ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Παίζουν από την αρχή Μήτρογλου-Φέτφα

Παίζουν από την αρχή Μήτρογλου-Φέτφα

05/04/2013
 Στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού στο κυριακάτικο ματς με τον Πλατανιά θα βρίσκονται Μήτρογλου και Φετφατζίδης, σύμφωνα με όσα έχει φανερώσει ο Μίτσελ. Ευκαιρίες και στους δύο παίκτες δίνει ο Ισπανός.

Παίζουν από την αρχή Μήτρογλου-Φέτφα
Στο κυριακάτικο παιχνίδι του Ολυμπιακού στην έδρα του Πλατανιά ο Μίτσελ αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Δύο από αυτούς είναι ο Κώστας Μήτρογλου και ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Οι δύο παίκτες για διάφορους λόγους δεν έχουν παίξει όσο θα ήθελαν τη φετινή σεζόν και ο Ισπανός θέλει να τους «τσεκάρει» στον αγώνα με τους Κρητικούς.

Ο διεθνής φορ είχε εμφανιστεί ενοχλημένος από την χρησιμοποίηση που έχει από τον 50χρονο προπονητή, ο οποίος σκέφτεται να τον τοποθετήσει στην κορυφή της επίθεσης αντί του Ραφίκ Τζεμπούρ.

Από την πλευρά του, ο «Φέτφα» έχει αδικήσει μόνος του τον εαυτό του με τις μέτριες εμφανίσεις. Ωστόσο, στα τελευταία ματς δείχνει καλύτερο πρόσωπο και ο Μίτσελ θέλει να τον δει από την αρχή μίας αναμέτρησης.

Μην ξεχνάμε ότι το ρόστερ των Πειραιωτών (μαζί με τους δανεικούς, τους «κλεισμένους» και τους παίκτες από την Κ-20) ξεπερνάει τους 60 και ο Ισπανός θέλει να διαπιστώσει ποιοι από εκείνους που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην πρώτη ομάδα θα συμπεριληφθούν στα πλάνα του για την επόμενη σεζόν.

Από εκεί και πέρα, λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνεται ο Γιάννης Μανιάτης, ο 50χρονος προπονητής (που θα προφυλάξει τον διεθνή χαφ) θα δώσει φανέλα βασικού στον Λεάντρο Γκρέκο για τη μεσαία γραμμή της ομάδας και ο Φρανσουά Μοντέστο θεωρείται πιθανό να παίξει ως δεξί μπακ.

Ο Μίτσελ είδε με ικανοποίηση στη χθεσινή προπόνηση τον Αριέλ Ιμπαγάσα και τον Τζαμέλ Αμπντούν να προπονούνται κανονικά με τους συμπαίκτες τους και αναμένεται να βρεθούν στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού κόντρα στον Πλατανιά.

Όσον αφορά τις ενοχλήσεις του Αβραάμ Παπαδόπουλο, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας και σήμερα είναι αρκετά πιθανό να γυμναστεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

*** Στο συγκεκριμένο ματς ο Ισπανός θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει από κοντά τις ικανότητες του Τετέ που φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των «ερυθρολεύκων». Το αρνητικό στην περίπτωση του Γκανέζου χαφ είναι πως δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο, αλλά αν υπάρχει «ζεστό» ενδιαφέρον πολλά θα εξαρτηθούν στο μέλλον με τους Μπόατενγκ και Φέισα (και οι δύο πιάνουν θέσεις ξένων).

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου