ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Με την Χίο στα προημιτελικά του Κυπέλλου

Με την Χίο στα προημιτελικά του Κυπέλλου

Τον Ν.Ο. Χίου θα αντιμετωπίσει, εκτός έδρας, ο Ολυμπιακός στις 10 Απριλίου στην νοκ-άουτ προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Αυτό προέκυψε από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (1/4) στα γραφεία της Κ.Ο.Ε.
Τα άλλα τρία ζευγάρια των νοκ-άουτ προημιτελικών αγώνων της διοργάνωσης είναι τα εξής: Νηρέας Λαμίας  - Πανιώνιος, Ν.Ο. Αργοστολίου – Παναθηναϊκός, Γ.Σ. Ηλιούπολης – Ν.Ο. Βουλιαγμένης. Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Τετάρτη 10 Απριλίου.

Πριν την κλήρωση και μετά από αίτημα του Νηρέα Λαμίας, ζητήθηκε και έγινε δεκτό από τα σωματεία, το παιχνίδι του να διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας (Λαμία) ή την αναπληρωματική του (Καρπενήσι). Έτσι αν και ο Πανιώνιος κληρώθηκε πρώτος, θα αγωνιστεί ως φιλοξενούμενος. Οι νικήτριες ομάδες προκρίνονται στο Φάιναλ Φορ της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί 18 και 19 Μαϊου. Στην διαδικασία της κλήρωσης παρέστησαν εκπρόσωποι όλων των σωματείων, πλην του ΝΟ Αργοστολίου.

Από πλευράς ΚΟΕ, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Κατσαρός, ο έφορος Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης ανδρών Σωτήρης Σταθάκης, το μέλος του ΔΣ Γιώργος Παπαδόπουλος, το μέλος της ΕΠΑΥ Χαράλαμπος Τρούλος, ο Διευθυντής Γιώργος Χριστοφοράτος και ο ειδικός σύμβουλος Νίκος Σπηλιωτόπουλος.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου