ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Κανένας εφησυχασμός

Κανένας εφησυχασμός

Στον Ολυμπιακό επικρατεί μεν ικανοποίηση για την πρόκριση της ομάδας στα προημιτελικά της Euroleague, αλλά κρατούν χαμηλούς τόνους, τονίζοντας πως υπάρχει μπροστά το εμπόδιο της Εφές πριν το Λονδίνο και επομένως καθόλου διάθεση για εφησυχασμό.
Ο Ολυμπιακός πέτυχε μια σπουδαία νίκη επί της Χίμκι και σε συνδυασμό με την ήττα της Μακάμπι στη Βαρκελώνη, πήρε τη δεύτερη θέση στον ΣΤ' όμιλο του Top-16 και μαζί το πλεονέκτημα έδρας για τα προημιτελικά της Euroleague.
Από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο όμως κρατούν χαμηλούς τόνους ενόψει των playoffs κόντρα στην Αναντολού Εφές.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης είναι βέβαια αισιόδοξοι για πρόκριση στο Final-4, αλλά επισημαίνουν πως ακόμη η ομάδα δεν έχει περάσει στο Λονδίνο!

Όπως σχολιάζουν στον Πειραιά,  θα αντιμετωπίσουν όλα τα παιχνίδια της σειράς σαν τελικούς, σεμνά, ταπεινά και με την απαιτουμένη σοβαρότητα.

Και όπως είναι φυσικό, στον Ολυμπιακό θέλουν το ΣΕΦ γεμάτο και στα δύο πρώτα ματς στον Πειραιά ώστε ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα στην προσπάθεια της να φτάσει στο Final-4 της Euroleague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του προετοιμάζονται ήδη για τις αναμετρήσεις της επόμενης εβδομάδας (10 και 12 Μαρτίου) με την Αναντολού Εφές, γνωρίζοντας πως θα πρέπει να προσπαθήσουν σκληρά για να φτάσουν μέχρι το Λονδίνο.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου