ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Πρώτα ο «Μιραλάς»

Πρώτα ο «Μιραλάς»

02/04/2013
 Έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Κέβιν Μιραλάς έχουν στο μυαλό τους οι άνθρωποι του Ολυμπιακού για την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Τον Πέδρο Λέον της Ρεάλ κοιτάζουν οι Πειραιώτες.

Πρώτα ο «Μιραλάς»
Προτεραιότητα αποτελεί για τον Ολυμπιακό η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή με τις ικανότητες του Κέβιν Μιραλάς. Δηλαδή, ενός παίκτη που θα μπορεί να πλαγιοκοπεί από τα άκρα της επίθεσης και ο ίδιος να βρίσκει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Από προχθές το βράδυ έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για την περίπτωση του Αμπντούλ Καμαρά, ο οποίος ξεχώρισε στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο μάνατζερ του διεθνούς εξτρέμ από τη Γουινέα, Καρίμ Ακλίλ, ανέφερε το συγκεκριμένο όνομα σε συνάντηση που είχε με ανθρώπους της διοίκησης, χωρίς να προκύπτει κάτι για την απόκτησή του.

Μέχρι στιγμής από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχει απόφαση να προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση. Αυτό σημαίνει ότι κρατούν ως εναλλακτική λύση την περίπτωση του 23χρονου παίκτη, όχι όμως ως προτεραιότητα.

Την ίδια ώρα, ο Μίτσελ δεν έχει ενημερώσει τους ιθύνοντες τους συλλόγους αν επιθυμεί να υπάρξει κάποια κίνηση για την απόκτηση ενός χαφ.

Ο λόγος είναι ότι θέλει να «τσεκάρει» τους υπάρχοντες μέσους της ομάδας (Φέισα, Μανιάτη, Γκρέκο, Μασάντο και Φουστέρ) και εκείνους που θα προστεθούν στο ρόστερ εν όψει της επόμενης σεζόν (Μπόατενγκ, Ντε Βινσέντι, Τάτο και Σάμαρη).

Από εκεί και πέρα, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση ενός επιθετικού και ένας από τα ονόματα που εξετάζει ο Ισπανός τεχνικός είναι εκείνο του Πέδρο Λεόν. Ο 26χρονος μέσος ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης και αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Χετάφε, αφού ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν τον υπολογίζει και εκείνος ήθελε να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε κάποια ομάδα της Primera Division.

Τέλος, στην Σερβία συνεχίζουν τις αναφορές για παίκτες που φέρονται να εξετάζουν οι πρωταθλητές Ελλάδας. Ένα νέο δημοσίευμα υποστήριζε ότι ο Ολυμπιακός κοιτάζει τον Λάζαρ Μάρκοβιτς της Παρτίζαν.

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός θεωρείται από τα ανερχόμενα ταλέντα του σερβικού ποδοσφαίρου, μαζί με τον Λάζοβιτς του Ερυθρού Αστέρα και φημολογείται ότι βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ίντερ. Και οι δύο είναι πανάκριβοι.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου