ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Γκλάντμπαχ-Μπιλμπάο 3-1με χατ-τρικ του Αντούριθ

Γκλάντμπαχ-Μπιλμπάο 3-1με χατ-τρικ του Αντούριθ 

10/08/2014

Με χατ-τρικ του Αντούριθ! (pics)
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου η Μπιλμπάο, στο φιλικό με την Γκλάντμπαχ, στη Γερμανία. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν εξαιρετική στο πρώτο ημίωρο, έβαλε 3 γκολ και νίκησε 3-1 στο "Μπουρούσια Παρκ".


Μεγάλος πρωταγωνιστής ο σέντερ φορ της, ο Αρίζ Αντούριθ, που σκόραρε όλα τα γκολ των Βάσκων με κεφαλιές. Μέσα σε 11 λεπτά πέτυχε το χατ τρικ. Άνοιξε το σκορ στο 13’, σημείωσε το 0-2 στο 18’ και ολοκλήρωσε την… παράστασή του στο 24’, με την τρίτη του κεφαλιά!
Η Γκλάντμπαχ δεν είχε τρόπο αντίδρασης στο πρώτο μέρος με την Αθλέτικ να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο. Με αυτό το 3-0 υπέρ τους, οι Βάσκοι πήγαν στα αποδυτήρια.
Ο Βαλβέρδε δεν έκανε αλλαγές με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, καθώς δοκιμάζει την ομάδα του ενόψει των αναμετρήσεων με τη Νάπολι, στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.
Το μόνο που κατάφερε η Γκλάντμπαχ ήταν να μειώσει σε 1-3, στο 59’, του Χργκότα. Είχε μια ακόμα καλή στιγμή στο 68’ με τον Χαν, αλλά σημάδεψε το δοκάρι.
Πλέον οι Βάσκοι έχουν στο μυαλό τους το πιο δύσκολο φιλικό της προετοιμασίας τους, την προσεχή Τετάρτη (13/8) στο ΝΑΟ με αντίπαλο τον Θρύλο.
Ένα τεστ που περιμένει πώς και πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε για να δει που βρίσκεται η ομάδα του, πριν τα ματς με τη Νάπολι στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η Αθλέτικ αγωνίστηκε στο "Μπορούσια Παρκ" με τους Ιραϊθόθ, Ντε Μάρκος, Σαν Χοσέ, Λαπόρτ (80’ Ετσέιτα), Μπαλενθιάγκα (80’ Ιραόλα), Ιτουράσπε (80’ Μοράν), Μικέλ Ρίκο, Μπενιάτ (70’ Ονάι Λόπεθ), Σουσαέτα (70’ Γκιγιέρμο), Αντούριθ (80’ Ιμπάι Γκόμεθ), Μουνιαϊν (70’ Βιγκέρα).


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου