ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Μέλος του Ολυμπιακού ο Καντονά

Μέλος του Ολυμπιακού ο Καντονά

02/04/2013
 Στο πλαίσιο της παραμονής του στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ του για τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ντέρμπι στον κόσμο ο Ερίκ Καντονά έγινε μέλος του Ολυμπιακού.

Μέλος του Ολυμπιακού ο Καντονά
Σε αυτή την ανακοίνωση, οι Πειραιώτες αναφέρουν με κάθε λεπτομέρεια το πρόγραμμα του Γάλλου άσου και τις επαφές που είχε με τον πρόεδρό της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, και επισημαίνει ότι τις επόμενες ημέρες θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να συνεχίσει τα γυρίσματα για το μεγάλο ντέρμπι της μεθεπόμενης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ:

Ο Ερίκ Καντονά αναχώρησε σήμερα από την χώρα μας, όπου και είχε επισκεφτεί για τα γυρίσματα του νέου του ντοκιμαντέρ.

Όπως είναι γνωστό, τα τελευταία χρόνια ο Γάλλος έχει ιδρύσει την δική του εταιρία παραγωγής, την «Canto Bros», η οποία ασχολείται με την παραγωγή μιας σειράς ντοκιμαντέρ με τίτλο «Looking for» και θέμα όλα τα μεγάλα ντέρμπι του κόσμου.

Έτσι λοιπόν αποφάσισε να ταξιδέψει στην χώρα μας για το νέο του ντοκιμαντέρ που θα αφορά στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.

Στο πλαίσιο αυτό η ΠΑΕ Ολυμπιακός ξενάγησε τις προηγούμενες ημέρες τον Ερίκ Καντονά στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και στο Μουσείο, ενώ παράλληλα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλης Μαρινάκης τον προσκάλεσε την Κυριακή 31/03 στο φαληρικό γήπεδο, έτσι ώστε να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ.

Πριν την έναρξη του αγώνα ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, του έδωσε μία αναμνηστική φανέλα με το «Νο7», ενώ του παρέδωσε και την κάρτα μέλους του Συλλόγου, κάνοντάς τον επίτιμο μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας.

Στην συνέχεια ο Γάλλος κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο, όπου οι παίκτες έκαναν το καθιερωμένο ζέσταμα και γύρισε κάποια πλάνα που θα χρησιμοποιηθούν στο ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει.

Ο Ερίκ Καντονά παρακολούθησε την αναμέτρηση από την σουίτα του τρίτου ορόφου μαζί με τον αδερφό του Marie-Jean Cantona, την γυναίκα του αδερφού του, τον Γιάννη Βρέντζο και τον Χουάν Χοσέ Λορένθο.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, παρέθεσε γεύμα στον Ερίκ Καντονά στο εστιατόριο V'ammos στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Να σημειώσουμε ότι το συνεργείο του Γάλλου θα επιστρέψει τις επόμενες ημέρες στην χώρα μας έτσι ώστε να μιλήσει με εκπροσώπους του Συλλόγου και να ολοκληρώσει τον κύκλο των γυρισμάτων του.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου