ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά ο Περπέρογλου

Θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά ο Περπέρογλου

01/04/2014
 
Να προπονηθεί κανονικά θα δοκιμάσει σήμερα ο Στράτος Περπέρογλου, αν και οι πιθανότητες να προλάβει το ματς του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές δεν είναι πολλές.

Δοκιμάζει ο Περπέρογλου
Μετά το χθεσινό ρεπό, οι παίκτες του Ολυμπιακού επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις κι αρχίζουν την προετοιμασία για το κρίσιμο ματς της Παρασκευής με την Αναντολού Εφές.

Στη σημερινή προπόνηση θα δοκιμάσει να μπει ο Στράτος Περπέρογλου. Ο διεθνής φόργουορντ είχε υποστεί προ δύο εβδομάδων θλάση στους προσαγωγούς, αισθάνεται αρκετά καλύτερα, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του για να προλάβει το προσεχές παιχνίδι. Άλλωστε αφενός μεν υπάρχει ο κίνδυνος υποτροπής, αφετέρου δε οι «ερυθρόλευκοι» τα έχουν βγάλει πέρα στο διάστημα που λείπει μετά και τις ευκαιρίες που έχει αρπάξει από τα… μαλλιά ο Ιωάννης Παπαπέτρου προσφέροντας λύσεις στη θέση «3».

Σίγουρα παρών θα είναι ο Βασίλης Σπανούλης, που ξεκούρασε το ταλαιπωρημένο του γόνατο μένοντας στην Αθήνα για τον αγώνα με τα Τρίκαλα, ενώ θα λείψει και πάλι ο Γιώργος Πρίντεζης, που λογικά από τη Δευτέρα θα δοκιμάσει να μπει στις προπονήσεις μήπως και παίξει στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής του Top 16 με τον Παναθηναϊκό την επόμενη Πέμπτη.

Η Αναντολού Εφές έχει ήδη ρίξει το βάρος στο τουρκικό πρωτάθλημα, για την 24η αγωνιστική του οποίου υποδέχεται σήμερα τη Γκαζιαντέπ.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου