ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Πρόβλημα με Μανιάτη και Αβραάμ

Πρόβλημα με Μανιάτη και Αβραάμ

04/04/2013
 Από το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης απείχαν οι Γιάννης Μανιάτης και Αβραάμ Παπαδόπουλος ενόψει του αγώνα με τον Πλατανιά. Κανονικά Αμπντούν και Μέγερι.

Πρόβλημα με Μανιάτη και Αβραάμ
Με προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον Πλατανιά (7/4).

Ενοχλήσεις στον προσαγωγό αισθάνθηκε ο Γιάννης Μανιάτης με αποτέλεσμα να προφυλαχτεί και να μην πάρει μέρος στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, όπως και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο αμυντικός των «ερυθρολεύκων» ένιωσε πόνο στο αριστερό γόνατο και λόγω του οιδήματος που έχει κρίθηκε σκόπιμο να απέχει από το πρόγραμμα. Αμφότεροι δεν αναμένεται να παίξουν στο προσεχές παιχνίδι στα Χανιά.

Στη λίστα των προβλημάτων προστέθηκε και ο Μάρκο Πάντελιτς (που ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται) λόγω των ενοχλήσεων στη μέση. Από την άλλη σε κανονικούς ρυθμούς επέστρεψαν οι Τζαμέλ Αμπντούν , Μπάλαζ Μέγερι και Αριέλ Ιμπαγάσα με τον τελευταίο να μην υπολογίζεται για την αναμέτρηση κόντρα στον Πλατανιά, ώστε να είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην 29η αγωνιστική.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού αφιερώθηκαν στα τελειώματα των φάσεων, όπως και στη σωστή και γρήγορη ανάπτυξη από τον άξονα και τα πλάγια.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου