ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Εντός της εβδομάδας ο Μαρινάκης για την δημαρχία

Εντός της εβδομάδας ο Μαρινάκης για την δημαρχία

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθεί το υπουργικό διάταγμα, που θα καθορίζει τα χρονικά περιθώρια της υποβολής υποψήφιων συνδυασμών για τις δημοτικές εκλογές και ως τότε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, δεν θα ανοίξει τα χαρτιά του.
























Για να διεκδικήσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης τη δημαρχία του Πειραιά, πρέπει να βρει και το χρόνο για να αφοσιωθεί πλήρως στα καθήκοντα του, κάτι που είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα υπάρξει ψηφοδέλτιο που θα βρεθεί απέναντι στον νυν Δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο, αφού στον Ολυμπιακό δεν επιθυμούν την επανεκλογή του, λόγω των σχέσεων του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Δεν είναι εξάλλου τυχαίο το γεγονός ότι η Θύρα-7 εξέδωσε ανακοίνωση κατά του Δημάρχου Πειραιά,  με την ευκαιρία του μνημόσυνου για τα 21 θύματα της τραγωδία του1981 με την οποία τον χαρακτήριζε ανεπιθύμητο στην εκδήλωση, αλλά και γενικά στο "Καραϊσκάκης". 

Και πρόσφατα,  στην κηδεία του Σταύρου Νταιφά αποδοκιμάσθηκε από παρισταμένους κατά την αποχώρηση του.

Είτε με Βαγγέλη Μαρινάκη, είτε με Πέτρο Κόκκαλη, ο Ολυμπιακός θα έχει λόγο στις δημοτικές εκλογές του Μάιου, με υπερκομματικό ψηφοδέλτιο, προκειμένου να πάρει το Δήμο.

Ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν το επιθυμεί ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, γι αυτό και δήλωσε σήμερα "Ο κύριος  Μαρινάκης είναι πρόεδρος του Ολυμπιακού και μεγάλος επιχειρηματίας και τα πάει περίφημα".

Τρέμει λοιπόν στην ιδέα ότι η ομάδα του λιμανιού θα πάει κόντρα στην υποψηφιότητα του, γιατί όπως αποδείχθηκε και στο παρελθόν ο Ολυμπιακός μπορεί να βγάλει από μόνος του Δήμαρχο, με παράδειγμα τον Παναγιώτη Φασούλα.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου