, Μήτρογλου, Αθανασιάδης και Γκέκας.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου