ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Τιμωρήθηκε η έδρα της ΑΕΚ

Τιμωρήθηκε η έδρα της ΑΕΚ

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για όσα έγιναν στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό και θα την εκτίσει πιθανότατα στον πρώτο τελικό.
Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να γίνει κεκλεισμένων των θυρών ο πρώτος τελικός της Α1 βόλεϊ των γυναικών. Η ΑΕΚ τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και δεν προλαβαίνει να εκτίσει την τιμωρία της σε ενδεχόμενο τρίτο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό.

Έτσι, η ποινή της θα μετατεθεί για το αμέσως επόμενο παιχνίδι το οποίο πιθανότατα θα είναι ο πρώτος τελικός.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η αθλητική δικαστής στη συνεδρίαση της Παρασκευής 4 Απριλίου 2014 επέβαλε στο σωματείο ΑΕΚ ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 23/3/14 μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Δεδομένου ότι ο επόμενος εντός έδρας αγώνας της ΑΕΚ έχει οριστεί για την Τρίτη 8 Απριλίου, εφόσον χρειαστεί τρίτο παιχνίδι η σειρά των ημιτελικών με τον Παναθηναϊκό, άρα δεν μεσολαβεί το χρονικό διάστημα των πέντε ημερών από την έκδοση της απόφασης όπως ορίζει ο αθλητικός νόμος, η παραπάνω απόφαση θα εκτελεστεί στο μεθεπόμενο εντός έδρας παιχνίδι της Ένωσης".


ALEX WEB RADIO/TV 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου