ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Παπάζογλου: "Κρύβει... ταλέντα το τουρνουά"

Παπάζογλου: "Κρύβει... ταλέντα το τουρνουά"

Ο Τάσος Παπάζογλου μίλησε για το επικείμενο τουρνουά Coca - Cola Cup και την ευκαιρία που δίνει στα παιδιά που θα συμμετέχουν να ξεφύγουν από την καθημερινότητα, όπως και για την πιθανότητα να ανακαλυφθούν τα ταλέντα του αύριο.
Αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Παπάζογλου
"Σε μια εποχή που τα παιδιά δεν αθλούνται πολύ, αλλά ούτε κινούνται στο βαθμό που συνέβαινε παλαιότερα, μία τέτοια ευκαιρία για συμμετοχή σε ένα οργανωμένο τουρνουά είναι σημαντική.

Ιδιαίτερα από τη στιγμή που έχουμε να κάνουμε με μία διοργάνωση που είναι καλά οργανωμένη και πληροί τις απαραίτητες προδιαγραφές για να δώσει στα παιδιά τη δυνατότητα να χαρούν το παιχνίδι.

Και δε θα πρέπει να ξεχνάμε και ότι μιλάμε για εντελώς δωρεάν συμμετοχή.

Από τη στιγμή που το Coca-Cola Cup διοργανώνεται για παίκτες ηλικίας από 13-19, σαφώς και υπάρχουν ευκαιρίες για τους καλύτερους να ξεχωρίσουν.

Από τη στιγμή που μία εταιρεία σαν την Coca-Cola έχει επενδύσει σε ένα τέτοιο τουρνουά και το έχει προετοιμάσει καταλλήλως, είναι σίγουρο πως τουλάχιστον όσοι φτάσουν στους τελικούς θα έχουν την ευκαιρία να τους δει ένα πιο έμπειρο μάτι", τόνισε αρχικά ο αμυντικός του Ολυμπιακού που στη συνέχεια ρωτήθηκε αν θα συμβούλευε τα παιδιά να συμμετέχουν στο Coca-Cola Cup:

"Βεβαίως! Μιλάμε για μια μοναδική ευκαιρία να έρθουν κοντά στον αθλητισμό, να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, να περάσουν καλά με τους φίλους τους και να ζήσουν τη χαρά του ποδοσφαίρου.

Ο στόχος σίγουρα είναι η νίκη, αλλά και μόνο το γεγονός ότι περισσότερα από 6.000 παιδιά θα βγουν σε γήπεδα σε όλη την Ελλάδα και θα αθληθούν, είναι μια επιτυχία από μόνη της. Άλλωστε, τα ταλέντα της Ελλάδας μπορούν να ανακαλυφθούν όταν μπαίνουν στο γήπεδο και παίζουν και όχι όταν κάθονται μπροστά στην τηλεόραση ή τον υπολογιστή".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου