ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Πιθανη επισκεψη Μαρινάκη στους ποδοσφαιριστές ενόψει του πρώτου ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ

Πιθανη επισκεψη Μαρινάκη στους ποδοσφαιριστές ενόψει του πρώτου ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ

31/03/2014
 
Δεν πέρασε απαρατήρητη από τη διοίκηση του Ολυμπιακού η χθεσινή εμφάνιση με τον Άρη και δεν αποκλείεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης να επισκεφτεί τους ποδοσφαιριστές ενόψει του πρώτου ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ.

Τους βάζουν στην… πρίζα

Χωρίς αμφιβολία το τελευταίο διάστημα ο Ολυμπιακός δεν έχει την εικόνα που είχε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, κάτι που φάνηκε για ακόμη μία φορά στη χθεσινή νίκη (1-0) επί του Άρη.

Εν όψει και του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ οι Πειραιώτες καλούνται να δείξουν ξανά το καλό τους πρόσωπο και να κάνουν το πρώτο βήμα για τον τελικό της διοργάνωσης, με απώτερο στόχο την επανάληψη του νταμπλ.

Προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται οι διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, οι οποίοι αναγνωρίζουν πως η ομάδα έχει καταφέρει από πολύ νωρίς να «καθαρίσει» με το πρωτάθλημα και πέτυχε τον στόχο της συμμετοχής στους «16» του Champions League.

Ωστόσο, οι ιθύνοντες του συλλόγου θέλουν να περάσουν το μήνυμα ότι η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι και αυτή μέσα στους στόχους της ομάδας και πρέπει οι παίκτες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να τον πετύχουν.

«Περιμένουμε διαφορετική εικόνα της ομάδας με τον ΠΑΟΚ και θα το περάσουμε στους παίκτες με διάφορους τρόπους», ειπώθηκε μεταξύ άλλων. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να υπάρξει προεδρική επίσκεψη στου Ρέντη, εφόσον το κρίνει σκόπιμο ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Μίτσελ θα έχει περισσότερους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, αφού επιστρέφουν από τραυματισμούς ο Σαβιόλα και ο Φουστέρ, ενώ είναι πιθανό να πάρει στην αποστολή με τον «Δικέφαλο του Βορρά» και τον Σιόβα.

Επίσης, μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μανωλά, Μασάντο και Τόρες, τους οποίους άφησε εκτός αποστολής από το χθεσινό ματς γιατί δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση που είχαν στο παιχνίδι της Τρίπολης.

Όσον αφορά τώρα την κατάσταση του Τσόρι Ντομίνγκες (δέχθηκε ένα χτύπημα στην αριστερή κνήμη), το ιατρικό επιτελείο παρουσιάζεται καθησυχαστικό μέχρι στιγμής. Το ίδιο ισχύει και για τον Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος χτύπησε έπειτα από ένα άτσαλο χτύπημα του Ανδρέα Ηρακλή που του ζήτησε αμέσως συγγνώμη για την κίνησή του.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου