ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Έντονη λογομαχία Μαρινάκη, Αλαφούζου στην Λίγκα

Έντονη λογομαχία Μαρινάκη, Αλαφούζου στην Λίγκα

Χαμός στο ΔΣ της Super League όπου έδωσαν το παρών ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Γιάννης Αλαφούζος. Ένταση και φωνές! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης πρότεινε ξένους αρχιδιαιτητές και ο Αλαφούζος ξένους παρατηρητές.
Μεγάλη ένταση επικράτησε στο ΔΣ. της Superleague όπου εκπροσωπήθηκαν όλες οι ΠΑΕ πλην του Απόλλων Σμύρνης που δεν εκπροσωπήθηκε. Η ένταση υπήρξε ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Γιάννη Αλαφούζο.


Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού είχαν έντονες λογομαχίες για μία σειρά θεμάτων με κύριο αυτό της διαιτησίας. Ακούστηκαν, μάλιστα, βαριές εκφράσεις ενώ στις αντεγκλήσεις παρενέβη και ο έτερος εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού Βασίλης Κωνσταντίνου.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος άργησε να μεταβεί στο Δ.Σ. όταν έφτασε βλέποντας τον Βρύζα του είπε: "Εσύ είσαι υπάλληλος πληρώνεσαι τι να συζητήσουμε". Για να του απαντήσει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ: "Εγώ είμαι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος και δεν νοιάζει κανέναν αν πληρώνομαι η όχι".

Εν συνεχεία βλέποντας τον Γιάννη Αλαφούζο του είπε: "Εσύ δεν είσαι επενδυτής", χωρίς όμως να υπάρξει απάντηση.

Κατά άλλες πληροφορίες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε πρόταση να οριστούν δύο ξένοι αρχιδιαιτητές οι οποίοι θα βρίσκονται σε μόνιμη βάση στην Ελλάδα και θα ορίζουν τις εξελίξεις στην ελληνική διαιτησία.

Για να πάρει την απάντηση από τον Γιάννη Αλαφούζο ότι θα πρέπει να έρθουν και ξένοι παρατηρητές που θα ελέγχουν τους διαιτητές και τα όσα κάνουν εντός των αγωνιστικών χώρων.

Οι τρεις προτάσεις που πέρασαν στο τέλος του Δ.Σ. ανάμεσα στις ΠΑΕ ήταν:

1) Να κατατεθούν προτάσεις για την ΚΕΔ.

2) Να κατατεθούν προτάσεις για το πως θα διαμορφωθεί το σύστημα εκπροσώπησης στην ΕΠΟ.

3) Να κατατεθούν προτάσεις για την αθλητική δικαιοσύνη.

Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει προτείνει εδώ οι δικαστές να είναι τακτικοί και όχι συνταξιούχοι.

Έπεσαν οι τόνοι

Στο τέλος πάντως οι τόνοι έπεσαν και επικράτησε ένα πιο...συντροφικό κλίμα με κύριο μότο "να μην ευτελίζουμε μόνοι μας το προϊόν".

Η διοργανώτρια αρχή μάλιστα εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση με την οποία αναφέρει για το Δ.Σ. της Πέμπτης:

"Στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League εκπροσωπήθηκε το σύνολο των ΠΑΕ-Μελών της Super League (πλην της ΠΑΕ Απόλλων).

Παρέστησαν –μεταξύ άλλων-  οι κ.κ. Αλαφούζος, Βρύζας, Μαρινάκης.

Εκτιμήθηκε ομόφωνα από το σύνολο των ΠΑΕ ότι η πρακτική του τελευταίου διαστήματος με τις εκατέρωθεν δυσφημιστικές δηλώσεις εις βάρος του Πρωταθλήματος της Super League και συγκεκριμένων ΠΑΕ-Μελών της δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και πλήττουν εν τέλει το οικοδόμημα ολόκληρου του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Ταυτόχρονα, σε συναινετικό κλίμα, υποβλήθηκαν προτάσεις για τη βελτίωση συγκεκριμένων θεσμικών θεμάτων του εν γένει χώρου του ποδοσφαίρου και αποφασίστηκε να γίνει η σχετική συζήτηση εντός των επόμενων ημερών.

Παράλληλα συμφωνήθηκε και αποφασίστηκε όπως η ως άνω πρακτική των δηλώσεων παύσει άμεσα, με γνώμονα την επιτυχή έκβαση του εν λόγω εγχειρήματος".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου