ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Ο πρώτος ευρωπαϊκός τελικός της διοίκησης Κουντούρη

Ο πρώτος ευρωπαϊκός τελικός της διοίκησης Κουντούρη

05/04/2014

Ο πρώτος ευρωπαϊκός τελικός της διοίκησης Κουντούρη!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7 ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΧΡΕΩΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΠΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Η διοίκηση του Μιχάλη Κουντούρη ανέλαβε το καλοκαίρι του 2011 το δύσκολο έργο να κρατήσει ζωντανό τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π και να «σβήσει» τα 6 εκατ. ευρώ χρέος που είχαν δημιουργηθεί τα προηγούμενα χρόνια.
Ο Ολυμπιακός όχι μόνο κατάφερε να μηδενίσει το χρέος μέσα σε τρία χρόνια αλλά επέστρεψε και στην ελίτ της Ευρώπης. Στο βόλεϊ Ανδρών η ομάδα συμμετείχε μετά από πολλά χρόνια στο Champions League και έφτασε μια ανάσα από τα ημιτελικά του Cev Cup, ενώ στο πόλο Ανδρών η ομάδα έδειξε από φέτος πως η ευρωπαϊκή κορυφή είναι πολύ κοντά.

Οι πολίστριες του Ολυμπιακού πήγαν ένα βήμα πιο πέρα φέτος φτάνοντας στον τελικό του Λεν Τρόφι και το βράδυ του Σαββάτου θα διεκδικήσουν τον πρώτο ευρωπαϊκό τους τίτλο.

Είναι ο πρώτος ευρωπαϊκός τελικός της διοίκησης Κουντούρη και είναι μεγάλη δικαίωση για τον ίδιο τον πρόεδρο του ΟΣΦΠ που ανέλαβε ένα τόσο δύσκολο έργο και τα κατάφερε περίφημα…

Ο Ολυμπιακός, πάντα έχοντας την αμέριστη βοήθεια του Προέδρου της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, συνεχίζει να κατακτά τις κούπες τη μια μετά από την άλλη και έχει βάλει ως στόχο να κατακτήσει και την κορυφή της Ευρώπης σ’ όλα τα σπορ.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου