ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Ενωτικός ο Μαρινάκης

Ενωτικός ο Μαρινάκης

03/04/2014
 
 Την πρόθεσή του να κάτσει στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσει με όποιον θέλει το καλό που ποδοσφαίρου υπογράμμισε σήμερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος έδωσε το «παρών» στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας.

Ενωτικός ο Μαρινάκης
Την πρόθεσή του να κάτσει στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσει με όποιον θέλει το καλό που ποδοσφαίρου υπογράμμισε σήμερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος έδωσε το «παρών» στη συνεδρίαση του ΔΣ της Σούπερ Λίγκας.

«Δεν έχω καμία αντίρρηση να συζητήσουμε όλα τα θέματα του ποδοσφαίρου και ειδικά αν υπάρχουν προτάσεις που θα βοηθήσουν τον συνεταιρισμό και ειδικά τις μικρομεσαίες ομάδες που τον έχουν ακόμα περισσότερο ανάγκη. Για να κάτσουμε και να συζητήσουμε όμως πρέπει να συμφωνήσουμε ότι δεν θα τορπιλίζουν τα ίδια τα μέλη του, τον συνεταιρισμό και συνολικά το ποδόσφαιρο», είπε αρχικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και συνέχισε:

«Δεν μπορεί κάποιοι να δημιουργούν ζητήματα ή να παρουσιάζουν θέματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα κάνοντας ζημιά στο ποδόσφαιρο και την ίδια τη Λίγκα της οποίας είναι μέλη. Αν θέλουμε να έχει μέλλον το ελληνικό ποδόσφαιρο, ας βοηθήσουμε όλοι», κατέληξε.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου