ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Αλλο ενα βρωμικο σχεδιο του εφευρετη της αλητειας,ζηταει εισητηρια για το ΣΕΦ

Αλλο ενα βρωμικο σχεδιο του εφευρετη της αλητειας,ζηταει εισητηρια για το ΣΕΦ

03/04/2014 

 

Μην μου πει κανεις πως τους επιασε το φιλοτιμο και θελουν απλα να ερθουν στο ΣΕΦ για να στηριξουν την ομαδα τους?ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ..θελουν να ερθουν για να γινει το ελα να δεις και να διακοπει το παιχνιδι και να φαει τετοια τιμωρια ο Ολυμπιακος που θα το φυσαει και δεν θα κρυωνει, τωρα αν θυσιασουν και μερικους απο τους ανεγκεφαλους οπαδους τους δεν τρεχει και τιποτε...τοσο τους υπολογιζουν αλλα που μυαλο να το καταλαβουν οι λαγοι...τους στελνει στο στομα του λυκου μεσα στους αγανακτισμενους οπαδους του Ολυμπιακου μετα απο οσα εχει πει το βρωμοστομα του , και ξερει καλα τι θα συμβει...αλλο ενα βρωμικο σχεδιο του εφευρετη της αλητειας.

Συμβουλη μου προς την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να μην δωσει κανενα απολυτως εισητηριο...

Ζήτησε εισιτήρια για ΣΕΦ ο ΠΑΟ

Θέλει τον κόσμο του και το δείχνει με τον πλέον επίσημο τρόπο! Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε 2.000 εισιτήρια για το τελευταίο παιχνίδι του Top-16 της Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό, μέσα στο ΣΕΦ!

Λέτε να ζήσουμε στιγμές του παρελθόντος; Με επιστολή του προς την ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός (που στις 21:30 παίζει με την Μάλαγα την... πρόκρισή του) ζήτησε 2.000 εισιτήρια για το ντέρμπι των «αιωνίων» στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής του Top-16 της Ευρωλίγκας (10/4).

Πέραν των εισιτηρίων για τις ανάγκες των απλών φίλων της ομάδας, η πράσινη διοίκηση ζήτησε και 25 προσκλήσεις VIP. Το αίτημα του τριφυλλιού έχει βάση (παρά της «έχθρας» των δύο ομάδων), αφού στην Ευρώπη δεν υπάρχει απαγόρευση μετακίνησης οπαδών και θα μπορούσε να προχωρήσει η υπόθεση.

Πάντως, η τελική απόφαση ανήκει αποκλειστικά στους Πειραιώτες, οι οποίοι καλούνται να αποφασίσουν αν θα ανάψουν το πράσινο φως ή θα αρνηθούν. Στο ματς του πρώτου γύρου, στο ΟΑΚΑ, οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν είχαν θέσει ανάλογο αίτημα.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου