ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Μαρκόφσκι: «Είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

Μαρκόφσκι: «Είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα» 

20/10/2012

Μαρκόφσκι: «Είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»
«Υπόκλιση» στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού από τον Μάρκο Μαρκόφσκι μετά το τέλος της αναμέτρησης στο «Καραϊσκάκης» και την ήττα με 4-0. Ο επιθετικός της Ξάνθης με δηλώσεις του τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, ενώ αναφορικά με τη εμφάνιση των Ακριτών στάθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισαν στις στημένες φάσεις.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μαρκόφσκι:

«Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός είναι δυνατός στις στημένες φάσεις. Τις τελευταίες δυο εβδομάδες δουλέψαμε σκληρά πάνω στα στημένα, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν αρκετά καλός και πέτυχε τρία γκολ με αυτόν τον τρόπο κι εμείς δεν παρουσιαστήκαμε καθόλου καλοί», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Αναφορικά με το αν ο Ολυμπιακός είναι δίκαια στην κορυφή του πρωταθλήματος, είπε: «Στα προηγούμενα παιχνίδια ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε τόσο καλά αλλά είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Εμείς προσπαθήσαμε να πάρουμε κάτι καλό, στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε με στόχο να μην δεχθούμε γκολ αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε πάρα πολύ δυνατός».

Όσον αφορά τη συνέχεια στο πρωτάθλημα για την Ξάνθη, δήλωσε: «Είμαστε σε δύσκολη θέση με 5 βαθμούς. Έχουμε παιχνίδια μπροστά μας για να προσπαθήσουμε να τα πάρουμε, κόντρα σε αντιπάλους που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς. Ελπίζω στις λεπτομέρειες να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου