ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Πρίντεζης: "Μην την πατήσουμε λόγω πλεονεκτήματος"

Πρίντεζης: "Μην την πατήσουμε λόγω πλεονεκτήματος"

Ο Γιώργος Πρίντεζης εξέφρασε την αισιοδοξία του πως θα είναι έτοιμος για τις μάχες με την Αναντολού Εφές, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να πιστέψει πως είναι το απόλυτο φαβορί επειδή έχει το πλεονέκτημα έδρας.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης στο "NovaΣΠΟΡ FΜ 94,6":
Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δείχνει καλύτερος όταν παίζει υπό πίεση:

"Μέχρι στιγμής έτσι φαίνεται πως είναι τα πράγματα. Παιχνίδια τα οποία τα θέλουμε πραγματικά και δεν υπάρχει…αύριο έχουμε τον τρόπο να τα κερδίζουμε. Ευελπιστούμε σε μία καλύτερη συνέχεια.

Έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης και εκεί πρέπει ουσιαστικά να σταθούμε, για να δουλέψουμε, να διορθώσουμε τα λάθη και να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για τα παιχνίδια με την Εφές".

Για το ποιος ήταν ο καταλυτικός παράγοντας στη νίκη-πρόκριση επί της Χίμκι:

"Έπαιξε σημαντικό ρόλο η άμυνα μας που ήταν βελτιωμένη και με περισσότερη δύναμη στις επαφές, αλλά και τα μεγάλα σουτ που βάλαμε. Είχαμε προετοιμάσει το παιχνίδι πολύ καλά και δείξαμε συγκέντρωση στο μεγαλύτερο μέρος του. Όλα αυτά, μαζί με τη διάθεση και την πλήρη κατανόηση της σημασίας τέτοιων αγώνων, φτάνουν για να τους κερδίζεις".

Για τον τρόπο διεξαγωγής του φετινού Top 16:

"Ήταν ένα μεγάλο και διαφορετικό Top - 16 στο οποίο αντιμετωπίσαμε πολύ δυνατούς αντιπάλους. Το σημαντικό είναι ότι δείξαμε χαρακτήρα στα κρίσιμα παιχνίδια και μάλιστα μακριά από το ΣΕΦ. Αυτό πρέπει να κρατήσουμε για να είμαστε αυτοί που πρέπει στη συνέχεια. Να γίνουμε καλύτεροι για να μην αντιμετωπίσουμε παρόμοια προβλήματα".

Για τις επικείμενες αναμετρήσεις με την Εφές Αναντολού:

"Καταρχήν δεν πρέπει να κάνουμε το λάθος να πιστέψουμε ότι είμαστε το απόλυτο φαβορί λόγω του πλεονεκτήματος της έδρας. Στη φάση των "8" έχουμε δει ότι πάντα γίνονται εκπλήξεις. Η Εφές μπορεί να έρχεται από κάποιες ήττες, αλλά έχει πολύ σημαντικούς παίκτες που έχουν εμπειρία, ταλέντο και εγωισμό. Πιστεύω ότι θα είναι μια πολύ δύσκολη σειρά".

Για το γεγονός πως τα προημιτελικά ξεκινούν σε λίγες μέρες:

"Καλώς ή κακώς έτσι είναι η Ευρωλίγκα φέτος και πρέπει να προσαρμοστούμε. Όσο δύσκολο θα είναι για μας, άλλο τόσο θα είναι και για εκείνους. Οπότε αν εμείς μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο που θα φτιάξουν οι προπονητές και το εφαρμόσουμε δεν θα έχουμε πρόβλημα".

Για την ταλαιπωρία με την μέση του:

"Το παλεύω για να επανέλθω στο 100%. Εκεί που πίστεψα ότι είμαι απόλυτα καλά, στο ματς με τη Χίμκι ένιωσα και πάλι κάποιες ενοχλήσεις. Πιστεύω ότι σε δύο μέρες θα είμαι ξανά όσο το δυνατόν πιο έτοιμος. Ευτυχώς το πρώτο παιχνίδι με την Εφές είναι την Τετάρτη και όχι την Τρίτη, γιατί ακόμα και εικοσιτέσσερις ώρες επιπλέον ξεκούρασης παίζουν ρόλο σε αυτό το επίπεδο".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου