ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Πρίντεζης: "Καθαρά θέμα ρυθμού και άμυνας"

Πρίντεζης: "Καθαρά θέμα ρυθμού και άμυνας"

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για το κρίσιμο παιχνίδι της Πέμπτης (4/4) με τη Χίμκι στο ΣΕΦ, επισημαίνοντας πως η έκβαση του κρίσιμου αγώνα εξαρτάται αποκλειστικά από τον Ολυμπιακό. Το μήνυμα του Έλληνα φόργουορντ για τον κόσμο που θα βρεθεί στο φαληρικό γήπεδο.
Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στα Κόκκινα Καλάθια στο Κανάλι Ένα του Πειραιά (90,4 ή www.kanaliena.gr) για το ματς της Πέμπτης (4/4, 21:45) με τη Χίμκι. Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού στάθηκε στη σημασία της αναμέτρησης, υπογραμμίζοντας πως η εξέλιξη του αγώνα εξαρτάται από τους Πειραιώτες.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Έλληνα φόργουορντ:

Το παιχνίδι της Πέμπτης αποτελεί τον δεύτερο τελικό της χρονιάς μετά από αυτόν του Κυπέλλου;

"Eίναι άλλο ένα πάρα πολύ κρίσιμο παιχνίδι θα έλεγα εγώ όπου με νίκη σιγουρεύουμε την πρόκριση μας στους "8" και πλασαριζόμαστε σε μια καλύτερη θέση για τα play off της Ευρωλίγκας".

Αντιμετωπίσατε την Κίμκι στη Ρωσία και την κερδίσατε μετά από 2,5 χρόνια που ήταν αήττητη στην έδρα της. Τι διαφορετικό θα πρέπει να υπάρξει στο παιχνίδι της Πέμπτης;

"Aυτό που έλεγα από την αρχή θέλω να το πω και τώρα. Θεωρώ πως εξαρτάται καθαρά από την δικιά μας παρουσία στο γήπεδο. Είναι καθαρά θέμα του σε τι κατάσταση θα βρεθούμε, καθαρά θέμα ρυθμού, αλλά και άμυνας. Να παίξουμε και να δείξουμε μέσα στο παρκέ την άμυνα που μπορούμε να παίξουμε και πιστεύω με την βοήθεια του κόσμου να είμαστε αυτοί που πραγματικά μπορούμε. Άμα εμείς πιάσουμε το στάνταρ μας δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο".

Υπάρχει εξήγηση για το γεγονός ότι ξεκινάτε χαλαρά, βρίσκεστε να κυνηγάτε στο σκορ και με ένα καλό πεντάλεπτο διαλύετε τα πάντα;

"Εξήγηση δεν υπάρχει σε αυτό το πράγμα. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκινάμε καλά, ότι έχουμε πάρα πολλά κενά διαστήματα στη διάρκεια του αγώνα, αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε αυτά τα 5λεπτα, 7λεπτα που παίζουμε καλά και πνίγουμε τον αντίπαλο, να τα μεγαλώσουμε σε διάρκεια και αν το καταφέρουμε αυτό θα ανέβουμε ακόμη ένα επίπεδο και θα είμαστε μια ομάδα που ουσιαστικά δεν θα φοβόμαστε τίποτα".

Πολλοί θεωρούν πως υπάρχει έλλειψη κινήτρου στα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος γιατί έχετε καθαρίσει ουσιαστικά από νωρίς την πρωτιά. Συμβαίνει κάτι τέτοιο;

"Δεν θεωρώ ότι δεν υπάρχει κίνητρο, απλά ίσως επειδή η χρονιά είναι πάρα πάρα πολύ μεγάλη και βλέπουμε πως πολλές ομάδες έχουν πολλά προβλήματα τραυματισμών φέτος σε όλη την Ευρώπη και πολλά σκαμπανεβάσματα. Ίσως εμείς έχουμε την πολυτέλεια να το πω έτσι να δοκιμάζουμε κάποια πράγματα σε ορισμένα ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα, να παίρνουν ανάσες κάποιοι παίκτες. Αλλά σίγουρα αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για κάποιες εμφανίσεις, ειδικά τις δύο τελευταίες εντός έδρας με Κολοσσός Ρόδου και Ρέθυμνο όπου δεν δείξαμε την απαιτούμενη σοβαρότητα".

Η δική σου η κατάσταση, η μέση σου, όλα καλά;

"Προσπαθώ και εγώ σιγά-σιγά να βρω ρυθμό. Σίγουρα από ανάσες στα δύο πρώτα παιχνίδια δεν ήμουν και στην καλύτερη κατάσταση, αλλά πιστεύω στο ματς της Πέμπτης, έχοντας ήδη δύο ματς στα πόδια μου να είμαι ακόμη καλύτερος".

Και ένα μήνυμα για όσους έρθουν την Πέμπτη στο ΣΕΦ;

"Εντάξει δεν θα ήθελα να πω κάτι κοινότυπο, απλά να έρθουν να βοηθήσουν την ομάδα, να μας δώσουν ουσιαστικά μια ώθηση έτσι ώστε να παίρνουμε ενέργεια από την παρουσία τους. Αυτό είναι το σημαντικό, να παίρνουμε θετική ενέργεια από την παρουσία τους".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου