ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

O δαγκας...ο Κωνσταντινου:"Έλα έξω χωρίς τους μπράβους"

O δαγκας...ο Κωνσταντινου:"Έλα έξω χωρίς τους μπράβους"

Καυτοί διάλογοι στο Δ.Σ. της Super League με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να εξαπολύει επίθεση στον Γιάννη Αλαφούζο λέγοντας "Δεν φοράς παντελόνια" και τον Βασίλη Κωνσταντίνου να του απαντάει.
Η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Γιάννη Αλαφούζου στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League, από μόνη της ανέβαζε το θερμόμετρο και η συνεδρίαση αποκτούσε τεράστιο ενδιαφέρον. Φυσικά δεν έλειψαν οι έντονες αντιπαραθέσεις, οι διαξιφισμοί, ακόμη και τα... γαλλικά.
Η αντιπαράθεση ξεκίνησε όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατηγόρησε τον Γιάννη Αλαφούζο ότι "κάνεις πόλεμο στο ποδόσφαιρο και ρίχνεις λάσπη με τα ΜΜΕ που έχεις". Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού του απάντησε "Κι εσύ χρησιμοποιείς τα ΜΜΕ".
Όταν οι τόνοι σιγά-σιγά ανέβαιναν, υπήρξε ο εξής διάλογος:

 Μαρινάκης (σε Αλαφούζο): "Δεν φοράς παντελόνια".

Αλαφούζος: "Εγώ δεν φοράω παντελόνια;".

Κωνσταντίνου (σε Μαρινάκη): "Τι είναι αυτά που λες; Με πιο δικαίωμα τα λες αυτά;".

Μαρινάκης (σε Κωνσταντίνου): "Φώναξε και σήμερα μπας και βγάλεις το μεροκάματο".

Στο σημείο εκείνο, ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού φέρεται να έβρισε τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Όταν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού του απάντησε "τι είπες;", ο Βασίλης Κωνσταντίνου επανέλαβε τη βρισιά και είπε στον Βαγγέλη Μαρινάκη: "Έλα έξω να τα πούμε. Έλα έξω αλλά χωρίς τους μπράβους"!
Όταν το πράγμα ξέφευγε, παρενέβη ο Γιάννης Μώραλης και υπήρξε εκτόνωση. Αυτό που κυρίως αξίζει να σημειωθεί πάντως, είναι πως λίγο αργότερα, ο Βασίλης Κωνσταντίνου ζήτησε συγνώμη από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την βρισιά που του απηύθυνε...
Η αντιπαράθεση με τον Βρύζα
Αντιπαράθεση αλλά σε χαμηλούς τόνους αυτή τη φορά, υπήρξε και μεταξύ του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ζήση Βρύζα. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είπε στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ: "Τι φωνάζετε για τη διαιτησία; Αφού δεν παίξατε μπάλα".
Ο Ζήσης Βρύζας του απάντησε: "Πώς να παίξουμε μπάλα αφού εμείς μείναμε με δέκα παίκτες ενώ έπρεπε να μείνετε κι εσείς".
Μαρινάκης: "Μπορεί να έπρεπε να μείνουμε κι εμείς με δέκα παίκτες. Αλλά να ξέρεις, σε αυτή την περίπτωση θα τρώγατε τρία γκολ".
Βρύζας: "Ας έδινε σωστά τις αποβολές κι ας τρώγαμε τέσσερα"!
Στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ "τα έχωσε" και ο Γιάννης Μώραλης, με αφορμή τις ανακοινώσεις του "δικεφάλου του Βορρά". Ο Ζήσης Βρύζας του απάντησε: "Κι εσύ τι ήθελες και πήγες στη συνέντευξη Τύπου μαζί με τον Σαρρή. Εσύ πρέπει να υπερασπίζεσαι τα συμφέροντα όλων των ΠΑΕ".
Σε άλλο σημείο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης άφησε αιχμές κατά Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ: "Δεν μπορείτε να λέτε αυτά που λέτε για εμάς, να μας κατηγορείτε ότι κάνουμε το ένα και το άλλο και από την άλλη να λέτε ότι συζητάτε μαζί μας για την βελτίωση του πρωταθλήματος. Όλοι λέτε διάφορα, αλλά εδώ δεν φέρνετε προτάσεις".

 ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου