ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Βαλτε τον Κακο τοτε να σφυριξει και τους δυο αγωνες....

Βαλτε τον Κακο τοτε να σφυριξει και τους δυο αγωνες....

01/04/2014  

Οι αναμενομενες κινησεις απο πλευρας μπαοκ ξεκινησαν...

Με το που ακουστηκε το ονομα του Καλογεροπουλου εβγαλαν την ανακοινωσουλα τους και εμσως τον κατηγορησαν οτι σε ενα και μοναδικο παιχνιδμε διαιτητη τον Καλογεροπουλο ειχαν χασει στο Πλατανιάς – ΠΑΟΚ 2-1 .

Σας καταλαβαινω ρε μπουγατσοκιμαδες...

Εσεις θελατε τον Κακο...Κριμα που δεν τον αιτηθηκε και ο Ολυμπιακος, ετσι για να σας κανει το χατηρι.

Ο νομος που δεν ισχυει για το...Γ.Καραισκακης και ο αγραφος νομος της Τουμπας

Ενα να ξερει καλα ο κοσμος του Ολυμπιακου...ερχονται για να προκαλεσουν, και ξερουν καλα να το κανουν...γνωριζουν οτι ο κοσμος του Ολυμπιακου ειναι ηδη αγανακτισμενος μεχρι τα μπουνια απο ολα αυτα που εχουν συμβει και την ρατσιστικου τυπου  αντιμετωπιση του απο τους παντες εναντιον της διοικησης των ποδοσφαιριστων αλλα και σε ολα τα αθλητικα του τμηματα και του κοσμου του γενικωτερα.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ...

ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ...

Ιδου και η ειδηση...

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τον ορισμό Καλογερόπουλου


Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τον ορισμό Καλογερόπουλου
 
 Εκτός από την ΕΠΟ, τον ορισμό του Χαράλαμπου Καλογερόπουλου στην αναμέτρηση της Τετάρτης (02/04) ανακοίνωσε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του, ο "δικέφαλος του Βορρά" αναφέρεται στον Αθηναίο ρέφερι με μια μίνι αναδρομή στα πεπραγμένα του, ειδικά σε αυτά που έχουν σχέση με τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
"Τον 31χρονο Χαράλαμπο Καλογερόπουλο όρισε η ΚΕΔ της ΕΠΟ για να διευθύνει τον πρώτο ημιτελικό του εφετινού Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (Τετάρτη 2/4, 19.00).

Ο Καλογερόπουλος που εργάζεται ως αστυνομικός στο κέντρο επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ, είχε διαιτητεύσει εφέτος τα εντός έδρας ματς του Ολυμπιακού με την Ξάνθη (4-0) και τον Αστέρα Τρίπολης (2-0), όπου άφησε τους φιλοξενούμενους από την Αρκαδία με φρικτά παράπονα για το πέναλτι που υπέδειξε και με το οποίο άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι στο 72΄.

Ο Καλογερόπουλος έκανε το διεθνές ντεμπούτο του στο καλοκαιρινό φιλικό του Ολυμπιακού με την Αντερλεχτ…

Βοηθοί του ορίστηκαν οι Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας) και Νίκος Γεωργαράκος (Αθηνών), τέταρτος διαιτητής ο Θανάσης Γιάχος (Χίου) και επιπρόσθετοι διαιτητές στις δύο περιοχές οι Ανδρέας Παππάς (Αθηνών) και Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων). Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Εμμανουήλ Γιανναδάκης (Λασιθίου).

Αναλυτικά τα ματς των δύο ομάδων που έχει σφυρίξει ο Καλογερόπουλος είναι:

2011-12
Δόξα Δράμας – ΠΑΟΚ 0-2 (18/12/11)
ΠΑΟΚ – Δόξα Δράμας 2-0 (18/4/12)

2012-13
Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ 0-1 (16/3/13)
Ολυμπιακός – Βέροια 3-0 (6/1/13)
Ολυμπιακός – Πανθρακικός 6-2 (18/4/13)

2013-14
Ολυμπιακός – Ξάνθη 4-0 (14/9/13)
Ολυμπιακός – Αστέρας 2-0 (7/12/13)
Πλατανιάς – ΠΑΟΚ 2-1 (2/2/14)".

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου