ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Φινάλε με Εθνικό στο Ρέντη με τραυματισμούς βασικών παικτών

Φινάλε με Εθνικό στο Ρέντη με τραυματισμούς βασικών παικτών

Ο Ολυμπιακός "φιλοξενεί" τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης το Σάββατο (19:00) στο Ρέντη. Καζάζης: "Η πρώτη θέση θα είναι μια επιβράβευση για την μεγάλη προσπάθεια που έκανε η ομάδα στον δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος".

Απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ολοκληρώνει το Σάββατο (19:00, Novasports) στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη τις υποχρεώσεις του στο Πρωτάθλημα της Volleyleague ο Ολυμπιακός.


Η ομάδα μας είναι στην 1η θέση μετά από 21 αγώνες και θέλει δυο ή τρεις βαθμούς για να παραμείνει στην κορυφή και να αποκτήσει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας.
Με αρκετά και σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι που θα κρίνει την πρωτιά της κανονικής διάρκειας της Volleyleague κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Λαβωμένος για την πρωτιά ο Ολυμπιακός
Με τους τραυματισμούς βασικών παικτών να προβληματίζουν τον Δημήτρη Καζάζη θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο ντέρμπι που θα κρίνει την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου της Volleyleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κατακτήσουν δύο σετ για να μείνουν στην κορυφή, αφού ακόμα και ούτε η ήττα στο τάι μπρέικ δεν τους κουνάει από κει. Αντίθετα, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης χρειάζεται «καθαρή» νίκη με 3-0 ή 3-1, προκειμένου να ισοβαθμήσει με τον Ολυμπιακό στην πρώτη θέση και να τον προσπεράσει λόγω πλεονεκτήματος, μετά τη νίκη του με 3-2 στον Α’ γύρο.

Ο τεχνικός του συλλόγου του Πειραιά έχει να αντιμετωπίσει σωρεία προβλημάτων, αφού πλην των τραυματισμένων παικτών, δεν θέλει να ρισκάρει τη συμμετοχή άλλων προκειμένου να τους έχει όλους ετοιμοπόλεμους στα πλέι οφ.

Εκτός δράσης στο ερχόμενο ματς θα μείνει ο Βασίλης Κουρνέτας, ο οποίος υπέστη τράβηγμα στους προσαγωγούς στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ενώ στη θέση του λίμπερο επιστρέφει ο Γιώργος Στεφάνου, παρότι δεν είναι 100%.

Τα νέα προβλήματα για τους «ερυθρόλευκους» είναι αυτά των Καλντέιρα και Γιορντάνοφ, οι οποίοι ένιωσαν ενοχλήσει σε γόνατο και ώμο αντίστοιχα και προπονούνται συντηρητικά.


«Θέλουμε πρώτη θέση»
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε: «Θέλουμε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο για να επιβραβευτούμε για την καλή πορεία που κάναμε στον Β΄ γύρο. Δεν ασχολούμαστε με άλλα αποτελέσματα και άλλα σενάρια εκτός από την πρώτη θέση. Η ομάδα αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών αλλά ξέρουμε και πως να τα αντιμετωπίσουμε. Ο Κουρνέτας δεν θα αγωνιστεί γιατί δεν θέλουμε να ρισκάρουμε. Ο Στεφάνου έχει πιθανότητες 60-40 να αγωνιστει. Ο Εθνικός θα έρθει αποφασισμένος για τη νίκη. Έχει ξεπεράσει την κρίση του και ο Μιγιαήλοβιτς με τον Ράιτς δείχνουν βελτιωμένοι. Θα γίνει σκληρός αγώνας».

Για κορυφή και τριάδα
Αντίθετα, ο Σάκης Μουστακίδης θα έχει πλήρες ρόστερ στο σημαντικό ματς που θα δώσει ο Εθνικός, ο οποίος στοχεύει σε κορυφή ή τρίτη θέση της κανονικής διάρκειας.

Ο σύλλογος της Αλεξανδρούπολης με νίκη 3-0 ή 3-1 σετ καταλαμβάνει την πρώτη θέση καθώς έχει πλεονέκτημα σε ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό.

Σε διπλή ισοβαθμία ή με την Κηφισιά ή με τον Α.Ο.Φοίνικα Σύρου και πάλι έχει πλεονέκτημα. Επίσης έχει πλεονέκτημα σε τριπλή ισοβαθμία με Κηφισιά και Φοίνικα.

«Τίτλος με νίκη επί του Ολυμπιακού»
Ο προπονητής του Εθνικού δήλωσε για το ντέρμπι: «Είναι από τα ματς της χρονιάς. Είτε τώρα, είτε αργότερα θα πρέπει να νικήσουμε τον Ολυμπιακό στην έδρα του ώστε να πάρουμε τον τίτλο. Αυτό το ξέρουμε καλά και είμαστε έτοιμοι το μήνα που απομένει να τα δώσουμε όλα για να κάνουμε την υπέρβαση. Γνωρίζω για τα προβλήματα που έχει ο Ολυμπιακός. Αν μιλούσαμε για άλλη ομάδα θα είχαν αξία αυτές οι αναφορές στα προβλήματα. Όταν μιλάμε για τον Ολυμπιακό δεν παίζουν ρόλο. Κοιτάμε την ομάδα μας. Δε μπαίνουμε στη λογική των σεναρίων. Θέλουμε την πρώτη θέση αλλά και όποια θέση και να πάρουμε στην κατάταξη από Δευτέρα θα ξεκινήσει η τελική φάση. Εκεί όλα θα είναι διαφορετικά και θα μετρήσουν άλλα πράγματα».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου