ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Επαφές ναι… Συμφωνία όχι!

Επαφές ναι… Συμφωνία όχι!

02/04/2013
 Οι πληροφορίες που θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ρόι Κάρολ για νέο συμβόλαιο δεν επιβεβαιώνονται από την ΠΑΕ.

Επαφές ναι… Συμφωνία όχι!
Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία με τον Ρόι Κάρολ για την υπογραφή νέου συμβολαίου.

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο πως οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από τους υπεύθυνους της ομάδας.

Κανείς στην πλατεία Αλεξάνδρας δεν κάνει λόγο για συμφωνία παρά μόνο για επαφές με τον διεθνή τερματοφύλακα και τον μάνατζέρ του για να κλείσει ένα θέμα που απασχολεί τη διοίκηση. Ωστόσο, υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά.

Δεν μπορεί κανείς να εκτιμήσει πότε θα υπάρξουν οι οριστικές εξελίξεις στο ζήτημα καθώς αυτή την χρονική στιγμή στο μυαλό των υπευθύνων είναι να εμφανιστεί η ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερη στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και για το Κύπελλο, αλλά και γενικότερα σε όσα απομένουν μέχρι και το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν.

Πάντως, αυτό που πρέπει να διευκρινιστεί είναι ότι ο Μίτσελ δεν έχει πει ότι θέλει να αποκτηθεί ένας τερματοφύλακας.

Ο Ισπανός έχει σε εκτίμηση αυτούς που έχει στα χέρια του εφόσον δεν αλλάξει τίποτα και δεσμεύονται ή δεσμευτούν με νέο συμβόλαιο με την ομάδα τότε θα είναι απόλυτα ικανοποιημένος να δουλέψει και στο νέο πρωτάθλημα με τους ίδιους.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου