ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Παπανικολάου: "Θέλουμε γεμάτο το ΣΕΦ με Χίμκι"

Παπανικολάου: "Θέλουμε γεμάτο το ΣΕΦ με Χίμκι"

Ο Παπανικολάου έκανε κάλεσμα στον κόσμο ώστε να γεμίσει το ΣΕΦ στον "τελικό" την ερχόμενη Πέμπτη (4/4) κόντρα στη Χίμκι, καθώς αν ο Ολυμπιακός κερδίσει προκρίνεται στους "8". "Είχαμε δύσκολες στιγμές μέσα στο ματς αλλά η ουσία είναι ότι κερδίσαμε", σχολίασε.
Ο Κώστας Παπανικολάου στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε στη Πόλη, στάθηκε στο ότι η ουσία είναι πως η ομάδα κέρδισε αν και πέρασε δύσκολες στιγμές μέσα στο ματς, ενώ έκανε και κάλεσμα στους φιλάθλους ώστε να γεμίσουν το ΣΕΦ την ερχόμενη Πέμπτη (4/4) κόντρα στη Χίμκι, στην αυλαία του TOP-16, καθώς με νίκη οι ερυθρόλευκοι θα πάρουν την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Ο Κώστας Παπανικολάου είπε τα εξής: "Κάθε παιχνιδι είναι δύσκολο στην Ευρωλίγκα. Η ομάδα που θεωρείται φαβορί πρέπει να το κάνει εύκολο. Η Φενέρ είναι ομάδα με ταλεντο και παίκτες με μεγάλη αξία, μπορεί να μην είχε την απαιτούμενη χημεία και να μην ταίριαξε το ρόστερ μέχρι τώρα, αλλα έχει τέτοια ποιότητα που σε ένα ματς μπορεί να σου κάνει τη ζημιά. Εμείς γενικά σταθήκαμε καλά, παλέψαμε και πήραμε το ματς.

Σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε μόνο η νίκη μετράει. Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι και περάσαμε και δύσκολες στιγμές μέσα στο ματς. Μέσα σε μια χρονιά υπάρχουν και τα προβλήματα των τραυματισμών. Είχαμε πολλά προβλήματα όλη τη χρονιά, αλλά αυτά υπάρχουν μέσα σε μια σεζόν, το θέμα είναι να παίρνεις τις νίκες που χρειάζεται. Τώρα αν είχαμε νικήσει τη Μακάμπι θα μιλάγαμε για άλλα πράγματα και αλλιώς.

Τώρα έχουμε ένα παιχνίδι τελικό, ο κόσμος πρέπει να είναι εκεί και εμείς να είμαστε έτοιμοι. Έχουμε μια εβδομάδα να προετοιμαστούμε. Ίσως, με βάση τα άλλα αποτελέσματα που δεν τα ξέρω ακόμα, ο νικητής να περνάει στην επόμενη φάση. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και να γεμίσει στο ΣΕΦ κόντρα στη Χίμκι. Τους το ζητάμε και τους περιμένουμε για να πάρουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε τόσο πολύ".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου