ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Πανέτοιμοι Σαβιόλα και Φουστέρ

Πανέτοιμοι Σαβιόλα και Φουστέρ

01/04/2014
 
 Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ άρχισε με τους Σαβιόλα και Φουστέρ να προπονούνται κανονικά!

Πανέτοιμοι Σαβιόλα και Φουστέρ
Ο Μίτσελ το είχε επισημάνει στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη. «Ο Σαβιόλα και ο Φουστέρ μπορούν να αγωνιστούν» είχε αναφέρει ο ισπανός τεχνικός.

Σήμερα, στην πρώτη προπόνηση ενόψει ΠΑΟΚ τα όσα είπε ο Μίτσελ επιβεβαιώθηκαν… Τόσο ο αργεντινός επιθετικός όσο και ο ισπανός μεσοεπιθετικός γυμνάστηκαν κανονικά και έδειξαν ότι έχουν ξεπεράσει να προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν.

Ωστόσο, και πάλι εάν θα συμπεριληφθούν στα πλάνα του προπονητή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της Τετάρτης είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει μετά από συνεννόηση που θα υπάρξει και με το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού καθώς επισημαίνεται ότι πρόθεση όλων είναι να μην υπάρξει κανένας κίνδυνος υποτροπής.

Όσοι αγωνίστηκανμε τον Αρη έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς.

Έκαναν ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας με πίεση προς την ομάδα που είχε την κατοχή. Στη συνέχεια έπαιξαν και διπλό, σε μικρό χώρο, με τη συμμετοχή λιγότερων ποδοσφαιριστών.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου