ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Τρικαλα-Ολυμπιακος χωρις Σπανουλη-Η υποδοχη της αποστολης

Τρικαλα-Ολυμπιακος χωρις Σπανουλη-Η υποδοχη της αποστολης



Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στα Τρίκαλα (15:00-NS4) από την τοπική ομάδα για την 23η αγωνιστική της Α1 με το μυαλό όπως είναι λογικό να βρίσκεται στην αναμέτρηση με την Εφές την προσεχή Παρασκευή. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να αφήσει στην Αθήνα τον Βασίλη Σπανούλη, αφού προτιμήθηκε να ξεκουραστεί.
Παράλληλα εκτός έμειναν οι Στράτος Περπέρογλου και Γιώργος Πρίντεζης για το ματς με τα Τρίκαλα, αλλά και ο Γκιόργκι Σερμαντίνι που δεν έχει δηλωθεί ακόμα στην Α1.
Ο τεχνικός των Πειραιωτών πήρε μαζί τους μικρούς στην θεσσαλική πόλη. Ετσι το μεσημέρι της Κυριακής οι Δημήτρης Αγραβάνης και Αντρέας Χριστοδούλου, θα βρεθούν παρέα με τους Βασίλη Καββαδά, Δημήτρη Κατσίβελη και Ιωάννη Παπαπέτρου στην δωδεκάδα των back to back πρωταθλητών Ευρώπης για το παιχνίδι με το συγκρότημα του Κώστα Φλεβαράκη.

 Δηλωσεις για την αναμετρηση

Θέμα ήττας δεν τίθεται και ο Μπρεντ Πέτγουεϊ εξήγησε με απλό τρόπο, την ιδιαιτερότητα αυτών των αγώνων.
"Όλα αυτά τα παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι περίεργα, γιατί από τη μια δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο κι από την άλλη θα πρέπει να βγούμε κερδισμένοι από αυτά", ανέφερε σχετικά και συμπλήρωσε:"Από τη μια είναι σημαντικό γιατί βρίσκουν χρόνο οι τραυματίες μας να καλυτερεύσουν χωρίς να υπάρχει άγχος κι από την άλλη βρίσκουν χρόνο συμμετοχής όλα τα παιδιά και θα είναι έτοιμοι όταν τους χρειαστεί η ομάδα".

Παράλληλα ο Αμερικανός φόργουορντ αναφέρθηκε στην αντιμετώπιση που θα τύχει ο Ολυμπιακός από το κοινό των Τρικάλων. "Τα Τρίκαλα είναι απο τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος και ειδικά στην έδρα τους αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη δύναμη. Για αυτούς το παιχνίδι θα είναι μια γιορτή. Είναι πολύ ωραίο ότι σε κάθε αγώνα που παίζουμε μακριά απο τον Πειραιά γεμίζουν τα γήπεδα και όλοι χαίρονται το παιχνίδι".
    

Αποθεωτικη υποδοχη της ομαδας στα Τρικαλα

Αποθέωση και θαυμασμός στα Τρίκαλα για τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται εκεί ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την ομάδα των Τρικάλων.
 Η αποστολή έφθασε το βράδυ του Σαββάτου στα Τρίκαλα και έξω απο το ξενοδοχείο όπου κατέλυσε, ήταν πολλοί φίλοι του Θρύλου που αποθέωσαν τους παίκτες και τους "έφτιξαν" ενόψει, κυρίως των κρίσιμων αγώνων για την Ευρωλίγκα, που ακολουθούν. Δείτε και τις σχετικές φωτογραφίες που ανήρτησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός στο επίσημο προφίλ της στο Facebook.






ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου