ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Νίκη και τελικός για τις γαυρινες μας

Νίκη και τελικός για τις γαυρινες μας

05/04/2014

Τα Βριλήσσια "φιλοξενούν" το Σάββατο (16:30) στον 2ο ημιτελικό του Πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών. Νικολάκης: "Το πρώτο ματς μόνο εύκολο δεν ήταν για εμάς και αυτό το γνωρίζουμε όλοι".
Τη νίκη που θα της δώσει το εισιτήριο για τους τελικούς του Πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών Βόλεϊ θέλει να πετύχει το απόγευμα του Σαββάτου στα Βριλήσσια ο Ολυμπιακός.


Η ομάδα μας μετά από το 1-0 στο Ρέντη παίζει εκτός έδρας στις 16:30 τον 2ο ημιτελικό με τα Βριλήσσια με μοναδική στόχο τη νίκη και την πρόκριση στους τελικούς. Οι «ερυθρόλευκες» δεν έχουν αγωνιστικά προβλήματα και με καλή ψυχολογία και υπομονή θα «καθαρίσουν» την πρόκριση.

Ο τεχνικός της ομάδας μας Γιάννης Νικολάκης μιλώντας για το παιχνίδι τόνισε: "Είναι ένα παιχνίδι υπομονής. Έτσι το χαρακτηρίζω. Είναι πιο δύσκολο από το πρώτο στο Ρέντη γιατί τα Βριλήσσια θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί.

Το πρώτο ματς μόνο εύκολο δεν ήταν για εμάς και αυτό το γνωρίζουμε όλοι. Θέλει υπομονή και συγκέντρωση. Πρέπει να ξεχάσουμε το πρώτο παιχνίδι. Πάμε για να κερδίσουμε να κάνουμε να κάνουμε το 2-0 και να προετοιμαστούμε για τους τελικούς. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα πως θα κάνει το παν για να κερδίσει".


ALEX WEB RADIO/TV 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου