ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Ντροπή σου, Γεωργιάδη!

Ντροπή σου, Γεωργιάδη!

Εξοργισμένοι είναι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με τον Γιώργο Γεωργιάδη, ο οποίος αγωνίστηκε στην ομάδα του Πειραιά στο παρελθόν, καθώς στη φυσούνα προκαλούσε τους ερυθρόλευκους, βρίζοντάς τους χυδαία.
Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι εξοργισμένοι με την απρεπή και απαράδεκτη συμπεριφορά του Τεχνικού Διευθυντή του ΠΑΟΚ, Γιώργου Γεωργιάδη, στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
Ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στην ομάδα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, κατακτώντας τίτλους μαζί της, ήταν προκλητικός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, κατά την έξοδο των δύο ομάδων από τον αγωνιστικό χώρο, στη φυσούνα, ο Τεχνικός Διευθυντής του ΠΑΟΚ προκαλούσε και έβριζε χυδαία τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Είπε αρκετές "βαριές" κουβέντες εναντίον των Πειραιωτών, με τους ανθρώπους των ερυθρολεύκων να κοιτάζουν έκπληκτοι τον παράγοντα της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη.

Με την παρουσία των ψυχραιμότερων η ένταση εκτονώθηκε, καθώς οι δύο πλευρές ήταν κοντά στο να έρθουν ακόμη και στα χέρια.

Το μεγάλο παράπονο των ανθρώπων του Ολυμπιακού, πάντως, είναι πως άκουσαν να τους βρίζει χυδαία και να τους προσβάλει ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας, που έφαγε... ψωμί φορώντας τα ερυθρόλευκα, καθώς ο Γιώργος Γεωργιάδης αγωνίστηκε για δύο σεζόν (2003-2005) στην ομάδα του Πειραιά, κατακτώντας και το νταμπλ με τον σύλλογο το 2005.

Θα πρέπει, τουλάχιστον, να ντρέπεται ο Γιώργος Γεωργιάδης για την απαράδεκτη συμπεριφορά του, καθώς δεν σεβάστηκε τον Ολυμπιακό, στον οποίο είχε την τιμή να αγωνιστεί στο παρελθόν.

 http://www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου