ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Βέργος:«Όνειρό μου να παίξω στον Ολυμπιακό»

Βέργος:«Όνειρό μου να παίξω στον Ολυμπιακό»

05/04/2014
 
Την επιθυμία να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό και να αποτελέσει βασικό μέλος της ομάδας στα επόμενα χρόνια εξέφρασε ο Νίκος Βέργος εν όψει του κυριακάτικου ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

«Όνειρό μου να παίξω στον Ολυμπιακό»

Είναι μόλις 18 ετών, όμως έχει ήδη καταφέρει να παίξει στη Σούπερ Λίγκα και να αγωνιστεί στο «Ολντ Τράφορντ» κόντρα στη σπουδαία Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε επίπεδο Champions League.

Ο λόγος για τον Νίκο Βέργο, ο οποίος αποκαλύπτει το μεγάλο του όνειρο και παραδέχεται τις δυσκολίες που συνάντησε για να φτάσει στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νεαρός φορ στο Novasports

Νίκο, ο Ολυμπιακός παίζει την Κυριακή εκτός έδρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Βεβαίως δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο. Αλλά φαντάζομαι θα συμφωνείς πως η ομάδα σου έχει ξανά ως στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα.


«Σίγουρα, δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Όμως, είμαστε Ολυμπιακός. Σε κάθε γήπεδο πηγαίνουμε για τη νίκη. Πρέπει να αποδεικνύουμε γιατί είμαστε πρωταθλητές».

Πλέον, όχι μόνο προπονείσαι με την πρώτη ομάδα, αλλά ο κ. Μίτσελ σε εμπιστεύεται και σου δίνει χρόνο συμμετοχής στους τελευταίους αγώνες. Μάλιστα, σε είχε στο αρχικό σχήμα στην αναμέτρηση με τον Αρη. Πως είναι αυτό το μεταβατικό στάδιο απ' την ομάδα νέων προς την πρώτη ομάδα;

«Είναι αρκετά δύσκολο, χρειάζεται πολύ δουλειά. Όλη αυτή η διαδικασία πιστεύω πως με βοηθάει για να γίνομαι καλύτερος».

Δεν ξέρω αν συμφωνείς... Σαφώς και είναι δύσκολο να φθάσεις στην επαγγελματική ομάδα. Είναι όμως δυσκολότερο να παραμείνεις σε αυτήν και να καθιερωθείς;

«Ναι, είναι αρκετά δύσκολο. Χρειάζεται ακόμα περισσότερη δουλειά για να μπορέσεις να σταθεροποιηθείς και να είσαι μέλος αυτής της ομάδας».

Θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μας το όνειρό που έχεις για την καριέρα σου στον Ολυμπιακό;


«Θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό και κάποια στιγμή να γίνω ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου