ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Tο«ροτέισον» τoυ Γεωργιαδη για Φάληρο

Tο«ροτέισον» τoυ Γεωργιαδη για Φάληρο

01/04/2014
 
 Τις σκέψεις του για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό φανέρωσε ο Γιώργος Γεωργιάδης με το ροτέισον που έκανε στο πρόσφατο ματς του ΠΑΟΚ με την Καλλονή.

«Ετοίμασε» την ομάδα για Φάληρο
Με αρκετά νέα πρόσωπα αγωνίστηκε ο ΠΑΟΚ στο κυριακάτικο παιχνίδι με την Καλλονή στην Τούμπα, αφού ο Γιώργος Γεωργιάδης προχώρησε σε εκτεταμένο ροτέισον με την προσοχή του να είναι στραμμένη στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Μετά τη νίκη του «Δικεφάλου του Βορρά» ο Έλληνας τεχνικός ρωτήθηκε για το αν μετάνιωσε για τη συγκεκριμένη επιλογή που έκανε και απάντησε αρνητικά, λέγοντας πως «έπρεπε να κερδίσουμε, αλλά έπρεπε και να κάνουμε έναν προγραμματισμό για τα επόμενα παιχνίδια».

Οι πολλές αλλαγές που έκανε στο πρόσφατο ματς φανερώνουν τις σκέψεις του για το επικείμενο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γλύκος, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Γιακουμή που θα είναι στον πάγκο.

Στα πλάγια της άμυνας οι Σκόνδρας και Τζαβέλλας (ή Λίνο) θα πάρουν τις θέσεις των Κίτσιου και Σπυρόπουλου, ενώ στα στόπερ θα παίξουν ο Βίτορ που ανεβάζει ρυθμό μαζί με τον ξεκούραστο Ινσαουράλδε.

Ως αμυντικός χαφ θα αγωνιστεί ο Κάτσε (εξέτισε την τελευταία αγωνιστική της ποινής του), έχοντας ως εσωτερικούς μέσους τον Κατσουράνη και τον Νάτχο που πήραν τις απαραίτητες «ανάσες».

Την τριπλέτα στην επίθεση θα αποτελέσουν ο Αθανασιάδης στην κορυφή, με τους Λούκας και Στοχ στα άκρα.

*** Ο Λούκας Πέρεθ θα βραβευτεί για το καλύτερο γκολ της 31ης αγωνιστικής στις 13:00 στη Μεικτή Ζώνη του γηπέδου της Τούμπας.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου