ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Europa League:Τα ζευγάρια που ανέδειξε η κλήρωση

 Europa League:Τα ζευγάρια που ανέδειξε η κλήρωση

03/04/2013

Αμφίρροπα ματς ανέδειξε η κλήρωση των προημιτελικών με την Τσέλσι να τίθεται αντιμέτωπη με την Ρουμπίν Καζάν. Η Φενέρμπαχτσε κληρώθηκε με την Λάτσιο, η Νιούκαστλ θα κοντραριστεί με την Μπενφίκα, ενώ η Τότεναμ θεωρητικά έχει πιο εύκολο έργο κόντρα στη Βασιλεία.
Τα ζευγάρια: Tσέλσι-Ρουμπίν Καζάν, Τότεναμ-Βασιλεία, Φενέρμπαχτσε-Λάτσιο, Νιούκαστλ-Μπενφίκα.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε αντίθεση με τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φόρα μετά την σεζόν 1990-91 μετέχουν στους "8" του Εuropa League τρεις αγγλικές ομάδες.
Η μοναδική ομάδα που έχει κατακτήσει το συγκεκριμένο τρόπαιο (Europa League) και μάλιστα δύο φορές είναι η Τότεναμ. Λάτσιο και Μπενφίκα έχουν φτάσει στον τελικό, με τους Πορτογάλους πάντως αλλά και την Τσέλσι να έχουν κατακτήσει ευρωπαϊκούς τίτλους.
Σε κανένα από τα τέσσερα ζευγάρια δεν υπάρχει προϊστορία. Επιπρόσθετα και τα δύο παιχνίδια ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Λάτσιο θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας των εδρών και των δύο ομάδων.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των προημιτελικών του Europa League
Τσέλσι - Ρουμπίν Καζάν
Τότεναμ - Βασιλεία
Φενέρμπαχτσε - Λάτσιο
Νιούκαστλ - Μπενφίκα

Οι διπλές αναμετρήσεις θα διεξαχθούν 4 και 11 Απριλίου.

Η κλήρωση των ημιτελικών θα πραγματοποιηθούν στις 12 Απριλίου και οι αναμετρήσεις θα γίνουν στις 25 του ίδιου μήνα και 2 Μαΐου. Ο μεγάλος τελικός θα φιλοξενηθεί στις 15 Μαΐου στην "Άμστερνταμ Αρένα".

Δειτε το διαφημιστικο trailer του Europa League για τις τηλεοπτικες μεταδοσεις


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου