ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

«Ερυθρόλευκο» προβάδισμα με προκριση στην Τουμπα (videos)

«Ερυθρόλευκο» προβάδισμα με προκριση στην Τουμπα (videos)

02/04/2014

 Ορθάνοιχτη έμεινε η υπόθεση πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου! Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 του ΠΑΟΚ (που έπαιξε με δέκα για 60') και θα λύσουν οριστικά τις διαφορές τους την Μεγάλη Τετάρτη στην Τούμπα

Πάμε για… μεγάλη βδομάδα
«Ερυθρόλευκο» το προβάδισμα, αλλά ακόμα δεν τελειώσανε!

 Oμαλη η διεξαγωγη του αγωνα αν εξαιρεσουμε τις αψιμαχιες των παικτων απο πλευρας Παοκ και την κοκκινη καρτα που δεχτηκε ο Στοχ τις αναμενομεμες αντιδρασεις του Ποικιλιδη οπου αποβληθηκε απο τον παγκο.
Οι αποστολη του ΠΑΟΚ ηρθε με ασφαλεια και χωρις προβληματα στο Γ.Καραισκακης οπου τα μετρα ασφαλειας λειτουργησαν αψογα.

Δειτε στο video το pre game της αναμετρησης

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 του «παθιασμένου» ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου θα κριθεί οριστικά την Μεγάλη Τετάρτη (16/4) στην Τούμπα, όπου αναμένεται να γίνει «σφαγή».

Οι παίκτες του Μίτσελ μπήκαν… τρελαμένοι στον αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν με δύο τέρματα, χάρη στους Τσόρι (8’) και Φουστέρ (11’), με τον Αθανασιάδη στο ημίωρο να διαμορφώνει το τελικό σκορ με την μία και μοναδική τελική της ομάδας του!

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι Θεσσαλονικείς, ύστερα από αποβολή του Στοχ (34’) όταν οι 22 ποδοσφαιριστές είχαν αψιμαχίες, με τον «Δικέφαλο του βορρά» να «φωνάζει» -δικαίως- για τη μη αποβολή του Φουστέρ στην ίδια φάση.

Το ματς:

Στον αγωνιστικό χώρο υπήρχαν 22 ποδοσφαιριστές. Σωματικά. Γιατί… πνευματικά «φαίνονταν» μόνο αυτοί του Ολυμπιακού, που είχαν αναλάβει εξ’ ολοκλήρου τα ηνία του αγώνα, την ώρα που αυτοί του ΠΑΟΚ δεν μπορούσαν (κυριολεκτικά) να αλλάξουν δεύτερη πάσα. Κι αφού από τόσο νωρίς οι Πειραιώτες είχαν κλείσει τους αντιπάλους τους στα καρέ, οι Θεσσαλονικείς δεν άντεξαν την πίεση. Έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο και τελικά από ένα τέτοιο προήλθε το προβάδισμα του Ολυμπιακού στο 8’ με τον Φουστέρ να σεντράρει εξαιρετικά και τον Τσόρι να «εκτελεί» τον Μέγιερι με εναέριο βολέ. Και σα να μην έφτανε αυτό, το «Καραϊσκάκης» πήρε φωτιά τρία λεπτά αργότερα, με τον Σαλίνο να εκμεταλλεύεται το λάθος του Λίνο, να βγάζει εντυπωσιακή κάθετη και τον Φουστέρ να μετατρέπεται από δημιουργός σε εκτελεστή για το 2-0.

Η ομάδα του Γεωργιάδη είχε να ανέβει ένα… βουνό. Και οι μνήμες απ’ το ματς του πρωταθλήματος (4-0) άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους. Και αντίδραση… μηδέν απ’ τον «Δικέφαλο του βορρά». Έπρεπε να συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα για να φανεί ο ΠΑΟΚ! Και φάνηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όταν στην πρώτη τελική του, κατάφερε να μειώσει με κοντινή προβολή του Αθανασιάδη (ύστερα από αδράνεια στην ερυθρόλευκη άμυνα) και να γίνει το… έλα να δεις μετά! Διότι πάνω στα νεύρα και στην ένταση της στιγμής, οι παίκτες των δύο ομάδων ενεπλάκησαν σε αψιμαχίες, με τον έναν να σπρώχνει τον άλλο και τον Καλογερόπουλο να το παίρνει πάνω του! Όπου πάνω του, βλέπε αποβολή στον Στοχ και μη αποβολή στον Φουστέρ, κάτι που άλλαξε τις αριθμητικές ισορροπίες!

Οι φιλοξενούμενοι είχαν κατέβει με αμυντική διάθεση. Και όντας πλέον με δέκα παίκτες, δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο, παρά μόνο να αμυνθούν και να περιμένουν! Ο Ολυμπιακός βέβαια είχε όλες τις προδιαγραφές να «μεγαλώσει» κι άλλο το προβάδισμά του. Αλλά δεν του έκατσε. Είτε γιατί την μία ο Φουστέρ… δεν είχε φάει όλο το φαγητό του και δεν είχε δύναμη, είτε γιατί η κεφαλιά του Μαρκάνο έγλειψε το δοκάρι του Γλύκου! Ο Γεωργιάδης είχε προσπαθήσει να προστατεύσει όσο περισσότερο μπορούσε την ομάδα του. Την ίδια ώρα που οι «ερυθρόλευκοι» πάλευαν απ’ τα άκρα κυρίως με αιχμή του δόρατος τον Κάμπελ (που ήταν καλός) να ξεσηκώσουν τον κόσμο τους.

Όσο περνούσαν τα λεπτά, όμως, όλο και οι Πειραιώτες δυσκολεύονταν να βρουν διαδρόμους. Κι όλο κέρδιζε σε αυτοπεποίθηση ο ΠΑΟΚ που έβλεπε πως έστω και με ήττα 2-1, είχε την ευκαιρία στην Τούμπα να αλλάξει την εις βάρος του κατάσταση. Και οι τελευταίες προσπάθειες των γηπεδούχων δεν είχαν ευτυχή –για αυτούς- κατάληξη. Αφού ο Γλύκος δεν αιφνιδιάστηκε, ούτε σάστισε στα μακρινά σουτ και τις αδύναμες κεφαλιές, με αποτέλεσμα το σκορ να μην αλλάξει και να λυθούν οριστικά οι διαφορές των δύο ομάδων την Μεγάλη Τετάρτη!

Τα γκολ και τα highlights της αναμετρησης

Olympiakos - PAOK to 1-0 



Olympiakos - PAOK to 2-0





Olympiakos - PAOK to 2-1 


Πηγαίνοντας για την σέντρα υπήρξε ένταση μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, με τον Φουστέρ να σπρώχνει με δύναμη από πίσω τον Αθανασιάδη και τον Στοχ να απαντάει με χτύπημα στον Βαλντές. Οι ψυχραιμότεροι επενέβησαν για να μην γίνουν χειρότερα τα πράγματα και τελικά ο Καλογερόπουλος έδειξε κίτρινη κάρτα στον Φουστέρ και κόκκινη στον Στοχ, με τον Σλοβάκο εξτρέμ να είναι έξαλλος κατά την αποχώρηση του προς τα αποδυτήρια.


Η ένταση μετά το 2-1 



I apovoli tou Stoch 


 
Το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε με το σκορ όπως είχε διαμορφωθεί από το 31', με τα τέρματα των Ντομίνγκες, Φουστέρ και Αθανασιάδη.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Κάμπελ από δεξιά προσποιήθηκε ωραία σε Τζαβέλλα και Λίνο, γύρισε στον Φουστέρ αλλά το πλασέ του τελευταίου μπλόκαρε εύκολα ο Γλύκος.

Φυσιολογικά ο ΠΑΟΚ είχε το νου στα μετόπισθεν καθώς είχε αριθμητικό μειονέκτημα στον αγωνιστικό χώρο και ο Ολυμπιακός πίεζε, αλλά δίχως να απειλεί ιδιαίτερα την εστία των φιλοξενούμενων.

Σπουδαία στιγμή για τους γηπεδούχους στο 59', όταν από φάουλ του Ντομίνγκες και γύρισμα του Μανιάτη στο δεύτερο δοκάρι, ο αμαρκάριστος Μαρκάνο έστειλε την μπάλα δοκάρι και άουτ.


Eukairia Markano από greenfaliro
 
Ο Γλύκος ήταν σταθερός στα σουτ των Χολέμπας και Ντομίνγκες, ενώ επενέβη εντυπωσιακά στην κεφαλιά του Βαλντές στο 68'. Η πίεση των γηπεδούχων ήταν συνεχής, το ίδιο όμως και η αποτελεσματικότητα με την οποία την αντιμετώπιζαν οι φιλοξενούμενοι.


Kefalia Valdes από greenfaliro
 
Τίποτα δεν άλλαξε έως το τέλος της αναμέτρησης και οι δύο ομάδες θα λύσουν οριστικά τις διαφορές τους στον επαναληπτικό της 16ης Απριλίου στην Τούμπα.

Ο MVP της αναμέτρησης


Φουστέρ και Αθανασιάδης διεκδικούν τον τίτλο. Ο πρώτος έβαλε την υπογραφή του και στα δύο γκολ του Ολυμπιακού (ασίστ και γκολ), ενώ ο δεύτερος με το τέρμα που πέτυχε στην πρώτη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε κράτησε ζωντανές τις ελπίδες του ΠΑΟΚ ενόψει του επαναληπτικού. Θέμα οπτικής γωνίας η επιλογή.

Ταυτότητα του αγώνα

ΓΗΠΕΔΟ: «Γ. Καραϊσκάκης»
ΣΚΟΡΕΡ: 8’ Ντομίνγκεζ, 10’ Φουστέρ / 31’ Αθανασιάδης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χ. Καλογερόπουλος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Ηλ Αλεξέας (Μεσσηνίας), Ν. Γεωργαράκος (Αθηνών)
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΒΟΗΘΟΙ: Αν. Παππάς (Αθηνών), Αλ. Αρετόπουλος (Τρικάλων)
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ: Αθ. Γιάχος (Χίου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 22’ Βαλντέζ, 34’ Φουστέρ / 12’ Αθανασιάδης, 35’ Νάτχο, 76’ Τζαβέλλας, 83’ Σκόνδρας
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: - / 35’ Στοχ
ΔΟΚΑΡΙΑ: 59’ Μαρκάνο / -

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Μέγιερι, Μανωλάς, Μαρκάνο, Σαλίνο, Χολέμπας, Εντινγκά (46’ Σάμαρης), Μανιάτης (67’ Πέρες), Τσόρι, Κάμπελ, Φουστέρ (80’ Σαβιόλα), Βαλντέζ

Στον πάγκο: Ρομπέρτο, Παπαδόπουλος, Βούρος και Σαλιάκας.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Νάτχο (75’ Κατσουράνης), Στοχ, Κάτσε, Σκόνδρας, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Τζαβέλλας, Βούκιτς (44’ Λούκας), Λίνο (68’ Σαλπιγγίδης), Αθανασιάδης

Στον πάγκο: Γιακουμής, Κουλούρης, Σπυρόπουλος και Κίτσιου.

Oι δηλωσεις μετα την αναμετρηση

Η Συνέντευξη Τύπου του κ. Μίτσελ

Διαβάστε την τοποθέτηση του Ισπανού τεχνικού του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Τι ακριβώς συνέβη και ο Ολυμπιακός από το εκπληκτικό ξεκίνημα έφτασε σε μία πολύ δύσκολη νίκη που δεν του εξασφαλίζει την πρόκριση;
Πιστεύω ότι μας εξυπηρετεί το σκορ, μιας και έχουμε κερδίσει. Κάναμε ένα σχετικά καλό παιχνίδι, κερδίσαμε, μας άξιζε η νίκη, ήμασταν καλύτεροι, κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω ότι πήραμε μία νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο και σε έναν προκριματικό που είναι ισορροπημένος. Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε καλύτεροι και μας άξιζε αυτή η νίκη. Δεν καταλαβαίνω αυτό που είπατε ότι δεν μας εξασφαλίζει την πρόκριση.

Σε σχέση με το 2-0. Επειδή δεν είναι καθαρό σκορ.
Επίσης πιστεύουμε ότι το σκορ δεν είναι ισάξιο του παιχνιδιού, γιατί ήμασταν αρκετά καλοί στο ματς και αξίζαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Είχαμε καλό πρέσινγκ, καλά κατεβάσματα. Αυτό που μας έλειπε ήταν οι επιτυχίες στα τελειώματα των φάσεων. Το σκορ δεν δείχνει το καλό παιχνίδι που κάναμε.

Σχετικά με τις ήττες που έκανε ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Μάντσεστερ, είδαμε να γίνονται πολλά μεγάλα λάθη από το κέντρο της άμυνας. Και σήμερα έγινε το ίδιο. Σας προβληματίζει αυτό και πώς σκέφτεστε να το αντιμετωπίσετε;
Είναι πολύ φυσιολογικό σε ένα παιχνίδι 90 λεπτών να γίνουν κάποια λάθη, είτε στο κέντρο, είτε στην άμυνα. Είναι αδύνατο να παιχτεί ένα ματς ολόκληρο και να μην γίνει λάθος. Και επίσης είναι δύσκολο να παίζεις σε ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ και να τα κερδίζεις πάντα με 5-0.

Η φάση του αγώνα ήταν η αποβολή του Στοχ. Θα θέλατε να το σχολιάσετε; Επίσης, ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε νωρίτερα ότι η ρεβάνς της Τούμπας δεν πρέπει να στιγματιστεί από πέναλτι ή κόκκινη κάρτα.
Όπως και να 'χει, η αποβολή του παίκτη του ΠΑΟΚ εμάς δεν μας ευνόησε. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ έπαιξε τελείως κλειστά και μας ανάγκασε να ρίξουμε λίγο την έντασή μας. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας έκανε μία μεγάλη προσπάθεια, έπαιζε συνεχώς επιθετικά και πιέζαμε από όλες τις πλευρές. Από πλάγια ή με δυνατά σουτ από τον άξονα. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας και χωρίς να θυμώσουμε κάποιον, πιστεύουμε ότι θα περάσουμε εμείς. Πολύ απλά πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι σήμερα. Όσο για το σκέλος της ερώτησης για τις αποφάσεις του διαιτητή, δεν μιλάω ποτέ. Δεν μίλησα πριν από τρεις εβδομάδες όταν παίξαμε στην Τούμπα και δεν θα μιλήσω ούτε τώρα. Αν γυρίσετε να δέιτε τις συνεντεύξεις Τύπου που έχω δώσει, ποτέ δεν έχω σχολιάσει αποφάσεις κάποιου διαιτητή. Ακόμα κι όταν κάποιες φορές σε προκαλούν να το κάνεις. Δεν πρόκειται να το κάνω ούτε τώρα. Βλέπω διάφορα πράγματα. Γίνονται ανθρώπινα λάθη. Πιστεύω ότι ένα ανθρώπινο λάθος μας κόστισε έναν ολόκληρο αγώνα από ένα γκολ οφσάιντ που δεχτήκαμε. Ξαναδείτε τη συνέντευξη Τύπου της Τόυμπας και θα δείτε ότι δεν σας λέω ψέματα. Ούτε για τον Κάκο δεν μίλησα.

Η αίσθηση που δίνει η ομάδα σας είναι ότι δεν έχει δυνάμεις. Δεν βλέπουμε τις κατά μέτωπο επιθέσεις και το τρεχαλητό. Σας προβληματίζει αυτό; Για παράδειγμα ο Χολέβας ή ο Σαλίνο έκαναν μόνο σέντρες. Υπάρχει κούραση από τη φετινή προσπάθεια σε πρωτάθλημα, Τσάμπιονς Λιγκ και Κύπελλο;
Μου αρέσει η ερώτησή σας. Μου κάνει εντύπωση που αναφέρατε το παράδειγμα του Χολέβας που στο 85ο λεπτό έτρεξε σχεδόν 80 μέτρα για να κυνηγήσει την μπάλα. Είναι λογικό όμως οι ομάδες στο τέλος του πρωταθλήματος να υπάρχει κούραση. Τα δικά μας τεστ δείχνουν ότι δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Δεν πιστεύω ότι αυτό είναι το πρόβλημά μας.

Σας προβληματίζει καθόλου που η μία τελική του ΠΑΟΚ έγινε γκολ;
Ναι. Με απασχολεί γιατί είναι κάτι που μας είχε απασχολήσει κατά την προετοιμασία του παιχνιδιού. Ήταν δικό μας λάθος. Μας προβληματίζει γιατί όταν είναι από λάθος κάποιου κεντρικού ή κάποιου στόπερ, είναι κάτι το οποίο δουλεύουμε καθημερινά.

Είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ ότι ελπίζει στον αγώνα της Τούμπας να μην υπάρχει πέναλτι ή κόκκινη. Θα θέλαμε να σχολιάσετε τη δήλωση του αντίπαλου προπονητή.

Ούτε κι εγώ θα το ήθελα. Ελπίζω να μην υπάρχουν κόκκινες κάρτες και πέναλτι, αλλά ελπίζω να μην υπάρχουν και μπουνιές εκτός φάσης. Να μην υπάρχουν κλωτσιές και να μην αναγκαστεί ο διαιτητής να δώσει κόκκινη. Όπως έγινε στο παιχνίδι της Τούμπας πριν από τρεις εβδομάδες που δεν είχε ούτε πέναλτι, ούτε κόκκινη.

Στην Τούμπα τα ματς είναι ειδικών συνθηκών. Η πρόκριση θα κριθεί με το ποιος θα είναι καλύτερος ή ποιος θα βγάλει την μεγαλύτερη σκληράδα στο παιχνίδι της;

Όλη μας η διαδρομή στο Κύπελλο ήταν γεμάτη από σκληρά παιχνίδια. Έχουμε αντιμετωπίσει τον Αστέρα, τον Ατρόμητο και τώρα αντιμετωπίζουμε τον ΠΑΟΚ. Όλοι οι αντίπαλοί μας ήταν καλές ομάδες και δεν είναι εύκολο να τις κερδίζεις αυτές τις ομάδες με 3-0, 4-0 ή 5-0. Σε αυτή τη συνέντευξη Τύπου έχω την αίσθηση ότι με αντιμετωπίζετε σαν να έχουμε παίξει άσχημα, σαν να έχουμε χάσει. Αξίζαμε τη νίκη, έχουμε κάνει ένα καλό παιχνίδι και απλώς πάμε στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου. Θα μας άρεσε φυσικά να κερδίσουμε 4-0 όπως κάναμε στο πρωτάθλημα.

Η ερώτησή μας έχει να κάνει με τις προσωπικές μονομαχίες των παικτών. Ο Εντινγκά δέχτηκε μπουνιά και δεν πήγε ένας παίκτης του Ολυμπιακού να αντιδράσει.
Πιστεύω ότι θα κερδίσει η καλύτερη ομάδα, αυτή που το αξίζει. Εμείς έχει χρειαστεί να κάνουμε μερικές φορές σκληρό παιχνίδι, δυνατό και να είμαστε καταιγιστικοί. Έτσι θα είμαστε και αυτή τη φορά. Εγώ προέρχομαι από μία ανεπτυγμένη ποδοσφαιρική χώρα, αλλά ήρθα να ασχοληθώ εδώ με το ποδόσφαιρο. Προσπαθώ από την πλευρά μου να φέρνω ηρεμία στις διάφορες καταστάσεις. Την προηγούμενη φορά που ήρθε ο Παναθηναϊκός, είχε μία ένταση στον πάγκο του και εγώ βρέθηκα εκεί για να ηρεμήσω την κατάσταση. Προσπαθώ να συνεισφέρω στο να μην υπάρχει ποδοσφαιρικός πόλεμος και να κερδίζουν οι καλύτερες ομάδες. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο, να είμαι προπονητής, αλλά και να συζητάω για αυτό. Ορισμένων οι δηλώσεις με θυμώνουν, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Αν η άλλη ομάδα προσπαθήσει να το πάει στη δύναμη το ματς της Τούμπας, δεν θα πρέπει να υπάρξει μία πρόνοια από τον Ολυμπιακό γιατί κρίνεται μία πρόκριση;
Κοιτάξτε, υπάρχουν δύο πράγματα. Δεν θα μας υποδεχτούν με ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα. Όμως σίγουρα και εμείς ούτε κι εγώ θα πάω εκεί φορώντας κράνος. Θα πάμε εκεί για να παίξουμε μπάλα. Όσο κι αν με προειδοποιείτε δεν πρόκειται να το κάνω.

Είδαμε έναν Ολυμπιακό να πιέζει και μετά να χαλαρώνει. Οφείλεται σε κούραση; Δεν είδαμε επίσης μια κάθετη μπαλιά στην επανάληψη, αλλά μόνο σέντρες.
Έχουμε επανέλθει να μιλήσουμε για τις δυνάμεις και την αποτελεσματικότητά μας. Πιστεύω πάνω σε αυτό ότι όσον αφορά στην τοποθέτηση των παικτών μας, δεν κάναμε κάποιο λάθος. Είχαμε δύο ανοικτούς από τα πλάγια, είχαμε έναν επιθετικό, είχαμε από πίσω τους Εντινγκά και Μανιάτη. Και προσπαθούσαμε από τα πλάγια να κάνουμε σέντρες. Αυτό συνέβη γιατί ο ΠΑΟΚ έπαιζε με δύο γραμμές τεσσάρων παικτών, έχοντας μοναδικό προωθημένο τον Αθανασιάδη. Ήταν δύσκολο να προσπαθήσουμε διαφορετικά για να διασπάσουμε την άμυνα. Με τις σέντρες ήταν ο πιο σωστός τρόπος. Αυτό πιστεύω έπρεπε να κάνουμε. Είναι αλήθεια ότι προσπαθήσαμε περισσότερο με σέντρες. Μας έλειπε η επιτυχία στην τελική μπαλιά, αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι έχετε την άποψη πώς έπρεπε να κερδίσει ο ΠΑΟΚ σήμερα. Σε τι πιστεύετε ότι έχω κάνει λάθος;

Απλώς το ξεκίνημα του Ολυμπιακού μου έδωσε ελπίδες ότι θα πετύχαινε η ομάδα κάτι παρόμοιο όπως στο πρωτάθλημα.
Κι εγώ σήμερα θα ήθελα να είχα κερδίσει με 26-1. Όμως υπάρχει ένας αντίπαλος και διάφορες καταστάσεις που δημιουργούνται. Θέλω να επαναλάβω ότι σήμερα αξίζαμε κάτι περισσότερο. Δεν έγινε και τίποτα. Ένα ματς ποδοσφαίρου έγινε και τίποτα περισσότερο.

Οι τελικές είναι 19-1.
Ναι, και όπως είναι αλήθεια ότι ο ΠΑΟΚ έμεινε με δέκα. Εμείς αξίζαμε μέχρι και το σημείο που ήταν με έντεκα, να πετυχαίναμε κι άλλο γκολ. Εμείς έχουμε το πλεονέκτημα και έτσι σκεφτόμαστε.



ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου