ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Τη Δευτέρα οι αποκαλύψεις για τη φιέστα του «θρύλου»

Τη Δευτέρα οι αποκαλύψεις για τη φιέστα του «θρύλου»

05/04/2013
 Σε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα (8/4) η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα ανακοινώσει τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τη φιέστα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Τη Δευτέρα οι αποκαλύψεις για τη φιέστα του «θρύλου»
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 στην αίθουσα Τύπου του «Γ. Καραϊσκάκης».

Η ανακοίνωση:

«Με μία εφ’ όλης της ύλης Συνέντευξη Τύπου, η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός θα παρουσιάσει τη Δευτέρα 8 Απριλίου όλο το πρόγραμμα των τελευταίων ημερών, οι οποίες θα οδηγήσουν στην εφετινή φιέστα, για την κατάκτηση του 40ού πρωταθλήματος από την ομάδα μας. Η Συνέντευξη Τύπου θα αρχίσει στις 18:00.

Στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης», οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. θα έχουν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν όλες τις δράσεις που θα διοργανώσει η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, τις τελευταίες ημέρες πριν από την ιστορική εφετινή γιορτή, συμβολική για όλους όσοι ασπάζονται τη μεγάλη ιδέα του Ολυμπιακού, από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα! Η φιέστα είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο, την 30ή και τελευταία αγωνιστική της εφετινής Super League, οπότε θα γίνει και η απονομή του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες της ομάδας μας θα παρουσιάσουν επίσημα το επετειακό λογότυπο του Ολυμπιακού μας, εμπνευσμένο από το τεράστιο μέγεθος του συλλόγου μας και το σπουδαίο επίτευγμα, της κατάκτησης του 40ού πρωταθλήματος, σε μία ιστορία γεμάτη τίτλους και διακρίσεις»!

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου