ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Τιμωριες με ψιχουλα αντι αποβολης δια βιου απο το Ελληνικο ποσδοσφαιρο

Τιμωριες με ψιχουλα αντι αποβολης δια βιου απο το Ελληνικο ποσδοσφαιρο

 05/04/2014 

 

Αργησατε αλλα ..καλλιο αργα παρα ποτε, και για να φιαξει αυτο το μποουρδελο-ποδοσφαιρο στην χωρα μας πρεπει να παψουν οι τσατσαδες-παραγοντες να ανοιγουν το βρωμοστομα τους και να πετανε λασπη απο δω και απο κει και να προκαλουν το κοινο αισθημα που παντα εχει τις ιδιες συνεπειες, επεισοδια και οσα συνεπαγονται αυτων.

Παρακατω θα δειτε ολες τις ποινες της Πειθαρχικης Επιτροπης της ΕΠΟ και θα πω οτι η ποινη δεν ειναι μεγαλη για τον Βελλη αλλα και αστειες για τους χειροτερους των Ελληνικων γηπεδων μαλλον θα επρεπε να τους ειχαν κοψει το δικαιωμα να μπαινουν στους αγωνιστικους χωρους δια βιου, ο αυστηρος νομος δεν γινεται να προβλεπει κλεισιμο συνδεσμων , τιμωριες δια βιου απομακρυνσης οπαδων απο τα γηπεδα και για τους παραγοντες των ομαδων να μην ισχυει το ιδιο...Τετοια φαινομενα πρεπει να τιμωρουνται εξ αρχης, αμεσα και εν τη γεννεσει τους οχι μετα απο μεγαλο χρονικα οπου σε αυτο οι προκλητικες δηλωσεις του Βελλη αλλα και ολων των αλλων θα μπορουσαν να ειχαν οδηγησει ακομα και σε νεκρους στα Ελληνικα γηπεδα.Ειμαι περιεργος να δω αν δεν θα βγουν να ανακαλεσουν ολα αυτα τα χυδαια που ξεστομισαν αλλα...ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΝ? ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ...Η ΙΔΙΑ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ?

Mε 100 ευρω στον Ποικιλιδη,5.000 ευρω στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, 12.000 σε Κουγια και 1000 σε ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ποδοσφαιρο δεν φιαχνεις...ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ....Εδω χρειαζονται ανθρωποι με ηθος και συνεπει τωμ λογων και των πραξεων τους και οχι ατομα τα οποια εχουν αποδειξει ακριβως το αντιθετο ολα αυτα τα χρονια με την ανοχη της Πολιτειας και των θεσμικων της οργανων

Αναμενω  και καρτερω να δω αν τα Πειθαρχικα οργανα πραγματικα θελουν να αλλαξουν κατι στο Ελληνικο ποδοσφαιρο και ολα αυτα δεν ειναι κινησεις ..εντυπωσιασμου..Απο πριν να πω και λογω  καχυποψιας μετα απο ολα αυτα που εχω δει...δεν νομιζω να φωτιστηκαν ξαφνικα απο το...Αγιο Πνευμα.

Ιδωμεν...

Καμπάνα σε Απόλλων και Βελλή

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε τον Σταμάτη Βελλή για τις δηλώσεις και τις ανακοινώσεις του για το ελληνικό ποδόσφαιρο με πρόστιμο και υποχρέωση να ανακαλέσει τα όσα είχε πει.

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έβαλε τις εξής αποφάσεις.

1.Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την ομάδα ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ και επιβάλλει σε αυτήν χρηματική ποινή δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ (αγώνας Γ΄ Εθνικής Ιωνικός-Δόξα Βύρωνα στις 16/3).

2.Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο ΑΙΓΑΛΕΩ πειθαρχικά ελεγκτέο για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό παράπτωμα και του επιβάλλει χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ, και διπλασιαζομένης αυτής κατά το σκεπτικό (ως υπότροπο), συνολική ποινή εξακοσίων (600) ευρώ (αγώνας Γ΄ Εθνικής Αιγάλεω-Ηλυσιακός στις 16/3).

3.Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ πειθαρχικά ελεγκτέο για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό παράπτωμα και του επιβάλλει χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ, και διπλασιαζομένης αυτής κατά το σκεπτικό (ως υπότροπο), συνολική ποινή εξακοσίων (600) ευρώ (αγώνας Γ΄ Εθνικής Ερμής Ζωνιανών-Κυανούς Αστήρ στις 16/3).

4. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέους τους εγκαλούμενους Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 2005 και  Αλέξη  Κούγια,  πρόεδρο αυτής, και επιβάλλει  χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων (1500) ευρώ στον καθένα. Υποχρεώνει αυτούς στην ανάκληση των ενδίκων δηλώσεων κατά τα ειδικότερα, αναφερόμενα στο σκεπτικό (συνέντευξη σε ραδιοσταθμό στις 11/12/2013).

5. Απαλλάσσει την εγκαλουμένη Ομάδα  Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 2005 (ανακοίνωση στις 17/1/2014).

6. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγχτέα την εγκαλούμενη  Π.Α.Ε.  ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 2005   και επιβάλλει σε αυτή  χρηματική ποινή  χιλίων (1000) ευρώ (ανακοίνωση στις 2/2/2014).

7. Απαλλάσσει τους εγκαλούμενους  Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 2005 και Αλέξη Κούγια (ανακοίνωση στις 8/2/2014).

8. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέους τους εγκαλούμενους Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 2005 και  Αλέξη  Κούγια,  πρόεδρο αυτής. Επιβάλλει  χρηματική ποινή δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ στην πρώτη εγκαλούμενη  και δώδεκα χιλιάδων (12.000) ευρώ στον δεύτερο. Υποχρεώνει αυτούς στην ανάκληση των ενδίκων δηλώσεων κατά τα ειδικότερα, αναφερόμενα στο σκεπτικό (ανακοίνωση και συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή στις 24/2/2014).

9. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την διαλαμβανόμενη στο σκεπτικό ανακοίνωσή  της.  Επιβάλλει σ’ αυτήν την χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ και την υποχρεώνει να ανακαλέσει τις επίμαχες δηλώσεις κατά τα ειδικότερα στο σκεπτικό της παρούσας διαλαμβανόμενα (ανακοίνωση στις 17/3).

10. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέους τον Παναγιώτη Ποικιλίδη για τις διαλαμβανόμενες στο σκεπτικό δηλώσεις του και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τις ίδιες δηλώσεις ως αντικειμενικά υπαίτια. Επιβάλλει στον πρώτο εγκαλούμενο την χρηματική ποινή των χιλίων (1.000) ευρώ και τον υποχρεώνει να ανακαλέσει τις επίμαχες δηλώσεις κατά τα ειδικότερα στο σκεπτικό της παρούσας διαλαμβανόμενα. Επιβάλλει στην δεύτερη εγκαλουμένη την χρηματική ποινή των χιλίων (1.000) ευρώ (δηλώσεις στις 17/3).

11.  Δέχεται ότι η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ και ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΕΛΛΗΣ τέλεσαν τις αποδιδόμενες σ’ αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις. Επιβάλλει στην πρώτη εγκαλουμένη χρηματική ποινή δυο χιλιάδων  (2.000) ευρώ, με την παράλληλη υποχρέωση ανάκλησης των δυσμενών κρίσεων, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο σκεπτικό της παρούσης. Επιβάλλει στον ελεγχόμενο ΣΤΑΜΑΤΗ ΒΕΛΛΗ χρηματική ποινή δεκατριών χιλιάδων (13.000) ευρώ με την παράλληλη υποχρέωση ανάκλησης των δυσμενών κρίσεων, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο σκεπτικό (ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ στις 5/3).

12. Δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ και ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΕΛΛΗΣ τέλεσαν τις αποδιδόμενες σ’ αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις, καθ’ όσον αφορά στις συγκεκριμένες δηλώσεις που προσδιορίζονται στο σκεπτικό. Επιβάλλει στην πρώτη εγκαλουμένη χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ, με την παράλληλη υποχρέωση ανάκλησης των δυσμενών κρίσεων, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο σκεπτικό της παρούσης.Επιβάλλει στο ΣΤΑΜΑΤΗ ΒΕΛΛΗ χρηματική ποινή χιλίων (1.000) ευρώ με την παράλληλη υποχρέωση ανάκλησης των δυσμενών κρίσεων, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο σκεπτικό (ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ στις 28/2).

13. Δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ και ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΕΛΛΗΣ τέλεσαν τις αποδιδόμενες σ’ αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις. Επιβάλλει στην πρώτη εγκαλουμένη χρηματική ποινή δυο χιλιάδων  (2.000) ευρώ, με την παράλληλη υποχρέωση ανάκλησης των δυσμενών κρίσεων, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο σκεπτικό της παρούσης. Επιβάλλει στο ΣΤΑΜΑΤΗ ΒΕΛΛΗ χρηματική ποινή δεκατεσσάρων χιλιάδων (14.000) ευρώ, με την παράλληλη υποχρέωση ανάκλησης των δυσμενών κρίσεων, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο σκεπτικό (ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ στις 22/2).

14. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο τον Σταμάτη Βελλή, ιδιοκτήτη και μέτοχο της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ χρηματική ποινή δυο χιλιάδων  (2.000) ευρώ και υποχρέωση ανακλήσεως των ανωτέρω αναφερθέντων από τον ιδιοκτήτη της. Επιβάλλει στον Σταμάτη Βελλή χρηματική ποινή δεκαπέντε χιλιάδων (15.000) ευρώ και υποχρέωση ανακλήσεως των αναφερομένων στο ιστορικό της παρούσας αναφερομένων δυσμενών κρίσεων (δηλώσεις στις 10/3).


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου