ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός με διπλη τηλεοπτικη μεταδοση απο Nova και ΔΤ

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός με διπλη τηλεοπτικη μεταδοση απο Nova και ΔΤ

05/04/2014
 Η μεγάλη στιγμη έφτασε. Αν και δεν θα είναι «ζωής και θανάτου», το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός σίγουρα αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, για την τελευταία αγωνιστική του «Τοπ-16» της Ευρωλίγκα.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ...και Nova-ΔΤ!
Όπως και το ντέρμπι «αιωνίων» του α' γύρου έτσι και αυτό που έρχεται θα έχει διπλή τηλεοπτική μετάδοση απ' τη Nova και την ΔΤ. Με τα δύο κανάλια να «κοιτάζουν», πλέον, την επόμενη φάση της διοργάνωσης που θα είναι τα πλέι-οφ. Εκεί την πρώτη επιλογή αγώνα θα την έχει η Nova και αυτό σε αντίθεση με ότι συνέβαινε ως τώρα όπου τον πρώτο λόγο είχε η ΔΤ.

Το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός της ερχόμενης Πέμπτης ίσως δεν θα είμαστε εκτός πραγματικότητας αν επισημάνουμε ότι θα είναι το πιο ενδιαφέρον απ' αυτά που (μέχρι τώρα) έχουν γίνει τώρα (μαζί με τον τελικό Κυπέλλου που έκρινε τίτλο).

Και ήταν δύο, για την κανονική περίοδο της Α1 (στη μετάδοση απ' την ΔΤ), ο τελικός Κυπέλλου (πάλι απ' την ΔΤ) και ο πρώτος του «Τοπ-16» της Ευρωλίγκα (από Nova και ΔΤ). Με λίγα λόγια, το ερχόμενο θα είναι το πέμπτο ντέρμπι που θα δείξει η ΔΤ και το δεύτερο η Nova, για την τρέχουσα σεζόν.

Τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής

Τα πράγματα ξεκαθαρίζουν. Ήδη έγιναν γνωστά τα 7 από τα 8 εισιτήρια και μένουν τα τελικά πλασαρίσματα. Ποιος βγαίνει 3ος; Ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός. Διαβάστε όλα τα σενάρια για τις τελικές θέσεις του Top-16.
Τα πράγματα ήρθαν έτσι που ο όμιλος-φωτιά είναι ο πλέον... αδιάφορος στην τελευταία αγωνιστική του Top-16, καθώς έχουν κλειδώσει τα τέσσερα εισιτήρια και το μόνο που εκκρεμεί είναι να μάθουμε ποιος εκ των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού θα τερματίσει στην 3η και ποιος στην 4η θέση

Από εκεί και πέρα είναι δεδομένη η 1η θέση της Μπαρτσελόνα και η 2η του Μιλάνο, ενώ μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει πλέον το άλλο γκρουπ, καθώς όλα είναι ρευστά στα πλασαρίσματα, εκτός φυσικά από την 3η θέση που έχει καπαρώσει η Μακάμπι.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι μέχρι στιγμής γνωρίζουμε σίγουρα το ένα ζευγάρι των πλέι-οφ, αυτό μεταξύ της Μιλάνο και της Μακάμπι.

Δείτε αναλυτικά την κατάταξη και την τελευταία αγωνιστική , αλλά και το τι έγινε στα ματς της Παρασκευής όπου η Ρεάλ επικράτησε εύκολα της Κουμπάν (81-55) και  η ΤΣΣΚΑ δυσκολεύτηκε απέναντι στη Γαλατάσαραϊ (86-85).

Ε' Όμιλος

Κατάταξη
Μπαρτσελόνα 12-1

Μιλάνο 10-3

Παναθηναϊκός 7-6

Ολυμπιακός 7-6

---

Μάλαγα 5-8

Φενέρμπαχτσε 5-8

Λαμποράλ 4-9

Εφές 2-11

Η τελευταία αγωνιστική:
Φενέρμπαχτσε-Εφές

Μπαρτσελόνα-Λαμποράλ

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Ουνικάχα Μάλαγα-Μιλάνο

Ας πάρουμε τα σενάρια αναλυτικά:

Τα τρία ματς του "ελληνικού" ομίλου είναι αδιάφορα και το μόνο που έχει ενδιαφέρον είναι αυτό που θα γίνει στο ΣΕΦ. Από τη στιγμή που οι δύο ομάδες είναι πλέον ισόβαθμες, όποιος κερδίσει ανεξαρτήτου διαφοράς καταλαμβάνει την 3η θέση, ενώ ο ηττημένος θα πέσει στην 4η.

ΣΤ' Όμιλος

Κατάταξη
ΤΣΣΚΑ 11-2

Ρεάλ 11-2

Μακάμπι 8-5

Γαλατάσαραϊ 6-7

---

Κουμπάν 6-7

Μπάγερν 5-8

Παρτίζαν 3-9*

Ζαλγκίρις 1-11*

Η τελευταία αγωνιστική

Κουμπάν-Μπάγερν

Μακάμπι-ΤΣΣΚΑ

Ζαλγκίρις-Ρεάλ

Γαλατάσαραϊ-Παρτίζαν

Η Μακάμπι είναι σίγουρα 3η, καθώς και σε περίπτωση ήττες έχει τις ισοβαθμίες τόσο με την Λοκομοτίβ, όσο και με την Γαλατάσαραϊ.

Η πρώτη θέση θα παιχτεί στο τελευταίο παιχνίδι ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ και τη Ρεάλ, με τους Ρώσους να έχουν πιο δύσκολο ματς μπροστά τους, καθώς θα αντιμετωπίσουν τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Αν μια ομάδα χάσει, τότε αυτόματα καταλήγει στην 2η θέση. Από εκεί και πέρα αν κερδίσουν και οι δύο, ακριβώς για το λόγο ότι τα μεταξύ τους ματς κρίθηκαν στην ίδια διαφορά (14 πόντοι), θα παίξει ρόλο το συνολικό goal average.

Η Ρεάλ έχει προβάδισμα καθώς η δική της διαφορά είναι αρκετά μεγαλύτερη (160) από αυτή της ΤΣΣΚΑ (127). Αυτό σημαίνει ότι αν οι Μαδριλένοι κερδίσουν με 1 πόντο στο τελευταίο ματς στη Ζαλγκίρις, η ΤΣΣΚΑ θα πρέπει να κερδίσει με 24 και πάει λέγοντας.

Σε ότι αφορά την τελευταία θέση έχουμε τα εξής σενάρια:

Νίκη Κουμπάν, Νίκη Γαλατάσαραϊ

Προκρίνεται η Γαλατά εκτός αν η Κουμπάν κερδίσει με 23 περισσότερους πόντους τη Μπάγερν, από όσους θα κερδίσουν οι Τούρκοι την Παρτίζαν.
4) Γαλατά 7-7

---

5) Κουμπάν 7-7

6) Μπάγερν 5-9

Νίκη Κουμπάν, Ήττα Γαλατάσαραϊ

Προκρίνεται η Κουμπάν.

4) Κουμπάν 7-7

---

5) Γαλατάσαραί 6-8

6) Μπάγερν 5-9

Ήττα Κουμπάν, ήττα Γαλατάσαραϊ

Έχουμε τριπλή ισοβαθμία στο 6-8, με τη Γαλατάσαραϊ να προκρίνεται καθότι έχει κερδίσει δύο φορές τους Γερμανούς.
4) Γαλατάσαραϊ 6-8

---
5) Κουμπάν 6-8
6) Μπάγερν 6-8

Ήττα Κουμπάν, Νίκη Γαλατασαραϊ

Προκρίνεται η Γαλατάσαραϊ 
4) Γαλατάσαραϊ 7-7

---
5) Κουμπάν 6-8
6) Μπάγερν 6-8

*Αν η Μπάγερν χάσει με λιγότερους από 3 πόντους, τότε είναι αυτή 5η.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου