ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Φετφατζίδης αντί Βλαχοδήμου

Φετφατζίδης αντί Βλαχοδήμου

Δεδομένη θεωρείται η επιστροφή του Φετφατζίδη στο βασικό σχήμα αντί του Βλαχοδήμου, ενώ στην ενδεκάδα αναμένεται να ξεκινήσει τόσο ο Αβραάμ, όσο και ο Ιμπαγάσα. "Να μην είστε χαλαροί", τους είπε ο Μίτσελ.
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για το ματς της Κυριακής (7/4, 17:15) κόντρα στον Πλατανιά στα Χανιά της Κρήτης. Για το παιχνίδι ο Μίτσελ ετοιμάζει ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα του, ώστε να φεσκάρει το βασικό του σχήμα, καθώς δεν έμεινε ικανοποιημένος από το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν οι Πειραιώτες κόντρα στον ΠΑΟΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
Ο Ισπανός τεχνικός, λοιπόν, θεωρείται δεδομένο πως θα χρησιμοποιήσει στην θέση του δεξιού-χαφ εξτρέμ τον Γιάννη Φετφατζίδη αντί του Παναγιώτη Βλαχοδήμου, τόσο ώστε να δώσει ευκαιρία στον πρώτο, όσο και επειδή ο δεύτερος δεν προσέφερε τα αναμενόμενα απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού αναμένεται να επιστρέψει και ο Αριέλ Ιμπαγάσα αντί του Πάουλο Μασάντο, ενώ κατά πάσα πιθανότητα και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα ξεκινήσει βασικός αντί του Πάμπλο Κοντρέρας. Για την κορυφή της επίθεσης ο Μίτσελ συνεχίζει να εμπιστεύεται τον Ραφίκ Τζεμπούρ.

Ο Ισπανός τεχνικός σχολίασε στους ποδοσφαιριστές του πως τους θέλει σε εγρήγορση, να αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα τα παιχνίδια και να μην παρουσιάζονται χαλαροί στα ματς που έχουν απομείνει στο ελληνικό πρωτάθλημα, ασχέτως αν έχουν ήδη κατακτήσει τον τίτλο.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου