ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE


07/04/2013


Η 28η αγωνιστικη






















Ζήτησε ισονομία

06/04/2013
 Μια από τις πρώτες κινήσεις του Λάμπρου Σκόρδα ως νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης ήταν να τηλεφωνήσει στον ομόλογό του στη Σούπερ Λίγκα και να ζητήσει ισονομία μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής σεζόν.

Ζήτησε ισονομία
Στη συνομιλία του με τον Γιάννη Μώραλη τον ενημέρωσε –αρχικά- για την αλλαγή σκυτάλης στην ΠΑΕ Άρης και πως εκείνος πια είναι ο πρόεδρος. Στη συνέχεια ζήτησε από τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας ισονομία για τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι και τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν.

Μετά από τη συνομιλία αυτή ο Λάμπρος Σκόρδας συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του στη διοίκηση, αλλά και τα μέλη της νέας διοίκησης της «ΚΜΑ» κατευθύνθηκε στο προπονητήριο της ομάδας στο Νέο Ρύσιο.

Αφού συνομίλησε για λίγο με τον Σούλη Παπαδόπουλο στο γραφείο του τελευταίου, μάζεψε τους παίκτες και προσπάθησε να τους αποφορτίσει στο μέτρο του δυνατού και να τους ντοπάρει εν όψει Ατρομήτου.

«Το ξέρω ότι χορτάσατε από διοικήσεις φέτος. Είμαστε εδώ γιατί πιστεύουμε ότι η ομάδα μπορεί να σωθεί. Κλείστε τα αυτιά σας και μην ακούτε τίποτα. Έχουμε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παίξετε μπάλα και να κερδίσετε».

Αμέσως μετά την επίσκεψή του στην προπόνηση, αναχώρησε για την Αθήνα προκειμένου να είναι στο πλευρό της ομάδας.

Για αυτό λέει «όχι» ο Λυμπερόπουλος

06/04/2013
 Με τον γνωστό μάνατζερ, Πολ Κουτσολιάκο, θα συνεργαστεί σύντομα ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος δεν παρουσιάζεται πρόθυμος να εγκαταλείψει την νέα του καριέρα.

Για αυτό λέει «όχι» ο Λυμπερόπουλος
Αρνητικός στο ενδεχόμενο να εγκαταλείψει την νέα καριέρα που ακολουθεί ως μάνατζερ δήλωσε ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος χθες εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έβαλε τέλος στη φημολογία που είχε αναπτυχθεί για την ανάληψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό.

Σήμερα η εφημερίδα SportDay, μέσω της στήλης «Τρελός του χωριού», αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δεν σκοπεύει να… λοξοδρομήσει.

Προτού ο «Λύμπε» επιλέξει να γίνει ατζέντης, έκανε τα κουμάντα του και βρήκε τις κατάλληλες πλάτες για να γυρίσει σελίδα στην επαγγελματική του καριέρα.

Ο άνθρωπος που υποδέχθηκε τον Λυμπερόπουλο είναι ο Πολ Κουτσολιάκος, με τον οποίο είχε συνεργαστεί για να μεταγραφεί στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Ο γνωστός μάνατζερ άνοιξε την πόρτα του γραφείου του στο παλαίμαχο φορ και έχουν ήδη συζητήσει την προοπτική συνεργασίας στο άμεσο μέλλον.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσίευμα, από τον από τον Σεπτέμβριο η συνεργασία τους θα λάβει σάρκα και οστά, με την πλέον επίσημη μορφή. Η εταιρεία «Κουτσολιάκος-Λυμπερόπουλος» θα ενώσει το πελατολόγιό της και οι προμήθειες θα είναι 50-50.

Θέλει να συνεργαστεί με «Ζαγόρ» ο Σαββίδης

06/04/2013
 Στο προσκήνιο έχει επανέλθει το όνομα του Θοδωρή Ζαγοράκη για τον ΠΑΟΚ.

Θέλει να συνεργαστεί με «Ζαγόρ» ο Σαββίδης
Εδώ και αρκετό καιρό ο Ιβάν Σαββίδης ασκεί ασφυχτική πίεση στον πρώην πρόεδρο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, όμως εκείνος απαντάει αρνητικά και δεν αντιμετωπίζει με θετικό μάτι την επιστροφή του κοινά του συλλόγου.

Η τελευταία πρόταση του μεγαλομετόχου του «Δικεφάλου του Βορρά» στον πρώην αρχηγό της Εθνικής αφορούσε μία προσωπική συνεργασία σε άλλες επιχειρήσεις του, χωρίς άμεση ενασχόληση με την ΠΑΕ.

Αυτή την περίπτωση την σκέφτεται ο Ζαγοράκη, ενώ την ίδια ώρα έχει μία πρόταση της ΕΠΟ για να αναλάβει κάποιο πόστο μέσα στην Ομοσπονδία. Αυτή θα έχει σχέση με την ανάπτυξη αλλά και τις δημόσιες σχέσεις των εθνικών ομάδων.

Και στα ενδεχόμενα ο «Ζαγόρ», δύσκολα θα ασχοληθεί ξανά με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μέσα ο Τσουμάγκας, εκτός ο Μπουγαΐδης

06/04/2013
 Κανονικά προπονήθηκε σήμερα ο Τσουμάγκας, ο οποίος αναμένεται να παίξει κανονικά στο ματς της ΑΕΚ στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα. Δεν υπολογίζεται ο Μπουγαΐδης, ακόμη και αν γυμναστεί χωρίς πρόβλημα αύριο

Μέσα ο Τσουμάγκας, εκτός ο Μπουγαΐδης
Στη διάθεση του Έβαλντ Λίνεν για τον μεθαυριανό αγώνα της ΑΕΚ στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα τέθηκε ο Τάσος Τσουμάγκας.

Από την πλευρά του, ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης δεν τα κατάφερε και θα αγωνιστεί χωρίς εκείνον η Ένωση κόντρα στους Ηπειρώτες.

Ο Τσουμάγκας αποχώρησε με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς από την προπόνηση της Παρασκευής και αρκετοί ανησύχησαν για τη συμμετοχή του στην προσεχή αναμέτρηση των «κιτρινόμαυρων».

Ωστόσο, σήμερα ο νεαρός αριστερός μπακ κατάφερε να προπονηθεί χωρίς προβλήματα και δεν τίθεται θέμα για την συμμετοχή του.

Από την πλευρά του, ο Μπουγαΐδης δεν μπόρεσε να προπονηθεί σήμερα, αφού ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Έχοντας χάσει τις προπονήσεις όλη της εβδομάδας, ακόμη και αύριο να προπονηθεί, δεν θα μπορέσει να παίξει τη Δευτέρα για να μην υπάρξει κάποια υποτροπή στον τραυματισμό του.

Επίσης, ο Γιάννης Αραμπατζής ξεπέρασε την κάκωση που είχε υποστεί στο δάκτυλο και θα είναι στην αποστολή της ΑΕΚ.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά. Η προπόνηση της Κυριακής είναι προγραμματισμένη για τις 15.00.

Κάτι παραπάνω από ένας αγώνας

06/04/2013
 Όρκο νίκης έχουν δώσει ο Παύλος Δερμιτζάκης και οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού για τον αυριανό αγώνα με τον ΟΦΗ (15:00). Μέσα οι Παπαδόπουλος, Λαδάκης.

Κάτι παραπάνω από ένας αγώνας
Στο χέρι του είναι. Ο Πανθρακικός παίζει στην έδρα του και θέλει πάση θυσία τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ (28η αγωνιστική), προκειμένου να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την σωτηρία, μετά την ισοπαλία με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Παράλληλα θα έβλεπε με ικανοποίηση τυχόν «στραβοπάτημα» των «κίτρινων» που αγωνίζονται σήμερα στο Περιστέρι, απέναντι στον Ατρόμητο. Εκτός πλάνων βρίσκεται φυσικά ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης που υποβλήθηκε σε επέμβαση στην ωμοπλάτη.

Στα δικά του και πάλι, ο Παύλος Δερμιτζάκης υπολογίζει στον Δημήτρη Παπαδόπουλου, όπως και στον Αντώνη Λαδάκη. Δείτε τους 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Έλληνας τεχνικός για την αποστολή: Κουτσόπουλος, Βρονταράς, Μελίσσης, Σκλιοπίδης, Ντιόγκο, Χρήστου, Μακρυδημήτρης, Σαρακατσάνος, Σερφά, Μουνάφο, Λαδάκης, Κάσελαν, Τζάνης, Μίνγκας, Μπαικαρά, Λουσέρο, Βαϊρουά, Παπαδόπουλος και Καθάριος.

Πρόεδρος ο Γεωργιάδης

06/04/2013
 Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση της Κοινωνίας Μελών Άρη, με πρόεδρο τον Κώστα Γεωργιάδη.

Πρόεδρος ο Γεωργιάδης
Μια μέρα μετά την ανακοίνωση του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Άρης, ήρθε η σειρά να συγκροτηθεί σε σώμα και η νέα (προσωρινή) διοίκηση της Κοινωνίας Μελών.

Νέος πρόεδρος ο Κώστας Γεωργιάδης, με αντιπρόεδρο τον Νίκο Ιατρού.

Η σύνθεση του νέου ΔΣ της ΚΜΑ:

Πρόεδρος: Γεωργιάδης Κώστας
Αντιπρόεδρος: Ιατρού Νίκος
Γενικός Γραμματέας: Κάμτσιου Δημήτρης
Ταμίας: Κώτσης Χρήστος
Έφορος Δημοσίων Σχέσεων: Παυλόπουλος Νίκος
Μέλος: Γκαμάγκας Κώστας
Μέλος: Τσαπαρίδης Δούκας

Δεν είναι μόνο οι απουσίες

06/04/2013
 Εκτός από τις πολλές απουσίες που αντιμετωπίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης, θα πρέπει να βρει τρόπο να νικήσει και την κακή παράδοση που έχει ο σύλλογος της Κρήτης με τον Πανθρακικό.

Δεν είναι μόνο οι απουσίες
Ουκ ολίγα είναι τα αγωνιστικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης, για το ματς της Κυριακής (7/4) κόντρα στον Πανθρακικό στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ωστόσο, ο 53χρονος προπονητής θα βρεθεί αντιμέτωπος και με την αρνητική παράδοση που υπάρχει απέναντι στον σύλλογο της Κομοτηνής, αφού οι Κρητικοί και τις δύο φορές που έχουν ταξιδέψει στην έδρα του Πανθρακικού έχουν χάσει.

Η πρώτη ήττα του ΟΦΗ ήταν στις 30 Νοεμβρίου του 2008 με σκορ 2-0, ενώ και στην δεύτερη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων που έγινε στην Κομοτηνή στις 3 Απριλίου του 2011 ο σύλλογος του Ηρακλείου έφυγε και πάλι με κατεβασμένο το κεφάλι έχοντας χάσει με σκορ 1-0.

«Είμαστε με την πλάτη στον τοίχο»

06/04/2013
 Απόλυτη επίγνωση της δυσχερούς θέσης στην οποία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός έχει ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος, που στο ματς των «πρασίνων» κόντρα στον Πανιώνιο θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του.

«Είμαστε με την πλάτη στον τοίχο»
Ο νεαρός ακραίος αμυντικός μιλώντας στη NOVA τόνισε ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σκέφτεται μόνο τον Παναθηναϊκό και ξέρει πως στο κυριακάτικο παιχνίδι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης, με την ελπίδα πως ο ΠΑΣ Γιάννινα θα ηττηθεί από την ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Σπυρόπουλου στη NOVA:

Για τα συναισθήματα του πριν από την αναμέτρηση κόντρα στην πρώην του ομάδα, τον Πανιώνιο:

«Είναι η πρώην μου ομάδα, ήμουν τρία χρόνια εκεί και γνωρίζω τους παίκτες. Όμως είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, τώρα είμαι στον Παναθηναϊκό, θέλω να κερδίζει η ομάδα μου και θέλω αυτό το παιχνίδι να το κερδίσουμε οπωσδήποτε».

Για το αν είναι περίεργο που θα έχει ως αντίπαλους τους πρώην του συμπαίκτες:

«Σίγουρα είναι περίεργο, αλλά όπως είπα είμαι επαγγελματίας. Θέλω την νίκη. Όσο και αν είμαστε δεμένοι μεταξύ μας, εγώ είμαι στον Παναθηναϊκό και θέλω να κερδίσω».

Για την ομάδα του Πανιώνιου και την πορεία της στο πρωτάθλημα:

«Ο Πανιώνιος αποτελείται κυρίως από πολλούς νέους ποδοσφαιριστές και έχει 4-5 πολύ έμπειρους. Στην αρχή πήγαινε καλά η ομάδα, είχαμε δουλέψει σε ένα συγκεκριμένο πλάνο, δεν είχαμε απώλειες. Μετά τα Χριστούγεννα ο Πανιώνιος είχε πολλές απώλειες, γι' αυτό είχε και αυτά τα αρνητικά αποτελέσματα. Πιστεύω ότι θα έρθει για να αμυνθεί πολύ καλά και να παίξει κυρίως με αντεπιθέσεις. Και εφόσον την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε, θα είναι ουσιαστικά αδιάφορος και θα κάνει το παιχνίδι του».

Για την αντίδραση του Παναθηναϊκού στον κυριακάτικο αγώνα:

«Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να μπούμε πάρα πολύ δυνατά στο παιχνίδι και να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ, ώστε να φύγει γρήγορα το άγχος από πάνω μας. Και από εκεί και πέρα, μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο έχουμε άλλες δυο αγωνιστικές, πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε και τα δύο παιχνίδια, γιατί περιμένουμε στραβοπάτημα του ΠΑΣ Γιάννινα. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Είμαστε με την πλάτη στον τοίχο».

Για τις βαθμολογικές απώλειες στα εντός έδρας παιχνίδια:

«Σε μερικά παιχνίδια μπορεί η ομάδα να μην αποδίδει αυτό που πρέπει. Όμως πιστεύω ότι στο παιχνίδι με τον Πλατανιά, ήμασταν πολύ καλύτεροι. Έγινε μια φάση και υπήρξε μια στιγμή αδράνειας, όπου δεχθήκαμε και το γκολ. Μετά κάναμε πάρα πολλές φάσεις και δεν μπορέσαμε να βάλουμε την μπάλα στα δίχτυα. Πιστεύω ότι αν μας χαμογελάσει και λίγο η τύχη, θα βάλουμε γκολ και θα πάει το παιχνίδι όπως θέλουμε».

Για τις πρόσφατες δηλώσεις του Φάμπρι και αν επηρεάστηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού:

«Δεν μας επηρέασαν. Ο προπονητής μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Από εκεί και πέρα, είμαστε επαγγελματίες και δεν πρέπει να μας επηρεάζει αυτό. Πλέον συνεχίζουμε να κάνουμε τη δουλειά μας με τον νέο προπονητή».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Γιάννη Βονόρτα:

«Είναι πολύ σοβαρός προπονητής και θέλει να δουλεύει σκληρά. Κοιτάει πάρα πολύ να δουλεύει και με τους αμυντικούς και με τους επιθετικούς, έχει ένα διαφορετικό πλάνο από τον κ. Φάμπρι και θα προσπαθήσουμε να το βγάλουμε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. 'Έτσι και αλλιώς, ο κόουτς είχε δουλέψει ξανά με τα παιδιά. Εγώ δεν γνωρίζω τόσο καλά το σύστημα, τα άλλα παιδιά το γνωρίζουν καλύτερα, οπότε πιστεύω πως θα είναι πιο γνώριμο γι΄αυτούς και θα πάνε καλά».

Για την προσαρμογή του στον Παναθηναϊκό:

«Πλέον αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Νιώθω σαν την οικογένεια μου τα παιδιά στην ομάδα και προσπαθώ καθημερινά στην προπόνηση να δουλεύω πολύ σκληρά και να γίνομαι καλύτερος».

«Παρένθεση με τον Πανιώνιο»

06/04/2013  
Αυτό θέλουν αν δείξουν στον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες υποδέχονται την Ξάνθη και θέλουν να αποδείξουν σε όλους πως η ήττα από τον Πανιώνιο, ήταν ένα μικρό break από τα νικηφόρα αποτελέσματα.

«Παρένθεση με τον Πανιώνιο»
Χωρίς τον Μάρτον Φούλοπ, αλλά με τους Χρήστο Πιπίνη και Σάββα Τσαμπούρη, ανακοινώθηκε η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για την αναμέτρηση με τον Ξάνθη, για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι Αρκάδες θέλουν να επιστρέψουν στον δρόμο των επιτυχιών και φυσικά να συνεχίσουν να συγκατοικούν με τον ΠΑΟΚ, στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Στα αγωνιστικά, ο Μπαντής θα είναι στο τέρμα, ο Τσαμπούρης επιστρέφει δεξιά, ο Φορμίκα παραμένει αριστερά και οι Μπαρτολίνι και Σανκαρέ στο κέντρο της άμυνας. Οι Ουσέρο και Αλβάρες θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ οι Ράγιος, Ντε Μπλάσις και Ναβάρο θα βρίσκονται πίσω από τον Λέντσε ή τον Περόνε.

Η αποστολή του Αστέρα για το ματς με Ξάνθη: Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Φορμίκα, Κοντοές, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Αλβάρεζ, Ναβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Φραγκουλάκης, Κάφα, Καλαντζής, Λένσε και Περόνε.

ΑΕΚ… με ερωτηματικό

06/04/2013
 Στην ενδεκάδα έχει καταλήξει. Το ότι θα ξεκινήσουν τόσο ο Γκερέιρο, όσο και ο Ανάκογλου έχει «κλειδώσει». Το πού θα παίξει ο καθένας τους ωστόσο, είναι το μόνο ερωτηματικό του Έβαλντ Λίνεν ενόψει ΠΑΣ.

ΑΕΚ… με ερωτηματικό
Κατά τον Έβαλντ Λίνεν, οι Ρότζερ Γκερέιρο και Δημήτρης Ανάκογλου δεν μπορούσαν να συνυπάρξουν μέχρι τώρα στην ενδεκάδα.

Η επιστροφή του Βραζιλιάνου ωστόσο, η καλή εμφάνιση του νεαρού στη Λιβαδειά και η απουσία του τιμωρημένου Κορδέρο έχουν αφαιρέσει ενδοιασμούς και περιθώρια από τον Γερμανό ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα.

Επιβεβαιώνοντας λοιπόν όσα έχει δείξει στις προπονήσεις της εβδομάδας, ο προπονητής της «Ένωσης» δοκίμασε και το Σάββατο ενδεκάδα που περιείχε αμφότερους.

Έτσι, το μόνο ερωτηματικό που υπάρχει είναι η θέση που θα ξεκινήσουν. Κι αυτό διότι στις πρώτες δοκιμές ο Ανάκογλου τοποθετούνταν στα αριστερά του 4-2-3-1 και ο Γκερέιρο σε ρόλο επιτελικού, αλλά στις επόμενες υπήρξε εναλλαγή ρόλων μεταξύ τους.

Ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί λοιπόν το ποιος θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο, η σημερινή προπόνηση σφράγισε ότι στο δεξί θα ξεκινήσει ο Βαλεντίνος Βλάχος (και όχι ο Καραλής, που επίσης δοκιμάστηκε).

Κατά τ’ άλλα, «κλείδωσε» ότι ο Τσούπρος θα είναι ο αντικαταστάτης του τραυματία Μπουγαΐδη στο κέντρο της άμυνας, αλλά και ότι ο Φέτσης θα επιστρέψει στην ενδεκάδα ως παρτενέρ του Μητρόπουλου στα χαφ.

Δώνης: «Πάντα υπάρχει κίνητρο»

06/04/2013
 Ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης μετά την νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην Βέροια.

Δώνης: «Πάντα υπάρχει κίνητρο»
Κάθε αγώνας έχει την δική του σημασία, όπως είπε ο Γιώργος Δώνης στην συνέντευξη Τύπου μετά την νίκη του ΠΑΟΚ επί της Βέροιας, ενώ ξεκαθάρισε πως ακόμη και στα ματς που το κίνητρο δεν είναι υψηλό, είναι σημαντικό οι παίκτες του να δείχνουν σοβαρότητα.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του βορρά» επισήμανε πως η ομάδα του πάει για το δύο στα δύο τις τελευταίες αγωνιστικές, ούτως ώστε να μπει με περισσότερους βαθμούς στην διαδικασία των πλέι οφ.

Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

Για την νίκη επί της Βέροιας: «Ήταν μια άνετη νίκη. Δεν πιεστήκαμε, βγάλαμε κατά διαστήματα αρκετές φάσεις, όμως είχαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Το πρώτο που ήμασταν αρκετά επιπόλαιοι, χάναμε τελικές από τις λανθασμένες μεταβιβάσεις κι ένα πιο βελτιωμένο δεύτερο μέρος, που φτάναμε εύκολα στην αντίπαλη περιοχή και κάναμε πιο εύκολα φάσεις. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου, σε γενικές γραμμές, μια κι έπαιξε ρόλο κι η απότομη αλλαγή θερμοκρασίας. Αυτό επηρεάζει στο ρυθμό μιας ομάδας».

Για το αν μπορούσε εύκολα να λήξει ο αγώνας με άλλο σκορ: «Πολλά μπορούν να γίνουν σε έναν αγώνα. Μπορεί να μη γινόταν το 1-1, αλλά το 3-0 ή 4-0. Στο ποδόσφαιρο δεν χωράνε οι υποθέσεις. Μπορεί να κερδίζεις με 1-0, να χάνεις ευκαιρίες και να δεχθείς στο τέλος γκολ. Αυτή είναι η ομορφιά του αθλήματος».

Για το θέμα του κινήτρου: «Ανάλογα το πώς είναι το κάθε παιχνίδι, μεγαλώνει και το κίνητρο. Ακόμη είναι σημαντικό ότι αν δεν υπάρχει υψηλό κίνητρο σε ένα παιχνίδι, εμείς επιδεικνύουμε σοβαρότητα μέσα στο γήπεδο. Πλέον στο σημείο που βρισκόμαστε, που έχουμε μπροστά μας τα ματς του κυπέλλου για να φθάσουμε στον τελικό και το στόχο της πρωτιάς των πλέι οφ, είναι σημαντικό έχουμε διαθέσιμο όλο το ρόστερ. Σε ό, τι αφορά στα εναπομείναντα παιχνίδια της κανονικής περιόδου, θέλουμε δύο νίκες για να έχουμε τέσσερις βαθμούς στα πλέι οφ».

Για την αμυντική γραμμή: «Ένα γκολ μπορεί να επιτευχθεί με διάφορους τρόπους από τους αντιπάλους. Από μια στημένη φάση, μια κόντρα… Πάντως μέσα στο Καραϊσκάκη είχαμε πολύ καλή οργανωμένη άμυνα την οποία θα χρειαστούμε με αυτήν τη δομή σε λίγα παιχνίδια πρωταθλήματος. Σήμερα, παρότι δώσαμε ανοιχτούς χώρους κι οι αντίπαλοι έκαναν ορισμένα σουτ, δεν είχαν μεγάλη ευκαιρία. Κι αυτό συνέβη χάρη στα τρεξίματα από τους πλάγιους εξτρέμ και τους δύο φορ».

Για την κάρτα που δέχθηκε ο Λόρενς: «Όταν μιλάμε για παίκτες τύπου Λόρενς, έχει συνηθίσει σε ένα διαφορετικό στιλ πρωταθλήματος, που δε βγαίνουν τόσο εύκολα οι κάρτες. Πάντως εμείς προσπαθούμε να τον ηρεμήσουμε, μια και δέχεται πολλές αδικαιολόγητες κάρτες. Δε θέλουμε να κουβαλήσουν οι ποδοσφαιριστές μας κάρτες στα πλέι οφ. Πάντως ο Λόρενς δεν είναι παίκτης που τα βάζει μόνο με τους διαιτητές, αλλά και με τον εαυτό του».

Για την επάνοδο του Γιώργου Γεωργιάδη: «Προσπαθεί πολύ, αν κι είναι ουσιαστικά αμέτοχος για 6-7 μήνες. Κανένας δεν περιμένει ότι από το πρώτο λεπτό θα είναι καλός. Πρέπει να τον βοηθήσουμε να βρει ρυθμό, αλλά είναι αναγκαίο να δουλέψει πολύ σκληρά στην προετοιμασία για να αποδείξει πράγματα στον εαυτό του και μετά σε μας».

Δάκρυα χαράς και λύπης

06/04/2013
 Για την Κέρκυρα η 28η αγωνιστική έμελλε να είναι εκείνη του μεγάλου «αντίο» στη Σούπερ Λίγκα. Αντίθετα, οι παίκτες του Άρη ξέσπασαν σε δάκρυα χαράς, αφού νίκησαν 1-0 τον Ατρόμητο και μένουν ζωντανοί.

Δάκρυα χαράς και λύπης
Ο Άρης έμεινε με δέκα παίκτες από πολύ νωρίς λόγω αποβολής του Αγκάνθο, όμως με το γκολ του Τάτου επικράτησαν 1-0 στο Περιστέρι.

Νωρίτερα στην Κέρκυρα η τοπική ομάδα ηττήθηκε 2-1 από τον Λεβαδειακό και αποχαιρέτησε τη μεγάλη κατηγορία, ενώ ο ΠΑΟΚ δίχως να φορτσάρει «καθάρισε» 2-0 τη Βέροια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο, 06 Απριλίου 2013

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-2
Νίκη παραμονής για τον Λεβαδειακό 2-1 εκτός έδρας την Κέρκυρα, η οποία με αυτή την ήττα… αποχαιρετά και μαθηματικά τη Σούπερ Λίγκα και να είναι αδιάφορη στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Διαβάστε περισσότερα.


Π.Α.Ο.Κ. - ΒΕΡΟΙΑ 2-0
Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, ο ΠΑΟΚ έδειξε πως –πλέον- ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Όπως έκανε και κόντρα στην Βέροια, της οποίας επικράτησε στην Τούμπα 2-0, χάρη στα γκολ των Σαλπιγγίδη, Κλάους! Διαβάστε περισσότερα.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΑΡΗΣ 0-1
Ο Άρης με δέκα παίκτες από το 19’, λόγω αποβολής του Αγκάνθο και γκολ του Τάτου στο 82’, έκανε το… κλάμα του Παπαζαχαρία, γέλιο και μένει «ζωντανός» στο παιχνίδι της παραμονής στην Σούπερ Λίγκα. Διαβάστε περισσότερα.


Κυριακή, 07 Απριλίου 2013

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Ο.Φ.Η. 15:00 NS1
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 17:15 NS3
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 17:15 NS1
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 19:30 NS1

Δευτέρα, 08 Απριλίου 2013

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - A.E.K. 19:30 NS2

Η επόμενη αγωνιστική (29η):

Κυριακή, 14 Απριλίου 2013

A.E.K. - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΑΡΗΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΒΕΡΟΙΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ.
Ο.Φ.Η. - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ

Όλες οι αναμετρήσεις έχουν ώρα έναρξης στις 19:00 και θα μεταδοθούν από τα κανάλια της NOVA.

Εικοσάδα χωρίς τον Λεωνίδα

06/04/2013
 Τις υπηρεσίες του επιθετικού του Πανιωνίου, Λεωνίδα Καμπάνταη, θα στερηθεί στο ματς με τον Παναθηναϊκό ο τεχνικός της ομάδας, Κώστας Παναγόπουλος.

Εικοσάδα χωρίς τον Λεωνίδα
Εκτός αποστολής για το επερχόμενο εκτός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό άφησε ο τεχνικός του Πανιωνίου, Κώστας Παναγόπουλος, τον Λεωνίδα Καμπάνταη.

Ο έμπειρος φορ δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, με αποτέλεσμα να χάσει το παιχνίδι με τους «πράσινους».

Εκτός από τον Καμπάνταη και ο Τάσος Αυλωνίτης θα χάσει την αναμέτρηση με το «τριφύλλι», αφού έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες.

Η αποστολή του Πανιωνίου για το ματς με τον Παναθηναϊκό:

Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Ανέστης, Κούρντι, Κουλουχέρης, Παντίδος, Τόσκας, Κούρος, Κοντοχρήστος, Ρόκας, Ανδράλας, Παναγιωτούδης, Σάμαρης, Μενδρινός, Μπούζας, Γουνδουλάκης, Κολοβός, Αραβίδης, Οκόγιε, Ντούνης.

Τόνωση ηθικού από Αλαφούζο

06/04/2013
 Στην Παιανία βρέθηκε ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος είχε συνομιλία με τον Γιάννη Βονόρτα και στη συνέχεια δείπνησε με το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Τόνωση ηθικού από Αλαφούζο
Το «τριφύλλι» βρίσκεται σε δυσχερή θέση και πλέον δεν κρατάει καν την τύχη του στα χέρια του σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή της ομάδας στα πλέι οφ και τη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Ακόμη κι έτσι, οι «πράσινοι» οφείλουν να τα δώσουν όλα στα τελευταία τρία παιχνίδια αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στον Πανιώνιο, ώστε να εξαντλήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν.

Έτσι, σε μια κίνηση με καθαρά συμβολικό χαρακτήρα, ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, όπου είχε συνομιλία με τον νέο τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Βονόρτα αλλά και με ορισμένους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού από τους οποίους ζήτησε να τα δώσουν όλα σε αυτά τα τελευταία τρία παιχνίδια.

Ο πρόεδρος του συλλόγου στη συνέχεια συνέφαγε με τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το ματς με τον Πανιώνιο και ακολούθως ο κ. Βονόρτας ανακοίνωσε την αποστολή.

Εκτός έμειναν οι Μαυρίας, Ταμπάκης, Λαγός, Κοτσόλης, Φουρλάνος, Κάιπερ, Φορναρόλι, Κουσίδης, Δώνης, Μαρινάκης και οι τιμωρημένοι Χαμπίμπ Σο και Μπουμσόνγκ.

Οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού δούλεψαν σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ταχύτητες. Στη συνέχεια χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ και έπαιξαν δίτερμα σε μικρό χώρο ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Χάνει Ολυμπιακό ο Κηπουρός

06/04/2013
 Τα πλάνα του χωρίς τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας, Φώτη Κηπουρό, θα αναγκαστεί να καταστρώσει ο τεχνικός του Πλατανιά, Άγγελος Αναστασιάδης, ενόψει Ολυμπιακού.

Χάνει Ολυμπιακό ο Κηπουρός
Εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας άφησε τον Φώτη Κηπουρό ο τεχνικός του Πλατανιά, Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας δεν συμμετείχε στην προπόνηση του Σαββάτου (6/4), καθώς ένιωθε ενοχλήσεις στη μέση, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει θεραπεία και να μην συμπεριληφθεί για στην αποστολή για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους».

Εκτός από τον Κηπουρό ο προπονητής των Κρητικών δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στις υπηρεσίες του Μαρσέλο Λαμπάρθε, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Οι «εκλεκτοί» του Άγγελου Αναστασιάδη:


Αγκιλέρα, Αναστασάκος, Αργυρόπουλος, Γιακουμάκης, Γιάννου, Γκονζάλες, Δέντσας, Δημήτρης, Ζάλουντοκ, Κουρτεσιώτης, Λαζαρίδης, Μαραγκουδάκης, Μαρτσάκης, Μιρτσέτα, Μπέλιτς, Ναζλίδης, Στόλερ, Τέτε, Τζανής, Τσιντί.

ΠΑΕ Άρης: «Διαλύουν έναν σύλλογο με ιστορία»

06/04/2013
 Οργισμένη ανακοίνωση κατά της διαιτησίας στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο εξέδωσε -πριν καν εκείνο ολοκληρωθεί- ο Άρης.

ΠΑΕ Άρης: «Διαλύουν έναν σύλλογο με ιστορία»
Πυρ και μανία με τη διαιτησία του αγώνα με τον Ατρόμητο είναι, όπως αναμενόταν, στον Άρη.

Η διοίκηση των «κιτρίνων» δεν περίμενε καν τη λήξη του παιχνιδιού στο Περιστέρι και σε ανακοίνωση που εξέδωσε, κάνει λόγο για «έγκλημα» του διαιτητή στη φάση της αποβολής του Αγκάνθο.

Μιλά, δε, για απόπειρα «να διαλυθεί ένας σύλλογος με ιστορία 99 χρόνων, ενώ κάνει αναφορά και στο παιχνίδι του Πανθρακικού με τον ΟΦΗ.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Τα κατά συρροή εγκλήματα που έχουν φέρει τον Άρη σε αυτήν την θέση ωχριούν μπροστά στην διαιτητική σφαγή του Στυλιάρα.

Η αγκωνιά στον Αγκάνθο αντί για κόκκινη κάρτα στον Φυτανίδη «βαπτίστηκε» κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή μας για θέατρο και απέφερε την αποβολή του ως αποτέλεσμα του δίκαιου εκνευρισμού των παικτών του Άρη, που βλέπουν να διαλύουν έναν Σύλλογο με ιστορία 99 χρόνων.

Τώρα ο Πανθρακικός μπορεί να κερδίσει άφοβα τον Ο.Φ.Η. και όλοι να είναι ευχαριστημένοι…»

Παπαδόπουλος: «Ιστορική νίκη η αποψινή αν…»

06/04/2013
 Μόνο αν καταφέρει να πάρει τη νίκη και στις επόμενες δύο αγωνιστικές ο Άρης, τότε θα έχει νόημα το αποψινό του «διπλό» κόντρα στον Ατρόμητο, σύμφωνα με τον Σούλη Παπαδόπουλο.

Παπαδόπουλος: «Ιστορική νίκη η αποψινή αν…»
Για να έχει αντίκρισμα η αποψινή νίκη του Άρη κόντρα στον Ατρόμητο με σκορ 1-0 οι «κίτρινοι» θα πρέπει να επιβληθούν και στα δύο επερχόμενα ματς απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο τεχνικός της ομάδας, Σούλης Παπαδόπουλος.

«Μόνο αν νικήσουμε τα υπόλοιπα δύο ματς θα είναι ιστορική νίκη η αποψινή. Μπράβο σε όλους. Στα παιδιά, στη νέα διοίκηση και στον κόσμο που ήταν εδώ. Παίξαμε πολύ καλά και κάναμε ευκαιρίες απέναντι σε μια καλή ομάδα», ενώ στην ερώτηση για το πώς κατάφερε ο Άρης να βγει νικητής, παρά το γεγονός πως έπαιζε με δέκα παίκτες για αρκετή ώρα, εκείνος απάντησε: «Όπως είδατε».

Η… ρομαντική εποχή των ντέρμπι

06/04/2013
 Μνήμες άλλων εποχών «ξύπνησαν» στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, στην προβολή του ντοκιμαντέρ της NOVA για τα ντέρμπι των δεκαετιών ’60 και ’70.

Η αίθουσα νούμερο πέντε του «ODEON Kosmopolis» στο Μαρούσι έγινε το σκηνικό όπου ξύπνησαν μνήμες άλλων δεκαετιών, των… ρομαντικών εποχών του ποδοσφαίρου.

Το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας βρίσκεται μόλις μία εβδομάδα μακριά και με αφορμή το ελληνικό «clasico» η NOVA ετοίμασε ένα εξαιρετικό ντοκιμαντέρ για τα μεγάλα ντέρμπι ανάμεσα στους δύο «αιωνίους» τη δεκαετία του ’60 και του ’70.

Το «παρών» σε αυτή την πρώτη προβολή του ντοκιμαντέρ έδωσαν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Αντώνης Αντωνιάδης, Βασίλης Κωνσταντίνου, Τάκης Λουκανίδης, Τάκης Οικονομόπουλος, Βαγγέλης Πανάκης, Κώστας Πολυχρονίου, Αντώνης Γλύκας, Μάικ Γαλάκος, Αριστείδης Καμάρας, Τότης Φυλακούρης, Ανδρέας Παπαεμανουήλ, Γιώργος Ανδρέου, Θανάσης Αγγελής, Μανώλης Λεβαντής, Βασίλης Σώκος, αλλά και παλαίμαχοι παίκτες της ΑΕΚ, οι Ανδρέας Σταματιάδης και Κώστας Νεστορίδης, ήταν όλοι τους εκεί για να θυμηθούν τα παλιά, τα… ωραία και… ρομαντικά χρόνια του ποδοσφαίρου.

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, Γιάννης Μώραλης δήλωσε και αυτός «παρών» στην εκδήλωση, καθώς και αρκετοί δημοσιογράφοι, μεταξύ των οποίων και ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του συνδρομητικού καναλιού.

Άπαντες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μεταξύ τους σε ένα κλίμα φιλικό, σχεδόν αδερφικό, με τις μνήμες να αναπηδούν από τα διάφορα «πηγαδάκια» που είχαν δημιουργηθεί. Κοινός παρονομαστής όλων; Οι φιλικές σχέσεις που διατηρούσαν όλοι μεταξύ τους εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, αλλά και η αγάπη τους για την ομάδα. Άνθρωποι μίας εποχής που το μόνο που μετρούσε ήταν η φανέλα και όχι τα παχυλά συμβόλαια και τα πριμ.

Το ντοκιμαντέρ της NOVA, διάρκειας περίπου δύο ωρών, αναφέρεται στα ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού τη δεκαετία του ’60 και του ’70, αλλά και στην γενικότερη κοινωνικοπολιτική κατάσταση στην Ελλάδα και στον κόσμο, συνθέτοντας ένα εξαιρετικό ψηφιδωτό με όλες τις εκφάνσεις μίας κοινωνίας.

Λαϊκά δικαστήρια στο Περιστέρι

06/04/2013
 Το ποτήρι «ξεχείλισε» στον Ατρόμητο, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Άρη. Λαϊκά δικαστήρια και ανεβασμένοι τόνοι, έξω από τα αποδυτήρια των «κυανόλευκων».

Λαϊκά δικαστήρια στο Περιστέρι
Οι αποδοκιμασίες μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Άρη και την ήττα του Ατρόμητου, με το γκολ του Τάτου, ήταν το… πρόγευμα στο Περιστέρι. Το κυρίως πιάτο σερβιρίστηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Τουλάχιστον 50 φίλοι των «κυανόλευκων» βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια της ομάδας και αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες που έβγαιναν. Μάλιστα, αποδοκιμασίες ακούστηκαν και για τον Νίκο Αναστόπουλο, ο οποίος δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο.

Μάλιστα, κάποιοι θερμόαιμοι ζήτησαν από την διοίκηση να λύσει τα συμβόλαια όλων των ποδοσφαιριστών και η ομάδα να πορευτεί με την Κ-20. Στο επίκεντρο των αποδοκιμασιών βρέθηκε ο Σουμπίνιο, κυρίως.

Τέλος, σε "πηγαδάκι" που είχε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιάννης Αγγελόπουλος, με τον κόσμο, τόνιζε: "Αυτό το σημερινό δεν θα περάσει έτσι. Έχουν τρομερές ευθύνες και οι πάικτες. Θα τα δούμε όλα".

«Τελειώνει» τον Αναστόπουλο ο Σπανός

06/04/2013
 Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί λίγο μετά το φινάλε της αναμέτρησης, πως ο Νίκος Αναστόπουλος, θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τον πάγκο του Ατρόμητου.

«Τελειώνει» τον Αναστόπουλο ο Σπανός
Πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στον πάγκο του Ατρόμητου ο Νίκος Αναστόπουλος, ειδικότερα μετά την ήττα από τον Άρη. Ο έμπειρος τεχνικός έχει έρθει σε δύσκολη θέση, αφού κανείς δεν έχει μείνει ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας των Δυτικών Προαστίων.

Ο ίδιος στην συνέντευξη Τύπου τόνισε πως δεν έχει σκοπό να παραιτηθεί, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Σπανός έχει πάρει την απόφαση να τον απομακρύνει. Σίγουρα, από την Κυριακή και μετά θα φανούν περισσότερο οι προθέσεις του «ισχυρού» άνδρα της ομάδας του Περιστερίου και όλα δείχνουν πως ο «μουστάκιας» θα αποτελέσει παρελθόν.

Θυμίζουμε, πως υπήρξαν επεισόδια και κατά την αποχώρηση των παικτών από το γήπεδο. Διαβάστε τα εδώ.

Αναστόπουλος: «Ο προπονητής δεν δίνει εξηγήσεις»

06/04/2013
 Μπορεί η κατάσταση στον Ατρόμητο να είναι δύσκολη, όμως φαίνεται πως ο Νίκος Αναστόπουλος δεν έχει διάθεση να απολογηθεί και φυσικά να παραιτηθεί από τη θέση του.

Αναστόπουλος: «Ο προπονητής δεν δίνει εξηγήσεις»
Απογοητευμένος από την εικόνα του Ατρόμητου, αλλά και χωρίς διάθεση να απομακρυνθεί από τη θέση του, εμφανίστηκε ο Νίκος Αναστόπουλος στη συνέντευξη Τύπου. Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως δεν έχει καμία πρόθεση να δώσει εξηγήσεις στον κόσμο, παρά μόνο στον Γιώργο Σπανό.

«Βρεθήκαμε σε πολύ άσχημη μέρα, με πολλά λάθη και νευρικότητα. Συνέπεια ήταν να κάνουμε πολλά λάθη, ενώ η μεγάλη φάση που κάναμε ήταν στο 90’ με τον Καραγκούνη. Στο ποδόσφαιρο κοιτάς την επόμενη ημέρα.

Για το ποιος έχει την ευθύνη για αυτήν την εικόνα που παρουσίασε ο Ατρόμητος και για το αν θα παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας λόγω της εικόνας, που παρουσιάζει η ομάδα: «Δεν μπορούμε να πούμε στη συνέντευξη Τύπου για το ποιος έχει την ευθύνη για το γεγονός ότι η ομάδα δεν μπορεί να σκοράρει. Αυτά είναι πράγματα που θα τα συζητήσουμε στα αποδυτήρια. Δεν γνωρίζω αν το πρόβλημα είναι η προετοιμασία που έκανε η ομάδα, ούτε όμως υπάρχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης.

Δεν είναι ο χώρος για να συζητήσουμε τέτοια πράγματα. Όταν είσαι σε μια άσχημη ημέρα, σου φταίνε όλα. Θα κοιτάξουμε πως μπορούμε να βελτιώσουμε την κίνηση της ομάδας. Σίγουρα προβληματιζόμαστε, αλλά όταν είσαι σε άσχημη ημέρα και δεν έχεις κίνηση με την μπάλα, είναι αναμενόμενο, γιατί είναι στοιχεία που τα ζητάς. Για μένα αυτή ήταν η χειρότερή μας ημέρα. Ήμασταν πάρα πολύ κακοί».

Για το τι έχει να πει στον κόσμο για την εικόνα της ομάδας: «Να δώσω εξήγηση στον κόσμο; Πού γίνονται αυτά; Εκεί που πρέπει θα δώσω εξηγήσεις. Στον κ. Σπανό θα δώσω μόνο. Ο προπονητής δεν δίνει εξηγήσεις».

«Να παραμείνουμε στην δεύτερη θέση»

06/04/2013
 Τη νίκη κόντρα στην Ξάνθη θέλουν στον Αστέρα Τρίπολης, ώστε να παραμείνουν στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Τσίμο Ναβάρο.

«Να παραμείνουμε στην δεύτερη θέση»
Το εντός έδρας «τρίποντο» απέναντι στην Ξάνθη θέλουν να πάρουν οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης, προκειμένου να παραμείνουν στη δεύτερη θέση της Σούπερ Λίγκας, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Τσίμο Ναβάρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού στην κάμερα της Nova:


Για το παιχνίδι με τη Ξάνθη:

«Η Ξάνθη είναι πολύ καλή ομάδα αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Ο ΠΑΟΚ είναι πίσω μας και θέλει πολύ και αυτός τη δεύτερη θέση αλλά εμείς θα παλέψουμε για τη νίκη».
Για το που θα κριθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση:

«Θα έρθουν εδώ για τη νίκη και θα παίξουν καλά. Αλλά και εμείς θα κάνουμε το ίδιο γιατί θέλουμε τη νίκη για να παραμείνουμε στη δεύτερη θέση. Θα παίξουμε ανοιχτά και να δημιουργήσουμε φάσεις για γκολ. Εκτός απ' τον Μαρσελίνιο δεν ξέρω πολλούς ποδοσφαιριστές της Ξάνθης αλλά ο συγκεκριμένος παίκτης είναι πολύ ποιοτικός και πολύ επικίνδυνος και πρέπει να τον προσέξουμε».

Για το αν μπορεί να τα καταφέρει ο Αστέρας να διατηρηθεί σε αυτή τη βαθμολογική θέση:


«Από εμάς εξαρτάται αλλά εμείς πρέπει να κυνηγάμε και να επιδιώκουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και να μας κυνηγάνε οι άλλες ομάδες».

«Θα μπορούσαμε και πιο εύκολα»

06/04/2013
 Στο ότι ο Λεβαδειακός θα μπορούσε να είχε φτάσει πιο εύκολα στη νίκη απέναντι στην Κέρκυρα, στάθηκε ο Γιάσμινκο Βέλιτς με δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου.

«Θα μπορούσαμε και πιο εύκολα»
Τη νίκη που ουσιαστικά του εξασφαλίζει την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα πήρε με σκορ 2-1 ο Λεβαδειακός απέναντι στην Κέρκυρα.

Ωστόσο, ο Γιάσμινκο Βέλιτς με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι το τρίποντο θα μπορούσε να είχε έρθει πολύ πιο εύκολα, αν οι παίκτες ήταν πιο συγκεντρωμένοι στο πρώτο ημίχρονο.

«Πήραμε μία σημαντική νίκη μετά από αρκετό καιρό και η νίκη αυτή ήρθε στην καλύτερη στιγμή για εμάς. Σίγουρα υπήρχε αρκετό άγχος στην ομάδα και νομίζω ότι μετά από αυτή τη νίκη τα πράγματα για εμάς θα είναι ακόμη καλύτερα», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θα μπορούσαμε να το κάνουμε λίγο πιο εύκολο για εμάς. Δυστυχώς στο τέλος του ημιχρόνου, σε μία δύσκολη στιγμή δεχτήκαμε το γκολ της ισοφάρισης και από εκεί και πέρα τα πράγματα θεωρητικά έγιναν πιο δύσκολα για εμάς.
Παρόλα αυτά νομίζω ότι οι παίκτες μου ανέβασαν την απόδοση τους, είχαμε αλλάξει και το κέντρο, παίζοντας με ένα αμυντικό χαφ και δύο μπροστά του. Νομίζω ότι το δεύτερο ημίχρονο ανήκει σε εμάς. Στο τέλος διαχειριστήκαμε το αποτέλεσμα και φύγαμε με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες αλλά κυρίως στους ποδοσφαιριστές μου για την πολύ μεγάλη προσπάθειά τους
».

Παπαδόπουλος: «Μας βγήκε σε καλό η κόκκινη»

06/04/2013
 Θετικά επέδρασε η κόκκινη κάρτα του Αγκάνθο στους υπόλοιπους παίκτες του Άρη, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο τεχνικός της ομάδας, Σούλης Παπαδόπουλος.

Παπαδόπουλος: «Μας βγήκε σε καλό η κόκκινη»
Μάλλον καλό έκανε η κόκκινη κάρτα την οποία αντίκρισε ο Αγκάνθο, αφού από εκεί και πέρα οι παίκτες του Άρη δυνάμωσαν ψυχολογικά, σύμφωνα με τον τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Σούλη Παπαδόπουλο.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο Σούλης Παπαδόπουλος:

Για το ματς με τον Ατρόμητο:

«Αυτό που είπα στους παίκτες μετά τον αγώνα ήταν ότι αν θέλουμε να είναι ιστορική η νίκη επί του Ατρόμητου, πρέπει να πάρουμε και τα άλλα δύο παιχνίδια ή να μείνει ο Άρης στην κατηγορία. Αλλιώς δεν θα έχει καμιά αξία. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά .Είχαμε πολλές απουσίες σε δύσκολες θέσεις όπως στην άμυνα. Έπρεπε να ρισκάρουμε στην τακτική μας και νομίζω πως όταν κερδίζεις, δικαιώνεσαι.

Παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα που σχεδόν έχει βγει στην Ευρώπη, είναι ψηλά στη βαθμολογία, έχει ποιοτικούς παίκτες και είναι μέσα στις 3-4 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Σταθήκαμε τυχεροί στο δοκάρι του Σουμπίνιο, που ήταν και η μοναδική φάση του Ατρομήτου. Θα μπορούσαμε να προηγηθούμε πιο νωρίς, αλλά το γκολ ήρθε στην πιο κατάλληλη στιγμή. Παρόλο που παίζαμε με παίκτη λιγότερο διεκδικούσαμε τη νίκη στη ίσια».


Για την αποβολή του Αγκάνθο:


«Η δεύτερη είναι κίτρινη, αλλά η πρώτη όχι. Είναι φάουλ υπέρ μας. Μια φάση που ξεγέλασε και τον διαιτητή. Η δεύτερη όμως είναι κίτρινη. Πιστεύω πάντως ότι μας βγήκε σε καλό. Δυνάμωσαν τα παιδιά, βγήκε το αίσθημα της αδικίας, όπως και αυτά που είπαμε στο ημίχρονο».

Για τον κόσμο του Άρη που βρέθηκε στο Περιστέρι, αλλά και για τη νέα διοίκηση:

«Συγχαρητήρια που παρά την πίκρα του και την βαθμολογική μας θέση, μας βοήθησε. Πιστεύουμε ότι στο τέλος θα τους δικαιώσουμε. Επίσης, θέλω να είμαι δίκαιος και πρέπει να πω πως η νέα διοίκηση έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία των παιδιών».

Παραλίγο στα χέρια Παπαδόπουλος-Πέτρου

07/04/2013
 Λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια Σούλης Παπαδόπουλος και Γιώργος Πέτρου, στη διάρκεια της αναμέτρησης Ατρόμητος-Άρης.

Παραλίγο στα χέρια Παπαδόπουλος-Πέτρου
Ο υπεύθυνος ασφαλείας των γηπεδούχων θεωρήθηκε πως προκαλούσε με τη συμπεριφορά του τον τεχνικό των «κιτρινόμαυρων» και οι δύο άνδρες αντάλλαξαν βαριές κουβέντες μεταξύ τους.

Η ένταση που υπήρξε ανάμεσά τους "ανέβηκε" όταν συναντήθηκαν στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του αγώνα και λίγο ήθελε να πιαστούν στα χέρια. Όμως, η παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων «έσβησε τη φωτιά».

«Αιχμές» για Ψηφίδη

07/04/2013
 Ο Άρης πήρε τη μεγάλη νίκη κόντρα στο Περιστέρι με νέο πρόεδρο της ΚΜΑ τον Λάμπρο Σκόρδα και οι περισσότεροι βρήκαν την ευκαιρία να «ξεσπάσουν» κατά της διοίκησης του Γιάννη Ψηφίδη.

«Αιχμές» για Ψηφίδη
Ήτοι, η ΠΑΕ άφησε «αιχμές» κατά του πρώην πρόεδρου της Κοινωνίας Μελών, μέσω του face book, με αφορμή, ουσιαστικά, τις δηλώσεις του πως οι οπαδοί του Super 3 είναι οι χειρότεροι που υπάρχουν.

Όμως, οι φίλοι της ομάδας έδωσαν και την ψυχή τους κόντρα στον Ατρόμητο για να υποστήριξαν τους «κιτρινόμαυρους».

Ετσι, «ευχαριστούμε τους... "χειρότερους" οπαδούς στην Ελλάδα, που πίστεψαν στο όνειρο, ήρθαν στο Περιστέρι και ανέστησαν την ομάδα μας», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο που αναρτήθηκε.

Συγχαρητήρια από Σκόρδα και πρώην διοικούντες

07/04/2013
 Η επάνοδος του Λάμπρου Σκόρδα στα κοινά του Άρη έφερε γούρι στους «κιτρινόμαυρους», αφού με τη νίκη στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου έκαναν αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Συγχαρητήρια από Σκόρδα και πρώην διοικούντες
Έτσι, ο νέος πρόεδρος της ομάδας κατέβηκε στα αποδυτήρια μετά τη λήξη της αναμέτρησης και μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες και τον Σούλη Παπαδόπουλο, ζητώντας τους να συνεχίσουν έτσι και στα δυο ματς που απομένουν για τη λήξη της σεζόν.

Εν τω μεταξύ, οι πρώην ηγέτες της ΚΜΑ απέστειλαν συγχαρητήρια επιστολή στην ομάδα για τη μεγάλη νίκη.

Αναλυτικά:

«ΜΠΡΑΒΟ!!!

Ο πρόεδρος και τα μέλη του αποχωρήσαντος ΔΣ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ συγχαίρουν τους παίκτες, το προπονητικό τιμ και όλους όσοι συνετέλεσαν στη νίκη επί του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.

Ευχόμαστε νίκες και στα επόμενα παιχνίδια για τη ΣΩΤΗΡΙΑ της αγαπημένης μας ομάδας.

Γιάννης Ψηφίδης
Αναστάσης Αβάνογλου
Λάζαρος Παπαδόπουλος
Στάθης Τσομίδης».

Παπακώστας: «Μας αιφνιδίασε το γρήγορο γκολ»

07/04/2013
 Στην επίτευξη του γρήγορου γκολ του Λεβαδειακού απέδωσε, σε μεγάλο βαθμό, την ήττα της Κέρκυρας από τους Βοιωτούς ο Γιάννης Παπακώστας.

Παπακώστας: «Μας αιφνιδίασε το γρήγορο γκολ»
Ο τεχνικός των Φαιάκων στάθηκε στις απουσίες που υπήρξαν στο κέντρο της άμυνας, θεωρεί πως οι παίκτες του άξιζαν ένα καλύτερο αποτέλεσμα και τους έδωσε συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κατέβαλαν, αφήνοντας «αιχμές» για τους λόγους που έφεραν τον υποβιβασμό στη Football League. Έδωσε σύνθημα για το καλύτερο δυνατό στα δυο ματς που απομένουν, όπως και για γρήγορη επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά: «Σήμερα, κάναμε μία προσπάθεια, είχαμε να αντιμετωπίσουμε αρκετές απουσίες, ειδικά στο κέντρο της άμυνας. Μετά τα γεγονότα της Βέροιας, ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς.

Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο από το ματς. Μας αιφνιδίασε το γρήγορο γκολ, "ανεβάσαμε στροφές" και καταφέραμε και ισοφαρίσαμε. Όποιος έβαζε το δεύτερο γκολ, θα έπαιρνε και το ματς. Δεν το καταφέραμε εμείς, το κατάφερε ο αντίπαλος. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια τους.

Είναι δύσκολο, όταν βρίσκεσαι σε αυτή την κατάσταση για πάρα πολλές αγωνιστικές, να προσπαθείς και να πολεμάς. Τα κατάφεραν, ως ένα σημείο, με τις δυνάμεις τους, όμως, δεν φτάνουν μόνο οι δυνάμεις, αφού υπήρχαν και κάποιοι άλλοι παράγοντες και είναι κρίμα για την προσπάθεια των παιδιών.

Συνεχίζουμε, έχουμε άλλα δύο παιχνίδια, πρέπει να δώσουμε το 100% και να γίνει ο απολογισμός της χρονιάς στο τέλος, γιατί η Κέρκυρα είναι μία μεγάλη ομάδα, έχει ιστορία και της αξίζει ανάλογη συνέχεια και επιτυχίες στο μέλλον, όπως και επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα.

Θέλω να εκφράσω τη θλίψη μου για τον χαμό του Πέτρου Θεοδωρίδη. Συνεργάστηκα 18 μήνες μαζί του και θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου και στους συγγενείς του».

Preview: Πλατανιάς-Ολυμπιακός (17:15, Novasports 1)

07/04/2013
 Ο Πλατανιάς αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στα Χανιά, σε παιχνίδι για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Παρακολουθήστε live από το sport-fm.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Preview: Πλατανιάς-Ολυμπιακός (17:15, Novasports 1)
Ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα ψάχνει ο Πλατανιάς, για να εξασφαλίσει και τυπικά την παραμονή. Σημερινός του αντίπαλος ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, που ταξίδεψε στην Κρήτη δίχως τους Παπαδόπουλο, Μανιάτη, αλλά με τον Ιμπαγάσα.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ:

Τα πλάνα του χωρίς τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας, Φώτη Κηπουρό, θα αναγκαστεί να καταστρώσει ο τεχνικός του Πλατανιά, Άγγελος Αναστασιάδης, ενόψει Ολυμπιακού.

Ο έμπειρος άσος δεν συμμετείχε στην προπόνηση του Σαββάτου (6/4), καθώς ένιωθε ενοχλήσεις στη μέση, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει θεραπεία και να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους».

Εκτός από τον Κηπουρό ο προπονητής των Κρητικών δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στις υπηρεσίες του Μαρσέλο Λαμπάρθε, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και των τιμωρημένων Κάλαϊτζιτς και Κανακούδη.

Η 20μελής αποστολή: Αγκιλέρα, Αναστασάκος, Αργυρόπουλος, Γιακουμάκης, Γιάννου, Γκονζάλες, Δέντσας, Δημήτρης, Ζάλουντοκ, Κουρτεσιώτης, Λαζαρίδης, Μαραγκουδάκης, Μαρτσάκης, Μιρτσέτα, Μπέλιτς, Ναζλίδης, Στόλερ, Τέτε, Τζανής, Τσιντί.

ΟΣΦΠ:

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και επιστρέφει. Ο Αργεντινός μέσος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και αναμένεται να ενισχύσει τον Ολυμπιακός κόντρα στον Πλατανιά.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Γιάννης Μανιάτης και Αβραάμ Παπαδόπουλος οι οποίοι ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών και απέχουν από τον κανονικό ρυθμό προπονήσεων τις τελευταίες ημέρες. Εκτός έμειναν επίσης οι Ντιακιτέ, Πάντελιτς, Πίνο και Λυκογιάννης.

Η 18μελής αποστολή: Κάρολ, Μέγιερι, Αμπντούν, Κοντρέρας, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γκρέκο, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Παπάζογλου, Σιόβας, Βλαχοδήμος.

Preview: Αστέρας Τρ.-Ξάνθη (17:15, Novasports 3)

07/04/2013
 Στην Τρίπολη, ο Αστέρας θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τον Πανιώνιο, υποδεχόμενος την Ξάνθη. Οι Ακρίτες έχουν σώσει την κατηγορία και είναι σαφώς πιο άνετοι.

Preview: Αστέρας Τρ.-Ξάνθη (17:15, Novasports 3)
Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ανήκει στο παρελθόν και στην Τρίπολης, ο Αστέρας ετοιμάζεται να υποδεχτεί την Ξάνθη με μοναδικό στόχο το τρίποντο που θα τον φέρει και πάλι με τον ΠΑΟΚ, στη δεύτερη θέση. Από την άλλη πλευρά οι Ακρίτες έχουν εξασφαλίσει την παραμονή και έχουν χάσει το τρένο των πλέι οφ. Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης σε real time από το control room του sport-fm.gr.

Αστέρας Τρίπολης:

Χωρίς τον Μάρτον Φούλοπ, αλλά με τους Χρήστο Πιπίνη και Σάββα Τσαμπούρη, ανακοινώθηκε η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για την αναμέτρηση με τον Ξάνθη, για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι Αρκάδες θέλουν να επιστρέψουν στον δρόμο των επιτυχιών και φυσικά να συνεχίσουν να συγκατοικούν με τον ΠΑΟΚ, στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Στα αγωνιστικά, ο Μπαντής θα είναι στο τέρμα, ο Τσαμπούρης επιστρέφει δεξιά, ο Φορμίκα παραμένει αριστερά και οι Μπαρτολίνι και Σανκαρέ στο κέντρο της άμυνας. Οι Ουσέρο και Αλβάρες θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ οι Ράγιος, Ντε Μπλάσις και Ναβάρο θα βρίσκονται πίσω από τον Λέντσε ή τον Περόνε.

Η αποστολή του Αστέρα για το ματς με Ξάνθη: Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Φορμίκα, Κοντοές, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Αλβάρεζ, Ναβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Φραγκουλάκης, Κάφα, Καλαντζής, Λένσε και Περόνε.

Ξάνθη:

Με την πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για την αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, στην οποία η ακριτική ομάδα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο τεχνικός της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, θα έχει στη διάθεσή του τους Φλίσκα και Μαρίν, οι οποίοι ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους, ενώ για ακόμη μια αγωνιστική εκτός αποστολής έμεινε ο Θοδωρής Βασιλακάκης.

Η επιστροφή του Μαρίν αναμένεται να προκαλέσει αλλαγές στο σχήμα της ομάδας, με τον Γάλλο να επιστρέφει στη γνώριμη θέση του –δεξί εξτρέμ- αντικαθιστώντας τον Σολτανί.

Αναλυτικά οι 20 εκλεκτοί του Μαρίνου Ουζουνίδη: Λοντίγκιν, Ντιέ, Παΐτο, Τριάδης, Μάνταλος, Κομεσίδης, Μπέρτος, Πλατέλλας, Μαρίν, Σολτάνι, Ράνος, Γούτας, Βάλλας, Λυμπερόπουλος, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Πρίττας, Τσαμούρης, Ντάνι, Μαρσελίνιο.

Preview: Παναθηναϊκός-Πανιώνιος (19:30, Novasports 1)

07/04/2013
 Με στόχο τη νίκη που θα τον κρατήσει ζωντανό στο κυνήγι μιας θέσης στα πλέι οφ, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανιώνιο για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Preview: Παναθηναϊκός-Πανιώνιος (19:30, Novasports 1)
Σε αυτό το ματς κάνει το ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής του «τριφυλλιού» ο Γιάννης Βονόρτας, ο οποίο ελπίζει να το συνδυάσει με μια νίκη επί του Πανιωνίου.

Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας βρέθηκε και ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος μάλιστα δείπνησε με τους παίκτες.
Νωρίτερα ο κ. Βονόρτας ανακοίνωσε την αποστολή. Εκτός έμειναν οι Μαυρίας, Ταμπάκης, Λαγός, Κοτσόλης, Φουρλάνος, Κάιπερ, Φορναρόλι, Κουσίδης, Δώνης, Μαρινάκης και οι τιμωρημένοι Χαμπίμπ Σο και Μπουμσόνγκ.

Εκτός αποστολής για το επερχόμενο εκτός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό άφησε ο τεχνικός του Πανιωνίου, Κώστας Παναγόπουλος, τον Λεωνίδα Καμπάνταη. Ο έμπειρος φορ δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, με αποτέλεσμα να χάσει το παιχνίδι με τους «πράσινους».

Εκτός από τον Καμπάνταη και ο Τάσος Αυλωνίτης θα χάσει την αναμέτρηση με το «τριφύλλι», αφού έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες.

Η αποστολή του Πανιωνίου για το ματς με τον Παναθηναϊκό: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Ανέστης, Κούρντι, Κουλουχέρης, Παντίδος, Τόσκας, Κούρος, Κοντοχρήστος, Ρόκας, Ανδράλας, Παναγιωτούδης, Σάμαρης, Μενδρινός, Μπούζας, Γουνδουλάκης, Κολοβός, Αραβίδης, Οκόγιε, Ντούνης.

«Χαρά μας που βρίσκεται ο Πλατανιάς στη Σούπερ Λίγκα»

07/04/2013
 Η αποστολή του Ολυμπιακού έτυχε αποθεωτικής υποδοχής στα Χανιά, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Πλατανιά για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

«Χαρά μας που βρίσκεται ο Πλατανιάς στη Σούπερ Λίγκα»
Αυτό ανάγκασε τους περισσότερους «ερυθρόλευκους» να απονείμουν τα «εύσημα» στους Χανιώτες φιλάθλους, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Μώραλη, να τονίζει στον κρητικό σταθμό Athlitiko.gr πως είναι χαρά των νταμπλούχων να έρχονται στα Χανιά και το γεγονός πως ο Πλατανιάς αγωνίστηκε φέτος και παρέμεινε στη μεγάλη κατηγορία, ενώ περιμένει καλό θέαμα από δυο ομάδες που δεν έχουν άγχος, έχοντας πετύχει τους φετινούς στόχους τους.

Αναλυτικά: «Ο Πλατανιάς είναι μία επαρχιακή ομάδα από ένα μεγάλο νομό που δεν εκπροσωπήθηκε ποτέ στην Α' Εθνική, άρα ήταν χαρά μας που συνεργαστήκαμε με τον Πλατανιά. Έχει μια διοίκηση, η οποία θέλω να πω ότι ήταν πάρα πολύ σοβαρή και είχαμε πολύ καλή συνεργασία ως Σούπερ Λίγκα. Τα αποτελέσματα φαίνονται.

Νομίζω πως είναι χαρά όλων ότι ο Πλατανιάς παρέμεινε στη Σούπερ Λίγκα και έχω την εντύπωση ότι, με τον κατάλληλο προγραμματισμό και με την επιθυμία και τη θέληση των ανθρώπων της ομάδας, μπορούν να φτάσει ακόμα ψηλότερα. Η εικόνα που έχω για τον Πλατανιά είναι ότι οι άνθρωποι έκαναν μία πολλή μεγάλη προσπάθεια να φτιάξουν ένα γήπεδο, το οποίο είναι μικρό σε χωρητικότητα, αλλά πληροί της προδιαγραφές. Έχουν έναν κόσμο, ο οποίος έχει αξιοπρέπεια και δεν δημιουργεί επεισόδια και, γενικώς, προβλήματα και υποστηρίζει την ομάδα του.

Αγωνιστικά, ήταν μία ομάδα που ήταν ανταγωνιστική, για αυτό τον λόγο, άλλωστε, έμεινε και στην κατηγορία. Έκανε και σημαντικές εκπλήξεις, θα έλεγα, με μεγάλες ομάδες. Νομίζω ότι ήταν πολύ θετική η παρουσία του Πλατανιά ως πρώτη χρονιά στη Σούπερ Λίγκα. Όσο για το ματς, ο ένας εξασφαλίζει την παραμονή του, ο άλλος έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι και οι δύο ομάδες μπορούν να προσφέρουν ένα καλό παιχνίδι, να το ευχαριστηθούν και οι θεατές στο γήπεδο, αλλά και οι υπόλοιποι που θα το παρακολουθήσουν από την τηλεόραση. Είναι ευκαιρία να γίνει ένα καλό παιχνίδι που θα το χαρούμε όλοι μας».

«Να τελειώσουμε με το θέμα της παραμονής»

07/04/2013
 Στη διαπίστωση πως η ΑΕΚ με νίκη κόντρα στον ΠΑΣ την ερχόμενη Δευτέρα θα ξεκαθαρίσει την υπόθεση παραμονής στη Σούπερ Λίγκα έκανε το Σάββατο ο Δημήτρης Ανάκογλου.

«Να τελειώσουμε με το θέμα της παραμονής»
Ο μέσος της «Ένωσης», μιλώντας στη NOVA, τόνισε πως νιώθει καλύτερα που θα ξεκινήσει βασικός στο συγκεκριμένο ματς, πως η ομάδα του δεν κλείνεται πίσω, έστω και αν δε δημιουργεί πολλές ευκαιρίες, και χαρακτήρισε τον «Αγιαξ της Ηπείρου» καλή ομάδα, με καλούς παίκτες.

Αναλυτικά:

Για την παρθενική του εμφάνιση στην ενδεκάδα στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ:

«Κάθε ποδοσφαιριστής εγκλιματίζεται περισσότερο όσο αγωνίζεται. Νιώθω καλύτερα τώρα που έχω στα πόδια μου και ένα "γεμάτο" παιχνίδι. Εμείς θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας για το παιχνίδι που έρχεται. Ο προπονητής χρειάζεται κι αυτός χρόνο για να δει πως τα πάω κι αν βελτιώνομαι. Μου αρέσει όταν κάποιος με εμπιστεύεται, γιατί εκτιμάει τη δουλειά που κάνω, αλλά είναι δικό του θέμα το ποιος θα παίξει».

Για το πρόβλημα της ΑΕΚ να δημιουργεί φάσεις στα εκτός έδρας παιχνίδια:

«Δεν πάμε να κλειστούμε πίσω σε κανένα παιχνίδι. Στη Λιβαδειά, ίσως, το παιχνίδι να μη μας έδωσε την ευκαιρία να δείξουμε αυτό που ξέρουμε, ίσως και επιθετικά να μην ήμασταν σε πολύ καλή μέρα, ώστε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να σκοράρουμε. Αυτό το πρόβλημα το έχουμε εντοπίσει, προσπαθούμε να το λύσουμε στις προπονήσεις και το δουλεύουμε καθημερινά».

Για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι απ' την αρχή της χρονιάς καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Έτυχε να τον αντιμετωπίσω στο Κύπελλο με τον Πανσερραϊκό. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και θα κοιτάξουμε να πάρουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε.

Πρέπει να τελειώνουμε με το θέμα της παραμονής και για τον κόσμο μας και για τους εαυτούς μας. Φτάνει το τέλος του πρωταθλήματος και αυτό που λέμε όλοι είναι να τελειώσουμε όσο πιο σύντομα μπορούμε. Θα κάνουμε ό,τι μπορεί ο καθένας ξεχωριστά, αλλά και όλοι μαζί, για να πετύχουμε αυτό τον στόχο».

Να νικάμε σε κάθε ματς

07/04/2013
 Το γεγονός πως η ΑΕΚ πάει σε κάθε ματς για τη νίκη επισήμανε ο Νίκος Κουρέλλας, ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Δευτέρας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

«Να νικάμε σε κάθε ματς»
Ο νεαρός αμυντικός, μιλώντας στη NOVA, τόνισε πως δεν ενδιαφέρεται σε τι κατάσταση μπορεί να βρίσκεται ο εκάστοτε αντίπαλος, πως πρέπει να έρθει το «διπλό» στους «Ζωσιμάδες» για τον κόσμο της ομάδας, «αποθέωσε» τον ΠΑΣ, ενώ δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί η ομάδα του κάνει τόσες λίγες ευκαιρίες στα εκτός έδρας ματς.

Αναλυτικά:

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Σίγουρα, εμείς βλέπουμε κάθε ματς διαφορετικά. Σε κάθε ματς θέλουμε να νικάμε. Δεν θέλουμε να κοιτάμε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο αντίπαλος. Εμείς κοιτάμε το δικό μας παιχνίδι και θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να τελειώνουμε.

Θα έπρεπε νωρίτερα να είχαμε εξασφαλίσει την παραμονή, αλλά, ακόμα και τώρα, πρέπει για αυτό τον κόσμο που μας στηρίζει παντού, να πάρουμε τη νίκη για να τον καθησυχάσουμε. Ο ΠΑΣ είναι πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, παίζει καλό ποδόσφαιρο, είναι η ευχάριστη έκπληξη, αλλά εμείς θέλουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι».

Για τη δυσκολία που αντιμετωπίζει η «Ένωση» στη δημιουργία των φάσεων σε εκτός έδρας παιχνίδια:

«Δεν ξέρω τι φταίει στα εκτός έδρας παιχνίδια και δε δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες. Όπως είπα, πάντως, θέλουμε να πάμε στα Γιάννενα και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, να "πνίξουμε" τον αντίπαλο για να πάρουμε τη νίκη».

Θέλει και Ασάνοβιτς...

07/04/2013
 Η προπονητολογία έχει αρχίσει και εντείνεται στον Παναθηναϊκό και συνεχώς ακούγονται ονόματα υποψηφίων τεχνικών για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Θέλει και Ασάνοβιτς...
Σύμφωνα με τη «Real News», το τελευταίο όνομα που προτάθηκε στη δοίκηση και τον Γιάννη Αλαφούζο ήταν του Αλιόσα Ασάνοβιτς. Ο Κροάτης, πρώην διεθνής μέσος και παίκτης του «τριφυλλιού» την περίοδο 1998-2000, φαίνεται πως επιθυμεί να αναλάβει τα «ηνία» της πρώην ομάδας του, αφού τη θεωρεί ως την ιδανική ευκαιρία για να φανεί ως πρώτος προπονητής και όχι ως βοηθός.

«Ήρθε η ώρα να δουλέψω μόνος μου», φέρεται να διαμήνυσε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ο ίδιος ο τριταθλητής κόσμου με την εθνική ομάδα της πατρίδας του στο Μουντιάλ του 1998, ενώ θεωρείται πως η τιμή του είναι μέσα στο "πράσινο" «βαλάντιο».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου