ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Σημερα για τον μεγάλο τελικό με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ με στόχο τον τίτλο

Σημερα για τον μεγάλο τελικό με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ με στόχο τον τίτλο

05/04/2014

Η ομάδα Κ15 του Ολυμπιακού είναι έτοιμη για τον μεγάλο τελικό με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, το Σάββατο, στο γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο!

Μετά από μία σπουδαία σεζόν, γεμάτη νίκες και καλό ποδόσφαιρο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ15 του Ολυμπιακού κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος Κ15 της Super League! Αντίπαλός τους εκεί θα είναι ο ΠΑΟΚ, με τον οποίο οι Παίδες του Θρύλου μας θα κοντραριστούν το μεσημέρι του Σαββάτου, στις 15:00. Η είσοδος στο γήπεδο του Παναιτωλικού, στο Αγρίνιο, είναι ελεύθερη και οι ποδοσφαιριστές του Τάσου Θέου στοχεύουν, εκτός από το να κατακτήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή, να κάνουν ένα καλό παιχνίδι και να προσφέρουν θέαμα στο φίλαθλο κοινό που θα βρεθεί στις εξέδρες για να παρακολουθήσει το ματς.
Λίγο πριν από τη σπουδαία αυτή αναμέτρηση, ο προπονητής της ομάδας Κ15, κ. Τάσος Θέος, αλλά και ο αρχηγός του Θρύλου, Γιώργος Αγιώτης, προέβησαν στις ακόλουθες δηλώσεις:
Τάσος Θέος (προπονητής Κ15): «Τα παιδιά έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά μέχρι τώρα. Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε φτάσει μέχρι εδώ και στόχος μας τώρα είναι να κάνουμε και το τελευταίο βήμα που απαιτείται, προκειμένου να κλείσει με ακόμη καλύτερο τρόπο η σεζόν. Ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι πάντα δύσκολο, πάντα απαιτητικό και χρειάζεται προσοχή, συγκέντρωση και θέληση.
Καθημερινά δουλεύουμε με τα παιδιά στις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Προσπαθούμε να τους κάνουμε όχι μόνο καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά και καλούς ανθρώπους. Συνετούς ανθρώπους, ικανούς να στέκονται στην κοινωνία και να μπορούν να προστατεύουν τους εαυτούς τους. Σε μία ηλικία όπως αυτή, τα παιδιά ακόμη «πλάθονται» και στόχος μας είναι να τους παρέχουμε όλα τα εφόδια για να βελτιώνονται διαρκώς. Όχι μόνο ως ποδοσφαιριστές, όπως προείπα.
Εύχομαι ο τελικός να είναι γιορτή. Το ποδόσφαιρο χρειάζεται περισσότερες γιορτές και τα παιδιά πρέπει να μαθαίνουν σε τέτοιο κλίμα. Εύχομαι παράλληλα, εάν το αξίζουν, τα παιδιά μου να είναι εκείνα που θα πανηγυρίσουν στο τέλος! Πάνω από όλα εύχομαι να γίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι»!


 
Γιώργος Αγιώτης (αρχηγός Κ15): «Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα. Τον ξέρουμε και γνωρίζουμε καλά πως για να κερδίσουμε χρειάζεται προσπάθεια, θέληση, πάθος, αλλά και τύχη. Στο ποδόσφαιρο όλα παίζουν τον ρόλο τους και για να έρχονται τα αποτελέσματα πρέπει να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό, να υπερτερείς του αντιπάλου και να έχεις και την τύχη με το μέρος σου.
Εμείς είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για το παιχνίδι αυτό. Δουλεύουμε όπως το κάνουμε όλη τη χρονιά και στόχος μας, εκτός από το να μαθαίνουμε και να βελτιωνόμαστε, είναι και να το να κατακτάμε τίτλους. Και τώρα, με αυτό τον τελικό, μας δίνεται η δυνατότητα να κατακτήσουμε έναν τίτλο.

Στον Ολυμπιακό διδασκόμαστε πώς να γινόμαστε καλύτεροι, πώς να έχουμε επιτυχίες, αλλά περισσότερο από όλα, μαθαίνουμε πώς να σεβόμαστε το άθλημα, να σεβόμαστε τον αντίπαλο και να εξασκούμε το fair play. Μακάρι να έχουμε ένα καλό παιχνίδι και αν το αξίζουμε να είμαστε εμείς οι νικητές. Είμαστε έτσι κι αλλιώς υπερήφανοι για τη δουλειά μας».
Η ομάδα Παίδων του Θρύλου μας τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της, συγκεντρώνοντας 49 βαθμούς και αφήνοντας πίσω της ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, ο Ατρόμητος και ο Αστέρας Τρίπολης. Αναλυτικά:

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-14 - Α' ΟΜΙΛΟΣ
  ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΝΙΚΕΣ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΗΤΤΕΣ ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ ΓΚΟΛ ΚΑΤΑ
1 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 49 20 15 4 1 61 8
2 Ατρόμητος 41 20 12 5 3 33 12
3 Αστ. Τρίπολης 28 20 8 4 8 26 25
4 Παναθηναϊκός 23 20 7 2 11 22 44
5 Εργοτέλης 16 20 4 4 12 17 38
6 ΟΦΗ 9 20 0 9 11 12 44

ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
* Περισσότερες Νίκες: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (15)
* Περισσότερες Ισοπαλίες: ΟΦΗ (9)
* Περισσότερες ήττες: Εργοτέλης (12)
* Καλύτερη Επίθεση: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (61 γκολ)
* Χειρότερη επίθεση: ΟΦΗ (12 γκολ)
* Καλύτερη άμυνα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (8 γκολ παθητικό)
* Χειρότερη άμυνα: ΟΦΗ, Παναθηναϊκός (44 γκολ παθητικό)
* Περισσότερα γκολ σε ένα ματς: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (7)
* Μεγαλύτερη σε έκταση νίκη: ΟΦΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-7
* Πρώτοι σκόρερ: Κων/νος Γκλεγκλές - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (14 γκολ) / Γιώργος Ξενιτίδης - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (11 γκολ)


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου