ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE


02/04/2013


Η 28η αγωνιστικη





















«Μόνος του τέθηκε εκτός ομάδας ο Φάμπρι»

01/04/2013
 Ευθύνη του Φάμπρι αποτελεί η απομάκρυνσή του από τον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Κωνσταντίνου, στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Ψάχνουμε ήδη προπονητή», πρόσθεσε.

«Μόνος του τέθηκε εκτός ομάδας ο Φάμπρι»
Απόρροια των πράξεων και κυρίως των λεγομένων του Φάμπρι αποτελεί η απομάκρυνσή του από τον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Ο γενικός αρχηγός της ομάδας τόνισε πως ήταν απαράδεκτες οι τοποθετήσεις που έκανε μετά το ματς απέναντι στον Πλατανιά, χαρακτήρισε ενδεδειγμένη επιλογή για τη διάδοχη κατάσταση τον Γιάννη Βονόρτα και πρόσθεσε πως ο Γιάννης Αλαφούζος ήδη αναζητεί προπονητή και συνεργάτες για τη νέα σεζόν.

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως οι «πράσινοι» θα εξαντλήσουν τα περιθώρια για να βγουν στην Ευρώπη.

Αναλυτικά ο Βασίλης Κωνσταντίνου μίλησε στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» και στους Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιάννη Θειακό για:

-την ήττα από τον Πλατανιά: «Ο Παναθηναϊκός έπαιξε 90 λεπτά μαζί με τις καθυστερήσεις και δεν μπορούσε να κάνει ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο. Το θέμα δεν είναι ‘θέλω να προσφέρω και δεν μπορώ’. Ή μπορείς και προσφέρεις ή δεν μπορείς και δεν προσφέρεις. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει στο πρώτο εικοσάλεπτο, χάθηκαν ευκαιρίες και δεν δόθηκε ένα πέναλτι. Αυτά όμως δεν αποτελούν δικαιολογία. Έχουμε χάσει 22 βαθμούς στο ΟΑΚΑ, που φέτος δεν είναι έδρα».

-την απόφαση απομάκρυνσης του Φάμπρι: «Ο κ. Φάμπρι έθεσε τον εαυτό του εκτός Παναθηναϊκού μόνος του. Μία ομάδα κερδίζει ή χάνει όλη μαζί. Δεν μπορεί ένας προπονητής ή ένας παίκτης να επιρρίπτει στους άλλους την ευθύνη χωρίς να αναλαμβάνει εκείνος τις δικές του. Είπα πράγματα που δεν αρμόζουν για τους παίκτες και το όνομα του Παναθηναϊκού. Αν ήθελε, θα μπορούσε να είχε παραιτηθεί λέγοντας ότι κάποια πράγματα τον ενοχλούν. Αλλά να βγαίνει εν ενεργεία προπονητής του Παναθηναϊκού και να λέει αυτά τα πράγματα δεν είναι σωστό. Ο κ. Φάμπρι τέθηκε μόνος του εκτός ομάδας».

-το αν η επιλογή Βονόρτα, που υπήρξε συνεργάτης του Ρότσα μεταφράζεται ως παραδοχή του λάθους της απομάκρυνσης του τελευταίου: «Όχι, δεν σημαίνει κάτι τέτοιο. Ο κ. Αλαφούζος έχει αναλάβει τις ευθύνες των λαθών του και είναι προς τιμήν του. Η επιλογή του Γιάννη Βονόρτα είναι η κατάλληλη κίνηση και πιο ενδεδειγμένη. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να πάρεις ένα παιδί δικό σου που είναι χρόνια στην Παιανία. Θα ήταν πολύ άστοχο να επιλέξεις έναν άνθρωπο που ήταν εκτός Παιανίας και δεν ξέρει την ομάδα σε αυτό το σημείο της σεζόν».

Βέλιτς: «Μη μας γίνει έμμονη ιδέα…»

Δεν πρέπει η νίκη να γίνει έμμονη ιδέα στους παίκτες του Λεβαδειακού, οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν στα τελευταία εννιά ματς του πρωταθλήματος, όπως δήλωσε ο Βέλιτς στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Βέλιτς: «Μη μας γίνει έμμονη ιδέα…»
Την παραμονή του Λεβαδειακού στη Σούπερ Λίγκα και όχι η νίκη της ομάδας μετά από εννιά αποτελέσματα χωρίς «τρίποντο» έθεσε ως στόχο ο Γιάσμινκο Βέλιτς, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, δεν πρέπει να μας γίνει έμμονη ιδέα πότε θα κάνουμε την πρώτη μας νίκη και να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας», τόνισε ο Βόσνιος τεχνικός.

Όσον αφορά το χθεσινό ματς, ο 48χρονος προπονητής ανέφερε: «Είχαμε κάποιες φάσεις περισσότερες από την ΑΕΚ και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι παραπάνω, αλλά και αυτό το αποτέλεσμα πρέπει να το αποδεχθούμε».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάσμινκο Βέλιτς στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» με τους Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιάννη Θειακό

Για τη δουλειά που έκανε στο διάστημα από τότε που ανέλαβε τον Λεβαδειακό

«Μετά από τους αγώνες πρέπει να μιλούν οι ποδοσφαιριστές και όχι οι προπονητές, εκείνοι είναι οι πρωταγωνιστές. Τώρα μιλάω εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού. Υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας πολύ καλοί παίκτες. Όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα και ήρθε η δική μου συνεργασία, δεν άλλαξαν πολλά πράγματα στην ομάδα. Έβαλα κάποιες προτεραιότητες και μεθοδικά προσπαθήσαμε να αλλάξουμε μικροπράγματα. Μερικές φορές οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.

Ο Λεβαδειακός έχει πολύ καλούς παίκτες, όμως έχει πολλές αγωνιστικές να πάρει μία νίκη. Στα τελευταία εννιά ματς έχει πετύχει 4 γκολ και έχει δεχθεί 16 τέρματα. Η ομάδα έχει να κερδίσει από τα μέσα Ιανουαρίου. Όλα είναι εύκολα και δύσκολα, αφού εξαρτώνται από τη διάθεση των ποδοσφαιριστών και να αφομοιώνουν τα όσα τους λέμε. Η ανταπόκρισή τους την προηγούμενη εβδομάδα ήταν πολύ καλή
».

Για την αλλαγή που υπήρξε στην ομάδα της Βοιωτίας

«Δεν φταίει μόνο ένα πράγμα στην ομάδα. Δεν με απασχολεί τι έγινε στο παρελθόν. Προσπαθώ να αναλύσω κάποια δεδομένα. Ασχέτως με την στατιστική και τα χαμένα ματς, όπου δεν βάζουμε πολλά γκολ και δεχόμαστε πολλά περισσότερα. Εκείνο που αντιλήφθηκα εγώ είναι έλλειψη αγωνιστικής οργάνωση. Αυτό προέρχεται από τη σωστή αμυντική λειτουργία, τις κοντινές γραμμές μέσα στο γήπεδο. Αντιμετωπίσαμε έναν διαφορετικό αντίπαλο από τις υπόλοιπες ομάδες της Σούπερ Λίγκας, αφού ίσως είναι η μοναδική που παίζει 4-4-2 με ρόμβο στο κέντρο.

Παίξαμε με μία νεανική ομάδα, που αξίζει να είναι πιο ψηλά στην βαθμολογία. Πρωταρχικός μας στόχος ήταν να έχουμε πιο σωστή αγωνιστική φιλοσοφία και αυτό μεταφράζεται με το μηδέν πίσω. Είχαμε κάποιες φάσεις περισσότερες από την ΑΕΚ και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι παραπάνω, αλλά και αυτό το αποτέλεσμα πρέπει να το αποδεχθούμε
».

Για το αν έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση παραμονή

«Πάντα σε τέτοιες ομάδες υπάρχει αυτό το κλίμα, να καθαρίζουν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Μαθηματικά δεν έχουμε καταφέρει αυτό τον στόχο και εδώ που βρίσκεται στόχο δεν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό μας. Πρέπει να εξασφαλίσουμε οριστικά την παραμονή μας. Πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, δεν πρέπει να μας γίνει έμμονη ιδέα πότε θα κάνουμε την πρώτη μας νίκη και να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας».

Για το μέλλον του στην ομάδα

«Υπάρχει συμφωνία μέχρι το τέλος της επόμενης χρονιάς. Έχω συνηθίσει τόσα χρόνια που είμαι στο χώρο του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα ή το εξωτερικό να δουλεύω για το παρόν και το μέλλον. Το παρόν στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πιο έντονο από το μέλλον. Μακάρι αυτό να άλλαζε κάποια στιγμή. Αυτή είναι η πραγματικότητα και πρέπει να προσαρμοζόμαστε σε αυτή».

-την προσπάθεια εξόδου στην Ευρώπη: «Ο Παναθηναϊκός έχει στόχο να βγει στην Ευρώπη και θα προσπαθήσει να εξαντλήσει και την τελευταία πιθανότητα για να το κάνει. Όμως δεν εξαρτάται αυτό μόνο από μας. Υπάρχει και ο ΠΑΣ που είναι τρεις βαθμούς μπροστά και θέλει επίσης να βγει στην Ευρώπη. Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει».

-το αν θεωρεί πετυχημένες τις επιλογές του Βαρέλα: «Είναι αρμόδιος ο κ. Αλαφούζος για να επιλέξει τους συνεργάτες του, με τους οποίους θα γίνουν μεταγραφές. Δεν ξέρω αν υπάρχει ικανοποίηση ή όχι για τις επιλογές του κ. Βαρέλα. Δεν ξέρω αν οι μεταγραφές του Ιανουαρίου είναι επιλογές του ή όχι. Ήταν μεταγραφές ανάγκης. Η μία από αυτές δεν νομίζω πως ήταν η καλύτερη, αλλά δεν μπορείς να επιρρίψεις ευθύνες. Δεν μπορείς να βρεις εύκολα καλούς και φθηνούς παίκτες τον Ιανουάριο».

-τις ευθύνες της διοίκησης: «Πρώτα η διοίκηση Αλαφούζου έπρεπε να φτιάξει τα οικονομικά και τα διοικητικά του Παναθηναϊκού και μετά να δει το αγωνιστικό κομμάτι. Όταν το οικονομικό δεν το’ χεις, για να πληρώσεις τους παίκτες και να μην κάνουν προσφυγή, είναι ένας κυκεώνας που πρέπει να αντιμετωπίσεις. Το πλάνο για την περίοδο αυτή υπάρχει και το είχε πει ο ίδιος ο κ. Αλαφούζος. Στην προσεχή γενική συνέλευση θα αναλύσει και το γενικότερο πλάνο της ομάδας».

-τα μελλοντικά σχέδια του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός δεν κάνει σχέδια παιχνίδια για τα τρία τελευταία ματς, αλλά για τη

Παραιτήθηκε ο Ζουμπουρίδης

Παρελθόν από την Κοινωνία Μελών του Άρη αποτελεί ο Παναγιώτης Ζουμπουρίδης. Την παραίτησή του ανακοίνωσε μέσω επιστολής, τονίζοντας πως η απόφασή του είναι αμετάκλητη.

Παραιτήθηκε ο Ζουμπουρίδης
Τελευταία ενημέρωση 01/04/2013, 13:27
Την παραίτησή του από τη θέση του Αντιπροέδρου στην Κοινωνία Μελών του Άρη ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Ζουμπουρίδης, μέσω επίσημης επιστολής.

Το κλίμα στους «κίτρινους» μετά την ισοπαλία της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον Πανθρακικό (0-0) είναι βαρύ, ιδιαίτερα μετά τις έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου.

Ο Ζουμπουρίδης μέσω της επιστολής αναφέρθηκε στην κατάσταση που βρίσκεται ο Άρης, η οποία όπως χαρακτηριστικά επισήμανε δεν αρμόζει στην ιστορία της ομάδας.

Αναλυτικά η επιστολή:



«Κύριε Πρόεδρε, αγαπητοί συνάδελφοι ,με την παρούσα σας γνωστοποιώ την παραίτησή μου από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ. Δυστυχώς η κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο Σύλλογο δεν αρμόζει στην Ιστορία του και δεν συμβαδίζει με τα ιδανικά που εδώ και 99 χρόνια πρεσβεύει. Η απόφαση μου είναι οριστική και αμετάκλητη.

Με τιμή,

Ζουμπουρίδης Παναγιώτης».
νέα σεζόν. Ψάχνει να βρει έναν καινούριο προπονητή όσο πιο σύντομα γίνεται για να έχει συμμετοχή στο μεταγραφικό σχεδιασμό. Το θέμα το χειρίζεται αποκλειστικά ο κ. Αλαφούζος. Ψάχνει να βρει προπονητή και ανθρώπους που θα τον στελεχώσουν, ώστε να γίνει μία ομάδα από νεαρούς παίκτες από τις ακαδημίες, συν κάποιους παίκτες με ηγετικές ικανότητες, ώστε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική από την πρώτη αγωνιστική της επόμενης περιόδου».

Τέσσερις συλλήψεις στη Βέροια

01/04/2013
 Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει πως τέσσερις οπαδοί συνελήφθησαν σε έλεγχο που έγινε πριν από τον αγώνα της Βέροιας με την Κέρκυρα εξέδωσε η Αστυνομική Διεύθυνση της Κεντρικής Μακεδονίας.

Τέσσερις συλλήψεις στη Βέροια
Τη σύλληψη τεσσάρων ατόμων κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ της Βέροιας και της Κέρκυρας στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ανακοίνωσε μέσω Δελτίο Τύπου η Γενική Αστυνομική Διεύθυνσης της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Για τους τέσσερις συλληφθέντες σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των νόμων «Περί Αθλητισμού» και «Περί φωτοβολίδων», δεδομένου ότι οι τρεις από αυτούς κατά τη διάρκεια του αγώνα πέταξαν φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

«Συνελήφθησαν χθες (31.03.2013) κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα της Superleague μεταξύ των ομάδων "ΠΑΕ Βέροια" – "ΠΑΕ Κέρκυρα", ο οποίος διεξήχθη στο δημοτικό Στάδιο της Βέροιας, τέσσερις ημεδαποί 22, 22, 29 και 36 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κατά περίπτωση δικογραφία για παράβαση των Νόμων «Περί Αθλητισμού» και «Περί Φωτοβολίδων».

Παπάζογλου: «Το ποδόσφαιρο κρύβει παγίδες»

01/04/2013
 Την άποψη ότι ο ΟΦΗ δείχνει σημάδια μεγάλης ομάδας εξέφρασε ο Θανάσης Παπάζογλου στον αέρα του NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Παπάζογλου: «Το ποδόσφαιρο κρύβει παγίδες»
Να παραμείνουν συγκεντρωμένοι ενόψει των δύο τελευταίων αγωνιστικών της Σούπερ Λίγκας, ώστε να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θέλουν στον ΟΦΗ, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Θανάσης Παπάζογλου.

Ο 24χρονος επιθετικός τόνισε πως πλέον ο ΟΦΗ δείχνει σημάδια μεγάλης ομάδας, κάτι που φαίνεται από την απόδοσή τους στα μεγάλα παιχνίδια που θέλουν το… τρίποντο.

Ακόμη, αναφέρθηκε στην απόφασή του να ανανεώσει με τους Κρητικούς, δηλώνοντας πως νιώθει απόλυτα δικαιωμένος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Εκ της Διευθύνσεως» και τον Γιώργο Χελάκη:

Για τον ΟΦΗ:
«Πιστεύω ότι ο ΟΦΗ δείχνει σημάδια μεγάλης ομάδας και το αποδεικνύουμε στα μεγάλα παιχνίδια»

Για τον πανηγυρισμό του μετά την επίτευξη του πρώτου τέρματος:
«Δεν πήγα σε κάποιον συγκεκριμένο. Ο ενθουσιασμός του κόσμου του ΟΦΗ είναι έκδηλος και αυτό που θέλεις είναι να γίνεις έναν με αυτόν».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:
«Έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα και έτσι όπως έχει εξελιχθεί, ο προπονητής έχει δίκιο όταν λέει ότι το ποδόσφαιρο κρύβει παγίδες. Εμείς για τις επόμενες τρεις αγωνιστικές πρέπει να είμαστε σωστοί και συγκεντρωμένοι για να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που έχουμε».

Για την απόφασή του να πάει στον ΟΦΗ:
«Είμαι απόλυτα δικαιωμένος με την απόφασή μου. Ο ΟΦΗ διανύει μία δύσκολη περίοδο και το ότι με πίστεψαν θέλω να τους ανταποδώσω μέσω της απόδοσής μου. Στα τελευταία παιχνίδια θέλω να δώσω το 100%. Στον ΟΦΗ έχω βελτιωθεί αρκετά και είναι πολύ σημαντικό ότι μπορώ να αποδείξω τι μπορώ να κάνω».

Τέλος ο Γκλέισον από την Ξάνθη

01/04/2013
 Το τέλος της συνεργασίας της με τον Σάντος Γκλέισον ανακοίνωσε η Ξάνθη.

Τέλος ο Γκλέισον από την Ξάνθη
Παρελθόν από την Ξάνθη αποτελεί ο Σάντος Γκλέισον σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου αμυντικού έληγε το καλοκαίρι, ωστόσο οι δύο πλευρές τα βρήκαν, ώστε ο Γκλέισον να αποδεσμευτεί νωρίτερα.

Ο 32χρονος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και επιθυμία του είναι να επιστρέψει στην Βραζιλία για να ακολουθήσει την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η συνεργασία της Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ με τον Σάντος Γκλέισον ολοκληρώθηκε. Το συμβόλαιο του έμπειρου παίκτη έληγε τον Ιούνιο και οι δύο πλευρές θεώρησαν πως είναι καλύτερο η συνεργασία τους να τερματιστεί αυτή τη χρονική στιγμή.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός που αντιμετώπισε προβλήματα υγείας, πλέον θα μπορεί να βρίσκεται κοντά στην οικογενειά του στην ιδιαίτερή του πατρίδα.

H Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ και στο παρελθόν έχει δείξει την ευαισθησία της σε παρόμοια θέματα και συναίνεσε στην λύση του συμβολαίου».

Παρ’ ολίγον έξωση σε Γκερέιρο!

01/04/2013
 Να… αδειάσει το σπίτι όπου διαμένει ζήτησε ο ιδιοκτήτης του στον Ρότζερ Γκερέιρο λόγω των ενοικίων που οφείλει η ΠΑΕ ΑΕΚ. Διευθετήθηκε το θέμα από τη διοίκηση πριν ο παίκτης μείνει στο δρόμο.

Παρ’ ολίγον έξωση σε Γκερέιρο!
Η ΑΕΚ μπορεί να οδεύει προς την παραμονή της στην κατηγορία, αλλά συνεχίζουν να προκύπτουν ειδήσεις που τη διασύρουν.

Ο Ρότζερ Γκερέιρο ενημερώθηκε από το δικηγόρο του ιδιοκτήτη του σπιτιού να αδειάσει το ταχύτερο δυνατό το διαμέρισμα όπου κατοικεί, καθώς η διοίκηση της ομάδας οφείλει αρκετά ενοίκια και δεν θορυβήθηκε ούτε από το σχετικό εξώδικο.

Όχι ασφαλώς λόγω… αδιαφορίας, αλλά επειδή στα ταμεία πλέον δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για να καλυφθούν τέτοιες στοιχειώδεις ανάγκες.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ήταν εμφανώς αναστατωμένος στη σημερινή προπόνηση και αναζητούσε κάποιον από τη διοίκηση για να επιληφθεί του θέματος. Με αρκετό κόπο εντόπισε τον Ανδρέα Δημητρέλο, ο οποίος ανέλαβε να τακτοποιήσει το θέμα για να μη βρεθεί ο Γκερέιρο στο δρόμο.

Επικοινώνησε με τον δικηγόρο του ιδιοκτήτη του σπιτιού και τον ενημέρωσε ότι θα του καταβληθεί ένα μέρος των οφειλόμενων ενοικίων. Έτσι ο αρχηγός της «Ένωσης» μπόρεσε να επιστρέψει στο σπίτι του χωρίς πρόβλημα.

Ο Γκερέιρο δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που αντιμετωπίζει τέτοιο πρόβλημα, καθώς υπάρχουν κι άλλα χρωστούμενα ενοίκια απέναντι σε ιδιοκτήτες σπιτιών που έχει αναλάβει την υποχρέωση να πληρώνει η ΠΑΕ. Όμως ελλείψει ρευστού, οι ποδοσφαιριστές αυτοί είναι στον αέρα.

Διαψεύδει ο Άρης περί ΑΦΜ

01/04/2013
 Τις επαφές για απόκτηση νέου ΑΦΜ αρνείται η Κοινωνία Μελών του Άρη. «Μοχθούμε για να αντιμετωπίσουμε τα χρέη», η αναφέρει η ανακοίνωση.

Διαψεύδει ο Άρης περί ΑΦΜ
Ανακοίνωση μέσω της οποίας διαψεύδει τις κινήσεις για απόκτηση νέου ΑΦΜ εξέδωσε η Κοινωνία Μελών του Άρη. Δημοσιεύματα έκαναν λόγο για επαφές με ομάδες άλλων κατηγοριών για εξασφάλιση ΑΦΜ, προκειμένου η ομάδα να αντιμετωπίσει τις μικρότερες δυνατές αγωνιστικές συνέπειες σε περίπτωση που δεν ξεπεράσει τα οικονομικά της προβλήματα.

Μάλιστα, στην εν λόγω επιστολή η ΚΜΑ τόνισε πως αντιθέτως με όσα τους καταλογίζουν, καθημερινά προσπαθούν να βρουν λύση στα προβλήματα της ομάδας, ώστε η συμπλήρωση ενός αιώνα να βρει την κίτρινη ΠΑΕ απαλλαγμένη από τα χρέη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ και η Κοινωνία Μελών ΑΡΗ δηλώνουν ρητά ότι κανένας εκ των συμμετεχόντων στα Διοικητικά Συμβούλια δεν έχει προβεί σε οποιαδήποτε συνάντηση ή διαπραγμάτευση για χρησιμοποίηση, απορρόφηση, ή συγχώνευση ΑΦΜ άλλης ομάδας, ενώ ούτε γνώση έχει λάβει για οποιαδήποτε συζήτηση επί του θέματος από θεσμικούς ή μη φορείς του Συλλόγου.

Για εμάς ο ΑΡΗΣ είναι ένας, κουβαλάει 99 χρόνια ένδοξης Ιστορίας και μοχθούμε καθημερινά, παρά τα εμπόδια που πολλοί εντός κ εκτός Συλλόγου εντέχνως μας τοποθετούν, ώστε με τη συμπλήρωση του πρώτου αιώνα ζωής ο ΑΡΗΣ μας να είναι απαλλαγμένος από την εσωστρέφεια, τη μιζέρια και το βραχνά των μη διαχειρίσιμων χρεών αλλά και να αποδοθούν οι ευθύνες σε όλους όσους έφεραν με τους χειρισμούς και την υπογραφή τους την ομάδα στη σημερινή κατάσταση.
Όποιος μιλάει για άλλο ΑΦΜ…».

«Δεν υπάρχει υγεία στον Άρη»

01/04/2013
 Τους λόγους για τους οποίους παραιτήθηκε από τη θέση του Αντιπροέδρου στην Κοινωνία Μελών του Άρη εξήγησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Παναγιώτης Ζουμπουρίδης.

«Δεν υπάρχει υγεία στον Άρη»
Τα όσα γίνονται στον Άρη, τα οποία είναι ενάντια στην ιδιοσυγκρασία του, είναι ο λόγος παραίτησης του Παναγιώτη Ζαμπουρίδη από τη θέση Αντιπροέδρου στην Κοινωνία Μελών του Άρη, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο ίδιος.

Ο Ζουμπουρίδης αναφέρθηκε στον πόλεμο που δέχεται ο Άρης από τις υπόλοιπες ομάδες, αλλά και από αυτούς που κατηγορούν την ΚΜΑ, η οποία όπως δήλωσε ήταν αυτή που ανέλαβε τα ηνία, όταν κανένας δεν αναλάμβανε την ευθύνη.

Ακόμη, τόνισε πως με τα ημιμέτρα που έχουν παρθεί το πρωτάθλημα δεν μπορεί να γίνει ανταγωνιστικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Ζουμπουρίδη στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 στην εκπομπή «Μπαμ και Κάτω» με τους Μπάμπη Χριστόγλου και Μιχάλη Λεάνη:

Για την απόφασή του να παραιτηθεί:
«Παραιτήθηκα γιατί πλέον η ιδιοσυγκρασία μου δεν ταιριάζει με αυτά που γίνονται στον Άρη. Έχω μάθει να φοράω παντελόνια εγώ. Μου ζητήθηκε η βοήθεια όταν παίζαμε στην Β’ Εθνική και σώσαμε την ομάδα. Τώρα όμως ονειρεύομαι αλλιώς τον Άρη. Εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω κάτω από αυτές τις συνθήκες. Ο Άρης είναι διχασμένος, εμένα όνειρο μου είναι να ενώσουμε τον Άρη. Όμως τα κάστρα πέφτουν από μέσα. Δυστυχώς, συμβαίνουν πράγματα που δεν μπορώ να αντιληφθώ».

Για την αντίδραση του:
«Απλώς δεν μπορώ να συνεχίσω σε αυτή την κατάσταση. Δεν υπάρχει υγεία. Έχει γίνει η διοίκηση Κοινωνίας Μελών του Άρη γιατί κανείς δεν δέχθηκε να βγει μπροστά και τώρα την κατηγορούν. Ακόμη, είναι και ο πόλεμος που δέχεται από άλλες ομάδες γιατί δεν τον θέλουν να πρωταγωνιστεί. Δεν τον θέλουν να σηκώσει κεφάλι. Προσπάθησα να κάνουμε κάτι αλλά άλλοι δεν θέλουν. Εγώ δεν μπορώ να πολεμήσω και σηκώνω τα χέρια ψηλά».

Για τον Άρη και την κατάσταση του πρωταθλήματος:
«Συνεχίζεται η προσπάθεια να σωθεί η ομάδα, αλλά στενεύουν τα περιθώρια. Βλέπουμε παίκτες να μην μπορούν να δώσουν και μια πάσα. Δεν ξέρω τι να πω. Δεν είναι θέμα ψυχικών αποθεμάτων. Είναι θέμα ικανότητας. Και τον Μουρίνιο να φέρουμε δεν θα μπορούν να πατήσουν περιοχή. Με τα ημίμετρα αυτά δεν μπορείς να βρεις παίκτες. Δεν γίνεται έτσι να πάει μπροστά το πρωτάθλημα. Αν δεν θέλετε τον Άρη αφήστε άλλες ομάδες που έχουν μάγκες προέδρους να μείνουν στο πρωτάθλημα».

Απαιτούν την παραίτηση...

01/04/2013
 Αρκετοί οπαδοί του Άρη βρίσκονται έξω από το «Κλεάνθης Βικελίδης» και απαιτούν την παραίτηση των μελών της διοίκησης. Πολύ κοντά στην επιστροφή του στα διοικητικά της ομάδας ο Λάμπρος Σκόρδας.

Απαιτούν την παραίτηση...
Η παραίτηση του Παναγιώτη Ζουμπουρίδη φαίνεται πως δεν θα είναι και η μόνη σήμερα για τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης…

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αυτή την στιγμή βρίσκονται έξω από το «Κλεάνθης Βικελίδης» αρκετοί οπαδοί της ομάδας, και ζητούν την παραίτηση των μελών της Κοινωνίας Μελών Άρη που έχουν απομείνει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ.

Μάλιστα, στην συμπρωτεύουσα είναι έντονη η φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες και φέρνει τον Λάμπρο Σκόρδα να βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στα κοινά της ομάδας.

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, λέγεται ότι ο Σκόρδας έχει εξασφαλίσει τη στήριξη των οργανωμένων οπαδών του Άρη για να αναλάβει αυτός την ηγεσία της ομάδας με στόχο την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα.

Βονόρτας: «Όπως με τον Ρότσα»

01/04/2013
 Παιχνίδι πρωτοβουλίας όπως προσπάθησε να κάνει ο Παναθηναϊκός του Ρότσα θέλει και ο Γιάννης Βονόρτας, όπως είπε στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του «τριφυλλιού».

Βονόρτας: «Όπως με τον Ρότσα»
Αναλυτικά, όσα είπε ο Γιάννης Βονόρτας:

«Καταρχήν είναι τιμή που η διοίκηση επέλεξε εμένα για το συγκεκριμένο πόστο και που με εμπιστεύεται τη δεδομένη χρονική στιγμή. Είναι δύσκολη περίοδος για το σύλλογο. Αγαπώ τον Παναθηναϊκό και θέλω να βοηθήσω την ομάδα αυτή τη δύσκολη στιγμή. Σε σύντομο χρονικό διάστημα επιστρέφω στην ομάδα. Ήμουν βοηθός του κ. Ρότσα, κάναμε μία καλή προσπάθεια η οποία διεκόπη βίαια. Θέλω να καταφέρω να συνεχίσω την καλή πορεία που κάναμε με τον Χουάν.

Για την αξιοποίηση των νέων παικτών: «Βούληση της διοίκησης είναι να εκμεταλλευτούμε τα νέα παιδιά του συλλόγου. Προέρχομαι από την ακαδημία και θέλω να ενεργήσω σαν συνδετικός κρίκος σ΄ αυτήν την προσπάθεια που θα γίνει ώστε να πλαισιώσουμε την ομάδα με παίκτες από τις ακαδημίες».

Για τη συνέχεια της Σούπερ Λίγκας: «Είναι δύσκολη η προσπάθειά μας να μπούμε στα πλέι-οφ, μια και δεν είναι όλα μόνο στο χέρι μας. Εμπιστεύομαι τους παίκτες, όπως πάντα. Έχουν την ποιότητα να κυνηγήσουμε την είσοδό μας στα πλέι-οφ, με όποιες πιθανότητες είναι υπέρ μας ώστε να το πετύχουμε. Το σημαντικό είναι να μπορέσουν να βγάλουν οι παίκτες ό,τι καλύτερο μπορούν και να βρεθούν στην πιο ικανοποιητική κατάσταση που γίνεται.

Για την έμφαση στην ενεργοποίηση νέων ποδοσφαιριστών: «Υπάρχουν παιδιά που μπορούν να έχουν την ίδια απόδοση ή και καλύτερη από ξένους παίκτες. Εμείς θα ψάξουμε ποιοι είναι στην παρούσα φάση οι καλύτεροι, τώρα που τους χρειάζεται η ομάδα. Δεν έχω πλήρη εικόνα για τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν πρόσφατα, έτσι δεν μπορώ να μιλήσω με βεβαιότητα. Όποιος μπορεί να παίξει αυτό που μπορεί και θέλει ο σύλλογος θα είναι στην ενδεκάδα».

Για τους συνεργάτες του: «Συνεχίζω με τον γυμναστή Βασίλη Καλαποθαράκο που είχε έρθει επί των ημερών μας και τον Ρούντολφ Κορέια».

Για τα στοιχεία που θα προσπαθήσει να εντάξει στην ομάδα: «Τα ίδια που επιχειρήσαμε να βάλουμε με τον Ρότσα. Θέλουμε την μπάλα στα πόδια μας και όχι να παίζουμε παθητικό ρόλο στα παιχνίδια. Εμείς θα πρέπει να είμαστε οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού».

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα, όπως και στην προηγούμενη θητεία μου. Είδα κόσμο που είχε διάθεση να έρθει στο γήπεδο στα τελευταία παιχνίδια. Κάποιοι μένουν μακριά, λόγω της κακής εικόνας. Όποιος, όμως, είναι Παναθηναϊκός μία φορά, είναι για πάντα»!

Έμεινε Αθήνα ο Δώνης

01/04/2013
 Ναι μεν σχεδόν όλη η αποστολή του ΠΑΟΚ επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη, ωστόσο το ίδιο δεν συνέβη με τον Γιώργο Δώνη για λόγους… κατασκοπίας.

Έμεινε Αθήνα ο Δώνης
Έστω και μετά από μεγάλη ταλαιπωρία, λόγω της κακοκαιρίας, η αποστολή του ΠΑΟΚ επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Δευτέρας.

Όμως, δεν ήταν όλοι μαζί. Κι αυτό γιατί οι Ιτάνζ, Γλύκος, Κατσουράνης, Αθανασιάδης και ο προπονητής, Δώνης έχουν εξασφαλίσει ειδική άδεια παραμονής στην Αθήνα.

Μάλιστα, ο τελευταίος έχει ειδικό λόγο. Αυτός δεν είναι άλλος από το παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της 27ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Πανιώνιο και Αστέρα Τρίπολης. Ο τεχνικός του «Δικέφαλου του βορρά» αν και γνωρίζει αρκετά καλά τους Αρκάδες, θα βρίσκεται στην Νέα Σμύρνη, ούτως ώστε να πάρει από κοντά μια γεύση των προσεχών αντιπάλων του τόσο στα διπλά ματς για το Κύπελλο Ελλάδας, όσο και ενόψει πλέι οφ.

Την Τρίτη αναμένεται να βρίσκεται κανονικά στην συμπρωτεύουσα για να ξεκινήσει εκ νέου την προετοιμασία της ομάδας του για την ερχόμενη αγωνιστική.

Ραντεβού των οργανωμένων του Άρη!

01/04/2013
 Έξω από τη Θύρα 3 καλούν τους φίλους της ομάδας οι δύο μεγάλοι σύνδεσμοι οργανωμένων οπαδών Super 3 και Ιερολοχίτες με κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν...

Ραντεβού των οργανωμένων του Άρη!
Συνεχείς οι εξελίξεις στον Άρη… Το απόγευμα της Δευτέρας οι δύο μεγαλύτεροι σύνδεσμοι οργανωμένων οπαδών της ομάδας εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση με την οποία καλούν όλους τους φίλους των κίτρινων έξω από τη Θύρα 3.

Αναλυτικά αναφέρει η σχετική ανακοίνωση…


«Τα τελευταία τραγικά και ντροπιαστικά γεγονότα,που εκτυλίσσονται στην αγαπημένη μας ομάδα, με αποκορύφωμα το Σαββατιάτικο παιχνίδι-παρωδία με τον Πανθρακικό δεν μας αφήνουν πολλά περιθώρια.

Καλούμε όλο το Λαό του ΑΡΗ σήμερα το απόγευμα στις 19:00 στο κλειστό κάτω από την ΘΥΡΑ 3, για να ληφθούν κρίσιμες και καθοριστικές αποφάσεις για την ύπαρξη και το μέλλον του αγαπημένου μας συλλόγου. Η παρουσία όλων κρίνεται αναγκαία και επιτακτική».

Η… μισή ΑΕΚ στο βόλεϊ

01/04/2013
 Στο πλευρό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ, στην προσπάθεια να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα απέναντι στον Ολυμπιακό, βρίσκεται (και) το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η… μισή ΑΕΚ στο βόλεϊ
Δεν είναι η πρώτη φορά που μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ -είτε από τη διοίκηση, είτε από τους παίκτες- πηγαίνουν στη Νέα Φιλαδέλφεια για να στηρίξουν τις προσπάθειες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του συλλόγου.

Σήμερα ωστόσο πρέπει να είναι η… πολυπληθέστερη εκπροσώπησή του όλη τη χρονιά.

Κι αυτό διότι το «παρών» στον τελικό με τον Ολυμπιακό που βρίσκεται σε εξέλιξη δίνουν τόσο οι Ηλίας Μπρουσιανός και Βασίλης Γεώργας (αντιπρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. αντίστοιχα) όσο και οι Παυλής, Σταματής, Κουρέλας και Τσούπρος.

Καλό καλοκαίρι με... πλέι οφ!

01/04/2013
 Οριστικά μετά τον τελικό του Κυπέλλου θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας και θα ολοκληρωθούν στις αρχές του Ιούνη! Αμετάπειστος ο ΠΑΟΚ για μεταφορά των πλέι οφ πριν τον τελικό.

Καλό καλοκαίρι με... πλέι οφ!
Τελικά ο ΠΑΟΚ δεν πείστηκε να δεχτεί την πρόταση της ΕΠΟ, του Αστέρα Τρίπολης, του Ατρόμητου, του ΠΑΣ Γιάννινα και του Παναθηναϊκού να διεξαχθούν δύο αγωνιστικές των πλέι οφ πριν τον τελικό του Κυπέλλου (που θα γίνει στις 11/5) προκειμένου να μην υπάρχει μεγάλο διάστημα απραξίας μεταξύ της λήξης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και του τελικού.

Έτσι η Σούπερ Λίγκα αναγκάστηκε να ανακοινώσει πως τα πλέι οφ θα διεξαχθούν όπως είχαν προγραμματιστεί: θα ξεκινήσουν μετά τον τελικό και συγκεκριμένα στις 15 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν… κατακαλόκαιρο, στις 2 Ιουνίου.

Έτσι οι ομάδες που θα ξεκινήσουν νωρίς τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις, θα έχουν ελάχιστο διάστημα ξεκούρασης.

Ο ΠΑΟΚ δεν επιθυμούσε τη διεξαγωγή δύο αγωνιστικών (στη 1/5 και στις 8/5) των πλέι οφ πριν τον τελικό, προκειμένου να μην διαταραχθεί ο προγραμματισμός του…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:

«Όπως είναι ήδη γνωστό, δεν κατέστη δυνατό να ικανοποιηθεί το διαχρονικό αίτημα της Super League προκειμένου ο Τελικός Κυπέλλου να διεξαχθεί και φέτος αμέσως μετά τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ 2012-2013.

Παράλληλα δεν υπήρξε ομοφωνία μεταξύ των ΠΑΕ που διεκδικούν βαθμολογικά τη συμμετοχή τους στα Play Off 2013, ώστε με τη σύμφωνη γνώμη της ΕΠΟ να ξεκινήσουν οι αγώνες πριν τον τελικό της 11ης Μαΐου.

Ως εκ τούτου, η Super League προχώρησε στον ορισμό των Play Off 2013 μετά τον τελικό Κυπέλλου στις 11 Μαΐου, όπως ορίζει ο ΚΑΠ.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των αγώνων κατάταξης Play Off ΟΠΑΠ 2013 είναι το ακόλουθο:

1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Κυριακή 19 Μαΐου 2013

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Κυριακή 26 Μαΐου 2013

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Η κλήρωση θα διεξαχθεί μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ 2012-2013
».

«Μας έλεγαν πως θα φύγουμε νεκροί»

01/04/2013
 Μετά την ανακοίνωση του Πανθρακικού και ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Τζελέπης, με δηλώσεις του να επαναλάβει τα όσα συνέβησαν μετά την αναμέτρηση με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

«Μας έλεγαν πως θα φύγουμε νεκροί»
Επίθεση, απειλές και ξυλοδαρμό στο Δημήτρη Παπαδόπουλο καταγγέλλει και ο πρόεδρος του Πανθρακικού, Δημήτρης Τζελέπης, με δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis». Ο «ισχυρός» άνδρας της ΠΑΕ, αναφέρθηκε σε όσα έλαβαν χώρα στο «Κλ. Βικελίδης».

Για την ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός στην οποία καταγγέλλει πως δέχτηκε άσχημη φιλοξενία στο Κλ. Βικελίδης:

«Η ανακοίνωσή μας είναι αρκετά αναλυτική. Ότι γράφει συνέβη στο Κλ. Βικελίδης. Δεχτήκαμε φραστικές επιθέσεις στα μπουθ. Οι ψυχραιμότεροι ηρέμησαν την κατάσταση. Στα μπουθ υπήρχαν και φίλοι του Άρη. Μας έλεγαν πολύ άσχημες εκφράσεις όπως ότι θα φύγουμε νεκροί από δω και άλλα τέτοια. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε με τον Άρη, με τη διοίκηση του έχουμε καλές σχέσεις. Όμως αυτά που συνέβησαν είναι δυσάρεστα με αποκορύφωμα την κλωτσιά που δέχτηκε ο Δ. Παπαδόπουλος. Του έμεινε μώλωπας και χθες δεν προπονήθηκε. Τον χρειαζόμαστε και ελπίζω αύριο να προπονηθεί κανονικά».

Για την κλωτσιά που καταγγέλλει πως δέχτηκε ο Δ. Παπαδόπουλος:

«Δεν ήμουν στο χώρο όταν συνέβη το γεγονός. Όλα έγιναν στη φυσούνα. Αυτόπτες μάρτυρες λένε πως ήταν άνθρωποι της σεκιούριτι του γηπέδου. Έχουμε μιλήσει με τους νομικούς μας και έχουμε κινήσει κάποιες διαδικασίες».

Για την ανακοίνωση- απάντηση σε αυτή του Πανθρακικού που εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης:

«Δεν τη διάβασα προσωπικά αλλά μου μετέφεραν κάποια σημεία της ανακοίνωσης. Δε θέλω να αναφερθώ ή να απαντήσω επίσημα στην ανακοίνωση του Άρη. Όμως στο γήπεδο του Πανθρακικού δεχόμαστε συνεχεία συγχαρητήρια για το πώς υποδεχόμαστε τον κόσμο και τις διοικήσεις».

Για τη μάχη της παραμονής:

«Εμείς έχουμε ακόμα 3 τελικούς και θα παλέψουμε και τα 3 παιχνίδια. Αν φτάσουμε τους 33 βαθμούς πιστεύω πως θα επιτευχτεί η παραμονή. Παίζουμε με τον ΟΦΗ, μετά με την ΑΕΚ, δυο πολύ δυνατά παιχνίδια με ομάδες που καίγονται. Το τελευταίο ματς μπορεί να θεωρείται από κάποιους εύκολο γιατί η Κέρκυρα έχει σχεδόν υποβιβαστεί, αλλά δεν πιστεύω πως θα παρουσιαστεί αδιάφορη».

Για την αντιπαλότητα με τη Σκόντα Ξάνθη:

«Υπάρχει μια αντιπαλότητα αλλά δεν υπάρχει κάτι προσωπικό. Είναι απλά ένα τοπικό ντέρμπι. Δεν μπορούμε να πούμε πως είναι παρόμοιο με ένα ΠΑΟ- ΟΣΦΠ ή Άρης-ΠΑΟΚ, όμως για μας είναι ένα μεγάλο παιχνίδι».

Για τα διαιτητικά λάθη και το αν η διαιτησία θα επηρεάσει τα παιχνίδια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος:

«Πιστεύω πως οι διαιτητές δε θα παίξουν ρόλο στα αποτελέσματα. Τα παιχνίδια θα κερδίζονται μέσα στο γήπεδο. Όλες οι ομάδες έχουν ενδιαφέρον, εκτός του Ολυμπιακού που είναι ήδη πρωταθλητής και παίζουν για τη νίκη σε κάθε ματς».

Ούτε γεια δεν είπε ο Φάμπρι…

01/04/2013
 Χωρίς να χαιρετήσει τους παίκτες του αποχώρησε ο Φάμπρι, αφού ο Ισπανός δεν πήγε στην Παιανία να πει το τελευταίο αντίο στους ποδοσφαιριστές που συνεργάζονταν τόσο καιρό. Ίσως πάει Τρίτη!

Ούτε γεια δεν είπε ο Φάμπρι…
Ο Φάμπρι αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και σε τέτοιες περιπτώσεις, το σύνηθες είναι ο προπονητής να αποχαιρετά τους παίκτες του. Κάτι που δεν έγινε, αφού ο Ισπανός προτίμησε να μην πάει στην Παιανία για το… καθιερωμένο αντίο. Αυτό, ενδεχομένως να γίνει την Τρίτη που τα πνεύματα θα ηρεμήσουν λίγο.

Οι σχέσεις των δύο πλευρών κλονίστηκαν μετά την δήλωση του Φάμπρι για παίκτες χωρίς αρχ…α! Και ενδεχομένως να σηκώνονταν αναστάτωση εάν πήγαινε στο προπονητικό κέντρο απο τώρα. Από την άλλη, δεν είναι λίγες οι φορές που ο Ισπανός το παράκανε με τις φωνές προς τους ποδοσφαιριστές του και μετά ζήταγε συγγνώμη και ίσως, αυτό να κάνει αύριο, Τρίτη, που μάλλον θα πάει στην Παιανία.

Δεν πάει Παιανία ο Αλαφούζος

01/04/2013
 Μετά από ανεπιτυχή αποτελέσματα ή αλλαγή προπονητή ο Αλαφούζος πήγαινε στην Παιανία για… συστάσεις. Κάτι, που όπως έλεγε το ρεπορτάζ θα γίνονταν Δευτέρα, αλλά λόγω υποχρεώσεων του Mr ΣΚΑΪ, δεν έγινε.

Δεν πάει Παιανία ο Αλαφούζος
Το ρεπορτάζ έλεγε πως ο Γιάννης Αλαφούζος θα πάει την Δευτέρα στην Παιανία για να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές του μετά την ήττα από τον Πλατανιά, αφού αυτό συνήθιζε να κάνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ σε ανάλογες περιπτώσεις. Επιπλέον θα τους ζήταγε σοβαρότητα και σεβασμό προς το νέο τους προπονητή που ήδη ξέρουν (Γιάννη Βονόρτα) και να βγάλουν την ομάδα στην Ευρώπη. Αυτό αναβλήθηκε για άλλη μέρα, αφού ο Αλαφούζος είχε κάποιες υποχρεώσεις.

Παπαδόπουλος: «Η ευθύνη είναι δική μου»

01/04/2013
 Στους… ώμους του έριξε όλη την ευθύνη για την απώλεια βαθμών του Άρη στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό ο Σούλης Παπαδόπουλος μιλώντας στα «Αθλητικά Νέα» της Θεσσαλονίκης.

Παπαδόπουλος: «Η ευθύνη είναι δική μου»
Ο προπονητής των κίτρινων ζήτησε από τους οπαδούς της ομάδας να έχουν υπομονή και να μείνουν δίπλα στους παίκτες στην προσπάθεια που γίνεται για την παραμονή.

Σχετικά με τη διαιτησία ανέφερε… «Δε θέλω να μιλάω για τη διαιτησία, αλλά όταν βλέπεις να δίνονται τέτοια πέναλτι στη Βέροια, μπορείς να πεις ότι έχεις αδικηθεί».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Παπαδόπουλου, στα «Αθλητικά Νέα» της Θεσσαλονίκης:


-Γιατί δεν ήρθε η νίκη κόντρα στον Πανθρακικό:
«Μπορείς να πεις πάρα πολλά για την πίεση και το άγχος, αλλά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Δεν ήμασταν αυτοί που θέλαμε και εκεί πρέπει να εστιάσουμε το πρόβλημα».

-Για το παιχνίδι:
«Ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα παίξει με αντεπιθέσεις. Μέχρι το 70' με 75' δε μας απείλησε. Μετά βρήκε χώρους και έκανε κάποιες καλές ευκαιρίες. Το ξέραμε αυτό και ήμασταν καλά προετοιμασμένοι. Ήταν και ο Διούδης σε καλή ημέρα και δε δεχτήκαμε γκολ. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν έγινε μια καλή πάσα για να μπει γκολ. Πίστευα ότι με τη βοήθεια του κόσμου θα τα καταφέρουμε, αλλά δεν το κάναμε».

-Για τις εντολές που έδωσε στους ποδοσφαιριστές του:
«Μπορείς να πεις πολλά μετά το ματς. Η ευθύνη είναι δικιά μου και θέλω να την αναλάβω εξ ολοκλήρου. Δε μου αρέσει να κατηγορώ τους παίκτες».

-Για την αντιμετώπιση που έχει ο Άρης από τη διαιτησία:
«Όλοι γνωρίζουν τη δυναμική του Άρη. Δε θέλω να μιλάω για τη διαιτησία, αλλά όταν βλέπεις να δίνονται τέτοια πέναλτι στη Βέροια, μπορείς να πεις ότι έχεις αδικηθεί. Δε μπορώ να πω τίποτα παραπάνω. Μόνο συγχαρητήρια στον κόσμο του Άρη για την άψογη συμπεριφορά του και τη βοήθεια που προσφέρει στην ομάδα. Ξέρω πώς θωρακίζεται μια ομάδα, αλλά δεν είναι της παρούσης».

-Για την αδυναμία να δημιουργήσει φάσεις ο Άρης:
«Με τον ΠΑΣ πιστεύω ότι κάναμε πολλές ευκαιρίες και ήμασταν και άτυχοι. Σε παιχνίδια όπως αυτά με τον Πανθρακικό είναι αδύνατο να κάνεις πολλές ευκαιρίες. Και ο Πανθρακικός έκανε ευκαιρίες όταν του δώσαμε αναγκαστικά χώρο, αλλιώς δε θα είχε απειλήσει. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν κάναμε εμείς φάσεις. Πίστευα ότι θα τα καταφέρουμε. Δεν είχαμε και καλά στημένα. Αυτό που μπορώ να πω ότι με τη δική μου παρουσία στον πάγκο, η ομάδα κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στα δύο από τα τρία παιχνίδια. Εκεί η ομάδα είχε πρόβλημα και βελτιώθηκε».

-Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι:
«Ξέρουμε ότι ο Ατρόμητος είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, τον είχα αντιμετωπίσει και στο κύπελλο με τον Ολυμπιακό Βόλου. Εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε για να διεκδικήσουμε ένα καλό αποτέλεσμα, το οποίο είναι η νίκη».

-Για το μήνυμά του προς τους οπαδούς της ομάδας:
«Ξέρω ότι ο κόσμος περιμένει να ακούσει κάτι για να πάρει κουράγιο. Δε θα πω ψέματα. Το μόνο που θα πω είναι ότι θα δώσουμε για την ομάδα ό, τι έχουμε και δεν έχουμε».

Κι άλλη… γκαντεμιά ο Γιάγκο

01/04/2013
 Δεν έφτανε ο τραυματισμός στους κοιλιακούς που τον έχει βγάλει εδώ και καιρό από τα πλάνα του Έβαλντ Λίνεν, ο Γιάγκο υπέστη… καινούργιο στον ώμο και χάνει την υπόλοιπη σεζόν.

Κι άλλη… γκαντεμιά ο Γιάγκο
Κι επισήμως τη χειρότερη περίοδο της καριέρας του πρέπει να διανύει ο Γιάγκο.

Μετά το περίπλοκο πρόβλημα στους κοιλιακούς -που τον κράτησε για καιρό εκτός δράσης και δεν του επέτρεψε να επανέλθει στα σχέδια του Έβαλντ Λίνεν- ο Πορτογάλος είχε νέο ραντεβού τη Δευτέρα με την ατυχία.

Σε μια πτώση του στο έδαφος, λοιπόν, κατά τη διάρκεια της προπόνησης έβγαλε τον ώμο του. Και αφού το ιατρικό επιτελείο τον επανατοποθέτησε, έκανε την πρώτη διάγνωσή του, που μιλά για υπεξάρθρωση ωμοπλάτης.

Ακόμα κι αν ο προπονητής έκρινε λοιπόν ότι θα μπορούσε να βοηθήσει σε κάποιο από τα τελευταία παιχνίδια, ο Γιάγκο τέθηκε πρόωρα νοκ άουτ για τη φετινή σεζόν.

Αιχμές στην ΠΑΕ ΠΑΟ από τον Ερασιτέχνη

01/04/2013
 Παραλίγο να μείνει «ακέφαλος» ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός σε μια κρίσιμη χρονική στιγμή! Και –μάλιστα- όπως αναφέρει χαρακτηριστικά γιατί η ΠΑΕ ήταν «ανακόλουθη» στην οικονομική βοήθεια που υποσχέθηκε…

Αιχμές στην ΠΑΕ ΠΑΟ από τον Ερασιτέχνη
Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός αποκαλύπτει ότι ο Αχιλλέας Μακρόπουλος υπέβαλλε την παραίτησή του στο σημερινό έκτακτο ΔΣ στο οποίο μοναδικό ζήτημα συζήτησης αποτέλεσε η αδυναμία του συλλόγου να ανταποκριθεί στις τρέχουσες οικονομικές υποχρεώσεις του.

Όπως όμως διευκρινίζει μετά από έντονες πιέσεις των άλλων μελών ο κ.Μακρόπουλος δέχθηκε να πάρει πίσω την παραίτησή του…

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΟ:

«Σήμερα, 1/4/2013, συγκλήθηκε εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιου του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου με μοναδικό θέμα την απόλυτη αδυναμία του Συλλόγου να ανταποκριθεί στις τρέχουσες οικονομικές υποχρεώσεις, δεδομένου ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρά τα υποσχεθέντα για άμεση καταβολή των οφειλών της προς τη «μάνα του λόχου» αποδείχτηκε για μια ακόμα φορά ανακόλουθη.

Για το λόγο αυτό, ο Πρόεδρος Αχιλλέας Μακρόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία όμως ανακλήθηκε λόγω επίμονων παρακλήσεων από όλα τα παριστάμενα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις ως Πρόεδρος για τα τεκταινόμενα ενώπιον της προγραμματισμένης Γενικής Συνέλευσης στις 8/4/2013».

Χωρίς έξι η προπόνηση του ΠΑΟ!

01/04/2013
 Οι τραυματίες Τοτσέ, Ταμπάκης αλλά και οι κουρασμένοι Βιτόλο, Ζέκα, Μπουμσόνγκ και Μαυρίας δεν προπονήθηκαν με τους υπόλοιπους «πράσινους» στην πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Βονόρτα.

Χωρίς έξι η προπόνηση του ΠΑΟ!
Στη προπόνηση της Δευτέρας που πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της ομάδας, κ. Γιάννη Βονόρτα, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ζέσταμα και ασκήσεις με πάσες, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις κυκλοφορίας σε μικρές εστίες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.

Ατομικά προπονήθηκαν ο Ταμπάκης και ο Τοτσέ, λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό δικέφαλο. Το πρόγραμμα ακολούθησε κανονικά ο Κώστας Μπαρμπαρούσης, ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Νέας Ζηλανδίας. Τέλος, οι Βιτόλο, Ζέκα, Μπουμσόνγκ και Μαυρίας ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Κάτσε: «Και Κύπελλο και δεύτερη θέση»

01/04/2013
 Τους στόχους του ΠΑΟΚ οριοθέτησε ο Έργκους Κάτσε μιλώντας στον ΟΠΑΠ TV ξεκαθαρίζοντας ότι στον «Δικέφαλο του Βορρά» επιθυμούν την κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά και της δεύτερης θέσης στη Σούπερ Λίγκα.

Κάτσε: «Και Κύπελλο και δεύτερη θέση»
Αναλυτικά οι δηλώσεις Κάτσε στον ΟΠΑΠ TV:

-Καλό το αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ ή θέλατε κάτι παραπάνω;
«Θέλαμε κάτι παραπάνω. Είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε ένα γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όταν παίζεις καλά μπορεί να χάσεις ευκαιρίες και να μην βάλεις γκολ. Αφού δεν κερδίσαμε, καλό είναι και το Χ».

-Ήταν ένα ιδιαίτερο ματς για τον ΠΑΟΚ;
«Πάντα τα ματς Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ είναι ντέρμπι. Κάθε φορά παίζει ρόλο να αγωνίζεσαι με θράσος. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, θέλαμε τη νίκη αλλά συνεχίζουμε».

-Έπαιξε ρόλο για την ψυχολογίας σας η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο;
«Μας δίνει ώθηση όταν είναι ο πρόεδρος στο γήπεδο. Είναι διαφορετικό να είναι ο κ.Σαββίδης στο γήπεδο και διαφορετικό να ξέρουμε ότι μας παρακολουθεί από μακριά. Κάναμε ό,τι μπορέσαμε. Πήραμε την ισοπαλία. Κάνουμε μια καινούρια ομάδα, προσπαθούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Θέλουμε να πάμε πολύ ψηλά».

-Κύπελλο ή δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα;
«Και τα δύο».

«Πες μου τ’ ομορφότερο ψέμα…»

 01/04/2013
Πανιώνιος, έκανε το πιο αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην Σούπερ Λίγκα, την Πρωταπριλιά, επικρατώντας 2-1 του Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Σμύρνη με δύο γκολ του Ανδρέα Σάμαρη.

«Πες μου τ’ ομορφότερο ψέμα…»
Η παραμονή στην Σούπερ Λίγκα είναι ένα βήμα πιο κοντά για τον Πανιώνιο. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν 2-1 του Αστέρα Τρίπολης χάρη σε δύο τέρματα (11’, 64’) του εξαιρετικού Ανδρέα Σάμαρη και έφτασαν τους 34 πόντους. Μείωσαν με τον Ντε Μπλάσις (66’) οι Αρκάδες, σε ένα ματς που ήταν καλύτεροι, αλλά δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν κάποια από τις πολλές ευκαιρίες που έκαναν.

Μόνο νίκες ο Πανιώνιος τις Δευτέρας, ενώ θα μπορούσε να φτάσει και σε, τουλάχιστον, ένα ακόμα τέρμα με τους Κολοβό, Σάμαρη και Οκόγιε να χάνουν σπουδαίες ευκαιρίες. «Κοιμισμένος» τα πρώτα 20 λεπτά ο Αστέρας, συνήλθε όμως δεν μπόρεσε να πετύχει γκολ με τους Ράγιος, Ναβάρο, Καφα και Καλαντζή να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες.

Το ματς:


Κάθε παιχνίδι ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Αστέρα Τρίπολης έχει ενδιαφέρον και καλή εικόνα. Κάθε παιχνίδι όμως έχει και τους Αρκάδες να μπαίνουν στο γήπεδο λίγο… καθυστερημένα. Έτσι και σε αυτό, ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά, έκανε φάσεις μπροστά από την εστία του Μπαντή, ενώ άνοιξε το σκορ και με τον Σάμαρη, ύστερα από εξαιρετική ενέργεια του Αραβίδη. Το πρώτο 15λεπτο κύλησε με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την ανωτερότητά τους και τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν… από πού τους ήρθε.

Από την στιγμή που κατάφεραν να κρατήσουν την μπάλα στα πόδια τους, να κερδίσουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να βρουν τους Ράγιος και Ντε Μπλάσις, οι οποίοι είναι το «Α και το Ω» της δημιουργίας του Αστέρα τα πράγματα άλλαξαν. Ο Αστέρας ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του, έκλεισε τον Πανιώνιο στην περιοχή του, απείλησε με τους Λέντσε, Ράγιος και Ντε Μπλάσις, είχε δοκάρι με τον Ναβάρο και έκανε τους γηπεδούχους να καταλάβουν, πως τουλάχιστον μετά το 15’ έχουν αντιπαλο.

Το δεύτερο μέρος είχε πάνω κάτω την ίδια εικόνα. Οι Αρκάδες συνέχισαν να έχουν την μπάλα στα πόδια τους, έφταναν με ευκολία έξω και μέσα στην περιοχή του Γιαννακόπουλου όμως τους έλειπε η ουσιαστική φάση που θα έφερνε το γκολ. Σε μία από τις λίγες κόντρες του Πανιωνίου, ο Σάμαρης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0, μετά από άστοχο σουτ του Κολοβού. Οι παίκτες του Τσιώλη είχαν άμεση απάντηση, αφού στην επόμενη φάση έφτασαν στο γκολ με τον Ντε Μπλάσις και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον της αναμέτρησης.

Τα λεπτά κυλούσαν και ο Πανιώνιος έδειχνε να κρατάει τη νίκη με τους Σάμαρη και Αραβίδη να ψάχνουν και την κόντρα επίθεση. Από την άλλη πλευρά οι Αρκάδες επιδόθηκαν σε σειρά από «γιόμες», οι οποίες έκαναν πιο εύκολο το έργο του Γιαννακόπουλου. Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης οδήγησε τον Πανιώνιο στους 34 βαθμούς, ενώ άφησε τον Αστέρα, ισόβαθμο με τον ΠΑΟΚ στην δεύτερη θέση, στους 53 πόντους.

Οι συνθέσεις:


Πανιώνιος (Κων/νος Παναγόπουλος): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Παντίδος, Κούρος, Ρόκας (78’ Τόσκας), Σάμαρης, Κολοβός (67’ Οκόγιε), Γουνδουλάκης (86’ Παναγιωτούδης), Μενδρινός, Αραβίδης.

Στον πάγκο: Περιστερίδης, Μπούζας, Κοντοχρήστος, Ντούνης.

Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Κοντοές, Σανκαρέ (46’ Καλαντζής), Μπαρτολίνι, Φορμίκα, Αλβάρες (82’ Κάφα), Ουσέρο, Ναβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Λέντσε (60’ Περόνε).

Στον πάγκο: Γεωργακόπουλος, Γιαλούσης, Κουρμπέλης, Σέτι.

Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Χαρίσης (Γρβενών), Καλφόγλου (Θεσπρωτίας)
Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

«Φύγετε άμεσα»

01/04/2013
 Την άμεση αποχώρηση των διοικούντων απαιτούν οι οργανωμένοι του Άρη, οι οποίοι έχουν συγκεντρωθεί έξω από τη Θύρα 3 του «Κλ. Βικελίδης» για να διαμαρτυρηθούν για την κατάστασή που βρίσκεται η ομάδα.

«Φύγετε άμεσα»
«Φύγετε άμεσα… Τώρα ή ποτέ», είναι το μήνυμα των οπαδών προς τους διοικούντες τον Άρη οι οποίοι προσπαθούν να πιέσουν για να πετύχουν τον στόχο τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έχουν προσπαθήσει να τους μιλήσουν στο τηλέφωνο και να τους κάνουν ξεκάθαρες τις προθέσεις τους για το «αύριο» της ομάδας. Στα τηλεφωνήματα δεν απάντησε κάποιος από τους διοικούντες.

Περίπου 3.000 άτομα υπολογίζεται ότι βρίσκονται έξω από το γήπεδο, οι οποίοι καλούν όποιον θέλει να βοηθήσει να δώσει το «παρών».

«Όποιος έχει τα κότσια για να σώσει την ομάδα να έρθει εδώ μαζί μας. Δεν έχουμε πρόβλημα με κανένα πρόσωπο. Η ομάδα χρειάζεται τρεις νίκες, πρέπει να τις πάρει και όποιος μπορεί να βοηθήσει για να τα καταφέρει να έρθει εδώ. Περιμένουμε να παραιτηθούν οι διοικούντες…», ανέφεραν οι οργανωμένοι.

Βονόρτας: «Παιδιά, δώστε τα όλα»

01/04/2013
 Να τα δώσουν όλα κι όπου βγει προέτρεψε ο Γιάννης Βονόρτας στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στην πρώτη του ομιλία σαν προπονητής του «τριφυλλιού». Διαβάστε τι είπαν οι Σεϊταρίδης, Καρνέζης!

Βονόρτας: «Παιδιά, δώστε τα όλα»
Ο Γιάννης Βονόρτας ανέλαβε προπονητής του Παναθηναϊκού την Δευτέρα το πρωί και είχε και την πρώτη του ομιλία με τους παίκτες της ομάδας. Όταν έφτασε ο κόουτς μέσα στο προπονητικό κέντρο ήταν με τον αντιπρόεδρο της ομάδας, Βασίλη Κων/νου που τον παρουσίασε.

«Μετά τη διακοπή της συνεργασίας με τον κύριο Φάμπρι, ο νέος προπονητής είναι ο Γιάννης Βονόρτας. Είναι δικό μας παιδί, είναι παιδί του Παναθηναϊκού με πολλά χρόνια προσφοράς. Θέλω να τον βοηθήσετε και να κάνετε ό,τι μπορείτε για να πετύχουμε το στόχο και να βγούμε στην Ευρώπη».

Ακολούθως, ο Γιάννης Βονόρτας είχε και την πρώτη του ομιλία στους παίκτες ως πρώτος προπονητής του Παναθηναϊκού. «Τους περισσότερους σας ξέρω και με ξέρετε. Η κατάσταση είναι δύσκολη το ξέρουμε όλοι. Θέλω να με βοηθήσετε. Απομένουν τρία παιχνίδια και θέλω να τα δώσετε όλα και ότι βγει στο τέλος της σεζόν».

Από τους πάικτες, αυτοί που μίλησαν ήταν οι αρχηγοί της ομάδας, Γιούρκας Σεϊταρίδης και Ορέστης Καρνέζης. «Εννοείται πως θα τα δώσουμε όλα στα τρία τελευταία παιχνίδια για να βγάλουμε τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη. Αυτό θέλουμε όλοι. Και αυτοί που θα μείνουν και αυτοί που θα φύγουν θα προσπαθήσουν για το καλύτερο».

Τσιώλης: «Ο Αστέρας καλύτερος του ΠΑΟΚ»

01/04/2013
 Μπορεί ο Γιώργος Δώνης και ο Μίτσελ να πιστεύουν πως ο ΠΑΟΚ θα περάσει στον τελικό του Κυπέλλου και στη δεύτερη θέση του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως ο Τσιώλης έχει άλλη γνώμη.

Τσιώλης: «Ο Αστέρας καλύτερος του ΠΑΟΚ»
Μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ οι δύο προπονητές, Μίτσελ και Γιώργος Δώνης αναφέρθηκαν στον Αστέρα και την «μάχη» τόσο για το Κύπελλο Ελλάδας όσο και για τον Τσάμπιονς Λιγκ λέγοντας πως ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα, όμως ο Σάκης Τσιώλης έχει τελείως διαφορετική άποψη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσιώλης:

Για τον αγώνα: «Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο. Έπαιξε με πάθος. Ήταν ενδιαφέρον ματς, σε υψηλό ρυθμό. Οι παίκτες διαφήμισαν το ποδόσφαιρο. Είχαμε ευκαιρία με Ναβάρο να κάνουμε το 1-1 και να πάμε στο ημίχρονο με αυτό το σκορ. Στο δεύτερο ρισκάραμε. Μας έλειπε η τελική πάσα. Όταν παίξαμε με 3 στην άμυνα κινδυνεύσαμε. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Θέλαμε το ματς για να ξεφύγουμε από τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να πάρουμε 3 νίκες για να έχουμε 2η θέση».

Για τον ΠΑΟΚ: «Έχουμε ακόμη 3 αγωνιστικές. Θα δούμε στο γήπεδο ποιος είναι ο καλύτερος. Από τον τρόπο που χάσαμε στην Τούμπα και κερδίσαμε στην Τρίπολη δείχνει ότι ο Αστέρας είναι καλύτερος».

Για το αν προτιμά Κύπελλο ή 2η θέση: «Το σημαντικό είναι ότι μια ομάδα όπως ο Αστέρας διεκδικεί δυο μεγάλους στόχους. Το Κύπελλο είναι απωθημένο για τον Αστέρα. Εμένα με ενδιαφέρει να είμαστε πρώτοι στα πλεί οφ. Θα είναι επικερδές για την ομάδα μας...».

Για την αλλαγή του Σανκαρέ: «Πέρα από την κάρτα που είχε, και υπήρχε φόβος για δεύτερη κάρτα λόγω του ταχύτατου Αραβίδη, τον προστάτευσα γιατί είχε και πρόβλημα με το ισχίο. Πρέπει να έχουμε όλους τους παίκτες όσο πλησιάζει το τέλος του πρωταθλήματος».

Παναγόπουλος: «Θα πάμε να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό…»

01/04/2013
 Μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, ο Πανιώνιος στρέφει το βλέμμα του στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο.

Παναγόπουλος: «Θα πάμε να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό…»
Σίγουρος για την ομάδα του και έτοιμος να κερδίσει την επόμενη αγωνιστική τον Παναθηναϊκό, είναι ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος. Ο προπονητής των «κυανέρυθρων» μετά την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης αναφέρθηκε στην αναμέτρηση αλλάκαι στον μεγάλο πρωταγωνιστή, Ανδρέα Σάμαρη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

Για τον αγώνα: «Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Είχαμε τον έλεγχο σε όλο το ματς. Παίζαμε με μια σπουδαία ομάδα που έχει να χάσει από τις 15 Δεκεμβρίου εκτός έδρας. Η νίκη μας είναι τεράστια, για όσους ασχολούνται με αριθμούς. Δεν κλειστήκαμε, δεν φοβηθήκαμε. Ξέραμε ποιον είχαμε απέναντι μας. Δίκαι πήραμε τη νίκη. Θέλω να ευχαριστήσω όσους είναι δίπλα μου, το Μάκη Βενιαμίν, τον Κώστα Μπαρούση, το Λίμα, τον Αντώνη Μανίκα, γιατρούς, φροντιστές. Σημαντική νίκη γιατί δίνει συνέχεια σε ό,τι έχει ξεκινήσει εδώ και 2 χρόνια στην ομάδα. Έχει ανάγκη από στήριξη αυτή η προσπάθεια. Στα δύσκολα φαίνεται αν αντέχεις».

Για το αν ο Πανιώνιος έκανε την υπέρβαση: «Με αγωνιστικά κριτήρια, είδατε ποια ομάδα ήθελε τη νίκη και έβγαλε πράγματα για να κερδίσει. Είχαμε εμπειρία, παιδιά με φιλοδοξίες. Τεράστια νίκη για έναν τεράστιο σύλλογο».

Για το αν ο Πανιώνιος εξασφάλισε μαθηματικά την παραμονή: «Δεν ξέρω αν μαθηματικά έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή. Και σε άλλα ματς που παίξαμε καλά φεύγαμε χωρίς βαθμό. Είναι η σημαντικότερη νίκη. Και στο ματς με τον Πανθρακικό, και στο ματς με τον Ατρόμητο ήταν σημαντική νίκη. Είναι η μεγαλύτερη νίκη μέχρι την επόμενη».

Για την προσέγγιση του αγώνα: «Η προσέγγιση κάθε αγώνα είναι διαφορετική. Ξέρουμε πλέον τους εαυτούς μας. Εδώ και 15 μέρες είχαμε συγκεκριμένο πλάνο για τον αγώνα. Νομίζω ότι η προσέγγιση του αγώνα μας έδωσε τη νίκη».

Για τον Σάμαρη: «Δεν έχω να πω κάτι περισσότερο για τον Ανδρέα από αυτό που εσείς βλέπετε. Ο κάθε παίκτης μιλάει στο γήπεδο. Ο Ανδρέας απελευθερώθηκε και ένοιωσε πιο σίγουρος».

Για τα 3 ματς που απομένουν: «Δεν θέλω να ξαναζήσω αυτό που έζησα πέρυσι. Στόχος μας η σωτηρία όσο πιο γρήγορα γίνεται. Όλα τα συμπεράσματα έχουν να κάνουν με ό,τι βλέπετε για 90 λεπτά. Υπάρχει οργασμός απο παίκτες στην ομάδα. Θα πάμε στο ΟΑΚΑ να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό και θα δούμε».

Προτείνουν Σκόρδα!

01/04/2013
 Τον Λάμπρο Σκόρδα και… επίσημα προτιμούν οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη που είναι συγκεντρωμένοι έξω από το «Κλεάνθης Βικελίδης» για να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα.

Προτείνουν Σκόρδα!
Σε συνομιλίες που έχουν, εξέφρασαν αυτό που θεωρούσαν αναμενόμενο πολλοί στη Θεσσαλονίκη πριν την μάζωξη των οπαδών...

Την αλλαγή της ηγεσίας με τον πρώην πρόεδρο της ομάδας να αναλαμβάνει και πάλι τα… ηνία!

«Και εμείς γνωρίζουμε ότι έκανε πολλά λάθη, το έχουμε πει από την πρώτη στιγμή και το ξέρουμε και τώρα.

Αλλά αυτή την στιγμή βλέπουμε ότι είναι ο καταλληλότερος να βοηθήσει την ομάδα για να σωθεί», όπως είπαν σχολιάζοντας την παρουσία του Σκόρδα στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ τα προηγούμενα χρόνια.

Ούτε τώρα ΑΕΚ μόνη

01/04/2013
 Ο MVP της ΑΕΚ στη Λιβαδειά ήταν και πάλι ο κόσμος της. Και για να μη χρειαστεί αυτή τη φορά ν’ ανέβει σε βουνά και… οικοδομές για να τον έχει δίπλα της, η ΠΑΕ σκοπεύει να ζητήσει εισιτήρια από τον ΠΑΣ

Ούτε τώρα ΑΕΚ μόνη
Τα 350 εισιτήρια που διατέθηκαν στην ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ήταν ελάχιστα για να καλύψουν τις ανάγκες των φίλων της που βρέθηκαν στη Βοιωτία.

Κι επειδή η «καλή συνεργασία» με τον Γιάννη Κομπότη (όπως αναφερόταν στην ανακοίνωση μέσα στην εβδομάδα) αποδείχθηκε τόσο καλή ώστε πολλοί από τους επιπλέον οπαδούς της να καταφύγουν σε βουνά και οικοδομές για να δουν το παιχνίδι, αυτή τη φορά η «Ένωση» θέλει να διασφαλίσει την όσο το δυνατόν ομαλότερη και πολυπληθή συμπαράσταση του κόσμου της στα Γιάννινα.

Γι’ αυτό τον λόγο στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με τον ΠΑΣ, η οποία θα γίνει την Τρίτη, η ΠΑΕ σκοπεύει να ζητήσει σημαντικό αριθμό εισιτηρίων.

Ένα αίτημα που -βάσει της πραγματικά καλής συνεργασίας που έχει με τη διοίκηση των Ηπειρωτών- ελπίζεται πως θα γίνει δεκτό και θα επιτρέψει στην ΑΕΚ να δώσει με τη συμπαράσταση του κόσμου της έναν ακόμα «τελικό» για να σώσει τη χρονιά.

Με έξι απουσίες…

01/04/2013
 Δεν ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο η προετοιμασία του Άρη το πρωί της Δευτέρας, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Με έξι απουσίες…
Ο Τάσος Θέος, που ανέλαβε την προπόνηση αντί του Σούλη Παπαδόπουλου, που βρέθηκε στην Αθήνα, στο Νέο Ρύσιο, είδε τους Ψυχογιό, Ηρακλή και Γιαννίτση να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Κοτσαρίδης συνέχισε η θεραπεία του για να αντιμετωπίσει τη θλάση στον δικέφαλο. Επίσης, οι Τάτος και Γιαννιώτας υπέφεραν από ίωση και παρέμειναν κλινήρεις.

Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Πανθρακικό έκαναν αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Στο Περιστέρι, θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Νούνο Κοέλιο, Μανώλης Παπαστεριανός και Γιάννης Ζαραδούκας.

Το πρόγραμμα της Τρίτης περιλαμβάνει μεσημεριανή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου.

Χειρότερα και από νοσοκομείο…

01/04/2013
 Έψαχνε να βρει πόσους παίκτες θα έχει στη διάθεσή του ο Γιάννης Πετράκης στην αναμέτρηση κόντρα στον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Χειρότερα και από νοσοκομείο…
Αυτό, αφού τη Δευτέρα η προετοιμασία για το συγκεκριμένο ματς ξεκίνησε με οκτώ απουσίες. Πιο συγκεκριμένα, ο Βιτώρος έχει θλάση στον δικέφαλο και των δύο ποδιών και ακολούθησε θεραπεία, όπως και οι Περογαμβράκης, ο οποίος αισθανόταν ενοχλήσεις στο γόνατο, Συνάνης, λόγω ενοχλήσεων στη μέση, Μπούρμπος και Βερόν, για προληπτικούς λόγους.

Επίσης, οι Ζαχαράκης, Μπανούσης και Κυζιρίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και η κατάσταση τους θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά, με αυτούς που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον ΠΑΣ να κάνουν αποθεραπεία, ενώ όσοι απέμειναν έκαναν ασκήσεις τακτικής και παιχνίδια με την μπάλα.

Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 17:00 της Τρίτης.

Ξανά ατομικό για Σνάουτσνερ

01/04/2013
 Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό διεξήχθη η προπόνηση της Βέροιας τη Δευτέρα, μετά τη νίκη επί της Κέρκυρας την Κυριακή.

Ξανά ατομικό για Σνάουτσνερ
Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στους Φαίακες είχαν ρεπό, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Μέρος του προγράμματος ακολούθησαν οι Μπαργκάν και Καλί, ενώ ο Σνάουτσνερ ακολούθησε ατομικό.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης δεν θα μπορεί να υπολογίζει στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ το ερχόμενο Σάββατο, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής, τους τιμωρημένους Γεωργέα, Γεωργιάδη και Κόστλι, ενώ τέταρτη κάρτα δέχτηκε ο Λόπεζ και θα αποφασιστεί σε ποιο παιχνίδι θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής.

Η προπόνηση της Τρίτης είναι προγραμματισμένη για τις 15.30 στο Ταγαροχώρι.

Ακόμα δυο χρόνια ο Αγκιλέρα

01/04/2013
 Μέχρι το 2015 θα παραμείνει στον Πλατανιά ο Χουάν Αγκιλέρα.

Ακόμα δυο χρόνια ο Αγκιλέρα
Η διοίκηση των Χανιωτών ανακοίνωσε τη Δευτέρα την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 25χρονο Ισπανό μέσο για τα δυο επόμενα χρόνια, με το νυν συμβόλαιο του παίκτη να ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χουάν Αγκιλέρα Νούνες για τα επόμενα δύο χρόνια».

Επίσης, με νέα ανακοίνωση την ίδια μέρα, η ΠΑΕ ευχαριστεί την ομόλογό του του Παναθηναϊκού για την άψογη φιλοξενία στο ΟΑΚΑ στη μεταξύ τους αναμέτρηση το περασμένο Σάββατο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την άψογη φιλοξενία της ομάδας μας στο Ολυμπιακό Στάδιο».

«Το κατάφερε ο Φάμπρι…»

02/04/2013
 Για… κατόρθωμα του Φάμπρι κάνει λόγο ο ισπανικός Τύπος, με αφορμή την απόλυση του από τον Παναθηναϊκό, που ήταν η τρίτη από το ξεκίνημα της σεζόν!

«Το κατάφερε ο Φάμπρι…»
Οι Ισπανοί είναι γνωστό ότι δεν έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τις ικανότητες του πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού. Άλλωστε, αυτό είχε γίνει γνωστό, όταν στην ιβηρική χερσόνησο εξέφραζαν την έκπληξη τους όταν το τριφύλλι επέλεξε τον Φάμπρι να συνεργαστεί. Και όπως όλα δείχνουν επιβεβαιώθηκαν…

«Ρεκόρ! Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς την φετινή παρουσία του Φάμπρι στους πάγκους, καθώς κατάφερε να απολυθεί από τρεις ομάδες μέσα σε μια σεζόν Ξεκίνησε τη σεζόν στην τεχνική ηγεσία της Ουέσκα και πριν αρχίσει το πρωτάθλημα απομακρύνθηκε. Ακολούθησε η Ρασίνγκ Σανταντέρ και τώρα ο Παναθηναϊκός μετά τις δηλώσεις του για τους παίκτες της ομάδας», αναφέρει ο ισπανικός Τύπος και στέκεται στις περιβόητες ατάκες του, μετά τον αγώνα των πράσινων με τον Πλατανιά.

«Αυτοί τον διαλύουν»

02/04/2013
 Αλυσιδωτές είναι οι αντιδράσεις στην ΠΑΕ Άρης και η SUPER 3 συνέχισε τις πιέσεις της προς την διοίκηση με νέα ανακοίνωση…Παραιτήθηκαν δύο μέλη!

«Αυτοί τον διαλύουν»
Πίεση με κάθε τρόπο ασκείται από τους οργανωμένους οπαδούς προς τα μέλη της τωρινής διοίκησης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και όχι μόνο για να παραιτηθούν. Σε νέο μήνυμα μέσω της ιστοσελίδας του SUPER 3 απεικονίζονται παράγοντες της ΠΑΕ, της ΚΜΑ και του ΑΣ και αναγράφονται τα εξής: «Αυτοί αναλαμβάνουν την ευθύνη ότι διαλύουν τον ΑΡΗ».

Αργότερα ακολούθησε και σχετική ανακοίνωση από το SUPER 3 για τις τελευταίες εξελίξεις, η οποία αναφέρει:

«Κόντρα σε όλον τον απλό λαό του ΑΡΗ, οι συγκεκριμένοι "κύριοι"οι οποίοι πραξικοπηματικά ορίστηκαν διοίκηση από τη διοίκηση της λεσχης (οι οποίοι ήδη έχουν παραιτηθεί) παραμένουν λοιπόν εκεί για να ολοκληρώσουν το σχέδιό τους το οποίο είναι ένα... η πτώση και διάλυση του ΑΡΗ! Αναλαμβάνουν λοιπόν τις ευθύνες τους... Εμείς κάνουμε το παν για να συγκρατούμε τον λαό αλλα η οργή του έχει στραφεί και κατά μας...».

Λίγα λεπτά αργότερα βγήκε η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Την παραίτησή τους από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπέβαλαν τα μέλη Ευάγγελος Αγγελούσης και Κώστας Τικπασάνογλου, ο τελευταίος ως εκπρόσωπος του ΑΣ ΑΡΗΣ στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΡΗΣ».

Κοντοές: «Να μάθουμε από τα λάθη μας»

02/04/2013
 Στην έλλειψη συγκέντρωσης του Αστέρα, στάθηκε μετά την ήττα από τον Πανιώνιο ο Γιάννης Κοντοές. «Έχω συνηθίσει», σχολίασε για τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του.

Κοντοές: «Να μάθουμε από τα λάθη μας»
Αναλυτικά οι δηλώσεις του αμυντικού των Αρκάδων:

Για την εικόνα του αγώνα: «Είχαμε πολλές ευκαιρίες να βάλουμε περισσότερα γκολ και να πάρουμε κάτι παραπάνω.. Το κάθε πάθημα γίνεται μάθημα και προχωράμε. Το ματς κρίθηκε στην έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και πρέπει να μάθουμε απ' τα λάθη μας και προχωράμε παρακάτω».

Το εχθρικό κλίμα που αντιμετώπισε από τους οπαδούς της πρώην ομάδας του και τους στόχους του Αστέρα: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους οπαδούς του Πανιωνίου, το έχω συνηθίσει. Δεν θέλω να μιλήσω για μένα αλλά νομίζω αυτό που πρέπει να περάσουμε είναι ότι η φιλία είναι πάνω απ' όλα. Οι στόχοι εφικτοί και κοιτάζουμε τη συνέχεια. Να πάρουμε τη δεύτερη θέση και να βρεθούμε στον τελικό του Κυπέλλου».

Α.Σ. Άρης: «Περιμένουμε υποψήφιους»

02/04/2013
 Κανείς δεν κοιμάται στον Άρη τις τελευταίες ώρες, με την κατάσταση στην ΠΑΕ να είναι έκρυθμη και τον Ερασιτέχνη να χτυπάει το «καμπανάκι» μέσω ανακοίνωσης…

Α.Σ. Άρης: «Περιμένουμε υποψήφιους»
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΣ ΑΡΗΣ σεβόμενος την αγωνία του κόσμου του ΑΡΗ, για την αγωνιστική κατάσταση της ποδοσφαιρικής ομάδας, διευκρινίζει τα εξής:

1) Πιστεύουμε ότι πρέπει να υπάρχει ηρεμία στην Αρειανή οικογένεια εν όψει της πολύ δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος και οποιαδήποτε μεταβολή αν θα υπάρξει στη Διοίκηση της ΠΑΕ, θα πρέπει να προκύψει μέσα από τα θεσμικά όργανα και μόνο.

2) Ο ΑΣ πάντα, όσον αφορά στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ, σεβόταν τις αποφάσεις των θεσμοθετημένων οργάνων (ΚΜΑ) και συναινούσε με αυτές.

3) Έχοντας το θεσμικό ρόλο του μεγαλομετόχου περιμένει προτάσεις υποψηφίων σχημάτων για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και αναμένεται να τα στηρίξει σε πιθανό ορισμό τους για προσωρινή διοίκηση πρωτοδικείου.

4) Για οποιαδήποτε μεταβολή στη Διοίκηση της ΠΑΕ, ο ΑΣ πρόκειται να συναινέσει, με την προϋπόθεση η νέα Διοίκηση να δεσμευτεί ότι θα φέρει σε πέρας το διαχειριστικό έλεγχο των χρήσεων 2004-12, ο οποίος αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των ημερών και να συνεχίσει τις διαδικασίες ένταξης της ΠΑΕ στο άρθρο 99. Πάνω από όλα, όμως, προέχει η αυτονόητη παραμονή της ομάδας στη superleague.

5) Ο εκπρόσωπος μας στην ΠΑΕ, Κωνσταντίνος Τικπασάνογλου, προκειμένου να διευκολυνθούν οι διαδικασίες, αναμένεται να ανακληθεί από το Δ.Σ. του ΑΣ, μόνο σε περίπτωση, που εκδηλώσει σχετικό ενδιαφέρον κάποιο υποψήφιο σχήμα και εφόσον ισχύσουν οι παραπάνω προϋποθέσεις».

Κατάσκοπος… Δώνης

02/04/2013
 Στη Νέα Σμύρνη για να παρακολουθήσει το παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Αστέρα Τρίπολης, βρέθηκε ο Γιώργος Δώνης…

Κατάσκοπος… Δώνης
Ο τεχνικός του δικεφάλου έμεινε στην Αθήνα μετά το κυριακάτικο ματς του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό και την Δευτέρα πήγε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Το βλέμμα του προπονητή του ΠΑΟΚ ήταν στραμμένο στον Αστέρα, τον οποίο θα αντιμετωπίσει τόσο στα ημιτελικά του κυπέλλου, όσο και στα πλέι οφ.

Όταν μάλιστα το παιχνίδι κρίθηκε υπέρ των «κυανέρυθρων» δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την γκέλα των Αρκάδων που έφερε την ομάδα του στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, ισόβαθμη με αυτή του Σάκη Τσιώλη…
Την Τρίτη ο Γιώργος Δώνης θα βρίσκεται κανονικά στην συμπρωτεύουσα για να ξεκινήσει την προετοιμασία της ομάδας του για την ερχόμενη αγωνιστική.

«Συνεργασία με κάθε γνήσιο ΑΡΕΙΑΝΟ»

02/04/2013
 Τη δική της απάντηση για όσα συμβαίνουν το τελευταίο 24ωρο έδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης, με ανακοίνωση που εξέδωσε τα ξημερώματα της Τρίτης.

«Συνεργασία με κάθε γνήσιο ΑΡΕΙΑΝΟ»
Αποφασισμένοι να μην σταθούν εμπόδιο σε κάποια νέα προσπάθεια, αλλά ούτε να το βάλουν στα πόδια εμφανίστηκαν οι διοικούντες τον Άρη, που άφησαν αιχμές για μερίδα των οργανωμένων οπαδών…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ μετά τις παραιτήσεις των μελών του κ.κ. Βαγγέλη Αγγελούση και Κωνσταντίνου Τικπασάνογλου (εκπρόσωπου ΑΣ ΑΡΗΣ), εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:
1) Εκφράζει την αγωνία του για τα τελευταία αποτελέσματα που καθιστούν την πορεία της ομάδας μας πιο δύσκολη για την παραμονή της στη Super League.
2) Εκφράζει την εμπιστοσύνη του στην τεχνική ηγεσία και το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.
3) ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ τις άφρονες, παραπλανητικές και υποβολιμαίες «κινητοποιήσεις» οπαδών και τις απειλές που δέχτηκαν τα μέλη και ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.
4) Επιβεβαιώνει την πρόθεση του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ να ολοκληρώσει το έργο του, δηλαδή α) την παραμονή της ομάδας στη Super League και β) την οικονομική εξυγίανση της ομάδος.
5) Το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ καλεί τους φιλάθλους της ομάδος να διαφυλάξουν τη μόνη νόμιμη και ειλικρινή προσπάθεια για την εξυγίανση της ομάδος και τη διάσωσή της απομονώνοντας τα στοιχεία που έχουν ως στόχο τον εκφοβισμό και τις απειλές που δεν συνάδουν στην ψυχή και το πνεύμα της εκατοντάχρονης ιστορίας του ΑΡΗ.
6) Εξαιτίας της εφόδου στο χώρο του ΔΣ της ΠΑΕ ορισμένων «οργανωμένων οπαδών», οι οποίοι απαίτησαν την αλλαγή της τότε τεχνικής ηγεσίας και την πρόσληψη «ανθρώπων ειδικών αποστολών» σε καίρια πόστα στην ομάδα, το ΔΣ τους αποδέχτηκε με γνώμονα την ομαλοποίηση των σχέσεων με τους οργανωμένους οπαδούς και τη μη διαταραχή της ηρεμίας του ποδοσφαιρικού τμήματος.
7) Οι προηγούμενοι «παράγοντες», που έφεραν με πράξεις και παραλείψεις τους, την ιστορική ομάδα του ΑΡΗ σε αυτήν τη δύσκολη αγωνιστική και οικονομική κατάσταση (π.χ. ρήτρες συμβολαίων, καταβολή μη δεδουλευμένων, απλήρωτοι σαράντα αλλοδαποί και οκτώ Έλληνες παίκτες και μάνατζερ, χρέη προς το δημόσιο και ασφαλιστικούς οργανισμούς, καθώς και προς άλλους τρίτους πιστωτές) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ (αστικές, ποινικές και ηθικές) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΕΚ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
8) Το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι πρόθυμο να συνεργαστεί με κάθε γνήσιο ΑΡΕΙΑΝΟ που θέλει να συνδράμει στην επίτευξη των ως άνω κοινών ΑΡΕΙΑΝΩΝ στόχων μας.
Δηλώνουμε ότι κανείς μας δεν είναι γαντζωμένος στην καρέκλα του, αλλά είμαστε πρόθυμοι να παραδώσουμε ακόμα και αύριο, μέσα από τις νόμιμες διαδικασίες σε όποιον εγγυάται εμπράκτως ότι θα πετύχει αυτά που και εμείς επιδιώκουμε για το καλό της ομάδας.
9) Το ΔΣ της ΠΑΕ επιφυλάσσεται να προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες ενώπιον των αρμοδίων δικαστικών και διοικητικών αρχών για τις απειλές, τους εκβιασμούς και τους προπηλακισμούς που δέχτηκαν ο Πρόεδρος και τα μέλη του, με γνώμονα πάντοτε το συμφέρον της ομάδος και την οικονομική διαφάνεια.
10) Τα περί του νέου ΑΦΜ φημολογούμενα είναι μυθεύματα που εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα και όχι σκέψεις του ΔΣ της ΠΑΕ και επιστρέφονται σε αυτούς που τα εκπορεύουν.
11) Το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ επιφυλάσσεται να καταθέσει έγκληση αύριο το πρωί κατά των υβριστικών και εκβιαστικών δηλώσεων που διατυπώθηκαν από φυσικά πρόσωπα, ΜΜΕ και ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας καθώς και μηνυτήρια αναφορά μόλις ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος από τους αρμόδιους ελεγκτές για τη χρονική περίοδο των ετών 2004-2012.
12) Καλούμε τους οπαδούς, οργανωμένους και μη, της ομάδας να στηρίξουν την ομάδα και την προσπάθεια της διοίκησης για τη σωτηρία της.
Ο Πρόεδρος Τα μέλη του ΔΣ
Ιωάννης Ψηφίδης Ευστάθιος Τσομίδης
Αναστάσιος Αβάνογλου
Λάζαρος Παπαδόπουλος»

Προς… Αυστρία ο ΠΑΟΚ

02/04/2013
 Μπορεί ο ΠΑΟΚ να βρίσκεται μέσα στους στόχους του σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά ήδη οι άνθρωποι του δικεφάλου σχεδιάζουν τη νέα σεζόν…

Προς… Αυστρία ο ΠΑΟΚ
Έτσι, στην διοίκηση του δικεφάλου του Βορρά γίνοτναι ζυμώσεις για το προπονητικό κέντρο που θα καταλύσει η ομάδα το καλοκαίρι. Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ γίνεται τα τελευταία χρόνια στο Άρνεμ της Ολλανδίας, ωστόσο, φαίνεται ότι αυτή η συνήθεια θα αλλάξει φέτος.

Έτσι με βάση το ρεπορτάζ οι διοικούντες φέρεται να έχουν καταλήξει στην Αυστρία και εξετάζουν τα προπονητικά κέντρα του Ζέεφελντ και του Κίτσμπουελ, τα οποία έχουν χρησιμοποιήσει οι «αιώνιοι» και η εθνική ομάδα κατά το παρελθόν. Η οριστική απόφαση θα παρθεί τις επόμενες μέρες, ενώ οι ημερομηνίες θα «κλειδώσουν» μετά την ολοκλήρωση των play offs του πρωταθλήματος και ανάλογα με τη θέση που θα καταλάβει ο ΠΑΟΚ και από την οποία θα κριθεί και το πότε θα δώσει τον πρώτο αγώνα στην Ευρώπη για τη νέα σεζόν.

«Καλύτερα που χάσαμε τώρα!»

02/04/2013
 Την άποψη ότι ήττα από τον Πανιώνιο θα κάνει καλό στην παρούσα φάση στον Αστέρα Τρίπολης, εξέφρασε ο Γιώργος Μπαντής…

«Καλύτερα που χάσαμε τώρα!»
Αναλυτικά οι δηλώσεις του τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης:

«Έτσι όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι σίγουρα και η ισοπαλία θα ήταν καλή για εμάς. Θέλαμε από την αρχή τη νίκη αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και χάσαμε. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει και η ήττα και η νίκη και από τις ήττες πρέπει να κρατάς κάτι. Ευτυχώς που ήρθε τώρα αυτό το αποτέλεσμα γιατί έρχονται δύσκολα ματς και πρέπει να τα κερδίσουμε. Θα ψάξουμε να βρούμε τα θετικά της ήττας. Εγώ προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου».

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου