ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Κατεβαίνει για Δήμαρχος Πειραιά ο Μαρινάκης

Κατεβαίνει για Δήμαρχος Πειραιά ο Μαρινάκης

30/03/2014
 
 Κοντά στην απόφαση να καταθέσει υποψηφιότητα για τη δημαρχία του Πειραιά φέρεται να βρίσκεται ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Κατεβαίνει για Δήμαρχος Πειραιά ο Μαρινάκης
Έτοιμος να δραστηριοποιηθεί και στον πολιτικό στίβο παρουσιάζεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «kalpes14.gr», είναι πολύ πιθανό ο πρόεδρος του Ολυμπιακού να καταθέσει υποψηφιότητα για τον Δήμο του Πειραιά.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ, ο διοικητικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων» θεωρείται άνθρωπος που μπορεί να υπερβεί τις διαχωριστικές γραμμές Αριστεράς-Δεξιάς και να αξιοποιήσει τις υγιείς δυνάμεις της πόλης.

Γι’ αυτό το λόγο δέχεται πιέσεις, όπως αναφέρεται, από επώνυμους και ανώνυμους, ώστε ν’ ακολουθήσει το παράδειγμα του πατέρα του (σ.σ. ο Μιλτιάδης Μαρινάκης διετέλεσε μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου επί δεκαετίας) και ν’ ασχοληθεί με τα κοινά.

Πρόθεσή του, δε, όπως σημειώνεται από την ίδια πηγή, είναι να ενδώσει σ’ αυτές και μέσα στις επόμενες μέρες ν’ ανακοινώσει κι επίσημα την απόφαση να κατέβει υποψήφιος για τη δημαρχία.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου