ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Στις 16 το "deal" για Μιραλάς

Στις 16 το "deal" για Μιραλάς

O μάνατζερ του Μιραλάς έρχεται στην Αθήνα την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου, με σκοπό να ολοκληρωθεί το "deal" της αγοράς του Βέλγου στράικερ από την Σεντ Ετιέν στον Ολυμπιακό, με τον παίκτη να ρίχνει... άγκυρα στο λιμάνι.
To σίριαλ αγοράς του Κέβιν Μιραλάς από την Σεντ Ετιέν στον Ολυμπιακό οδεύει προς το τέλος του, καθώς όπως έγινε γνωστό, την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου θα έρθει στην Αθήνα ο μάνατζερ του Βέλγου στράικερ, με σκοπό να ολοκληρωθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, για την πλήρη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή από τον γαλλικό σύλλογο στους Πειραιώτες.

Ο ατζέντης του Κέβιν Μιραλάς, Ρότζερ Ενροτό, θα έχει συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με σκοπό να συζητήσουν από κοντά οι δύο πλευρές, το νέο συμβόλαιο που θα προταθεί στον ποδοσφαιριστή από την πειραϊκή ΠΑΕ. Οι ερυθρόλευκοι έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία με την Σεντ Ετιέν, καθώς όταν υπήρξε το καλοκαίρι η συμφωνία για τον ετήσιο δανεισμό του Βέλγου στράικερ, υπογράφτηκε οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή, κατά την οποία αν οι Πειραιώτες προσφέρουν το ποσό των 2.500.000 ευρώ στην γαλλική ομάδα, τον κάνουν αυτόματα δικό τους, ποσό το οποίο θα το προσφέρει ο Ολυμπιακός στους "στεφανουά", ώστε να αποκτήσει το 100% των δικαιωμάτων του 23χρονου (5/9/1987) επιθετικού.

Αυτό που απέμεινε, λοιπόν, είναι και η οριστική συμφωνία του Ολυμπιακού με τον μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος θέλει να δώσει τα χέρια με τους ερυθρόλευκους, καθώς αυτή είναι και η μεγάλη επιθυμία του Βέλγου στράικερ, δηλαδή, να φύγει από την Σεντ Ετιέν και να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Πειραιώτες. Βέβαια, ο Ρότζερ Ενροτό, θέλει να ικανοποιήσει οικονομικά και τον πελάτη του, ο οποίος αυτή την στιγμή αμείβεται με 900.000 ευρώ ετησίως και όπως όλα δείχνουν, τώρα, θα ζητήσει αύξηση η οποία θα ξεπεράσει το 1.000.000.

Επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να τοποθετηθεί στο νέο συμβόλαιο του Κέβιν Μιραλάς και σχετική ρήτρα αποδέσμευσης, η οποία αναμένεται να φτάσει κοντά στα 10.000.000 ευρώ, ώστε με αυτόν τον τρόπο να "δέσει" στο λιμάνι τον Κέβιν Μιραλάς. Το νέο συμβόλαιο του Βέλγου στράικερ με τον Ολυμπιακό, αναμένεται να είναι τετραετές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου