ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Αμπιντάλ: "Δεν με υπολόγιζε ο Ζαρντίμ"

Αμπιντάλ: "Δεν με υπολόγιζε ο Ζαρντίμ"

Ο Ερίκ Αμπιντάλ έκανε δηλώσεις στο "Radio Catalunya" και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη φυγή του από τη Μονακό, αλλά και για άλλα ζητήματα. Διαβάστε αναλυτικά.
Ο Γάλλος σούπερ σταρ του Ολυμπιακού, Ερίκ Αμπιντάλ, έκανε δηλώσεις στο "Radio Catalunya" και αναφέρθηκε στη φυγή του από τη Μονακό και όχι μόνο. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην Μπαρτσελόνα.

Για την αποχώρηση από τη Μονακό, ανέφερε πως "δεν έχει καμία σχέση με τον Βαλντές. Ο νέος προπονητής, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, μου είπε πως δεν με υπολογίζει. Είχα συμβόλαιο, αλλά αυτό είχε ανανεωθεί αυτόματα μετά τη συμπλήρωση 25 συμμετοχών την περασμένη σεζόν".



Σχετικά με τον Μέσι, τόνισε ανάμεσα σε άλλα ότι "είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και δεχτεί πολλή πίεση και πρέπει να αντέξει, αλλά είμαι βέβαιος πως θα επιστρέψει στην καλύτερη κατάσταση", ενώ είπε πως ήταν υπερβολική η ποινή του Σουάρες και πως η Μπαρτσελόνα έκανε μια πολύ καλή προσθήκη.

Αναφέρθηκε με εξαιρετικά λόγια στον Πεπε Γκουαρντιόλα, ενώ για τη σεζόν της Μπαρτσελόνα είπε: "Ήταν μια δύσκολη χρονιά για την ομάδα, αλλά υπάρχουν και κάποια θετικά στοιχεία, όπως η ενότητα μετά το θάνατο του Τίτο Βιλανόβα".

Επιπλέον, θα ήθελε να παίξει κόντρα στην Μπαρτσελόνα, εξέφρασε την επιθυμία να μείνει στους Καταλανούς ο Ντάνι Άλβες, ενώ τόνισε πως τελείωσε οριστικά από την εθνική Γαλλίας.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου