ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE


04/04/2013


Η 28η αγωνιστικη























Αλλαγή πλάνων

03/04/2013
 Μια ανάσα από την οριστική -αγωνιστικά- σωτηρία της βρίσκεται η ΑΕΚ που θέλει να κάνει το καθοριστικό βήμα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Λίνεν να σχεδιάζει πλάνο με Ανάκογλου στην ενδεκάδα.

Αλλαγή πλάνων
Η ΑΕΚ ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα που θα διώξει οριστικά το άγχος και στόχος του Γερμανού είναι να παρατάξει ένα σύνολο που παράλληλα θα παίξει και… μπάλα.

Βέβαια, στο συγκεκριμένο ματς υπάρχουν δεδομένες και σημαντικές απουσίες αφού θα λείψουν οι τιμωρημένοι Φούντας και Κορδέρο.

Αυτό φέρνει στο προσκήνιο τον Ανάκογλου, ο οποίος αναμένεται να πάρει θέση βασικού, με τον Λίνεν να σκέφτεται τη χρησιμοποίηση του 22χρονου μέσου είτε στα δεξιά του Μητρόπουλου στο ρόμβο, είτε ως δεύτερο επιθετικό πίσω απ’ τον Πετρόπουλο.

Υπάρχει πάντα και η περίπτωση αλλαγής του συστήματος σε 4-5-1, ενώ στα «συν» είναι και η επιστροφή του Γκερέιρο που αναμένεται να δώσει επιπλέον επιλογές στον Γερμανό τεχνικό.

Τελειώνει του Μαγιάδα

03/04/2013
 Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η μεταγραφή του Καμίλο Μαγιάδα στον Παναθηναϊκό.

Τελειώνει του Μαγιάδα
Οι εξελίξεις που σημειώνονται στο τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού με την πρόσληψη του Γιάννη Αναστασίου στη θέση του προπονητή και του Νίκου Νταμπίζα ως τεχνικού διευθυντή δεν αλλάζουν τα πλάνα της διοίκησης για την απόκτηση του Καμίλο Μαγιάδα.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ουρουγουανός εξτρέμ θα φοράει την πράσινη φανέλα την επόμενη σεζόν, αφού η μεταγραφή του βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, μάλιστα, φέρεται να έχει ενημερώσει ήδη τον Νταμπίζα για την υπόθεση του 22χρονου παίκτη και το ίδιο έκανε και με τον Αναστασίου, αν εκείνος τελικά αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Όσον αφορά τις επαφές για ποδοσφαιριστές από την ελληνική αγορά, ο Παναγιώτης Κόρμπος που μένει ελεύθερος από τον Λεβαδειακό έχει πρόταση να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με το «τριφύλλι».

Είναι, όμως, μία υπόθεση που δεν έχει προχωρήσει όσο εκείνη του Σωκράτη Φυτανίδη.

Είδαν Κλάους, αλλά…

03/04/2013
 «Κατάσκοπος» από το Αννόβερο βρέθηκε στο «Γ.Καραϊσκάκης», παρακολούθησε τον Κλάους Αθανασιάδη αγωνιζόμενο, αλλά δεν έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος σύμφωνα με τη στήλη «Τρελός του Χωριού» της SportDay

Είδαν Κλάους, αλλά…
Ο Τέγκε Σμάντκε είδε από τα VIP του γηπέδου την αναμέτρηση Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ έχοντας τα μάτια και την προσοχή του στραμμένα στον επιθετικό του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ήταν τέτοια η εικόνα του ματς -είναι αλήθεια- που δεν βοήθησε ιδιαίτερα τον Αθανασιάδη, με αποτέλεσμα το μπλοκάκι του απεσταλμένου της γερμανικής ομάδας να μην γνωρίσει και μεγάλες… δόξες, όπως αναφέρει ο «Τρελός του Χωριού» και πλέον μένει να φανεί εάν το Αννόβερο θα ασχοληθεί ξανά με την περίπτωση του Έλληνα διεθνούς επιθετικού.

Μόνο ερωτηματικό ο Τσιστιακόφ

03/04/2013
 Χρέη διευθύνοντα συμβούλου για να έχει δικαίωμα υπογραφής αναμένεται να αναλάβει ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ στο σημερινό Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Υποψήφια για τη συγκεκριμένη θέση και η Μαρία Γκοντσάρεβα.

Μόνο ερωτηματικό ο Τσιστιακόφ
Ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει η πρώτη συνεδρίαση της αιρετής διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι έξι παράγοντες θα αναθέσουν ρόλους και το σίγουρο ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα πριν από τη σημερινή συγκέντρωση του Δ.Σ.

Συγκεκριμένα, θα φανεί αν πράγματι συνεχίζει ως πρόεδρος ο Ζήσης Βρύζας και ποιο θα είναι (αν υπάρχει) το δεύτερο άτομο με δικαίωμα υπογραφής.

Εκείνο που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα είναι ο ρόλος που θα έχει ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ. Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον Ρώσος μάνατζερ να αναλάβει χρέη διευθύνοντα συμβούλου, προκειμένου να έχει και δικαίωμα υπογραφής.

Για την συγκεκριμένη θέση ακούγεται και το όνομα της Μαρίας Γκοντσάρεβα.

Οριστικά συμπεράσματα για την επόμενη ημέρα της διοίκησης στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα βγουν σήμερα όταν θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο-παλιό συμβούλιο.

Γκρουπ… θέραπι στον Άρη

03/04/2013
 Σαράντα πέντε λεπτά κράτησε η συζήτηση μεταξύ Σούλη Παπαδόπουλου και ποδοσφαιριστών του Άρη, με μοναδικό αντικείμενο την ύστατη προσπάθεια να αποφευχθεί ο υποβιβασμός.

Γκρουπ… θέραπι στον Άρη
Πριν την τελευταία προπόνηση, ο Παπαδόπουλος μάζεψε τους παίκτες και προσπάθησε να τους τονώσει την ψυχολογία επισημαίνοντας πως η ομάδα παίζει τα ρέστα της για παραμονή στο παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο.

«Όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα, πρέπει να το παλέψουμε και να μην τα παρατήσουμε τώρα στο τέλος. Να ξέρετε ότι εγώ έμεινα για εσάς, για να δώσουμε μαζί αυτήν τη μάχη. Δεν μένω για καμιά διοίκηση. Όποιοι παίξουν να τα δώσουν όλα. Ήμαστε μόνοι μας και το οφείλουμε στους εαυτούς μας», ήταν τα λόγια του Έλληνα προπονητή, ο οποίος ελπίζει να… θίξει τον ποδοσφαιρικό εγωισμό των ποδοσφαιριστών.

Άγγελος… παραμονής

03/04/2013
 Αφού βοήθησε τον Πλατανιά να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία, ο Άγγελος Αναστασιάδης ετοιμάζεται να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους Κρητικούς.

Άγγελος… παραμονής
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Άγγελος Αναστασιάδης είχε ήδη μια πρώτη επαφή με τους διοικούντες τον Πλατανιά σε πολύ καλό κλίμα και είναι ξεκάθαρο πως και οι δύο πλευρές επιθυμούν σε πρώτη φάση την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Βέβαια είναι ακόμη πολύ νωρίς για να γίνει λόγος για οριστική συμφωνία και λογικά οι όποιες εξελίξεις τοποθετούνται χρονικά μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, αυτό που διαφαίνεται είναι πως ο Άγγελος Αναστασιάδης πιθανότατα τα παραμείνει στα Χανιά και την επόμενη χρονιά.

Ίλιτς: «Είμαστε καλύτεροί από τους αντιπάλους μας»

03/04/2013
 «Είμαστε πολύ κοντά, πρέπει να τα καταφέρουμε», δήλωσε ο Μπράνα Ίλιτς, όσον αφορά τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ.

Ίλιτς: «Είμαστε καλύτεροί από τους αντιπάλους μας»
Την άποψη ότι τίποτα δεν έχει χαριστεί στον ΠΑΣ Γιάννινα εξέφρασε ο Μπράνα Ίλιτς σε δηλώσεις του στην εφημερίδα “Sportday”.

Ο Σέρβος επιθετικός, ο οποίος έχει βγάλει ασπροπρόσωπο τον τεχνικός του ΠΑΣ, Γιάννη Χριστόπουλο, τόνισε πως τα τρία τελευταία ματς είναι πολύ δύσκολα, ωστόσο επισήμανε πως είναι καλύτερη ομάδα από τους αντιπάλους τους, υπονοώντας τον Παναθηναϊκό που είναι ο κυριότερος ανταγωνιστής τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα “Sportday”:

Μπράνα, είστε μια ανάσα από τα πλέι οφ, αλλά πόσο εύκολο είναι να τα καταφέρετε;
«Σίγουρα δεν είναι καθόλου εύκολο. Μέχρι τώρα τίποτα δεν μας χαρίστηκε, ούτε ήταν εύκολο. Σε κάθε παιχνίδι τα δίναμε όλα. Τα τρία ματς που απομένουν θα είναι δύσκολα, θα χρειαστεί κι άλλη δουλειά από την πλευρά μας, αλλά από τη στιγμή που είμαστε τόσο κοντά, πρέπει να τα καταφέρουμε».

Πότε συνειδητοποίησες ότι η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει έναν τόσο υψηλό στόχο όπως αυτός που κυνηγάτε;
«Όταν ήρθα το καλοκαίρι, στις συζητήσεις που είχα με τον κόουτς για τη μεταγραφή μου, ειπώθηκε ότι με τη δική μου προσθήκη η ομάδα θα αλλάξει επίπεδο. Αυτός ήταν ένας λόγος για τον οποίο ήρθα. Στην αρχή του πρωταθλήματος δεν ήμουν τόσο σίγουρος ότι θα μπορούσε η ομάδα να τα καταφέρει για έναν τόσο υψηλό στόχο, αλλά από παιχνίδι σε παιχνίδι και βλέποντας την ομάδα πώς απέδιδε, άλλαξε η πεποίθησή μου. Εδώ και 1-2 μήνες πιστεύω ότι η συμμετοχή μας στα πλέι οφ είναι κάτι απόλυτα εφικτό».

Ποια στοιχεία σας οδήγησαν στον προθάλαμο της Ευρώπης;
«Το πιο βασικό στοιχείο είναι οι σχέσεις μεταξύ των παικτών. Από εκεί και πέρα είναι ότι μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι και προσπαθούμε να τα δώσουμε όλα, παλεύουμε κάθε ματς και σίγουρα προσπαθούμε να παίξουμε μοντέρνο και ελκυστικό ποδόσφαιρο, με καλή άμυνα, καλή μετάβαση στην επίθεση και γενικά προσπαθούμε να περάσουμε ποιοτικά στοιχεία στο παιχνίδι μας».

Στην κούρσα των τελευταίων αγωνιστικών ποιο θεωρείς ότι είναι το βασικό σας πλεονέκτημα σε σχέση με τις άλλες ομάδες που διεκδικούν τον ίδιο στόχο;
«Αυτή τη στιγμή είναι το κίνητρο που έχουμε για την ευρωπαϊκή μας συμμετοχή, που θα είναι η πρώτη στην ιστορία της ομάδας. Από εκεί και πέρα, βάσει απόδοσης όλη τη χρονιά, έχουμε αποδείξει ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τους αντιπάλους μας. Είμαστε μπροστά 3 βαθμούς και έχουμε λίγο πιο εύκολα παιχνίδια, με την έννοια ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε πολλούς βαθμούς».

Εν όψει και των δύο αγώνων που ακολουθούν στην έδρα σας, σε αγχώνει το γεγονός ότι αυξήθηκαν ξανά οι απαιτήσεις;
«Είναι πιθανό να υπάρχει άγχος, αλλά έχουμε παίκτες στην ομάδα με ισχυρή προσωπικότητα που μπορούν να διαχειριστούν το όποιο άγχος. Η ομάδα θα πρέπει να μπει στα επόμενα παιχνίδια, όπως ακριβώς και στα προηγούμενα, να παίξει δυνατά από την αρχή και τα υπόλοιπα θα έρθουν σαν φυσικό επακόλουθο. Προέχει να μπούμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ό,τι κάναμε έως τώρα».

Στην Ελλάδα η οικονομική κρίση έχει αφήσει το αποτύπωμά της και στο ποδόσφαιρο. Παρ' όλα αυτά, προκύπτουν κάποια θετικά στοιχεία στο πρωτάθλημα;
«Δεν υπάρχει το εύκολο χρήμα πλέον για τους ποδοσφαιριστές, οπότε αυτό θα είναι έξτρα κίνητρο για τον κάθε παίκτη να βελτιώνεται συνεχώς ατομικά, να προσθέτει νέα στοιχεία στο παιχνίδι του, να γίνεται καλύτερος παίκτης, ώστε να έχει και περισσότερες πιθανότητες να πάρει αυτό που του αξίζει».

Έχεις πετύχει 8 γκολ και έχεις βοηθήσει πολύ την ομάδα, πώς θα χαρακτήριζες τη χρονιά για σένα;
«Μου αρέσει να είμαι αυστηρός κριτής του εαυτού μου. Ήταν μια καλή χρονιά, αλλά θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη. Γνωρίζω ποιες είναι οι δυνατότητές μου και ξέρω ότι μπορώ να τα πάω ακόμα καλύτερα. Είναι η πρώτη μου χρονιά, όμως, στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Όπως είχε δηλώσει ο κ. Χριστόπουλος, σε επέλεξε για τον ΠΑΣ Γιάννινα επειδή είσαι περισσότερο μαχητής και θα μπορούσες να προσαρμοστείς στις καιρικές συνθήκες και τους αγωνιστικούς χώρους. Αυτού του είδους η προσαρμογή ήταν το ίδιο εύκολη;
«Δεν ήταν ιδιαίτερο πρόβλημα για μένα οι εγκαταστάσεις της ομάδας. Στην Παρτίζαν και τη Βοϊβοντίνα οι εγκαταστάσεις ήταν σε καλύτερο επίπεδο βέβαια, αλλά έχω παίξει και σε μικρότερες ομάδες στη Σερβία, έχω παίξει 3 μήνες στο Καζακστάν και έχω δει συνθήκες που δεν ήταν οι ιδανικές. Είναι κι αυτό μέρος της δουλειάς μου. Έχω ζήσει όλο το φάσμα του ποδοσφαίρου, οπότε δεν μπορεί κάτι τέτοιο να διαταράξει αρνητικά την απόδοσή μου».

Έχεις έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά οι μέχρι τώρα εμφανίσεις σου πιστεύεις ότι θα σου ανοίξουν πόρτες για μια μεταγραφή σε άλλη χώρα;
«Δεν μου αρέσει να μιλάω μακροπρόθεσμα. Υπάρχει αυτή τη στιγμή ένας πολύ μεγάλος στόχος μπροστά μας, οπότε θέλω να είμαι προσγειωμένος και συγκεντρωμένος στο παρόν. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι η φετινή χρονιά στον ΠΑΣ Γιάννινα μου έδωσε τη δυνατότητα "επανόδου" στο ποδόσφαιρο, γιατί έχασα 3-4 μήνες από την καριέρα μου στο Καζακστάν».

Επιστροφή Μαρίν

03/04/2013
 Με τον Νικολά Μαρίν να βρίσκεται στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη συνεχίζεται η προετοιμασία της Ξάνθης για τον αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Επιστροφή Μαρίν
Με μία σημαντική επιστροφή συνεχίζεται η προετοιμασία της Ξάνθης ενόψει της αναμέτρησης της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, στην οποία η ακριτική ομάδα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Νικολά Μαρίν τέθηκε ξανά στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη, έπειτα από την απουσία του στον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο, όπου και εξέτισε την ποινή του.

Ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Θοδωρή Βασιλακάκη, ο οποίος στον αγώνα με τους Αρκάδες θα εκτίσει την ποινή του.

Περιμένει τρεις

03/04/2013
 Τους Μπαργκάν, Μπάρμπα και Ορέστες περιμένει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ενόψει της αναμέτρησης της 28ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ (6/4, 17:15).

Περιμένει τρεις
Την προετοιμασία με μοναδικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία συνεχίζει η Βέροια, της οποίας για ακόμη μία αγωνιστική η αναμέτρηση έχει χαρακτήρα τελικού, αφού άπαντες γνωρίζουν πως δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλεια βαθμών.

Ο τεχνικός της «Βασίλισσας του Βορρά», Δημήτρης Καλαϊτζίδης, περιμένει σήμερα (Τετάρτη, 3/4) να δει την κατάσταση των Μπαργκάν, Μπάρμπα και Ορέστες.

Αν οι παραπάνω παίκτες καταφέρουν να πάρουν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης τότε θα μπορούν να υπολογίζονται από τον Έλληνα προπονητή ενόψει του πολύ κρίσιμου και σημαντικού αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Κίνδυνος να χάσει η ΑΕΚ τον Πετρόπουλο

03/04/2013
 Δεν ισχύει πλέον η οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του Αντώνη Πετρόπουλου από τη στιγμή που η ΠΑΕ ΑΕΚ φέρεται να μην έχει καταβάλει το ποσό των 10.000 μέχρι τις 31 Μαρτίου.

Κίνδυνος να χάσει η ΑΕΚ τον Πετρόπουλο
Η αδυναμία της ΑΕΚ να καταβάλει την δόση ύψους 10.000 ευρώ προς τον Αντώνη Πετρόπουλο ενδέχεται να στοιχίσει το μέλλον του παίκτη στην ομάδα και την επόμενη σεζόν.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ – σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» - όφειλε μέχρι την 31η Μαρτίου να έχει καταβάλει το συγκεκριμένο ποσό στον …χρονο επιθετικό και από τη στιγμή δεν έπραξε ως όφειλε πλέον δεν ισχύει η ρήτρα ανανέωσης του συμβολαίου του παίκτη για ακόμη έναν χρόνο.

«Ένας από τους όρους που περιλαμβάνεται στο συμβόλαιο του Πετρόπουλου, είναι η μία δόση συμβολαίου της φετινής σεζόν, ύψους 10.000 ευρώ, να καταβληθεί έως τις 31/3. Όπως αναφέρεται αν παραβιαζόταν το χρονοδιάγραμμα της καταβολής των δόσεων, ο υψηλόσωμος φορ αποκτά τη δυνατότητα να μείνει ελεύθερος στις 30/6! Στο λογαριασμό του Πετρόπουλου δεν έγινε καμία κατάθεση τις προηγούμενες μέρες, κάτι που σημαίνει ότι έχει ήδη ενεργοποιηθεί το δικαίωμα της αποχώρησής του από την ΑΕΚ, αν το επιθυμήσει στο τέλος της σεζόν!», γράφει το δημοσίευμα της εφημερίδας.

Στη συνέχεια, στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται «αυτό δε σημαίνει πως ο δεύτερος σκόρερ της ΑΕΚ με τρία γκολ σε δέκα ματς, έχει ήδη αναχωρήσει για άλλες πολιτείες. Ούτε ότι σκέφτεται να δημιουργήσει προβλήματα στην λειτουργία της ομάδας. Κάθε άλλο. Μάλιστα με την καθημερινή του παρουσία και τον επαγγελματισμό του φροντίζει να δίνει το –σωστό- παράδειγμα στους συμπαίκτες του. Ωστόσο το παραπάνω γεγονός καταδεικνύει την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ, η οποία κινδυνεύει να χάσει ένα (ακόμα) υπερπολύτιμο περιουσιακό της στοιχείο για… ψίχουλα»!

Ανατροπή από την Κοινωνία Μελών

03/04/2013
 Αίτηση διορισμού προσωρινής διοίκησης αναμένεται να καταθέσουν μέλη της Κοινωνίας Μελών Άρη, κίνηση που φέρνει εξελίξεις στα διοικητικά του συλλόγου.

Ανατροπή από την Κοινωνία Μελών
Όπως αναφέρουν πηγές από τη Θεσσαλονίκη, περίπου 30 μέλη της ΚΜΑ, που πρόσκεινται στον Λάμπρο Σκόρδα, θα καταθέσουν στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης αίτηση διορισμού προσωρινής διοίκησης μέχρι να συγκληθεί Γενική Συνέλευση και να προκηρυχθούν εκλογές από τις οποίες θα προκύψει η νέα αιρετή διοίκηση.

Εφόσον κάτι τέτοιο συμβεί, το επόμενο βήμα θα είναι να ζητήσει ο φορέας ως μεγαλομέτοχος την παύση της διοίκησης Ψηφίδη και την αντικατάστασή της από νέα της οποίας θα προΐσταται ο Λάμπρος Σκόρδας.

Σισέ: «Για πάντα στην καρδιά μου ο Παναθηναϊκός»

03/04/2013
 Για ακόμη μία φορά σε συνέντευξή του ο Τζιμπρίλ Σισέ μιλά για την αγάπη που έχει για τον Παναθηναϊκό.

Σισέ: «Για πάντα στην καρδιά μου ο Παναθηναϊκός»
Ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην Αλ Γκαράφα, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Hello» και αφού αναφέρθηκε στην επαγγελματική του σχέση αλλά και την αγάπη του για τη μόδα και τη μουσική, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Στην ερώτηση για το αν έχει στην καρδιά του το «τριφύλλι», η απάντηση ήρθε αυθόρμητα: «Πάντα! Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ όσα έζησα με τον Παναθηναϊκό τα δύο χρόνια που ήμουν στην ομάδα και την αγάπη που πήρα από τους φιλάθλους του», τόνισε ο Σισέ, ο οποίος αναφέρθηκε και στη χώρα μας γενικότερα:

«Οι άνθρωποι ήταν πολύ ζεστοί και καλοί μαζί μου. Από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασαν και μου έδειξαν αγάπη, με αποτέλεσμα να νιώσω γρήγορα οικεία στην Ελλάδα. Μου αρέσει πολύ που οι Έλληνες είναι ένας λαός με πάθος. Είμαι αισιόδοξος για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα. Η χώρα είναι πολύ όμορφη και πλούσια και οι άνθρωποι της είναι πολύ καλοί, για αυτό και είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα βρεθεί λύση».

«Δεν είμαι λαμόγιο»

03/04/2013
 Λάβρος κατά του Λάμπρου Σκόρδα εμφανίστηκε μιλώντας στον NonaΣΠΟΡ FM ο Γιάννης Ψηφίδης, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά πως δεν είναι λαμόγιο και πως το μόνο του κίνητρο είναι η αγάπη του για τον Άρη.

«Δεν είμαι λαμόγιο»
Παράλληλα, πρόσθεσε πως στόχος του είναι να βρεθεί λύση για το σύλλογο και επανέλαβε πως θέλει να κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη με το κεφάλι ψηλά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Ψηφίδης στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» με τους Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιάννη Θειακό

Για τον λόγο που ήρθε στην Αθήνα και αν αυτό είχε σχέση με τον Άρη

«Δεν κατέβηκα να παρακαλέσω και να βρω πόρους για την ομάδα. Κατέβηκα στην Αθήνα για να κανονίσω τους λογαριασμούς του Άρη».

Για την κριτική που ασκείται από τους οπαδούς προς το πρόσωπό του:

«Πλησιάζει την επόμενη Παρασκευή η εκδίκαση της αίτησης υπαγωγής στο άρθρο 99, πλησιάζουν τα αποτελέσματα του ελέγχου για τη χρήση από το 2004 μέχρι το 2012. Θα ελεγχθούν και οι πρόεδροι, όπως και ο Λάμπρος Σκόρδας. Ο συγκεκριμένος κύριος μαζί με κάποιους οπαδούς επανέρχεται με μία παρέα ορισμένων - υποτίθεται οπαδών που αγαπούν τον Άρη - και κάνει τον σωτήρα της ομάδας».

Για τους ισχυρισμούς του κ. Σκόρδα ότι οι οργανωμένοι τον πιέζουν να εμπλακεί ξανά στα κοινά της ΠΑΕ:

«Και εγώ το ίδιο θα έλεγα. Ο κύριος θέλει να διακόψει τον έλεγχο και να μετατρέψει τις θέσεις του άρθρου 99 όπως θέλει εκείνος. Οι άνθρωποι που είναι δίπλα του δεν ξέρουν τίποτα για αυτό το θέμα. Εμείς τέσσερις μήνες έχουμε δημιουργήσει νέους δρόμους για την ΠΑΕ. Λυπάμαι που οι νέοι δρόμοι θα πάνε στην άκρη και δεν θα πετύχουμε τίποτα».

Για ποιον λόγο ο κ. Σκόρδας επιθυμεί να διακόψει τον έλεγχο:

«Δεν γνωρίζω τι κάνουν οι ελεγκτές. Πιθανολογώ ότι θα βρεθούν επιβαρυντικά στοιχεία για εκείνον. Βρήκα έναν Άρη με ζημίες 32 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για χρέη από το άρθρο 44. Μηδενίστηκαν οι υποχρεώσεις του Άρη. Δεν έκαναν όσα έπρεπε και παρέδωσαν έναν Άρη με ζημία 32 εκατ. ευρώ. Η περίοδος 2005 με 2010 ήταν πολύ προσοδοφόρα για όλες τις ΠΑΕ. Κανείς δεν ξέρει τι γίνεται με τον έλεγχο από τη συγκεκριμένη εταιρεία και περιμένουμε και εμείς τα αποτελέσματα.

Βγαίνει αυτός ο ανεκδιήγητος άνθρωπος και υπόσχεται ότι η ομάδα μπορεί να κάνει το 3 στα 3 στους αγώνες που απομένουν στο πρωτάθλημα. Πώς μπορεί να εγγυηθεί κάτι τέτοιο; Αυτός και οι γύρω από εκείνον χαρακτηρίζουν εμένα λαμόγιο. Ασχολούμαι με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό τόσα χρόνια και ο αδερφός μου ήταν μέλος της ομάδας που πήρε το Κύπελλο.

Χαρακτηρίζουν λαμόγιο εμένα, που είμαι άμισθος τους τελευταίους τρεις μήνες. και οι φίλοι και οι γνωστοί μου νομίζουν ότι μπήκα στον Άρη για να τα πάρω. Δεν είμαι λαμόγιο. Εγώ παρέλαβα αυτό τον Άρη, δεν τον δημιούργησα. Έχουμε κουραστεί. Αυτό θα γίνει με σταθερή διοίκηση, η οποία θα τοποθετήσει τις δικές της θέσεις ή να έρθει ένας δυνατός ιδιοκτήτης. Παράδειγμα αποτελεί ο ΠΑΟΚ.

Ο Άρης είναι θύμα των ίδιων των Αρειανών. Δεν έχουμε διάθεση να φύγουμε με τέτοιες προϋποθέσεις. Έχουμε και μία αξιοπρέπεια. Δεν είναι τρόπος αυτός. Εγώ δεν δέχομαι τέτοια πράγματα. Σήμερα τρέχουν στα πρωτοδικεία να αποχωρήσουν μέλη της ΚΜΑ
».

Για την κατάσταση που επικρατεί στον Άρη και αν μπορεί να επιβιώσει:

«Μπορεί να επιβιώσει η ΠΑΕ, εφόσον παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα. Έχει τον ΟΠΑΠ, τα έσοδα από τα τηλεοπτικά και τη διαχείριση από τις εμπορικές του χρήσεις. Με τα χρέη που υπάρχουν μπορεί να ζήσει, χωρίς να μεγαλουργήσει, και να αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία. Δεν θέλουμε να επανέλθουν ξανά οι συγκεκριμένοι άνθρωποι που κακοδιαχειρίστηκαν την ΠΑΕ. Είμαστε μία διοίκηση Πρωτοδικείου και θέλαμε να βρούμε έναν δρόμο για να βαδίσει η ομάδα στη Σούπερ Λίγκα.

Θα μπορούσε ο Άρης να μην κινδυνεύει. Παλέψαμε για να υπάρξουν οι προϋποθέσεις και να συνεχίσει στη Σούπερ Λίγκα. Αν είναι δυνατόν στα 100 χρόνια να μην συμμετέχει την επόμενη σεζόν στην Ευρώπη. Ο κ. Σκόρδας αντιδρά. Είχε μία εφημερίδα την έχασε, είχε έναν ραδιόφωνο το έδωσε. Είναι αποτυχημένος, είναι στο χείλος της καταστροφής και κάνει ό,τι μπορεί για να επιστρέψει στα κοινά του Άρη.
».

Για το αν έχει γίνει κακοδιαχείριση ή κάτι μεμπτό τα προηγούμενα χρόνια:

«Δεν ασχολούμαστε με τον έλεγχο. Έχουμε αναλάβει μία κατάσταση. Υπάρχουν 40 υπόλοιπα που χρωστάει η ΠΑΕ. Ένας από αυτούς είναι ο Αμορόζο με τον οποίο είμαστε στο CAS. Έβαλα και τα δικά του χρήματα που οφείλει για να γίνει το συγκεκριμένο δικαστήριο. Κάθε δεύτερη εβδομάδα έχουμε 5-6 δικαστήρια. Αντί να μας πουν ευχαριστώ, γύρισαν εναντίον μας. Λένε ότι είμαι λαμόγιο και με κατηγορούν οι “Σουπεράδες” που έχουν αποδείξει ότι είναι οι χειρότεροι οπαδοί αυτή της χώρας. Είμαστε πρώτοι στα πρόστιμα και σε άλλου τέτοιου είδους θέματα».

Για το αν η ΠΑΕ πληροί τις προδιαγραφές για την αδειοδότηση της επόμενης σεζόν:

«Ναι, θα παίξουμε στη Σούπερ Λίγκα».

Για την επόμενη μέρα στο ενδεχόμενο που υποβιβαστεί ο Άρης

«Θα πτωχεύσει την επόμενη ακριβώς μέρα. Δεν υπάρχει λύση να μπορέσει να ορθοποδήσει. Η άλλη λύση είναι η εξαγορά ΑΦΜ από κάποια άλλη ομάδα. Αυτή, όμως, η λύση είναι τείνει εξαλειφτεί. Σβήνουν 32 εκατ. ευρώ και ξεκινούν από την αρχή».

Για τη συζήτηση που είχε με το ποδοσφαιρικό τμήμα

«Ο κ. Σκόρδας δεν καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Πώς θα παίζει η ομάδα κάθε Σάββατο με τέτοια ψυχολογία. Προσπαθούμε να ηρεμίσουμε τον προπονητή και τους παίκτες».

Για το μεγαλύτερο λάθος που υπήρξε τη φετινή σεζόν από τότε που ανέλαβε:

«Σίγουρα υπάρχουν λάθη που έγιναν από μέρους μου. Δεν μπορεί μία ομάδα να αλλάζει 4 και 5 προπονητές σε μία σεζόν. Αυτό συμβαίνει τακτικά στη χώρα μας. Εμείς, από την πλευρά μας, βρήκαμε τον Αλκαράθ προπονητή του Άρη όταν ήρθαμε. Μετά από 1,5 μήνα ήρθε μία επιστολή του και εκείνη την ώρα αποχώρησε από την ομάδα, χωρίς να χαιρετίσει κανένα. Βάλαμε τον Γιάννη Μιχαλήτσο, με στοιχεία προπονητή, και όρμηξαν σε ένα ΔΣ οι “Σουπεράδες” απειλώντας μας να αλλάξουμε τον προπονητή. Μόνο που το άκουσε ο κ. Μιχαλήτσος παραιτήθηκε. Έτσι βρήκαμε τον Σούλη Παπαδόπουλο, ο οποίος θα πάρει χρήματα μόνο αν παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία! Μέχρι να μιλήσουμε τον Παπαδόπουλο, υπήρχε άλλος ένας τεχνικός επιλογή των “Σουπεράδων”. Υπάρχουν στοιχεία που δεν τους συμφέρει να δουλέψει και να υπάρχει ένας υγιής Άρης.

Αφού βλέπουν ότι η ομάδα δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της, πως θα πάει καλά με τραμπουκισμούς; Υπό καθεστώς βίας λειτουργούν κάποιοι άνθρωποι στην ομάδα. Αυτά είναι ανεπίτρεπτα πράγματα. Έχω την παραίτησή μου στα χέρια σας, αρκεί να έρθουν εκείνοι που θα υπερασπιστούν τον Άρη και παραδίδω σε εσάς την παραίτησή μου. Ακούω φήμες, όπως αυτά που μου λέτε, και αρκετές απειλές. Μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει εμφανιστεί και να μου πει ότι έχει έτοιμη πρόταση.

Θα χαρώ να συναντήσω μία ομάδα ανθρώπων και να συζητήσουμε μία λύση για την ομάδα μας. Να έρθουν και να μου πουν να φύγω επειδή η ομάδα δεν πάει καλά, και εγώ αμέσως θα υποβάλω την παραίτησή μου. Δεν δέχομαι να με λένε λαμόγιο και να λένε ότι είμαι κουμπάρος κανενός. Πρέπει να μου πουν μια τεράστια συγγνώμη όσοι με απείλησαν. Είμαι ένας πολίτης της Θεσσαλονίκης, Αρειανός και θέλω να κυκλοφορώ με ψηλά το κεφάλι μου. Κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει εμφανιστεί. Είναι πάνω από τριάντα άτομα και δεν σου επιτρέπουν να μιλήσεις
».

Βαζέχα: «Κουράστηκα, για αυτό δεν πανηγύρισα»!

03/04/2013
 Με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 o Βαζέχα είπε πως δεν πανηγύρισε το γκολ στο Άμστερνταμ επειδή είχε κουραστεί από την κούρσα. «Δεν κάνει ο Μπαρμπαρούσης, σωστή κίνηση οι Αναστασίου-Νταμπίζας».

Βαζέχα: «Κουράστηκα, για αυτό δεν πανηγύρισα»!
Για πολλά και ενδιαφέροντα μίλησε ο Κρίστο Bαζέχα στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο παλιός άσος του Παναθηναϊκού αναφερόμενος στο ιστορικό γκολ που πέτυχε στο Άμστερνταμ και απλά σήκωσε τα χέρια, είπε πως ήταν κουρασμένος από την κούρσα και δεν είχε κουράγιο ούτε να τρέξει, ενώ αναφερόμενος στον τωρινό Παναθηναϊκό, δήλωσε πως έχουν γίνει πολλές λάθος επιλογές και πως η κρίση οδηγεί σε λύσεις τύπου Αναστασίου-Νταμπίζα.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Κρίστο Βαζέχα στους Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιάννη Θειακό στην πρώτη αθλητική συχνότητα της χώρας:

-Σαν σήμερα πέτυχες το γκολ στο Άμστερνταμ. Πόσες φορές το έχεις δει από τότε;
«Αρκετές. Αλλά είναι ωραίο. Ήταν ένα σημαντικό γκολ για την ιστορία του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν νομίζω οτί μπορούμε να συγκρίνουμε την Μπαρτσελόνα του τώρα με τον Άγιαξ του τότε. Οι Ολλανδοί δεν έκαναν τόσες πάσες. Ξέρετε, είδα πριν λίγες μέρες ξανά το παιχνίδι και αν και νόμιζα ότι δεχθήκαμε τρομερή πίεση, τελικά ανακάλυψα οτί το δεύτερο ημίχρονο μια χαρά το πήγαμε. Στο γκολ που έβαλα έκανε καλή κίνηση και ο Μάρκος, που άνοιξε την άμυνα. Εγώ δεν πανηγύρισα, επειδή κουράστηκα από την κούρσα αφού έτρεχα να προλάβω τον Δώνη»!

Ο Βαζέχα μίλησε και για τον Παναθηναϊκό του σήμερα, λέγοντας χαρακτηριστικά.
«Δυστυχώς έχουν αλλάξει οι εποχές. Εμείς είχαμε καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Δυστυχώς, η Ευρώπη τώρα δεν εξαρτάται από τον ίδιο. Επειδή διαβάζω διάφορα, έχω να πω πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει χειρότερους παίκτες από τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω του στην βαθμολογία. Ούτε από τα Γιάννενα, ούτε από τον ΠΑΟΚ ούτε από τον Ατρόμητο. Απλά, έχουν γίνει αρκετές λάθος επιλογές στις μεταγραφές. Δεν μπορεί να στηρίζεται ολόκληρος Παναθηναϊκός στον Βαρέλα.

Χρειάζονται Έλληνες παίκτες για να αλλάξουν την κατάσταση. Κι εμείς τότε, 3 ξένοι ήμασταν μόνο. Από την στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές τύπου Σισέ, ας πάρει Έλληνες. Και η κρίση, εκεί πρέπει να μας οδηγεί. Συμφωνώ με την επιλογή Αναστασίου-Νταμπίζα».

Δεν υπάρχει ρίσκο σε μια τέτοια κίνηση; Να δοθεί αυτή η θέση σε άτομα που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία;
«Σε όλα υπάρχει ρίσκο. Σε οποιαδήποτε μεταγραφή. Αλλά οι εποχές εκεί οδηγούν. Πρέπει ο Παναθηναϊκός να στηριχθεί σε Έλληνες. Για να υπάρξει περισσότερο πάθος. Δεν μπορεί να στηρίζεται στον Βαρέλα μόνο. Δεν είναι επιλογές αυτές που έκανε. Δεν μπορεί ο Παναθηναϊκός να παίρνει παίκτες σαν τον Μπαρμπαρούση. Δεν έχω τίποτα με το παιδί, αλλά τι να λέμε τώρα. Δεν τα ξέρω από “μέσα” τα πράγματα αλλά θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να έρχονται 15 ξένοι και πρέπει να δοθεί το βάρος σε παίκτες από την χώρα».

«Δεν υπάρχει θέμα με Πετρόπουλο»!

03/04/2013
 Δεν υφίσταται κανένα θέμα φυγής του Πετρόπουλου από την ΑΕΚ, ασχέτως αν έπαψε να ισχύει η ρήτρα ανανέωσης του συμβολαίου του. Αυτό ξεκαθαρίζει ο μάνατζερ του παίκτη, Γιάννης Γλυκός.

«Δεν υπάρχει θέμα με Πετρόπουλο»!
Με αφορμή τα δημοσιεύματα της Τετάρτης, σύμφωνα με τα οποία ο Αντώνης Πετρόπουλος μπορεί να μείνει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, καθώς η ΑΕΚ δεν ενεργοποίησε μέχρι τις 31 Μαρτίου την οψιόν ανανέωσης αντί του ποσού των 10.000 ευρώ, ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Γιάννης Γλυκός αποφάσισε να πάρει θέση.

Ο κ. Γλυκός επέλεξε το facebook για να τοποθετηθεί, ανεβάζοντας στο προσωπικό του προφίλ το εξής σχόλιο:

«Τα συμβόλαια δεν διέπουν τις σχέσεις... Οι σχέσεις χτίζονται με εμπιστοσύνη και σε αυτήν την περίπτωση αυτή περισσεύει... Δεν υπάρχει θέμα!».

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Γιάννη Γλυκό, επιβεβαιώσαμε πως το σχόλιο του ασφαλώς και αναφέρεται στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Το νόημα των όσων έγραψε, είναι πως η πλευρά του παίκτη δεν «καίγεται» ιδιαίτερα για το γεγονός ότι έπαψε να ισχύει η οψιόν ανανέωσης και πως οι προθεσμίες έχουν πολύ μικρή σημασία στην περίπτωση αυτή.

Είναι σαφές ότι ο Αντώνης Πετρόπουλος επιθυμεί να συνεχίσει στην ΑΕΚ. Όπως αναφέρει ο εκπρόσωπός του, υπάρχει ξεκάθαρη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο πλευρών, με την πλευρά του παίκτη να αναμένει τις εξελίξεις που θα διαμορφώσουν συνθήκες παραμονής στο σύλλογο.

Στα πρότυπα των μεγάλων συλλόγων η Τούμπα

03/04/2013
 Το… λίφτινγκ που έγινε σε βασικούς χώρους του γηπέδου της Τούμπας παρουσιάζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω που βίντεο που ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Στα πρότυπα των μεγάλων συλλόγων η Τούμπα
Λεπτομέρειες για την ανακαίνιση που πραγματοποιείται το τελευταίο διάστημα στο γήπεδο της Τούμπας έδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω βίντεο και φωτογραφιών που δημοσίευσε στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη είναι να χτιστεί ένα νέο γήπεδο, όμως την ίδια ώρα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του ώστε η ιστορική έδρα του «Δικεφάλου του Βορρά» να γίνει ένα σύγχρονο γήπεδο.

Για αυτό τον λόγο προχωράει σε ένα ριζικό… λίφτινγκ σε βασικούς χώρους του κτηρίου που είχε κατασκευαστεί το 2004 για τους Ολυμπιακού Αγώνες.

Δείτε το σχετικό βίντεο


Διαβάστε και την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ

Ριζικές αλλαγές βελτίωσης σε συγκεκριμένους χώρους στο γήπεδο της Τούμπας έγιναν το τελευταίο εξάμηνο. Το PAOKFC.GR σας παρουσιάζει με φωτογραφίες και βίντεο τις παρεμβάσεις που έγιναν στα αποδυτήρια, στην είσοδο και διάφορους χώρους των γραφείων, στην αίθουσα συσκέψεων και στην προεδρική σουίτα.

Τις εργασίες ανέλαβε το αρχιτεκτονικό γραφείο NOMEN Architects, το επιτελείο του οποίου επισκέφτηκε, πριν την έναρξη των εργασιών, το γήπεδο της Bayern Munchen. Όπως μας λέει η Νάντια Στάμου:

«Η επίσκεψη εκεί, αλλά και οι έρευνες σε άλλα μεγάλα γήπεδα της Ευρώπης, μας έδειξαν τον δρόμο που θα έπρεπε να ακολουθήσουμε».
Η πρώτη εμφανής αλλαγή έγινε στην Προεδρική σουίτα του τετάρτου ορόφου και οι εργασίες διήρκεσαν έναν μήνα, Οκτώβριο-Νοέμβριο 2012. Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό και ο φιλοξενούμενος μπορεί να απολαύσει τον αγώνα με πανοραμική θέα, εργονομικές ανέσεις και δυνατότητα παρακολούθησης εσωτερικά ή εξωτερικά. Είναι επίσης εντυπωσιακή η εικόνα που έχει κάποιος κοιτάζοντας από τον αγωνιστικό χώρο την ιδιαίτερη σουίτα.

Αμέσως μετά και μέχρι τις αρχές του 2013 ολοκληρώθηκε η νέα είσοδος των γραφείων , όπου δεσπόζει η μεταλλική κατασκευή που σχηματίσει τον Δικέφαλο, ο σύγχρονος χώρος υποδοχής και ελέγχου των εισερχομένων και η βιτρίνα με τα έπαθλα της ομάδας που είναι το πρώτο που συναντά όποιος προσκεκλημένος βρεθεί στον χώρο των γραφείων.

Αμέσως μετά την νέα είσοδο και την σκάλα που οδηγεί στα γραφεία, δεσπόζει η νέα αίθουσα συσκέψεων, με εντυπωσιακό σχεδιασμό, λειτουργικότητα και όλα τα σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα και ειδικό φωτισμό για τις ανάγκες κάθε είδους meeting ή προβολής εργασιών.

Το δυσκολότερο εγχείρημα ωστόσο, παρέμενε η ανακατασκευή των αποδυτηρίων, όχι τόσο γιατί κρίθηκε απαραίτητη μια μεγάλη αλλαγή στους χώρους, αλλά κι επειδή διανύουμε αγωνιστική περίοδο και τα κενά ανάμεσα στους αγώνες είναι πολύ μικρά για να γίνουν όλα όσα χρειάζονται. “Πολλές φορές μέσα σ ένα βράδυ μετατρέπαμε τα αποδυτήρια από εργοτάξιο σε κανονικά αποδυτήρια, για να γίνει ο αγώνας και την άλλη μέρα τα μετατρέπαμε και πάλι σε εργοτάξιο για να συνεχίσουμε τις εργασίες”, μας λέει η κ. Στάμου, που θεωρεί ότι αυτό ήταν το δυσκολότερο εμπόδιο στις εργασίες.

Όποιος έχει δει τα νέα αποδυτήρια των γηπεδούχων, αντιλαμβάνεται αμέσως τα ιδιαίτεραεργονομικά ατομικά καθίσματα των ποδοσφαιριστών, τον προσωπικό χώρο τους, τα συγχρονότερα οπτικοακουστικά μέσα, τις ανέσεις στα μπάνια, αλλά και στην πισίνα παγωμένου νερού, που κρίνεται απαραίτητη για την άμεση αποκατάσταση μετά τους αγώνες.

Τα χρώματα είναι τα “φυσικά” χρώματα του ΠΑΟΚ και τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι σύγχρονα, ανθεκτικά, λειτουργικά και όμορφα, ενώ ο φωτισμός κάνει το χώρο ιδιαίτερα εντυπωσιακό, με τον έμβλημα του ΠΑΟΚ να δεσπόζει στο ταβάνι και να φωτίζει ανάλογα το χώρο.

Για τα αποδυτήρια των γηπεδούχων χρειάστηκαν 3 μήνες αδιάκοπων εργασιών, ενώ συνολικά για τις εργασίες ανακαίνισης των χώρων στην Τούμπα, χρειάστηκαν 5 μήνες και πάνω από 150 άνθρωποι να δουλεύουν νυχθημερόν. Κι αυτό ήταν η αρχή. Υπάρχει ήδη προγραμματισμός για ολική ανακατασκευή των αποδυτηρίων των φιλοξενουμένων, αλλά και της φυσούνας, πάλι στα πρότυπα μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, με την ιδιαιτερότητα του ΠΑΟΚ και σύμφωνα με τις μεγαλύτερες απαιτήσεις της UEFA…

Οι ανακατασκευασμένοι χώροι έγιναν με προδιαγραφές 5 αστέρων και είναι σίγουρα οι πιο εντυπωσιακοί στην Ελλάδα.

Την «ψάχνει» για Κουλιμπαλί ο Αστέρας

03/04/2013
 Τον επιθετικό της Ντέμπρετσεν, Ανταμό Κουλιμπαλί έχει στο στόχαστρό του ο Αστέρας Τρίπολης, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου. Ο 32χρονος επιθετικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και ενδιαφέρει.

Την «ψάχνει» για Κουλιμπαλί ο Αστέρας
Πριν πεινάσει, φαίνεται πως μαγειρεύει ο Αστέρας Τρίπολης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, οι Αρκάδες έχουν αρχίσει ήδη να την… «ψάχνουν» για καλοκαιρινές μεταγραφές. Ένας από τους φερόμενους στόχους είναι ο Ανταμό Κουλιμπαλί, ο οποίος αγωνίζεται στην Ντέμπρετσεν.

Ο 32χρονος Ιβοριανός επιθετικός, έχει έρθει σε «ρήξη» με την διοίκηση του συλλόγου και το ερχόμενο καλοκαίρι αναμένεται να μείνει ελεύθερος. Ο Κουλιμπαλί είναι επιθετικός έχει αγωνιστεί 99 φορές με την ουγγρική ομάδα και έχει σκοράρει 59 τέρματα.

Εξάλλου, είναι δεδομένο πως οι Αρκάδες θα κινηθούν για επιθετικό που θα πλαισιώσει τους Περόνε και Μπακασέτα, αλλά και τον Λέντσε, ο οποίος είναι δανεικός, από την επίσης ουγγρική Βιντεότον.
Με ενοχλήσεις στην αριστερή γάμπα αποχώρησε από την προπόνηση ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς. Θλάση δευτέρου βαθμού αναφέρουν οι πρώτες εκτιμήσεις.

Μάλλον θλάση ο Βούκιτς

03/04/2013
 Με ενοχλήσεις στην αριστερή γάμπα αποχώρησε από την προπόνηση ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς. Θλάση δευτέρου βαθμού αναφέρουν οι πρώτες εκτιμήσεις.

Μάλλον θλάση ο Βούκιτς
Το ένα μετά το άλλο τα προβλήματα «χτυπούν» τον ΠΑΟΚ.

Μετά τα... μαντάτα για του Κώστα Σταφυλίδη, ο οποίος θα απουσιάσει περίπου ένα μήνα, ο τεχνικός του «Δικέφαλου του Βορρά», Γιώργος Δώνης, είδε τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς να αποχωρεί από την προπόνηση με ενοχλήσεις στην αριστερή γάμπα με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για θλάση δευτέρου βαθμού.

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής αύριο (4/4) θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί ο τραυματισμός του. Σε περιπτωση που οι εκτιμήσεις επιβεβαιωθούν, τότε ο παίκτης θα απουσιάσει για περίπου 20 μέρες στερώντας τις υπηρεσίες του από τον Γιώργο Δώνη.

Ο Έλληνας τεχνικός είδε ακόμη τους Κουμαλό, Κωνσταντινίδη και Πέλκα να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, ενώ θεραπεία έκανε ο Σταφυλίδης.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι παίκτες του ΠΑΟΚ αφιερώθηκαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τεχνικής σε πολύ μικρούς χώρους, ενώ το τελευταίο μέρος της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις τακτική με τους ποδοσφαιριστές να είναι χωρισμένοι σε δύο ομάδες.
Το ένα μετά το άλλο τα προβλήματα «χτυπούν» τον ΠΑΟΚ.

Μετά τα... μαντάτα για του Κώστα Σταφυλίδη, ο οποίος θα απουσιάσει περίπου ένα μήνα, ο τεχνικός του «Δικέφαλου του Βορρά», Γιώργος Δώνης, είδε τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς να αποχωρεί από την προπόνηση με ενοχλήσεις στην αριστερή γάμπα με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για θλάση δευτέρου βαθμού.

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής αύριο (4/4) θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί ο τραυματισμός του. Σε περιπτωση που οι εκτιμήσεις επιβεβαιωθούν, τότε ο παίκτης θα απουσιάσει για περίπου 20 μέρες στερώντας τις υπηρεσίες του από τον Γιώργο Δώνη.

Ο Έλληνας τεχνικός είδε ακόμη τους Κουμαλό, Κωνσταντινίδη και Πέλκα να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, ενώ θεραπεία έκανε ο Σταφυλίδης.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι παίκτες του ΠΑΟΚ αφιερώθηκαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τεχνικής σε πολύ μικρούς χώρους, ενώ το τελευταίο μέρος της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις τακτική με τους ποδοσφαιριστές να είναι χωρισμένοι σε δύο ομάδες.

Ο ΠΑΟ θέλει, ο «Φύτα»;

03/04/2013
 Μπορεί στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, το όνομα του Σωκράτη Φυτανίδη να αναφέρεται συχνά και η μεταγραφή να παρουσιάζεται «κλεισμένη», όμως μόνο έτσι δεν είναι.

Ο ΠΑΟ θέλει, ο «Φύτα»;
Το ερχόμενο καλοκαίρι ο Σωκράτης Φυτανίδης μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο με αποτέλεσμα, τις τελευταίες ημέρες, να παρουσιάζεται από τον Τύπου, έντονο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτησή του. Μάλιστα, πολλά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για «τελειωμένη» μεταγραφή, όμως σύμφωνα με το περιβάλλον του παίκτη, μόνο έτσι δεν είναι.

Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι όμως είναι δεδομένη η επιθυμία του Ατρόμητου να τον κρατήσει. Ο «Φύτα» έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα του Περιστερίου, έφτασε στην Εθνική ομάδα, ενώ προσέλκυσε και το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων.

Ένας από αυτούς είναι και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έκανε μια κουβέντα, πριν αρκετό καιρό με τον μάνατζέρ του, χωρίς όμως να υπάρχει επίσημη πρόταση. Μάλιστα, από το περιβάλλον του παίκτη διαψεύδεται και η πρόταση ύψους 150.000, που αναφέρεται σε μερίδα του Τύπου.

Εξάλλου, από τον Ατρόμητο υπάρχει σαφής επιθυμία για ανανέωση και μάλιστα με πρόταση εξαιρετική, σύμφωνα με τις πληροφορίες, να έχει κατατεθεί. Συν τοις άλλοις ενδιαφέρον για τον παίκτη έχουν δείξει και ομάδες του εξωτερικού, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά ονόματα. Ως εκ τούτου ο Παναθηναϊκός μπορεί να θέλει, αλλά η μεταγραφή, τουλάχιστον μέχρι τώρα, μοιάζει «χλωμή».

Σάρωσε τα βραβεία ο ΟΦΗ

03/04/2013
 Στον Βασίλη Κουτσιανικούλη και στον Θανάση Παπάζογλου του ΟΦΗ κατέληξαν τα βραβεία του πολυτιμότερου παίκτη και του καλύτερου γκολ της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, αντίστοιχα.

Σάρωσε τα βραβεία ο ΟΦΗ
Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης και ο Θανάσης Παπάζογλου του ΟΦΗ ήταν εκείνοι που ξεχώρισαν με την απόδοσή τους στην 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με αποτέλεσμα ο πρώτος να κερδίσει το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη, ενώ ο δεύτερος εκείνο του καλύτερου γκολ.

Πιο συγκεκριμένα, ο βραχύσωμος επιθετικός χάρη στην απόδοσή του στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα τερμάτισε πρώτος και καλύτερος στην ψηφοφορία για το βραβείο του MVP συγκεντρώνοντας 63,08%. Πίσω του τερμάτισε ο Ανδρέας Σάμαρης του Πανιωνίου με 26, 30%, ενώ στην τρίτη θέση έμεινε ο Μάικλ Ολαϊτάν της Βέροιας με 10,62%.

Τώρα όσον αφορά στο βραβείο του καλύτερου γκολ εκείνο του Θανάση Παπάζογλου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχτηκε κορυφαίο για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας με ποσοστό 64, 31%. Στη δεύτερη θέση έμεινε εκείνο του Θωμά Ναζλίδη του Πλατανιά απέναντι στον Παναθηναϊκό με 21,20%, ενώ την τριάδα έκλεισε εκείνο του νεαρού φορ του ΠΑΣ Γιάννινα, Ευρυπίδη Γιάκου με 14,49%.

Αίτημα για νέα διοίκηση στον Άρη

03/04/2013
 Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στο διοικητικό τοπίο του Άρη, ύστερα από το αίτημα που κατέθεσαν περίπου 30 μέλη της ΚΜΑ για την πάψη της τωρινής διοίκησης της ΠΑΕ.

Αίτημα για νέα διοίκηση στον Άρη
Αίτημα στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης για διορισμό νέας διοίκησης στον Άρη κατατέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης από περίπου 30 άτομα της Κοινωνίας Μελών.

Η προσωρινή διοίκηση θα κληθεί να τρέξει τις εξελίξεις μέχρι τις εκλογές για το νέο διοικητικό σχήμα που θα προκύψει στο μέλλον.

Αυτή το αίτημα έγινε από άτομα που στηρίζουν την πλευρά του Λάμπρου Σκόρδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κοινωνία Μελών Άρη μπορεί να πάψει το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ, ενώ και ο Ερασιτέχνης που κατέχει το 30% των μετοχών είναι υπέρ αυτής της κίνησης.

Μένει, όμως, να δούμε τι θα αποφασίσει ο Πρωτοδίκης για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Στο πλευρό του κ. Σκόρδα τάσσονται ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Βογιατζής, ο πρώην αντινομάρχης Θεσσαλονίκης Διονύσης Αριστοτελίδης και ο Γιώργος Βασβάνης (γενικός Αρχηγός της γυναικείας ομάδας του συλλόγου), ενώ θα οριστεί και ένας εκπρόσωπος από τον Ερασιτέχνη.

Νοκ άουτ ο Μαυρίας

03/04/2013
 Ενοχλήσεις στους κοιλιακούς ένιωσε ο Χάρης Μαυρίας και για μία τουλάχιστον εβδομάδα θα απουσιάζει από τις προπονήσεις με αποτέλεσμα να είναι νοκ άουτ από το ματς της Κυριακής με τον Πανιώνιο.

Νοκ άουτ ο Μαυρίας
Νοκ άουτ από το ματς με τον Πανιώνιο τέθηκε Χάρης Μαυρίας ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και εγκατέλειψε την προπόνηση. Ο νεαρός άσος τους «τριφυλλιού» αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων σε μία εβδομάδα περίπου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στην προπόνηση της Τετάρτης στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, μετά το ζέσταμα επιδόθηκαν σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας, «5-2» και συνέχισαν με ασκήσεις ανάπτυξης και τελειώματα. Στη συνέχεια χωρίστηκαν σε τρία groups που έπαιξαν δίτερμα σε μικρό χώρο εναλλάξ μέχρι την ολοκλήρωση του προγράμματος. Πλην του Ταμπάκη που προπονήθηκε ατομικό, οι υπόλοποι «πράσινοι» ήταν στην διάθεση του Γιάννη Βονόρτα.

Τα εισιτήρια για τον τελικό στο Περιστέρι

03/04/2013
 Στη διάθεση των φίλων του Άρη βρίσκονται τα εισιτήρια για την κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (6/4).

Τα εισιτήρια για τον τελικό στο Περιστέρι
Ο επόμενος από τους τρεις …τελικούς που έχει να δώσει ο Άρης μέχρι το τέλος της σεζόν, στην προσπάθεια να κρατηθεί στην Σούπερ Λίγκα, είναι απέναντι στον Ατρόμητο.

Η διοίκηση των «κίτρινων» παρέλαβε τα εισιτήρια για το Σαββατιάτικο ματς και από σήμερα θα βρίσκονται στην διάθεση των φίλων της ομάδας, που θα μπορούν να τα παραλαμβάνουν από το Aris Mobile αντί 15 ευρώ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι παρέλαβε τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τον Ατρόμητο Αθηνών (06/04, 19:30), στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής.

Ένα μέρος των εισιτηρίων θα διατίθενται από σήμερα το απόγευμα (03/04) από το ARIS MOBILE (10:00-14:00 και 17:00-21:00).

Τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ και είναι στη θύρα 1 του Δημοτικού γηπέδου Περιστερίου».

Master… ΠΑΟΚ (video)

Η ομάδα του ΠΑΟΚ γευμάτισε στο «Μακεδονία Παλλάς» και ο Στέφανος Αθανασιάδης φωτογραφήθηκε με το διάσημο σεφ του.

Master… ΠΑΟΚ (video)
Τελευταία ενημέρωση 03/04/2013, 16:15
Ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να κάνει το τραπέζι στην ομάδα του ΠΑΟΚ στο δικής του ιδιοκτησίας «Μακεδονία Παλλάς».

Ο Στέφανος «Κλάους» Αθανασιάδης πέρα από την ευκαιρία που είχε να γευτεί τα εδέσματα, φωτογραφήθηκε με τον σεφ του ξενοδοχείου και γνωστό κριτή του Master Chef, Δημήτρη Σκαρμούτσο.

«Όχι» από Παπαδόπουλο

03/04/2013
 Αρνητική ήταν η απάντηση του Νίκου Παπαδόπουλου, να αναλάβει θέση στη νέα διοίκηση του Άρη, ως εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη.

«Όχι» από Παπαδόπουλο
Συνεχίζονται οι διεργασίες για τη σύσταση νέας διοίκησης στον Άρη υπό τον Λάμπρο Σκόρδα.

Στο συγκεκριμένο σχήμα δεν θα συμπεριλαμβάνεται ο πρόεδρος του ΑΣ, Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος επικαλέστηκε αυξημένες υποχρεώσεις στον Ερασιτέχνη.

Μέσα στις επόμενες ώρες θα προκύψει το μέλος που θα εκπροσωπεί τον Ερασιτέχνη στο νέο διοικητικό συμβούλιο των "κίτρινων".

Ποιο συμβόλαιο; Η σωτηρία!

03/04/2013
 Αποστάσεις από το θέμα που προέκυψε με το συμβόλαιό του κρατά ο Αντώνης Πετρόπουλος τονίζοντας πως αυτό που προέχει είναι η εξασφάλιση της παραμονής της ΑΕΚ στην κατηγορία.

Ποιο συμβόλαιο; Η σωτηρία!
Άκαιρη είναι-σύμφωνα με τον Αντώνη Πετρόπουλο-η συζήτηση που άρχισε για το θέμα του συμβολαίου του. Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν ενεργοποίησε εγκαίρως την οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του (ελλείψει των 10.000 ευρώ που απαιτούνταν για το σκοπό αυτό) και υπό τις υπάρχουσες συνθήκες ο ίδιος θεωρητικά είναι ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι, αν και ο μάνατζέρ του, Γιάννης Γλυκός, κατέστησε σαφές πως υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ παίκτη και ομάδας.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλησε να κρατήσει αποστάσεις από την υπόθεση, για τον απλούστατο λόγο ότι όλη αυτή η κουβέντα μόνο κακό μπορεί να κάνει στον ίδιο και την ΑΕΚ. «Προέχει η σωτηρία της ομάδας και όχι τι θα κάνω εγώ», καθιστά σαφές ο σέντερ φορ της «Ένωσης» βάζοντας τέλος σε όλο το σάλο που προκλήθηκε και απειλεί να αποπροσανατολίσει τον ίδιο και την ομάδα του σε μία τόσο κρίσιμη καμπή της σεζόν.

«Πάντα Αστέρας Τρίπολης…»

03/04/2013
 Ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο, όμως η διοίκηση της ομάδας ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στο γήπεδο.

«Πάντα Αστέρας Τρίπολης…»
Πολύς λόγος έχει γίνει για την παρουσία των φιλάθλων του Αστέρα Τρίπολης και για την στήριξή τους, στην ομάδα, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Οι Αρκάδες, βρέθηκαν στη Νέα Σμύρνη και προσπάθησαν να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας.

Μπορεί ο Αστέρας να έχασε από τον Πανιώνιο, όμως η παρουσία του κόσμου δεν πέρασε απαρατήρητη και έτσι η διοίκηση, ευχαρίστησε τους φιλάθλους μέσω της επίσημης σελίδας στο facebook.

Αναλυτικά: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ ξεχωριστά στον κάθε έναν από τους οπαδούς της ομάδας μας, οι οποίοι είχαν συγκλονιστική παρουσία στον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Πάντα δίπλα μας. Πάντα Αστέρας Τρίπολης...»

«Ό,τι πάρεις… δέκα ευρώ»

03/04/2013
 Γενική είσοδο 10 ευρώ θα έχει η αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Άρη για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

«Ό,τι πάρεις… δέκα ευρώ»
Το παιχνίδι με τον Άρη είναι σημαντικό για τον Ατρόμητο, αφού οι Περιστεριώτες δεν θέλουν να σκέφτονται πως δεν θα πάρουν τη νίκη. Οι «κυανόλευκοι» έχουν μοναδικό στόχο το τρίποντο και για τον λόγο αυτό θέλουν και στην στήριξη του κόσμου τους.

Η ΠΑΕ, ανακοίνωσε την Τετάρτη πως θα υπάρξει γενική είσοδος στο παιχνίδι, με το εισιτήριο να κοστίζει δέκα ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι σήμερα (Τετάρτη) από τις 16.30 μέχρι τις 20.00 ξεκινάει η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Άρη.

Το ίδιο ωράριο λειτουργίας θα ισχύσει την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ, πλην της Θύρας 3 (VVIP) που η τιμή εισιτηρίου είναι 30 ευρώ.

To «Αστέρι» του Ατρόμητου έλαμψε

03/04/2013
 Εντυπωσιακή φιλοξενία από τους Τούρκους διοργανωτές του «Alt?nordu International U-12 Cup» που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στο Κουσάντασι (Kusadas?) της Τουρκίας συνάντησε η ομάδα Κ12 του Ατρόμητου.

To «Αστέρι» του Ατρόμητου έλαμψε
Με σύνθημα «καλός άνθρωπος, καλός πολίτης, καλός παίκτης», τα οκτώ club από πέντε χώρες της Ευρώπης που έλαβαν μέρος στο τουρνουά ανέδειξαν την ευγενή άμιλλα, την συναδέλφωση κι έδωσαν τη δική τους μάχη μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι αγώνες του τουρνουά διεξήχθηκαν στο «Altnordu Efes Sports Facilities», σε γήπεδα με φυσικό χλοοτάπητα και στο μεγάλο ραντεβού των ταλέντων εκτός από τον Ατρόμητο έλαβαν ακόμη μέρος οι εξής ομάδες: Altnordu, Besiktas, Fenerbahce, Istanbul B.B., Twente, Reading, Westfalia Herne.

Ο Ατρόμητος είχε εντυπωσιακή παρουσία και τα νέα «φυντάνια» τον ανέδειξαν στην τέταρτη θέση του τουρνουά με απολογισμό δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Τα αποτελέσματα της ομάδας που έχει προπονητή τον Γιάννη Κεσόγλου ήταν τα εξής: Με τη διοργανώτρια του τουρνουά Alt?nordu 1-1 (το γκολ ο Βλάχος με πέναλτι), με Besiktas (0-0), με Westfalia Herne (0-2), με Fenerbahce 2-0 (τα γκολ Γονής – Δραμιτινός), με Reading 1-1 (το γκολ ο Δραμιτινός) με, Istanbul B.B 1-0 ( το γκολ ο Δραμιτινός ), με Twente (0-2).

Την πρώτη θέση κατέκτησε δίκαια η Twente η οποία πέτυχε εφτά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Επικεφαλής της ομάδας Κ12 του Ατρόμητου ήταν ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών Τόλης Αποστόλου ο οποίος επέβλεψε με την παραμικρή λεπτομέρεια όλη η διαδικασία της αποστολής και συνοδός ο προπονητής Χρήστος Γιαταγιανάκης...

Την αποστολή αποτέλεσαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Γιώργος Ανδριόπουλος, Γιάννης Γονής, Πέτρος Γάλαρης,Φώτης Κακούσιος, Βασίλης Ξενοπανάγος, Κωνσταντίνος Παρλακίδης, Thomas Petkov, Αριστείδης Σάσσαλος, Αλέξανδρος Σαχόλης, Αλέξανδρος Σέφερι, Αναστάσιος Τζούνος, Κωνσταντίνος Χαλιμούρδας, Γιώργος Χατζής, Χαράλαμπος Χιώτης, Μαρίνος Γιανακαρώνης, Μιχαήλ Δραμιτινός, Ιάσονας Γλύνος, Γεώργιος Κοσκινάς, Σπύρος Βλάχος.

Στο περιθώριο της παραμονής της στην Τουρκία η αποστολή επισκέφθηκε την Αρχαία Έφεσο και θαύμασε τα μνημεία και το θέατρο που λειτουργεί μέχρι τις μέρες μας. Κοντά στους μικρούς άσους του Ατρόμητου βρέθηκαν και οι γονείς τους οι οποίοι δημιούργησαν «θερμή» κερκίδα κερδίζοντας την εντυπώσεις.

Ξεχωριστή ήταν η στιγμή όταν ο ύμνος του Ατρόμητου (ήταν ο μοναδικός από τις φιλοξενούμενες ομάδες) που ακούστηκε από τα μεγάφωνα του αθλητικού κέντρου και ξεσήκωσε σύσσωμη την αποστολή του Ατρόμητου αλλά και τους Τούρκους διοργανωτές.

«Δεν γίνεται να αντικατασταθεί πλήρως η διοίκηση του Άρη»

03/04/2013
 Δεν μοιάζει τόσο απλή υπόθεση η μετάβαση σε νέα διοίκηση στον Άρη. Το μέλος της διοικούσας επιτροπής, Στάθης Τσομίδης εξηγεί το γιατί.

«Δεν γίνεται να αντικατασταθεί πλήρως η διοίκηση του Άρη»
Επιφυλακτικός εμφανίστηκε ο Στάθης Τσομίδης σε ό,τι έχει να κάνει με την διάθεση του Λάμπρου Σκόρδα να ηγηθεί νέας διοίκησης στον Άρη.

Παράλληλα το μέλος της διοικούσας επιτροπής, επισήμανε ότι «επειδή δεν έχουμε παραίτηση του συνόλου της προσωρινής διοίκησης, δεν γίνεται να γίνει πλήρης αντικατάσταση, το πιθανότερο είναι να γίνει αντικατάσταση των παραιτηθέντων».

Αναλυτικά όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

«Εμείς συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό για το οποίο έχουμε οριστεί. Ελπίζουμε ότι δεν θα γίνει κάτι το οποίο θα βλάψει την ψυχολογία της ομάδας και των φιλάθλων, διότι ο Άρης έχει μία πολύ σημαντική αναμέτρηση το Σάββατο (με τον Ατρόμητο).

Επειδή δεν έχουμε παραίτηση του συνόλου της προσωρινής διοίκησης, δεν γίνεται να γίνει πλήρης αντικατάσταση, το πιθανότερο είναι να γίνει αντικατάσταση των παραιτηθέντων. Ο διορισμός της προσωρινούς διοικήσεως έγινε μέσω δικαστικής απόφασης.

Για να γίνει πλήρης αντικατάσταση, θα πρέπει ο οποιοσδήποτε δικαστής να εξετάσει και τις δύο πλευρές. Η μία πλευρά έχει να δείξει μία τρίμηνη δράση, ενώ η άλλη πλευρά η οποία είναι ένα πάρθιο βέλος για την οικογένεια του Άρη αυτή τη στιγμή, δίνει μόνο υποσχέσεις. Αυτή είναι συνήθως η νομολογία που ακολουθείται σε τέτοιες περιπτώσεις».

Πρόβλημα με Μπουγαΐδη

03/04/2013
 Με ενοχλήσεις στα πλευρά αποχώρησε από την προπόνηση της ΑΕΚ την Τετάρτη ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης. Πάλι ατομικό ο Παυλής.

Πρόβλημα με Μπουγαΐδη
Με προβλήματα άρχισε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς της ερχόμενης Δευτέρας απέναντι στον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις στα πλευρά και τις επόμενες μέρες θα φανεί αν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τη συμμετοχή του.

Ο Έβαλντ Λίνεν, που δεν υπολογίζει για το προσεχές παιχνίδι στη βοήθεια των τιμωρημένων Κορδέρο και Φούντα, είδε τον Μιχάλη Παυλή να κάνει ατομικό για μία ακόμη μέρα μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε, ενώ απών ήταν ο Αλέξανδρος Νικολιάς λόγω στομαχικών διαταραχών. Ο Γιάγκο, που τη Δευτέρα υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης, θα υποβληθεί σε εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο.

Ο Έβαλντ Λίνεν έδειξε βίντεο από το ματς με τον Λεβαδειακό στους παίκτες του κάνοντας παράπονα για τις αποστάσεις που είχαν οι γραμμές και το χαλαρό πρέσινγκ των επιθετικών.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί με προπόνηση την Πέμπτη (11:00).

Διώξεις σε Ολυμπιακό και Άρη

03/04/2013
 Πειθαρχικές διώξεις σε βάρος Ολυμπιακού και Άρη άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας. Αύριο το μεσημέρι απολογούνται στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας.

Διώξεις σε Ολυμπιακό και Άρη
Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχικές διώξεις σε βάρος των ΠΑΕ Ολυμπιακός και Άρης για υποθέσεις που αφορούν επιθέσεις, για τους μεν σε βάρος δημοσιογράφου στα θεωρεία για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, για τους δε κατά του Δημήτρη Παπαδόπουλου στο περιθώριο της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό το Σάββατο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Άρης για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 5, 14 παρ. 1 και 2 και 26 παρ. 1, 2, 3 και 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 1-6-2012.

Επίσης, ο κ. Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 5, 14 παρ. 1 και 2 και 26 παρ. 1, 2, 3 και 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 1-6-2012
».

«Η ομάδα έχει προπονητή…»

03/04/2013
 Τέλος στην προπονητολογία βάζει η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, υπό το φόβο του αποπροσανατολισμού. «Η ομάδα έχει προπονητή», λένε στην ΠΑΕ μεταθέτοντας τις εξελίξεις μετά το τέλος της σεζόν.

«Η ομάδα έχει προπονητή…»
Η ονοματολογία για τον προπονητή του Παναθηναϊκού την επόμενη σεζόν έχει αρχίσει για τα καλά, αφού μετά τους ξένους του Βαρέλα, αλλά και τους Τσιώλη και Δώνη που εργάζονται σε Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΟΚ αντίστοιχα, ήρθε σήμερα στο προσκήνιο το πλάνο για δίδυμο προπονητή-τεχνικού διευθυντή των Γιάννη Αναστασίου και Νίκου Νταμπίζα.

Θέλοντας να προλάβει τον κίνδυνο του αποπροσανατολισμού, η διοίκηση της ΠΑΕ έσπευσε να καταστήσει σαφές πως η προπονητολογία πρέπει να σταματήσει, προκειμένου να αφοσιωθεί η ομάδα στον εναπομείναντα στόχο της, που είναι η είσοδος στην πεντάδα και η συμμετοχή στα play offs. Παράλληλα, μεταθέτουν για το τέλος της περιόδου τις οριστικές εξελίξεις αναφορικά με τον προπονητή που θα αναλάβει εν όψει της επόμενης σεζόν.

«Αυτή τη στιγμή η ομάδα και προπονητή έχει αλλά και κρίσιμες αγωνιστικές υποχρεώσεις μπροστά της. Οποιαδήποτε απόφαση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου θα ληφθεί μετά την λήξη της τρέχουσας σεζόν», ανέφεραν κύκλοι της ΠΑΕ.

Και επιστροφές και… καταστροφές

03/04/2013
 Αρκετούς παίκτες του είδε να επιστρέφουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης. Ωστόσο, η χαρά του μετριάστηκε, αφού προέκυψε… θέμα με τους Κουτσιανικούλη και Σόουζα.

Και επιστροφές και… καταστροφές
Αμφίβολοι για το εκτός έδρας ματς απέναντι στον Πανθρακικό στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας είναι οι Βασίλης Κουτσιανικούλης και Ντένις Σόουζα.

Ο πρώτος ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο, ενώ ο δεύτερος πόναγε στον αστράγαλο, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το πρόγραμμα της ημέρας που περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης, τακτικής και δίτερμα σε μικρό χώρο.

Παρόλα αυτά το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου του Ηρακλείου πιστεύει πως ο βραχύσωμος επιθετικός θα δώσει το «παρών» κόντρα στην ομάδα της Κομοτηνής. Ωστόσο, δεν επικρατεί και η ίδια αισιοδοξία και για τον Βραζιλιάνο που όπως όλα δείχνουν θα απουσιάσει από το συγκεκριμένο ματς.

Κατά τα άλλα ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης, είδε τους Βερόν, Μπούρμπο, Μπανούση και Παπάζογλου να ανεβάζουν «στροφές», ενόψει Πανθρακικού με τον τελευταίο να είναι γνωστό πως θα χάσει από την εν λόγω αναμέτρηση, καθώς είναι τιμωρημένος.

Παράλληλα, τη θεραπεία τους για άλλη μία μέρα συνέχισαν οι Κυζιρίδης, Συνάνης και Ζαχαράκης.

Οι πρώτες σκέψεις του Λίνεν

03/04/2013
 Σχήμα με τους Γκερέιρο και Ανάκογλου στην ίδια ενδεκάδα, αλλά και τον Καραλή στο… πλευρό του Πετρόπουλου δοκίμασε στην προπόνηση της ΑΕΚ εν όψει ΠΑΣ Γιάννινα ο Έβαλντ Λίνεν.

Οι πρώτες σκέψεις του Λίνεν
Ο αγώνας με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα αργεί. Έχοντας περιθώριο για να καταλήξει μέχρι τη Δευτέρα, ωστόσο, ο Έβαλντ Λίνεν έχει ήδη αρχίσει να κάνει σκέψεις για τον τρόπο που θα παρατάξει την ΑΕΚ στους Ζωσιμάδες.

Με δεδομένες τις απουσίες των τιμωρημένων Κορδέρο και Φούντα, ο Γερμανός τεχνικός στις σημερινές ασκήσεις τακτικής έδειξε να ετοιμάζει σχήμα με τους Γκερέιρο και Ανάκογλου στην ενδεκάδα, αλλά και τον Καραλή στην επίθεση.

Συγκεκριμένα, στα άκρα της άμυνας έπαιξαν οι Βλάχος δεξιά (παρά την καλή εμφάνιση του Τσουκαλά στη Λιβαδειά) και Τσουμάγκας αριστερά, στόπερ ήταν ο Κουτρουμπής με τον Τσούπρο (η επιλογή του οποίου έγινε πριν αποχωρήσει ο Μπουγαΐδης με ενοχλήσεις στα πλευρά), ενώ στο κέντρο ήταν οι Μητρόπουλος και Φέτσης με ανασταλτικά καθήκοντα, οι Ανάκογλου και Γκερέιρο σε πιο δημιουργικό ρόλο και ο Καραλής που κινείτο πίσω από τον σέντερ φορ Πετρόπουλο.

Στα άκρα οδηγούνται στον Άρη

03/04/2013
 Ο Λάμπρος Σκόρδας εμφανίζεται αποφασισμένος να προχωρήσει σε νέα διοίκηση στον Άρη, ωστόσο ο Γιάννης Ψηφίδης και οι συνεργάτες του, δεν σκοπεύουν να τα παρατήσουν, όπως τόνισε ο Στάθης Τσομίδης.

Στα άκρα οδηγούνται στον Άρη
Σε νέα ραδιοφωνική του παρέμβαση, ο Στάθης Τσομίδης (ένα από τα εναπομείναντα μέλη της διοικούσας επιτροπής), τόνισε ότι ούτε αυτός, ούτε ο Γιάννης Ψηφίδης κι οι υπόλοιποι συνεργάτες του, δεν πρόκειται να σταματήσουν το έργο που ανέλαβαν στον Άρη.

«Όταν λοιπόν κληθούμε ενώπιον του δικαστηρίου και αποδείξουμε ποιοι είναι αυτοί και γιατί θέλουν να αλλάξουν εμάς, εμείς θα αποδείξουμε ότι η βαθύτερη αιτία γιατί δε θέλουν τη διοίκηση Ψηφίδη είναι διότι βρίσκεται στο παρά πέντε η ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του ελέγχου», δήλωσε με νόημα.

Αναλυτικά, όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

«Αυτό που μπορώ να πω εγώ είναι ότι μέχρι τις 13:40 δεν υπήρχε δικόγραφο στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης εναντίον της ΠΑΕ Άρης για αντικατάσταση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ. Δεύτερον, ότι έχει σχέση με την ΚΜΑ δεν είμαι αρμόδιος. Δεν γνωρίζω ότι γίνεται μια προσπάθεια για τη ρύθμιση του διοικητικού κενού που προέκυψε μετά την παραίτηση των μελών. Τρίτον, η αλλαγή διοικήσεως στην κοινωνία Άρη δε σημαίνει αυτομάτως κατάργηση της προσωρινής διοικήσεως η οποία ορίστηκε για την ΠΑΕ από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχει κανένα θέμα καθαίρεσης. Ο νόμος προβλέπει ρητά πως γίνονται αυτές οι διαδικασίες. Για να οριστεί δηλαδή προσωρινή διοίκηση στην ΚΜΑ, οποιοσδήποτε έχει έννομο συμφέρον μπορεί να προσφύγει ή να παρέμβει στο να γίνει προσωρινή διοίκηση η οποία θα έχει συγκεκριμένους στόχους δηλαδή να οδηγήσει σε εκλογές την ΚΜΑ. Αν έγινε αυτό σήμερα δεν το γνωρίζω. Αν έγινε αυτό σήμερα, εντός 48 ωρών μπορεί να εκδοθεί μια προσωρινή διαταγή και να οριστεί προσωρινή διοίκηση».

Για το αν θα αντιπαρατεθούν δικαστικά ο κ. Ψηφίδης και οι συνεργάτες του σε αυτήν την ιστορία: «Εγώ μίλησα με τον πρόεδρο πριν από λίγη ώρα και μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει από πλευράς του κ. Ψηφίδη καμία διάθεση να σπιλωθεί, να εγκαταλείψει και να παραδοθεί στη χλεύη της ιστορίας του Άρη. Το ίδιο ισχύει και για μένα προσωπικά. Όπως εκ του νόμου έχουμε δικαίωμα, εμείς που είμαστε διοίκηση ακόμη, και υποχρέωση να υποστηρίξουμε την άποψή μας. Δεν μπορεί να εκδοθεί καμία προσωρινή διαταγή χωρίς να τη δούμε.

Όταν λοιπόν κληθούμε ενώπιον του δικαστηρίου και αποδείξουμε ποιοι είναι αυτοί και γιατί θέλουν να αλλάξουν εμάς, εμείς θα αποδείξουμε ότι η βαθύτερη αιτία γιατί δε θέλουν τη διοίκηση Ψηφίδη είναι διότι βρίσκεται στο παρά πέντε η ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του ελέγχου.

Ο απλός φίλαθλος το θέλει διακαώς. Εγώ έχω κατακλυστεί από τηλεγραφήματα, τηλεφωνήματα ανθρώπων που ούτε καν γνωρίζω, οι οποίοι μου λένε μην κάνετε πίσω, διότι αν κάνετε πίσω δεν πρόκειται να μάθουμε ποτέ την αλήθεια».

Για το αν επηρεάζεται και το αγωνιστικό κομμάτι από τις τελευταίες εξελίξεις: «Το αγωνιστικό κομμάτι έχει άμεση συνάρτηση μ’ αυτό που γίνεται γιατί η ψυχική ηρεμία των παικτών δεν μπορεί να διαφυλαχτεί όταν από το πρωί μέχρι το βράδυ αντί να ασχολούμαστε με το πώς θα δυναμώσουμε και εμψυχώσουμε τους παίκτες, ασχολούμαστε με το ποιος διοικεί και το τι κάνει».

Έτοιμος ο Καραμάνος

03/04/2013
 Στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλο τέθηκε ο Τάσος Καραμάνος, ο οποίος αποθεραπεύτηκε από την επέμβαση ρουτίνας που είχε υποβληθεί.

Έτοιμος ο Καραμάνος
Έτοιμος να αγωνιστεί και πάλι είναι ο Τάσος Καραμάνος, ο οποίος την Τετάρτη προπονήθηκε κανονικά και είναι έτοιμος να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Αντίθετα, ο Νίκος Αναστόπουλος είδε για μια ακόμα μέρα τον Ντένις Επστάιν να ακολουθεί θεραπευτική αγωγή και να ακολουθεί και πάλι ατομικό πρόγραμμα.

Τέλος, την Πέμπτη αντιπροσωπεία της ομάδας αποτελούμενη από τους Νίκο Λαζαρίδη, Βέλιμιρ Ράντμαν και Παναγιώτη Μπάλλα θα επισκεφθεί το 7ο Γυμνάσιο Περιστερίου για να μοιράσει εισιτήρια του αγώνα με τον Άρη.

Σχήμα εμπιστοσύνης

03/04/2013
 Εμπιστοσύνη στο εξαμελές σχήμα που υπήρχε και επί Πρωτοδικείου διατηρεί ο Ιβάν Σαββίδης στον ΠΑΟΚ. Σήμερα επικυρώθηκε η αιρετή διοίκηση.

Σχήμα εμπιστοσύνης
Ουδεμία αλλαγή δεν προκύπτει σε πρόσωπα και πόστα, στο διοικητικό συμβούλιο και επίσημα πλέον, μετά τη σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Ζήσης Βρύζας παραμένει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, οι Γκοντσάρεβα, Γεροντίδης, Μηλιωρίδης, Ποικιλίδης μέλη, όπως και ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος ως εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ., όπως προέκυψε μετά από την χθεσινή Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρίας.

Ο κ. Ζήσης Βρύζας παραμένει Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, ενώ μέλη θα είναι οι: Μαρία Γκοντσάρεβα, Ηλίας Γεροντίδης, Σπύρος Μηλιωρίδης, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Ποικιλίδης».

Τρία προβλήματα για Ουζουνίδη

03/04/2013
 Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία της SKODA Ξάνθης, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Τρία προβλήματα για Ουζουνίδη
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προγραμμάτισε απογευματινή προπόνηση στα Πηγάδια και είδε τον Φλίσκα να ακολουθεί ατομικό και τους Βασιλακάκη, Τορομανίδη θεραπεία.

Μετά το ζέσταμα, ο Μακεδόνας τεχνικός χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε υποομάδες, συνεχίζοντας την προπόνηση με ασκήσεις κατοχής μπάλας τόσο στο επιθετικό, όσο και στο αμυντικό κομμάτι.

Με τους ίδιους απόντες…

03/04/2013
 Στους ίδιους ρυθμούς συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα, ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας κόντρα στην ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Με τους ίδιους απόντες…
Ο Γιάννης Χριστόπουλος έβαλε τους ποδοσφαιριστές του να γυμναστούν σε πλαστικό γήπεδο και έδωσε βάρος σε ασκήσεις ταχυδύναμης και παιχνίδια με μπάλα.

Εκτός προγράμματος έμειναν οι τραυματίες Ιωάννου και Αυγενικού, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό στο γυμναστήριο.

Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 20:00 της Πέμπτης.

*Η συνέντευξη τύπου του Γιάννη Χριστόπουλου θα δοθεί την ίδια μέρα στις 15:00 στους «ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ».

Ξανά χωρίς απουσίες...

03/04/2013
 Με τον ιδανικότερο τρόπο συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Λεβαδειακού, ενόψει της αναμέτρησης του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στην Κέρκυρα.

Ξανά χωρίς απουσίες...
Ο Γιασμίκο Βέλιτς γύμνασε τους «πράσινους» στο Δημοτικό Στάδιο και διαπίστωσε πως δεν είχε απουσίες. Το πρόγραμμα της ημέρας περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και δίτερμα.

Τέλος, οι Μεντί, Μουλόπουλος και Βασιλείου, οι οποίοι στον αγώνα με την ΑΕΚ συμπλήρωσαν επτά κίτρινες κάρτες, θα εκτίσουν την ποινή τους στις δύο τελευταίες αγωνιστικές με ΠΑΟΚ και Πλατανιά.

Τρία προβλήματα για Καλαϊτζίδη

03/04/2013
 Με προβλήματα συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία της Βέροιας για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Τρία προβλήματα για Καλαϊτζίδη
Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης δεν μπορεί να υπολογίζει σίγουρα στους τιμωρημένους Γεωργιάδη, Γεωργέα και Κόστλι.

Όσον αφορά τον Καλί, θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή αν θα αγωνιστεί, αφού δεν είναι 100% έτοιμος. Ο Σνάουτσνερ ακολούθησε ξανά ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Καλτσάς έμεινε κλινήρης, λόγω ίωσης.

Το πρόγραμμα της ημέρας περιελάμβανε τελειώματα φάσεων και εκπαιδευτικό δίτερμα.

Η προπόνηση της Τετάρτης θα διεξαχθεί στις 15.30 στο Δημοτικό Στάδιο της ημαθιώτικης πρωτεύουσας.

Μόνο ο Λαμπάρθε εκτός

03/04/2013
 Αρχίζει να χαμογελά ο Άγγελος Αναστασιάδης στον Πλατανιά, ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό.

Μόνο ο Λαμπάρθε εκτός
Ο Μακεδόνας τεχνικός διαπίστωσε πως το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε στην προπόνηση της Τετάρτης ήταν ο Μαρσέλο Λαμπάρθε, ο οποίος ακολούθησε ατομικό.

Οι υπόλοιποι παίκτες προνοήθηκαν κανονικά το μεσημέρι στον Μάλεμε.

Η προπόνηση της Πέμπτης έχει προγραμματιστεί για τις 17:00 στα Περιβόλια.

Παλεύει ο Ηρακλής

03/04/2013
 Μάχη με το χρόνο προκειμένου να προλάβει την σημαντική αναμέτρηση με τον Ατρόμητο (6/4) δίνει ο Ανδρέας Ηρακλής στον Άρη.

Παλεύει ο Ηρακλής
Συγκεντρωμένοι 100% στο πως θα κρατήσουν την ομάδα στην Σούπερ Λίγκα (και όχι στις διοικητικές εξελίξεις) είναι άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη. Οι «κίτρινοι» συνέχισαν την προετοιμασία τους, για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος είδε με ικανοποίηση τον Ανδρέα Ηρακλή να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα και αν είναι σε καλή κατάσταση και στις επόμενες προπονήσεις θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του, για τον πρώτο από τους τρεις τελικούς μέχρι το τέλος της σεζόν.

Από εκεί και πέρα, οι Νίκος Ψυχογιός και Κώστας Κοτσαρίδης για μια ακόμη μέρα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Από το Σαββατιάτικο ματς θα απουσιάσουν επίσης οι τιμωρημένοι Νούνο Κοέλιο, Μανώλης Παπαστεριανός και Γιάννης Ζαραδούκας.

* Ο Άντι Ρένια χειρουργήθηκε στον ώμο από γιατρό του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμος σε τρεις μήνες.

** Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αναβολή για… ενοποίηση

03/04/2013
 Αναβλήθηκαν για την επόμενη Τετάρτη οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο προκειμένου να υπάρξει ένα ψηφοδέλτιο. Αρκετές στιγμές έντασης στη γενική συνέλευση.

Αναβολή για… ενοποίηση
Δίχως αποτέλεσμα ήταν η γενική συνέλευση του Πανιωνίου, που θα αποτελούσε και προάγγελο των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου. Μετά από αρκετές ώρες συζητήσεων και κάποιες στιγμές έντασης για οικονομικής φύσεως ζητήματα, αποφασίστηκε οι αρχαιρεσίες να αναβληθούν για την επόμενη Τετάρτη και στο διάστημα αυτό να γίνουν προσπάθειες προκειμένου να υπάρξει σύγκλιση απόψεων και ένα ψηφοδέλτιο.

Υπενθυμίζεται πως την επανεκλογή του διεκδικεί ο Βασίλης Τσάβαλος, ενώ «αντίπαλός» του είναι ο Άρης Μισαηλίδης. Το «παρών» στη γενική συνέλευση έδωσαν αρκετοί πρώην παράγοντες του συλλόγου, όπως ο Αχιλλέας Μπέος και ο Κωνσταντίνος Τσολακάκης.

Σημειώνεται πως οι εκλογές στον Ερασιτέχνη είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για την ΠΑΕ, καθώς πρόκειται για το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και ουσιαστικά ορίζει τις τύχες του.

Ίσως να αλλάξουν άποψη!

04/04/2013
 Το… μούδιασμα των οπαδών του Παναθηναϊκού στο άκουσμα των ονομάτων των υποψηφίων για τις θέσεις του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή ίσως να αλλάξει τα δεδομένα.

Ίσως να αλλάξουν άποψη!
Μπορεί στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός να προσπάθησαν να βάλουν ένα τέλος στην προπονητολογία που έχει αναπτυχθεί αλλά κάθε άλλο παρά σταμάτησαν να ασχολούνται με το φλέγον ζήτημα της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διοικούντες έχουν λάβει σοβαρά υπόψη τους τις αντιδράσεις που υπήρξαν από τους οπαδούς της ομάδας στο άκουσμα των υποψηφίων για το πόστο του προπονητή και κυρίως για αυτή του τεχνικού διευθυντή με τον Νίκο Νταμπίζα να είναι ένας από τους υποψήφιους.

Έτσι κάποιοι υποστηρίζουν ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξουν διαφοροποιήσεις στις επιλογές.

Πάντως αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι οι υπεύθυνοι της ομάδας έχουν αρχίσει να σχεδιάζουν την νέα αγωνιστική σεζόν και να ποντάρουν πολλά στις δύο θέσεις, αυτή του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή.

«Φύγετε τώρα»

04/04/2013  
Οι οργανωμένοι του Άρη ζήτησαν την παραίτηση όλων των μελών της διοίκησης της ομάδας καταγγέλλοντας –μάλιστα- ότι στα σχέδιά τους είναι η αγορά ΑΦΜ…

«Φύγετε τώρα»
Την αποχώρηση των μελών της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης ζήτησαν και πάλι οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας –αυτή την φορά- μέσα από την εκπομπή που έχουν στον ραδιοφωνικό σταθμό του συλλόγου στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, κατήγγειλαν ότι στις προθέσεις της διοίκησης Πρωτοδικείου είναι η πτώχευση και η αγορά άλλου ΑΦΜ…

«Υπάρχει σχέδιο σε εφαρμογή για υποβιβασμό, πτώχευση και αγορά άλλου ΑΦΜ, το οποίο εφαρμόζουν κατά γράμμα οι νυν παράγοντες. Δεν πρέπει να περάσει αυτό το σχέδιο», τόνισαν και συνέχισαν:

«Πιστεύουμε ότι αυτήν τη στιγμή ο Σκόρδας μπορεί να βοηθήσει για να παίξουμε τα ρέστα μας στα ίσια και να σωθεί η ομάδα. Εμείς πήγαμε σε αυτόν, αφού πήγαμε και σε άλλους και δεν ήταν διατεθειμένοι να βοηθήσουν. Φύγετε τώρα. Δεν πάει άλλο, πρέπει να σωθεί ο Άρης», κατέληξαν.

Μίλησαν Καραγκούνης – Αλαφούζος

04/04/2013  
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιώργο Καραγκούνη είχε ο Γιάννης Αλαφούζος κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες για την επιστροφή του διεθνούς μέσου στον Παναθηναϊκό.

Μίλησαν Καραγκούνης – Αλαφούζος
Αυξάνονται οι πιθανότητες για την επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό… Σύμφωνα με δημοσιεύματα που Τύπου ο διεθνής άσος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο με θέμα το ενδεχόμενο να φορέσει και πάλι τα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας.

Σε αυτή ο πρόεδρος του τριφυλλιού επισήμανε ότι όλοι στην ομάδα επιθυμούν την επιστροφή του «Κάρα» καθώς εκτιμούν τις ικανότητές του και είναι σίγουροι ότι θα μπορέσει να προσφέρει όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο αλλά και εκτός αυτού παίζοντας έναν πολύ σημαντικό ρόλο στα αποδυτήρια.

Ωστόσο, αν και η κατάσταση έχει διαφοροποιηθεί δεν πρέπει να θεωρείται και δεδομένη η επιστροφή του Καραγκούνη καθώς θα παίξει ρόλο η στάση που θα έχει η Φούλαμ στο θέμα του συμβολαίου του.

Δεν τον πτοούν οι αντιδράσεις

04/04/2013
 Αποφασισμένος να προχωρήσει τη συμφωνία με τους Γιάννη Αναστασίου και Νίκου Νταμπίζα για τις θέσεις προπονητή και τεχνικού διευθυντή αντίστοιχα είναι ο Γιάννης Αλαφούζος παρά τις ενστάσεις οπαδών.

Δεν τον πτοούν οι αντιδράσεις
Επιμένει στο πλάνο της πρόσληψης του Γιάννη Αναστασίου στη θέση του προπονητή και του Νίκου Νταμπίζα σε αυτή του τεχνικού διευθυντή για την επόμενη διετία ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ λαμβάνει υπόψη τις αντιδράσεις που προέκυψαν αφενός μεν από οπαδούς της ομάδας που δεν ξεχνούν το… ολυμπιακό παρελθόν του άλλοτε διεθνούς αμυντικού, αφετέρου δε όσους θεωρούν μεγάλο ρίσκο την πρόσληψη ενός προπονητή χωρίς πολλές παραστάσεις κι ενός τεχνικού διευθυντή που δεν έχει εμπειρία σε αυτή τη θέση. Ωστόσο ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε συμφωνία μαζί τους (ήδη οι συζητήσεις με τον Νταμπίζα είναι πολύ προχωρημένες) και να στηρίξει την επιλογή του. Αν, πάντως, οι αντιδράσεις του κόσμου ενταθούν, δεν αποκλείεται να επηρεαστεί και να αλλάξει στάση ο Γιάννης Αλαφούζος.

Οι άλλες λύσεις

Σε περίπτωση που για τον οποιονδήποτε λόγο δεν προχωρήσει η λύση Αναστασίου, στη λίστα υπάρχουν κάποιοι Έλληνες προπονητές που έχουν να παρουσιάσουν έργο. Ο Σάκης Τσιώλης, το συμβόλαιο του οποίου λήγει με τον Αστέρα Τρίπολης, είναι στην κορυφή της λίστας, ο Γιώργος Δώνης είναι επίσης ψηλά αλλά δεσμεύεται με συμβόλαιο από τον ΠΑΟΚ και για την επόμενη σεζόν, ενώ αρέσει και ο Γιάννης Χριστόπουλος που έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Από το εξωτερικό προτείνονται συνεχώς προπονητές από διάφορους μάνατζερ: από τον Πέδρο Εμάνουελ της Ακαδέμικα και τον Ζοσέ Γκόμες που ήταν συνεργάτης του Φερέιρα και πλέον δουλεύει στη Βιντεότον, μέχρι τον Λόταρ Ματέους που δεν έχει ανάλογα πετυχημένη καριέρα ως προπονητής σε σχέση με τα κατορθώματά του μέσα στα γήπεδα.

Γουστάρει Νίνη ο Σαββίδης

04/04/2013
 Την ελληνοποίηση του ΠΑΟΚ επιθυμεί ο Ιβάν Σαββίδης και ψηλά στην συγκεκριμένη λίστα βρίσκεται ο Σωτήρης Νίνης.

Γουστάρει Νίνη ο Σαββίδης
Ο Ιβάν Σαββίδης ετοιμάζει μεταγραφικό «μπαμ» το καλοκαίρι. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ έχει βάλει στο μάτι τον Σωτήρη Νίνη, σύμφωνα με τον «Τρελό του χωριού» και την Sportday.

Ο Σωτήρης Νίνης δέχεται… ασφυκτικό πρέσινγκ τον τελευταίο καιρό μέσω twitter από τον φίλο του, Στέφανο Αθανασιάδη καθώς πριν από μερικές μέρες ο επιθετικός του «Δικεφάλου του Βορρά» καλούσε τον άσο της Πάρμα να έρθει Θεσσαλονίκη. Ο Νίνης έχει μικρό χρόνο συμμετοχής στο ιταλικό πρωτάθλημα και σκέφτεται την αποχώρηση αλλά όχι τον επαναπατρισμό. Ακόμα…

Γιατί αν ο Ιβάν Σαββίδης τον δελεάσει (και έχει τον τρόπο να το κάνει) τότε ο διεθνής μεσοεπιθετικός δεν θα πει όχι. Βέβαια, ο Νίνης έχει συμβόλαιο με την Πάρμα αλλά φαίνεται πως ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ δεν θα έχει πρόβλημα και θα βάλει το χέρι στην τσέπη προκειμένου να ντύσει τον πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού στα «ασπρόμαυρα».

Τι πάει να πει… «κοντά»;

04/04/2013
 Από συνεργάτες του Δημήτρη Βιντιάδη εξακολουθεί να διαρρέεται πως είναι κοντά στην είσοδό του στην ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά διοίκηση, κόσμος και πιστωτές έχουν αρχίσει να χάνουν την υπομονή τους.

Τι πάει να πει… «κοντά»;
Άλλη μια μέρα πέρασε, η εβδομάδα οδεύει προς το τέλος της και οι «διαρροές» από πλευράς περιβάλλοντος του Δημήτρη Βιντιάδη περί σημαντικών εξελίξεων δεν έχουν επαληθευτεί. Συνεργάτες του εξακολουθούν να λένε πως «είμαστε κοντά», ωστόσο η υπομονή στερεύει… Τόσο για τη διοίκηση που αδυνατεί να καλύψει τις υποχρεώσεις της ομάδας, όσο και για τον κόσμο που έχει κουραστεί από αυτό το σίριαλ που κρατά τόσους μήνες, αλλά φυσικά και για τους πολλούς πιστωτές που θέλουν να εισπράξουν τα οφειλόμενα ή έστω κάποια βεβαίωση πως θα πάρουν κάποια στιγμή κάποια χρήματα.

Ο 32χρονος εφοπλιστής εξακολουθεί να κρατά κλειστά τα χαρτιά του. Σήμερα εκπνέει η προθεσμία που είχε ζητήσει από τον Πέτρο Παππά για να του παρουσιάσει τα τελικά του σχέδια αλλά είναι αμφίβολο αν θα το κάνει. Κι αυτό γιατί πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμη περιμένει και ο ίδιος την «έγκριση» των κινήσεών του για την ΑΕΚ από τους συνεργάτες του, προκειμένου να συγκεντρώσει τα κεφάλαια που απαιτούνται για να μπει στην ΠΑΕ. Κανένα νεότερο δεν υπάρχει ούτε από τον Κιθ Χάρις, η άφιξη του οποίου λεγόταν στα τέλη της περασμένης εβδομάδας πως αναμενόταν στην Αθήνα στις αρχές της τρέχουσας, αλλά έχουμε φτάσει… Πέμπτη και ακόμη δεν υπάρχει καμία ενημέρωση.

Η κίνηση που φέρεται να έχει στα σκαριά ο Ντέμης Νικολαΐδης είναι μία κάποια αχτίδα φωτός για τον κόσμο της ΑΕΚ, ωστόσο από τη μία ο ίδιος κρατά κλειστά τα χαρτιά του για την ώρα και από την άλλη είναι ακόμη σε πολύ πρώιμο στάδιο την ώρα που η ομάδα χρειάζεται χρήματα… χθες, ειδάλλως θα βρεθεί ακόμη πιο κοντά στο χείλος του γκρεμού.

Άδεια τα ταμεία…

Στο μεταξύ, η οικονομική κατάσταση στην ομάδα παραμένει τραγική. Ο Ανδρέας Δημητρέλος είχε χθες σειρά επαφών με πιστωτές, από τον Έβαλντ Λίνεν κι εκπροσώπους ποδοσφαιριστών μέχρι και προμηθευτές, στους οποίους η μόνιμη απάντηση που έδινε είναι πως δεν υπάρχουν χρήματα και πως περιμένει να δοθεί μία λύση στην ΠΑΕ για να μπει σε μια σειρά η εξόφληση των οφειλομένων. Σήμερα θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους των ακαδημιών της ομάδας, που φυτοζωούν και πλέον αδυνατούν να καλύψουν τις στοιχειώδεις ανάγκες τους, ενώ για την Παρασκευή ορίστηκε το ΔΣ της ΠΑΕ που θα ορίσει τη γενική συνέλευση, πιθανότατα για τις 29 Απριλίου, με την… ελπίδα πως μέχρι τότε θα υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη στην υπόθεση Βιντιάδη.

Ναι μεν, αλλά...

04/04/2013
 Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Αντώνης Λαδάκης, αλλά όλα δείχνουν πως δεν θα βρίσκεται στην διάθεση του Παύλου Δερμιτζάκη.

Ναι μεν, αλλά...
Μπορεί ο Αντώνης Λαδάκης να επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τον τεχνικό του Πανθρακικού, Παύλο Δερμιτζάκη, ωστόσο η συμμετοχή του στην αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής κόντρα στον ΟΦΗ κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο μέσος της ομάδας της Κομοτηνής προέρχεται από ράγισμα στο θώρακα με το ιατρικό επιτελείο να χαρακτηρίζει τη συμμετοχή του στον αγώνα παρακινδυνευμένη, δεδομένου ότι το χρονικό διάστημα από την αποθεραπεία του είναι πολύ σύντομο συν ότι ακόμη δεν είναι έτοιμος αγωνιστικά.

Από την άλλη, τις ενοχλήσεις στον δικέφαλο ξεπέρασε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος συμμετείχε στο χθεσινό κανονικό πρόγραμμα και όλα δείχνουν πως θα τεθεί στην κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στους κρητικούς.

Μάλιστα, ο πρώτος σκόρερ του Πανθρακικού αναμένεται να είναι και η μοναδική αλλαγή στο σχήμα της ομάδας, συγκριτικά με το παιχνίδι κόντρας στον Άρη.

Μισή ντουζίνα προβλήματα

04/04/2013
 Με απουσίες αναμένεται να παίξει η Βέροια στον... τελικό της 28ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Μισή ντουζίνα προβλήματα
Με αρκετά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Βέροιας ενόψει της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, στην οποία η «Βασίλισσα του βορρά» θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ (6/4, 17:15).

Ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Γεωργιάδη, Γεωργέα και Κόστλι, ενώ τον τραυματισμό του δεν έχει ξεπεράσει ο Σνάουτσνερ, ο οποίος στην προπόνηση της Τετάρτης (3/4) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ωστόσο, πρόβλημα έχει προκύψει με τον Νίκο Καλτσά, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και σήμερα (4/4) θα κριθεί η συμμετοχή του στον… τελικό της Τούμπας.

Από την άλλη, μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει ο Καλαϊτζίδης τον Σιρίλ Καλί. Ο Γάλλος αμυντικός δεν έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης, δεδομένου ότι προέρχεται από υποτροπή.

Όλα δείχνουν… Σκόρδα

04/04/2013
 Θέμα χρόνου είναι η επιστροφή του Λάμπρου Σκόρδα στην κεφαλή του Άρη, καθώς η ΚΜΑ και ο Ερασιτέχνης έχουν δρομολογήσει τις εξελίξεις για άρση εμπιστοσύνης στη διοίκηση Ψηφίδη.

Όλα δείχνουν… Σκόρδα
Η ανατροπή της διοίκησης Ψηφίδη και η επιστροφή του Λάμπρου Σκόρδα στην προεδρία του Άρη είναι θέμα χρόνου. Ήδη κατατέθηκε από χθες η αίτηση για διορισμό προσωρινής διοίκησης στην Κοινωνία Μελών του Άρη, με σκοπό να οδηγηθεί ο φορέας σε εκλογή νέας διοίκησης μετά τις παραιτήσεις των Γρόλλιου και Ζουμπουρίδη.

Μετά το διορισμό νέας διοίκησης, στην οποία θα μετέχουν οι κ.κ. Κωτσής, Ιατρού, Γκαμάγκας, Καμτσίου, Τσαπαρίδης και Παυλόπουλος, θα κατατεθεί στο Πρωτοδικείο με τη συναίνεση και του Ερασιτέχνη αίτημα παύσης της προσωρινής διαταγής που έχει ορίσει τη διοίκηση Γιάννη Ψηφίδη στην ΠΑΕ και θα ζητηθεί ο ορισμός νέας διοίκησης με επικεφαλής τον Λάμπρο Σκόρδα.

Αμφίβολο είναι αν η αλλαγή θα γίνει πριν το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στον Ατρόμητο, καθώς η εκδίκαση του πρώτου αιτήματος στο Πρωτοδικείο που αφορά τον διορισμό διοίκησης στην «ΚΜΑ», θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή και είναι άγνωστο αν υπάρχει ο χρόνος για να γίνει άμεσα η αλλαγή σκυτάλης. Παρά τις προσπάθειες Ψηφίδη να παραμείνει στη θέση του, εκτιμάται πως το μοναδικό ερώτημα που ζητεί απάντηση είναι αν η αλλαγή στη διοίκηση του Άρη θα γίνει αύριο ή την επόμενη εβδομάδα.

Ήδη είναι έτοιμο το νέο διοικητικό σχήμα υπό τον Λάμπρο Σκόρδα. Στη διοίκηση επιστρέφουν οι κ.κ. Βογιατζής (πρώην αντιπρόεδρος), Τσιόνκης (υποψήφιος στις προηγούμενες εκλογές της «ΚΜΑ»), Βασβάνης, ενώ σε αυτούς θα προστεθεί και ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη, ο οποίος δεν θα είναι ο πρόεδρός του, Νίκος Παπαδόπουλος.
Υπάρχει και… ματς

Μέσα σε όλα αυτά, ο Άρης παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά για παραμονή το Σάββατο στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο. Ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν έχει πολλά περιθώρια επιλογών, καθώς τα χέρια του είναι δεμένα λόγω των απουσιών των τιμωρημένων Παπαστεριανού, Κοέλιο και Ζαραδούκα. Οικονομόπουλος και Τριανταφυλλάκος είναι οι επικρατέστεροι για τις δυο θέσεις των αμυντικών χαφ, , ενώ ο Μαργαρίτης δοκιμάστηκε στην αριστερή πλευρά της άμυνας. Χθες ο τεχνικός του Άρη στο διπλό τους Καραγιάννη και Σουνά και άφησε έξω τον Διαμαντάκο. Ετοιμοπόλεμοι είναι και οι Γιαννιώτας και Τάτος, οι οποίοι ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπώρησε.

Ντάνι ο… αντι-Φλίσκας

04/04/2013
 Στο πρόσωπο του Ρικάρντο Ντάνι αναμένεται να βρει τον αντικαταστάτη του Κώστα Φλίσκα ο τεχνικός της Ξάνθης, Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ντάνι ο… αντι-Φλίσκας
Με ένα πρόβλημα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ξάνθης ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (7/4, 17:15) στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Κώστας Φλίσκας δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης (3/4), ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του στο βασικό σχήμα της ακριτικής ομάδας κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Ωστόσο, ο Ουζουνίδης προσανατολίζεται να καλύψει το κενό του Φλίσκα με τον Ντάνι, ο οποίος τον είχε αντικαταστήσει στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Μοναξιά… τέλος για Μάντζιο

04/04/2013
 Σκέψεις να αλλάξει σύστημα και να χρησιμοποιήσει σχήμα με δύο επιθετικούς κάνει ο Νίκος Αναστόπουλος εν όψει του αγώνα του Ατρομήτου με τον Άρη.

Μοναξιά… τέλος για Μάντζιο
Ένα γκολ στα επτά τελευταία ματς πρωταθλήματος είναι η απογοητευτική επιθετική επίδοση του Ατρομήτου και ο Νίκος Αναστόπουλος αποφάσισε να πάρει… μέτρα.

Ο «αλενατόρε» σκέφτεται σοβαρά να αλλάξει το σύστημα της ομάδας του σε 3-5-2, χρησιμοποιώντας ένα στήριγμα δίπλα στον Μάντζιο, αλλά και δίνοντας την ευχέρεια στα πλάγια μπακ να ανεβαίνουν ψηλά.

Για τη θέση υποψήφιοι είναι οι Στέφανο Ναπολεόνι και Τάσος Καραμάνος.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου