ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Σε ρυθμό Αμερικής ο Θρυλος-Που θα βρειτε εισητηρια και το προγραμμα των αναμετρησεων (video)

Σε ρυθμό Αμερικής ο Θρυλος-Που θα βρειτε εισητηρια και το προγραμμα των αναμετρησεων (video)
02/04/2014
Αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στις ΗΠΑ, προκειμένου έρθει σε επαφή με τους διοργανωτές του ICC!



Μία μεγάλη πρόκληση υπάρχει μπροστά για τον Ολυμπιακό μας. Η συμμετοχή του συλλόγου μας στο International Champions Cup που θα διεξαχθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής το προσεχές καλοκαίρι είναι από μόνο του ένα τεράστιο συμβάν. Μερικά από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ονόματα του πλανήτη, όπως η Ρεάλ, η Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Σίτι και η Γιουνάιτεντ και φυσικά μεταξύ τους και ο Θρύλος, θα είναι εκεί!

Ήδη η ομάδα μας έχει αρχίσει να μπαίνει στους ρυθμούς που επικρατούν… πέρα από τον Ατλαντικό! Άλλωστε, ένα τόσο μεγάλο τουρνουά, με τη συμμετοχή τόσο μεγάλων συλλόγων, χρειάζεται ιδιαίτερη προετοιμασία.
Αντιπροσωπεία του Θρύλου, αποτελούμενη από τους Πιερ Ισά και Κυριάκο Δουρέκα, λοιπόν, βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Αμερική, στη Νέα Υόρκη και το Σικάγο, προκειμένου να κάνει επαφές με τους ανθρώπους που διοργανώνουν τη σπουδαία αυτή διοργάνωση. Να αποκομίσει μία πρώτη εικόνα από τα γήπεδα στα οποία η ομάδα μας θα κληθεί να δώσει μεγάλες αναμετρήσεις. Να δει τα γήπεδα στα οποία ο Ολυμπιακός θα διεξάγει τις προπονήσεις του, αλλά και αρκετά ακόμη σημαντικά στοιχεία, όπως ξενοδοχεία, προγράμματα μετακινήσεων κλπ.
Παράλληλα, μαζί τους βρέθηκαν και ο Γρηγόρης Γεωργάτος, με τον Αντώνη Νικοπολίδη. Οι δύο άνδρες συνέβαλαν τα μέγιστα στην προώθηση της παρουσίας του Θρύλου στις Ηνωμένες Πολιτείες, δίνοντας το παρών σε εκδηλώσεις της Ελληνικής Ομογένειας. Μαζί τους ήταν η Σχολή του Σικάγο. Οι άνθρωποι που «τρέχουν» τη Σχολή του Ολυμπιακού εκεί υποδέχθηκαν θερμά τους ανθρώπους της ομάδας μας και χάρηκαν ιδιαίτερα με την παρουσία του Γρηγόρη Γεωργάτου και του Αντώνη Νικοπολίδη.
Το «ερυθρόλευκο» στοιχείο είναι ιδιαίτερα έντονο στη Νέα Υόρκη και το Σικάγο. Ο κόσμος του Ολυμπιακού περιμένει πως και πώς να δει την ομάδα μας το προσεχές καλοκαίρι και ήδη κινούνται οι διαδικασίες, προκειμένου η παρουσία του Θρύλου στις Ηνωμένες Πολιτείες να γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια για τους αγώνες του Θρύλου μας στην Αμερική.


Θυμίζουμε το πρόγραμμα:
24/07/2014 * Ολυμπιακός - Μίλαν (20:00 EST - Νέα Υόρκη)
27/07/0214 * Λίβερπουλ - Ολυμπιακός (17:00 EST - Σικάγο)
02/08/2014 * Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Σίτι (14:00 CST - Μινεάπολις) 

Δειτε το video απο την αντιπροσωπεια του Ολυμπιακου στην Αμερικη



ALEX WEB RADIO/TV 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου